Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

о

И аз имам въпрос. Обнових си версията на КМП, в момента е 3.6.0.87 и не мога да разбера как да махна гадния начален екран, който ме примамва да цъкна тук и тук и там и навсякъде. Искам да е като на по-старата версия, когато при стартиране седеше логото на КМП в средата и трябваше да си отворя файл или да цъкна 2 пъти с мишката за да пусне последния отварян файл докъдето е бил при затваряне на плеъра (примерно 23:14). Търсих по опциите за стартиране и намерих само: "Отваряне: Автоматично продължаване", което не е това което търся, но се опасявам, че в новата версия това е най-близо до желаното.  Има ли как да се "оправят" тези неща или ще трябва да се връщам към по-старата версия?! Благодаря предварително (и Наздраве!)! :)

отвараш меню.облици.лого.стандартно лого от облика и си готов

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

о

отвараш меню.облици.лого.стандартно лого от облика и си готов

Благодаря! ;)  А знаете ли как да направя с двоен клик да тръгва филма оттам, откъдето е спрял последния път? В настройките на клавиатура/мишка никъде не видях такава опция? "По подразбиране" с двоен ляв клик отваря директория за избор на файл....

Благодаря! ;)  А знаете ли как да направя с двоен клик да тръгва филма оттам, откъдето е спрял последния път? В настройките на клавиатура/мишка никъде не видях такава опция? "По подразбиране" с двоен ляв клик отваря директория за избор на файл....

Публикувано изображение

И така не става, отново отваря файлов мениджър, от който да избера файл и след като избера файл го пуска откъдето е спрял. Старата версия с 2 клика автоматично зареждаше последния отварян файл и го пускаше откъдето е спрял без да се налага да го избираш отново от папката.

И така не става, отново отваря файлов мениджър, от който да избера файл и след като избера файл го пуска откъдето е спрял. Старата версия с 2 клика автоматично зареждаше последния отварян файл и го пускаше откъдето е спрял без да се налага да го избираш отново от папката.

Сега разбрах, какво точно искаш да кажеш. Намерих как става за 4 секунди. 

Публикувано изображение

Аз това го намерих за по-малко от 4 секунди, но нямах точно това предвид. :) Както и да е, явно в новата версия това е опцията, която най-много се доближава до тази, за която питам. Благодаря за отговорите и отделеното време и усилия! :)

Намали шрифта на субтитрите

Публикувано изображение

locke направих всичко както е на снимката, но резултат няма. Други идеи ?

Както виждате разположението на думите не е както трябва. :(

Опитай с Alt+F2. Сега пробвах най-новата версия на плейъра и субтитрите могат да се увеличават и намаляват.

locke направих всичко както е на снимката, но резултат няма. Други идеи ?

WingShot,снимката,която locke ти даде,беше с цел да видиш къде точно се намира опцията за настройките на субтитрите и оттам ти самичък да си "поиграеш",да си настроиш субтитрите,а не да направиш едно към едно всичко което е показано на нея,чети какво ти се казва и не бързай,никой не те гони!

И другото,което споменах и аз по горе,ама явно не си обърнал внимание е :"натисни следните бутони от клавиатурата : Alt+F1 - За увеличаване на субтитрите,или Alt+F2 - За намаляване на субтитрите"!

После сподели,дали всичко е наред!

Успех! ;)

П.П.

Нещо не схванах следното :

Както виждате разположението на думите не е както трябва. :(

Би ли споделил,за какво става дума,защото нищо не виждам?! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Търсачката на сайта ме доведе до тази стара с неясно заглавие тема. Тук ми се струва подходящо да си задам един въпрос.

Свалих си филм(Карибски пирати) Говора е на немски. В коментарите за филма има въпрос, защо е на немски? Има и отговор! Има два аудио потока, смени го на английски.

Въпроса ми е, как се сменя този език на аудиото в KMPlayer?

В интернет, не намерих нищо. В настройките рових, пак нищо не намерих.

"Настройки --> Аудио --> Избор на поток"  не става ли?

Ето какво има при мен.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ако дам на долния поток, няма говор.

Ето какво има при мен.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ако дам на долния поток, няма говор.

Явно за втория поток от аудиото иска да използва друг аудио кодек (трябва да има инфо какъв е за 1-вия - 2-рия ) казвам го защото и аз имах подобен ,,проблем,,с един филм с 2 аудио потока при който за единия искаше еди какъв си кодек ,а за другия беше друг.Поиграх си с настройките и помня,че добавих друг кодек и се оправи.При теб зависи какъв кодек иска да използва конкретния поток и затова не давам конкретно мнение.Като ,че ли не е срещано това,но и аз съм попадал на такова чудо-за различните аудио потоци изисква различни кодеци!Ако не ти се играе пусни си филма с Potplayer.На 100 процента съм сугурен ,че там няма да имаш проблем ;) .После пиши дали е станало (а съм сигурен,че ще е така) и прати една :beer:  :)

