Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Колкото и кодеци да му слагаме, той пак използва своите вградени. Трябва да се изключат и после ръчно да се изберат тези, които искаш да ползва. Най-добре пробвай с друг плеър, че да видим дали да му правим плеъра или windows-а. 

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Колкото и кодеци да му слагаме, той пак използва своите вградени. Трябва да се изключат и после ръчно да се изберат тези, които искаш да ползва. Най-добре пробвай с друг плеър, че да видим дали да му правим плеъра или windows-а. 

Потребителят irinka30 спомена,че вече всичко е наред с KMPlayer-а,ама явно няма кой да го прочете,за да разбере! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Колега,колкото и да се чудиш,темата е създадена именно за този плейър - KMPlayer!

И на мен не ми харесва и не го ползвам,но все пак,нали знаеш :

"За всеки влак си има пътници"

Колкото до този кодек пакет - - - > K-Lite ,на мен лично ми харесва,защото точно при него някои от програмите,които използвам ми работят,тоест чрез него мога да активирам техните функции,докато при ffdshow кодека,нещата не стават,поне за мен! ;)

П.П.

Досега не ми се е случвало да не ми работи "туй,онуй" ,даже обратното,всичко си работи на шест и е точно!

Съгласен съм с теб и затова ти лайкнах поста (с което споделям почти същото мнение), макар не с всичко на 100 процента, но то всички не можем да сме на едно мнение, а и няма как да е така.ДА-темата е за KMP просто исках да отбележа, че с многото кодеци може да се омажат нещата, но съм сигурен, че и ти знаеш това ;)

Тук се изразяват, но не се налагат мнения и всеки си решава какво да ползва.Както казваш- ,,За всеки влак си има пътници,,

Лек и спорен ден. :)

Тук се изразяват, но не се налагат мнения и всеки си решава какво да ползва.

Разбира се,че на кой би му било приятно някой да налага мнението си на останалите?!

Всеки един от нас,имащ малко повече опит,може да даде своите препоръки,на тези потребители които са по-малко информирани,а след това те сами за себе си решават какво да правят!

Лек и спорен ден. :)

Мерси! :handshake:

Лек и успешен ден и на теб! :)

Привет,добър вечер на всички :) Имам нужда от съвет/помощ.Значи ... преди малко бях пуснал да гледам един клип с

KM Player,всичко си беше перфектно поне докато не свърши клипа.Тогава ми изскочи един прозорец в който вижте какво пишеше : http://prikachi.com/images.php?images/825/7555825w.jpg

Въпроса ми е : Ако деинсталирам и пак инсталирам плеъра ще се оправи ли проблема,или не трябва да се притеснявам за тази грешка не е нещо сериозно !? :wink12:

ако смениш плеъра проблема ще изчезне, както и насраните реклами, които излизат при пускането на всеки филм...

http://mpc-hc.org/

Здравейте, свалих последната версия 3.9.0.127, но не може да отвори DVD файлове Ifo и Vob, показва грешка и затваря програмата. На Windows XP съм.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Пробвай с придърпване на папка VIDEO_TS и я постави в KMPlayer-а!

Публикувано изображение

Аз точно така ги издърпвам, а иначе от самия файл изобщо не се запуска. С предишната версия върви само звук и се появява съобщение за проблем и затваря програмата. Да не би защото при инсталацията преименувах папката, като допълних номера на версията, но аз всички програми така ги инсталирам и не съм имал проблеми, освен с едно лицензирано Nero 12, което не може да се инсталира, ако промениш папката.

Ако си преименувал името на инсталационната директория по време на инсталацията, няма проблем, но ако си преименувал папката след това, тогава може много неща да се омажат.

Добре де моля някой,запознат с плеара да ми обясни откъда да забраня ейтая добавка за някакви игри ми излиза като стартирам ведео с плеара ?Настройки-и после къде да ровя за да не ми се показват????-Даже пише че печеля ай-пад-мислят ме за шаран !!!???хи их

post-351573-0-25038100-1409136188_thumb.

