Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Аз пък заради недодяланите бъгове на ГОМ-а се върнах пак към КМПлеър версия 3.0.

Aми всъщност то 3.0.0.1442 и една-две версии преди него са май най читавите според мен.Че го о*раха,то е вярно,но също така съм доволен и от Пот Плейър.....Пък за ГОМ-а не мога да кажа,щото отдавна не съм го слагал.

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Използва се за същото,като твоя плейър.Разликата е ,че КМ плейъра е малко по-усъвършенстван.Повече функции и за разлика от Пот плеър,не отказва да отваря повечето видео формати.Лично при мен,на лаптоп НР,само с КМ плейъра може да работи дистанционното управление на лаптопа!То си е удобство,да си пуснеш филма на голям телевизор,а от леглото да си превърташ напред,назад,да слагаш пауза,да сменяш като свърши с друг филм и т.н...

И кои са тези формати?

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Здравейте пак, значи въпроса ми е следния: понеже си изтеглих един филм с бг аудио, но то е ужасно а в торента пише, че има и английско аудио и се чудя как да го включа него :) 

Здравейте пак, значи въпроса ми е следния: понеже си изтеглих един филм с бг аудио, но то е ужасно а в торента пише, че има и английско аудио и се чудя как да го включа него :)

Десен бутон в/у картината, докато филма е зареден в плеъра -> Аудио -> Избор на поток -> И тук трябва да са аудио потоците, името е различно.

Публикувано изображение

Десен бутон в/у картината, докато филма е зареден в плеъра -> Аудио -> Избор на поток -> И тук трябва да са аудио потоците, името е различно.

Публикувано изображение

Проблемът е, че при мен няма тази настройка o.O

...отказва да отваря повечето видео формати...

Димитре-няма видео формат,който да не може да се отвори с Пот ;)

Пробвай с по-стара версия на КМ,ако не -- използвай Пот-а---там няма невъзможни неща :no-no:

Ей... Ама ме накара да го ъпдейтна.....  Сега, прeди горната стъпка направи: Десен бутон -> Настройки -> Разширено меню П.П. С тези реклами и излишни табове на новата версия и аз може да мина на Пот, той поддържаше външни видео декодери, нали ?

Редактирано от danchobg (преглед на промените)

... Пот, той поддържаше външни видео декодери, нали ?...

Да.Може да добавяш външни филтри,поддържа хардуерно ускорение и каквото се сетиш....И казвам за н-ти път-НЯМА ВИДЕО ФАЙЛ С КОЙТО ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ!!!

Да.Може да добавяш външни филтри,поддържа хардуерно ускорение и каквото се сетиш....И казвам за н-ти път-НЯМА ВИДЕО ФАЙЛ С КОЙТО ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ!!!

Аз, си направих настройките, субтитрите рендерите и всичко, ама KMP пак ми изсра по-добра картина. Данеби да има някаква опция дето не я включвам ? Използвах външен декодер Core AVC и на 2-та плеъра и на KMP бяха по-наситени цветовете. 

Редактирано от danchobg (преглед на промените)

Аз, си направих настройките, субтитрите рендерите и всичко, ама KMP пак ми изсра по-добра картина. Данеби да има някаква опция дето не я включвам ? Използвах външен декодер Core AVC и на 2-та плеъра и на KMP бяха по-наситени цветовете. 

Деинсталирай си КМ ,всички кодеци дето си инсталирал (Пот си идва с нужните),почисти с CCleaner....Тогава си инсталирай Пот .Ако ти е достатъчно добър компа (общо казано)Може да си добавиш LAV video decoder и madVR ,но така черпи и повече ресурси но пък вади по-добро качество!!!.Ако се затрудняваш с нещо и искаш пиши на лични (за да не омацваме темата) и ще ти помогна довечера като се прибера от работа...

