Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Здравейте,

правих клипове с тел. SAMSUNG siii mini, станаха прилични, но като ги отварям с KMPlayer-a са завъртяни или на 90 или на 180 градуса. Огледах настройките,където има опции за завъртане, но там не го приема, даже widows- a ми се рестартира. (качен ми е widows 7).

Има ли идея някой как се завъртат клиповете?

Благодаря!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пробвай с друг Плеър, например VLC и кажи дали и там се получава същия проблем. В какъв формат са ти клиповече? Може да са във формат, който KM Player да не може да чете добре.

Плеъра не ми отваря файлове с хд резолюция.Четох в темата за подобни неща и сложих coreavc ,но няма ефект.Дали може да тръгне на тоя плеър?

Честита Коледа

А сега да попитам,излизат ли още онези реклами при старт на плеъра-и някой има ли идея защо го прецакаха така?

отдавна имам проблем,но..вече не мога да го изтрайвам  :no-no:

Когато заредя в плейлистата  няколко серии винаги при преминаването от с1 към с2 се намаля резолюцията на плеъра и трябва като гламава да го разпъвам до голям екран :(  Моля някой да каже как да оправя това чудо 

П.п само да вметна,че искам отдолу да си остава лентата със задачите ето така 

post-152245-0-37271100-1388341882_thumb.

отдавна имам проблем,но..вече не мога да го изтрайвам  :no-no:

Когато заредя в плейлистата  няколко серии винаги при преминаването от с1 към с2 се намаля резолюцията на плеъра и трябва като гламава да го разпъвам до голям екран :(  Моля някой да каже как да оправя това чудо 

П.п само да вметна,че искам отдолу да си остава лентата със задачите ето така 

Пробвай с натискане на цифрите от 1 до 5 на клавиатурата ( не на страничните а на основните) 

Да-така се разширява,но...отново при преминаване от една серия към друга се свива  :help wanted3:

Да-така се разширява,но...отново при преминаване от една серия към друга се свива  :help wanted3:

Публикувано изображение

това помага ли ?

Публикувано изображение

това помага ли ?

По-скоро да се сложи отметка на "възстановяване на последния размер" . Другото което предлагам е ресет на настройките чрез KMPWizard , който е в папката на плеъра.

не става с  "възстановяване на последния размер" или  "възстановяване на позиция"  пак се свива и нямам в папката на плеъра KMPWizard

Имах предвид KMPsetup

Стартираш го и изибираш опция User define settings за да зададеш настройките по подразбиране.Нататък мисля , че ще се оправиш.

Log-dogy благодаря ти - оправи се  :mark:

• 2 седмици по-късно...

от бая време имам проблеми с км плеара ,от как се появи най омразния ми формат MKV винаги има разминаване на звук и картина ,другото което ми се случва е проблем със звука филми като гледам винаги гласовете са заглушени а музиката силна ,това и на стария комп и на новия същата работа а медия плеар класик си бачка перфектно 

Здравейте,

Инсталирах последната версия на KMP - 3.8.0.118, обаче при всяко отваряне програмата стартира следната уебстраница:http://player.kmpmedia.net/kmp_plus/platform/view/main, която всъщност не функционира.

Някой знае ли как да премахна и изскачащата досада? 

Здравейте,

Инсталирах последната версия на KMP - 3.8.0.118, обаче при всяко отваряне програмата стартира следната уебстраница:http://player.kmpmedia.net/kmp_plus/platform/view/main, която всъщност не функционира.

И при мен е така, супер изнервящо е :(

Здравейте,

Във връзка с горното посетих официалния сайт на KMP - Forums.

Там също е повдигнат този въпрос, като модератора е отговорил, че ще запознае съответните служители за разрешаване на този проблем.

Аз неуспях да задам моя въпрос в техния форум, защото трябва да се отговори на следния въпрос -

question:
The 7 name of the menu at the top?

което не го разбрах и всичките ми опити да нацеля отговора се провалиха. Ако някой по-умен знае за какво става въпрос моля да ме светне!

Купиха програмата и я развалиха. Ако докарат същото възпроизвеждане на цветовете в Pot, минавам на него. 

Купиха програмата и я развалиха. Ако докарат същото възпроизвеждане на цветовете в Pot, минавам на него. 

Са сетиш  ;) Pot-a не само не отстъпва по нищо ,ами превъзхожда КМ отвсякъде :)

Са сетиш  ;) Pot-a не само не отстъпва по нищо ,ами превъзхожда КМ отвсякъде :)

Ми нормално, направен от същите хора. Все едно им е даден втори шанс да направят медия плеър. Само цвета ме мъчи. Ползвам външен декодер CORE AVC и съм пробваш със всякакви комбинации от плеъри и други декодери, но не съм докарал по-добра картина от тази на KMP+CoreAVC. Накрая ще си играя един ден и ще ги направя през драйвера на видеокартата. Гадното е, че е комбинация от опцията "Предпочитаната температура на цветовете за този дисплей" и настройки на цвета в плеъра. 

Ми нормално, направен от същите хора. Все едно им е даден втори шанс да направят медия плеър. Само цвета ме мъчи. Ползвам външен декодер CORE AVC и съм пробваш със всякакви комбинации от плеъри и други декодери, но не съм докарал по-добра картина от тази на KMP+CoreAVC. Накрая ще си играя един ден и ще ги направя през драйвера на видеокартата. Гадното е, че е комбинация от опцията "Предпочитаната температура на цветовете за този дисплей" и настройки на цвета в плеъра. 

На Pot-a с LAV filter  и madvr (който е тежък,но като гледам конфигурацията ти от подписа-ще се справи) можеш да докараш това,което искаш :)

Поиграй си с настройките и ще се убедиш в качеството на плеъра  ;)

На Pot-a с LAV filter  и madvr (който е тежък,но като гледам конфигурацията ти от подписа-ще се справи) можеш да докараш това,което искаш :)

Поиграй си с настройките и ще се убедиш в качеството на плеъра  ;)

Правил съм го. И с MPC съм го правил. Изкарва цветовете по-бледи. Ако си играя с тези настройки ръчно за 1-2 дни ще го направя.

Публикувано изображение

Само забрави, тези декодери използваха ли видео ускорение ? Защото гледам някои interlaced (не знам как е на български) видеа и с coreAVC ги оправя в движение през видеокартата. 

Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Имам проблем с новата версия на KMplayer. Когато отворя филм и цъкна да е на голям екран, не се крие таск бара, което е изключително дразнещо. Някакво решение да предложите?

Имам проблем с новата версия на KMplayer. Когато отворя филм и цъкна да е на голям екран, не се крие таск бара, което е изключително дразнещо. Някакво решение да предложите?

Здравейте,абсолютно същия проблем.Тъкмо се примирих с рекламния блок от дясно и днес като ъпдейтнах КМ плеъра и чудо.Сега освен рекламите отстрани,лентата за управление не се скрива,единствено изчезва курсора на мишката.Из настройките на плеъра намерих отметка за мишката,но нищо и за лентата.Ще се радвам някой да помогне.Мерси

П.П.Само да добавя,че новата версия по дефаулт излиза и със свит екран.Разширява се с Num +.

Редактирано от bojoviki (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.