Редактирано от Kалин (преглед на промените)

Добре де моля някой,запознат с плеара да ми обясни откъда да забраня ейтая добавка за някакви игри ми излиза като стартирам ведео с плеара ?Настройки-и после къде да ровя за да не ми се показват????-Даже пише че печеля ай-пад-мислят ме за шаран !!!???хи их

Първо си затваряш KMPlayer-a!

След което отваряш IE (Internet Explorer) - - - > Internet Options - - - > Security - - - > Restricted Sites - - - > Sites ,после в полето изтриваш ако има нещо написано,след което пишеш :

player.kmpmedia.net/

натискаш бутона "Close",след това натискаш бутона "OK" и си готов! ;)

Ако не можеш да се справиш  с инструкциите,които те посъветвах да направиш,гледай това видео :

Редактираш hosts файла, който се намира в следната директория:

C:Windows -> System32 -> drivers -> etc -> hosts

Файла се отваря с Notepad и непосредствено след последния ред се добавя следното:

127.0.0.1 player.kmpmedia.net

При затваряне на Notepad се потвърждава и запаметява промяната.

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

Редактираш hosts файла, който се намира в следната директория:

C:WindowsSystem32driversetchosts

Файла се отваря с Notepad и непосредствено след последния ред се добавя следното:

127.0.0.1 player.kmpmedia.net

При затваряне на Notepad се потвърждава и запаметява промяната.

При мен липсва такава директория.Стигам до папката Windows/System32/drivers.Но не намирам подобен файл.

При мен липсва такава директория.Стигам до папката Windows/System32/drivers.Но не намирам подобен файл.

Като не намираш,направи това,което споменах по горе!

Има дори и видео клипче,гледай го!

Първо си затваряш KMPlayer-a!

След което отваряш IE (Internet Explorer) - - - > Internet Options - - - > Security - - - > Restricted Sites - - - > Sites ,после в полето изтриваш ако има нещо написано,след което пишеш :

player.kmpmedia.net/

натискаш бутона "Close",след това натискаш бутона "OK" и си готов! ;)

Ако не можеш да се справиш  с инструкциите,които те посъветвах да направиш,гледай това видео :

https://www.youtube.com/watch?v=mQiIR8unwn0

мерси за видеото супер лесно стана откъде да се сетя виж колко съм тъп преди тва опитах с инструмента за премахване на файлове на суперантиспайлеар-и успях,,,,да си изтрия целия интернет експлорер хохохохо

Извинявам се, но не съм погледнал, че редактора на сайта е премахнал наклонените черти от директорията, но и ти не си успял да видиш, че след drivers има etc... Редактирах си поста и вече е видно.

Извинявам се, но не съм погледнал, че редактора на сайта е премахнал наклонените черти от директорията, но и ти не си успял да видиш, че след drivers има etc... Редактирах си поста и вече е видно.

О мерси,вече го открих.

• 4 седмици по-късно...

Някой знае ли защо блу-рей филм (.m2ts) формат, звука насича много гадно а картината перфектно си върви. Не мисля че проблема е от компютъра, защото съм гледал филми (.mkv) 40гб, а този на който насича е 22 гб и с друг плеър съм го пробвал и там върви картината и звука не насича така, но по редица причини предпочитам KMP. Ще съм много благодарен някой да помогне :)

Редактирано от mwp056x (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. Разполагам с клавиатура A4Tech някаква си, разполагаща с 5 медийни бутона ( http://www.jmt.bg/images/products/24415_53710.jpg ). Въпросът ми е как да настроя бутона за Play/Pause да заработи в KM Player като глобален клавиш ? В WMP и VLC няма проблем. При KM, когато ми излезе прозорец да натисна клавиш за глобално спиране/пускане на музиката натискам медийния бутон, но вместо него ми излиза, че натискам G:

1. http://i.imgur.com/DsAvsKR.png

Някакви идеи как да го оправя ? Доста търсих в Google, но нищо не ми помогна. Благодаря предварително.

Не прегледах цялата тема,само няколко страници по-назад,но никъде не видях да се обсъжда кодека H.265 и как може да накара КМ да го подкара.Някакви идеи?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.