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Деинсталирай си КМ ,всички кодеци дето си инсталирал (Пот си идва с нужните),почисти с CCleaner....Тогава си инсталирай Пот .Ако ти е достатъчно добър компа (общо казано)Може да си добавиш LAV video decoder и madVR ,но така черпи и повече ресурси но пък вади по-добро качество!!!.Ако се затрудняваш с нещо и искаш пиши на лични (за да не омацваме темата) и ще ти помогна довечера като се прибера от работа...

Опитвал съм  с LAV и madVR и цветовете пак излизат леко бледи. Един ден си играх и правих само такива неща, най-доброто какчество което поличих бе с KMP и CoreAVC с видео ускорение от видеокартата. 

Иначе система е с Phenom II x4 на 4GHz (както може да се види на снимката ми преди няколко поста) и една 7850. Търся максимално качество на картината. 

Ето снимките: (използвах една 1080р анимация, така се вижда по-лесно разликата в цвета)

Pot 

Публикувано изображение

KMP

Публикувано изображение

Сякаш на КМП му е повече сатурацията, чудно как, като използвам един и същ декодер с еднакви настройки и една и съща видео-карта получавам различен резултат. Разликата е малка, интересува ме повече ЗАЩО ? 

...Ето снимките: (използвах една 1080р анимация, така се вижда по-лесно разликата в цвета)...

Да...Не само в цвета а и разликата в качество се вижда ясно (гледам ги на лаптопа на 1920x1080 резолюция),но само от едни шотове на снимки нищо не мога да кажа по въпроса!Зависи много от настройките!!!А щом твърдиш,че при еднакви настройки и използвани кодеци и филтри и на двата плеъра по-добро е качеството на КМ-ползвай си него....Просто по-горе споделих мнение и не го налагам на никой.Всеки да си ползва ,каквото намери за добре :)

Само да ти споделя,че според мен няма как да имаш по лошо качество с LAV video decoder и madVR .отколкото с CoreAVC,но това са си мои наблюдения и опити и не ги  ,,налагам,,на никой :) 

Ако имаш рег файлове на настройки и искаш може да ми ги пратиш на мейл да ги импортирам в моя плеър и да видя какво точно си настройвал....

Да...Не само в цвета а и разликата в качество се вижда ясно (гледам ги на лаптопа на 1920x1080 резолюция),но само от едни шотове на снимки нищо не мога да кажа по въпроса!Зависи много от настройките!!!А щом твърдиш,че при еднакви настройки и използвани кодеци и филтри и на двата плеъра по-добро е качеството на КМ-ползвай си него....Просто по-горе споделих мнение и не го налагам на никой.Всеки да си ползва ,каквото намери за добре :)

Само да ти споделя,че според мен няма как да имаш по лошо качество с LAV video decoder и madVR .отколкото с CoreAVC,но това са си мои наблюдения и опити и не ги  ,,налагам,,на никой :) 

Ако имаш рег файлове на настройки и искаш може да ми ги пратиш на мейл да ги импортирам в моя плеър и да видя какво точно си настройвал....

Не знам точно какво става, и аз навсякъде чета, че с Lav и madVR се постига по-добро качество. Да отбележа, с coreAVC при промяна на видеонастройките в дарайвера на видеокартата се вижда разлика в картината, не съм проверил дали това се повтаря в други плеъри. 

Пращам ти настройките на KMP на ЛС. 

Сега извинявам се за офтопика,но понеже ми е писал и друг потребител на лични да уточня за тези ,които не знаят,че рег файла с настройки може да се импортира само на същата версия за която е записан-съответно 32,или 64 битовата версия на плеъра!!! Също да уточня,че еднакви настройки може да дадат различно качество на картината--зависи и от операционната система --има настройки за Виста, Win 7-ца и т.н.т.,сега най-новата версия гледам има и настройки специално за 8-мицата,зависи и от самото ПЦ дали може да възпроизведе без лагване файла на настройки,които изискват по-големи ресурси ,така че може просто да си правите настройки като си ги записвате своевременно и ако не се държи добре плеъра да връщате стари и т.н.т.

