Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Здравейте,абсолютно същия проблем.Тъкмо се примирих с рекламния блок от дясно и днес като ъпдейтнах КМ плеъра и чудо.Сега освен рекламите отстрани,лентата за управление не се скрива,единствено изчезва курсора на мишката.Из настройките на плеъра намерих отметка за мишката,но нищо и за лентата.Ще се радвам някой да помогне.Мерси

П.П.Само да добавя,че новата версия по дефаулт излиза и със свит екран.Разширява се с Num +.

Аз затова се върнах на по-старата версия и засега ще съм с нея. А за рекламите има по-назад трайно решение като се добави ред в host файловете.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз затова се върнах на по-старата версия и засега ще съм с нея. А за рекламите има по-назад трайно решение като се добави ред в host файловете.

Точно това ще направя и аз,просто изчаквах да видя някой дали е решил проблема.Мерси

• 2 седмици по-късно...

Имам k-lite codec pack, но дори и с него когато гледам филми на цял екран картината не е напълно чиста. Монитор - 1980x1080. Може би проблемът е от Video Renderer. В момента съм с EVR, но пробвах VMR7, VMR9 и Direct 3D 9 RGB Surface. Ето снимкаФилмът на снимката е 720p. 

post-340855-0-11896700-1393671360_thumb. 

К-лайт изобщо не ви трябва.Махайте го.

Инсталирайте PotPlayer,след като хубаво сте почистил остатъците от кодек пакета и вижте какво е положението.

Какво направихте,за да стане по-добре? Уточнявайте нещата,все пак може някой друг да има същите неприятности след време.

размера на кадъра при 720р е 1280х720 и поради това е напълно нормално да не изглежда добре на 1920х1080 телевизор. особено ако апскейла е куц.за такъв монитор си тегли 1080р филми и картинката ще е по-различна.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

размера на кадъра при 720р е 1280х720 и поради това е напълно нормално да не изглежда добре на 1920х1080 телевизор. особено ако апскейла е куц.

Каквото и да е ъпскелване на филми да се направи, няма да изглеждат като истинска HD картина!Това си е изкуствено увеличение на размера,без да подобри качеството.Ако от филм Блюрей,е рипнато на 720р това е страхотно качество!За съжаление,тези торенти,които сваляме на  уж 720р. на 10 филма,най-много един да е с реалното качество,което трябва да бъде.

Димитре дори да е нов филм рипа ако е някое 1GB XviD-че забрави да е с хубаво качество. Да не говорим за смотаните TN монитори по 200 лв. каква картина вадят...

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Каквото и да е ъпскелване на филми да се направи, няма да изглеждат като истинска HD картина

купи си плазмен телевизор и тогава ми обяснявай, че апскейл-а няма значение. иначе за другото си прав...

купи си плазмен телевизор и тогава ми обяснявай, че апскейл-а няма значение. иначе за другото си прав...

Плазмен боклук,никога не бих си купил!Още повече,че е стара изчезваща технология,която много бързо си отмина.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Плазмен боклук,никога не бих си купил!Още повече,че е стара изчезваща технология,която много бързо си отмина.

Е не толкова категорично, моля ти се !

И плазмите, и LCD-та си имат плюсове и минуси. Аз пък лично повече предпочитам плазмите.

Е не толкова категорично, моля ти се !

И плазмите, и LCD-та си имат плюсове и минуси. Аз пък лично повече предпочитам плазмите.

Плазмите имат само една по-голяма яркост,която за домашни условия не е необходима. Но самите кинескопи,ако го погледнеш от близо ,предават едрозърнесто.Дори от 1,5 м се усеща и пак дразни.Няма го финния фокус,като на LED TV,LСD. и т.н.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Имам k-lite codec pack, но дори и с него когато гледам филми на цял екран картината не е напълно чиста. Монитор - 1980x1080. Може би проблемът е от Video Renderer. В момента съм с EVR, но пробвах VMR7, VMR9 и Direct 3D 9 RGB Surface. Ето снимка

Филмът на снимката е 720p.

Публикувано изображениеfilm.jpg

Пробвайте  стова http://en.kioskea.net/faq/14062-kmplayer-reset-to-default-settingshttp://en.kioskea.net/faq/14062-kmplayer-reset-to-default-settings

• 2 седмици по-късно...

Точно това ще направя и аз,просто изчаквах да видя някой дали е решил проблема.Мерси

В най-новата версия всичко е оправено, отново може да се гледа на цял екран без да се вижда таск бара. 

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. Някой може ли да ми каже къде  в настройките да сръчкам, за да не ми се сменя всеки път при пускане цветовата тема и да си остава една и съща винаги?

• 3 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.