Явно за втория поток от аудиото иска да използва друг аудио кодек (трябва да има инфо какъв е за 1-вия - 2-рия ) казвам го защото и аз имах подобен ,,проблем,,с един филм с 2 аудио потока при който за единия искаше еди какъв си кодек ,а за другия беше друг.Поиграх си с настройките и помня,че добавих друг кодек и се оправи.При теб зависи какъв кодек иска да използва конкретния поток и затова не давам конкретно мнение.Като ,че ли не е срещано това,но и аз съм попадал на такова чудо-за различните аудио потоци изисква различни кодеци!Ако не ти се играе пусни си филма с Potplayer.На 100 процента съм сугурен ,че там няма да имаш проблем ;) .После пиши дали е станало (а съм сигурен,че ще е така) и прати една :beer:  :)

Да, Potplayer  има такава опция и успешно смени от немски на английски. Менюто му е по различно. Свикнал съм със Kmplayer, ще пробвам различни кодеци, пък дано се реши проблема. :beer:

Здравейте.Написах в търсачката проблем с аудиото и ме отведе тук.Прочетох написаното,но понеже имаме изсталиран КМплеър не видях да има отговор за това.Проблема ми е като на николела.Днес попаднахме на един филм на който аудиото му е на италиански а уж го има и на английски,но не знам как да го обърна. Може ли да стане с КМ плеъра ,или трябва да инсталираме Потплеъра както е написал Скалата_73?

Здравейте.Написах в търсачката проблем с аудиото и ме отведе тук.Прочетох написаното,но понеже имаме изсталиран КМплеър не видях да има отговор за това.Проблема ми е като на николела.Днес попаднахме на един филм на който аудиото му е на италиански а уж го има и на английски,но не знам как да го обърна. Може ли да стане с КМ плеъра ,или трябва да инсталираме Потплеъра както е написал Скалата_73?

Просто влез в опцията за аудиопотока и от едно го смени на две.При Pot Player не се влиза в опцийте.Просто докато гледаш филма отдолу в дясно имаш бутон за аудиопотока.Мисля че и при КМ плеъра беше така.Горе в снимките са се забили в колони,високоговорители,2+1,5+1 ,18+3...с буфери и без буфери и т.н.   :)

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Просто влез в опцията за аудиопотока и от едно го смени на две.При Pot Player не се влиза в опцийте.Просто докато гледаш филма отдолу в дясно имаш бутон за аудиопотока.Мисля че и при КМ плеъра беше така.Горе в снимките са се забили в колони,високоговорители,2+1,5+1 и т.н.   :)

Пробвах така преди да пиша ,но се получи както е писал николела -няма звук на аудио 2 Иначе нямаше да питам

Пробвах така преди да пиша ,но се получи както е писал николела -няма звук на аудио 2 Иначе нямаше да питам

Ами обвинявайте замундата, от която сте свалили програмата. Изтеглете я от официалния сайт и опитайте отново. И няма нужда да слагате кодеци отделно.

Eй малкия не се научи да пишеш :angry: -поне сменяй кирилицата,че и никнеймовете на хората не можеш да напишеш тук.Навярно си прочел(надявам се) какво сме писали с nikolela и си разбрал относно KMPlayer-а.Сега заради теб ще оспамя и аз малко темата (пак) понеже си е за KMPlayer,но като нямаш инсталиран Potplayer друг който се справя  е BSplayer и Splash -дано някой от тези имаш.А с КМplayer-а вече писах как оправих този проблем.ПП Извинявам се за оспамването ,ма искам да му помогне на тоя малчо та белким отоде да си гледа ТВ и да не пише глупости :) -----това малко майтап малчо-да не се обидиш...

... И няма нужда да слагате кодеци отделно.

Аде сега обясни на момчето как да си подкара аудиото?

Тази тема я има на другата страница с 862 поста-не е много далече.Мисля че ако я прочетете може и да намерите нещо по въпроса. :eek:  :help wanted4:

Eй малкия не се научи да пишеш :angry: -поне сменяй кирилицата,че и никнеймовете на хората не можеш да напишеш тук.Навярно си прочел(надявам се) какво сме писали с nikolela и си разбрал относно KMPlayer-а.Сега заради теб ще оспамя и аз малко темата (пак) понеже си е за KMPlayer,но като нямаш инсталиран Potplayer друг който се справя  е BSplayer и Splash -дано някой от тези имаш.А с КМplayer-а вече писах как оправих този проблем.ПП Извинявам се за оспамването ,ма искам да му помогне на тоя малчо та белким отоде да си гледа ТВ и да не пише глупости :) -----това малко майтап малчо-да не се обидиш...

Аде сега обясни на момчето как да си подкара аудиото?

Написал съм как. Аз като я ползвах без кодеци как съм подкарвал всичко? А този филм проверен ли е с друг плейър? Изтеглен ли е на 100%?

Имам инсталиран и BSplayer с него стана :) Не бях пробвал с него,защото отдавна не го ползвам.Благодаря skalata_73.

Имам инсталиран и BSplayer с него стана :) Не бях пробвал с него,защото отдавна не го ползвам.Благодаря skalata_73.

Радвам се .И умната ей,няма да спамя и аз тук заради тебе :nono:

...Написал съм как. Аз като я ползвах без кодеци как съм подкарвал всичко?

Какво имаш предвид всичко.И аз го ,,любя,, този плеър,но не може да подкарва всичко ;)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

...Какво имаш предвид всичко.И аз го ,,любя,, този плеър,но не може да подкарва всичко ;)

Аз не го харесвам, но всичко си тръгва, което филмче съм пуснал е тръгнало. Без да имам K-lite и подобни пакети. Без майтап.  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.