Още веднъж се извинявам за офтопика -просто ми се иска да помогна с каквото мога :offtopic_s:

Ей... Ама ме накара да го ъпдейтна.....  Сега, прeди горната стъпка направи: Десен бутон -> Настройки -> Разширено меню П.П. С тези реклами и излишни табове на новата версия и аз може да мина на Пот, той поддържаше външни видео декодери, нали ?

Еми то и такова нещо няма забога... Има опции --> настройки, но там няма разширено меню, нито пък има нещо от сорта на аудио поток...

За проблема с рекламите който излизаха отдясно: влизате в c:/windows/system32/drivers/etc/host (отваряте host файла с notpad) и най отдолу добавяте 127.0.0.1 player.kmpmedia.net и проблема е решен :)

Здравейте интересуваме може ли да въозпроизвежда 3Д  нужни ли са му ЗД декодери и съответно всичко по тази тема?

Здравейте интересуваме може ли да въозпроизвежда 3Д  нужни ли са му ЗД декодери и съответно всичко по тази тема?

Може... има си всичко :)

Нищо допълнително не е нужно-3Д си е ,,обикновен,, файл-плейваш и гледаш на 3Д телевизор.Иначе може да гледаш стереоскопично анаглифно 3Д-ако това имаш предвид---става на обикновен монитор (телевизор) със стереоскопични анаглифни очила,които струват 5-8 лева,но там 3Д-то е с ,,нереални,,цветове!

Това е телевизора Panasonic TX-L50ET60E 3D видеокартата на компютъра е GeForce GTX610 свалям даден филм от замунда пускам го. Стартирам ЗД режима на телевизора и натисна бутончето на кмплеяра за 3Д режимите и или от едната страна е синьо от другата е червено или пък като насложи образите се губят всички цветове с две думи ефекта е никакъв!!!

Това е телевизора Panasonic TX-L50ET60E 3D видеокартата на компютъра е GeForce GTX610 свалям даден филм от замунда пускам го. Стартирам ЗД режима на телевизора и натисна бутончето на кмплеяра за 3Д режимите и или от едната страна е синьо от другата е червено или пък като насложи образите се губят всички цветове с две думи ефекта е никакъв!!!

Не натискайте бутона 3Д на КМплеъра---просто пуснете файла и да се вижда на ПЦ-то ви с картина една над друга,или една под  друга---конвертирането става от самия телевизор....

Здравейте колеги,

Имам следния проблем, като си пусна филм да гледам и му сложа субтитрите излизат ето така 

Същите знаци ми излизат и когато инсталирам програма в която текста с който се съгласяваш е написан на Български език пример

Операционната ми система е Windows 8.1 x64 bit на Английски език и предполагам ,че в това се крие проблема (преди бях на 7ца която беше и на български език и нямах проблеми)

Редактирано от Intel™ Boy (преглед на промените)

Влез в регионалните настройки и задай на местопложение България. Интерфейса пак може да си е на Английски

Току що се сетих, и го оправих но пак си е така ще пробвам да изтегля наново субтитрите

p.p Изтеглих наново субтитрите и пак са така на йероглифи

На регион съм задал българия а като фон в нотепада на Cyrlic

Влез в регионалните настройки и задай на местопложение България. Интерфейса пак може да си е на Английски

Благодаря за помоща все пак понаместих още няколко настройки рестартирах компа и всичко се оправи а с здраве от мен

Редактирано от Intel™ Boy (преглед на промените)

Здравейте приятели! Проблема ми е, че когато пусна един епизод на филма тръгва а друг епизод не иска... Просто си седи все едно е на пауза, което е доста дразнещо. Какво да правя? Преинсталирах плеъра и проблема си остана и да уточня, че с друг браузър тръгва епизода, но пък там има проблем със субтитрите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.