Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Здравейте използвам малко по стара версия на KMPlayer   и някои от филмите не ми излиза картина обикновено с  MKV формат.Пробвах с разни  кодеци  не отново не излиза картина само звук .

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте използвам малко по стара версия на KMPlayer   и някои от филмите не ми излиза картина обикновено с  MKV формат.Пробвах с разни  кодеци  не отново не излиза картина само звук .

Коя версия на KMPlayer-а ползваш?! И кои са тези "разни" кодеци,които си пробвал?!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Коя версия на KMPlayer-а ползваш?! И кои са тези "разни" кодеци,които си пробвал?!

Използвам   KMPlayer 3.0.0.1441  порбвал съм    KMPlayer v3.9.0.125 Final        само с нея тръгват  всичките  с тази повече ми трвари компа  за това ползвам по стара .Пробвал съм кодеци  K-Lite Codec Pack 11.0.0   ACE Mega CoDecS , Media Player Codec Pack ,X Codec Pack ,Combined Community Codec Pack  имаше още няколко но  сега не си спомням.

Използвам   KMPlayer 3.0.0.1441  порбвал съм    KMPlayer v3.9.0.125 Final        само с нея тръгват  всичките  с тази повече ми трвари компа  за това ползвам по стара .Пробвал съм кодеци 3.9.1.135 11.0.0   ACE Mega CoDecS , Media Player Codec Pack ,X Codec Pack ,Combined Community Codec Pack  имаше още няколко но  сега не си спомням.

Уоу,ти направо си се прецакал компютъра с един куп излишни инсталации и преинсталации на кодеци,заради един Player!

Вариант 1 : Преинсталирай си компютъра и си инсталирай KMPlayer 3.9.1.135 + K-Lite Mega Codec Pack 11.1

Вариант 2 : Смени Player-а! Например,можеш да използваш PotPlayer (DaumPlayer),или GomPlayer!

Успех! ;)

П.П.

Каква ти е конфигурацията на компютъра,че толкова много ти се товари компютъра от KMPlayer версия 3.9.0.125 Final?!

Уоу,ти направо си се прецакал компютъра с един куп излишни инсталации и преинсталации на кодеци,заради един Player!

Вариант 1 : Преинсталирай си компютъра и си инсталирай KMPlayer 3.9.1.135 + K-Lite Mega Codec Pack 11.1

Вариант 2 : Смени Player-а! Например,можеш да използваш PotPlayer (DaumPlayer),или GomPlayer!

Успех! ;)

П.П.

Каква ти е конфигурацията на компютъра,че толкова много ти се товари компютъра от KMPlayer версия 3.9.0.125 Final?!

С 4 gb рам съм   процесора ми е  2.9 интелски с 2 ядра  използвам 3TB hard no mi e ddr 3 а дъното ми е старо  и си  оказва влияние с новите програми .Използвам 5 програми на кръст   и са стари с този новия Player  тръгват филмите  но не намирам как да си нагласям картината да ми е по светла.Не е проблем да ползвам друг Player но съм си инсталирал програма   говоряща  за субтитрите че ме мързи да чета .

С 4 gb рам съм   процесора ми е  2.9 интелски с 2 ядра  използвам 3TB hard no mi e ddr 3 а дъното ми е старо  и си  оказва влияние с новите програми .Използвам 5 програми на кръст   и са стари с този новия Player  тръгват филмите  но не намирам как да си нагласям картината да ми е по светла.Не е проблем да ползвам друг Player но съм си инсталирал програма   говоряща  за субтитрите че ме мързи да чета .

Моята конфигурация е много по стара,но нямам такъв проблем! ;)

Виж картинката по долу и опитай с една от двете опции!

http://i.imgur.com/wGztZkl.jpg

После сподели какво е станало!

Успех!

Моята конфигурация е много по стара,но нямам такъв проблем! ;)

Виж картинката по долу и опитай с една от двете опции!

http://i.imgur.com/wGztZkl.jpg

После сподели какво е станало!

Успех!

Тази картинка  която си ми пратил не е  на версия KMPlayer 3.9.1.135 с тази новата версия  не може да се наглася яркостта  и като натисна на филма не ми го отваря дерекно за това карам с по стара версия  няма ли MKV  codec    да ми ми тръгват всичките филми  рядко са тези които не тръгват .

Тази картинка  която си ми пратил не е  на версия KMPlayer 3.9.1.135 с тази новата версия  не може да се наглася яркостта  и като натисна на филма не ми го отваря дерекно за това карам с по стара версия  няма ли MKV  codec    да ми ми тръгват всичките филми  рядко са тези които не тръгват .

Не говори глупости!!!

Това е точно версия 3.9.1.135 на KMPlayer-а,просто облика й е сменен,смени си облика! ;)

Всичко може да се наглася и на новите и на старите версии на KMPlayer-а,просто ти не знаеш как! ;)

Не говори глупости!!!

Това е точно версия 3.9.1.135 на KMPlayer-а,просто облика й е сменен,смени си облика! ;)

Всичко може да се наглася и на новите и на старите версии на KMPlayer-а,просто ти не знаеш как! ;)

Смених си облика  но тази функция за яркостта не работи  и филмите не исакт да тръгват автоматични а ми е нагласено да стартират с този Player.

Смених си облика  но тази функция за яркостта не работи  и филмите не исакт да тръгват автоматични а ми е нагласено да стартират с този Player.

Проблемът е в твоя телевизор,при мен всичко е наред!

Мини на вариант 2,който ти препоръчах по горе! ;)

• 7 месеца по-късно...

Привет на всички. Имам въпрос, свързан с КМ плеъра. След като го инсталирах всички видео файлове, които имах на компютъра, промениха иконката си с логото на КМplayer, но самите файлове не се отварят автоматично с кликване два пъти върху тях с мишката. Трябва с десен бутон да избера Open with и там да избера КМ плеър и чак тогава ги отваря, а това ме дразни всеки път да го правя за всеки видео файл. Може ли някой да помогне.

Като избираш "Open with ...", цъкни най-отдолу на "Choose default program", избери KMPlayer, сложи отметка на "Use this app for all ... files", или както е при теб, и така ще се асоциира този тип файлове с плеъра.

Или щракни с десен бутон по видео файла и избери Properties. В новия прозорец щракни бутона Change... Намери KMPlayer и го щракни. Сложи отметка на Always...

Благодарско на отзовалите се. Поздрави и хубави празници

• 1 месец по-късно...

Привет,

Имам следното питане - Когато заредя двд файл, как да селектирам и избирам в главното меню, пробвах всички, но по никакъв начин не успявам..

п.п с мишката не става

• 2 месеца по-късно...

Инсталирах  си последната версия на KMPLAER    имам проблем с отварянето на филмите   не искат да стартират при натискане на филма   някой наясно ли е  с това .Иконата е добавена  при натискане на филма да се стартира но не иска .

Ако цъкнеш файла с десен бутон, избереш "Open with ..." и KMPlayer - какво се случва?

Филмите отварят ли се с друг плеър?

Последните версии на KMPlayer са боклук, аз карам с някаква стара, и не ѝ давам да се ъпдейтва :) 

преди 11 минути, RudeBoy написа:

Ако цъкнеш файла с десен бутон, избереш "Open with ..." и KMPlayer - какво се случва?

Филмите отварят ли се с друг плеър?

Последните версии на KMPlayer са боклук, аз карам с някаква стара, и не ѝ давам да се ъпдейтва :) 

Като натисна с десен бутон на филма ми излиза да избирам  -Отвори ,Enqueue in KMP и Play in KMP    но не се отваря  с другите плеъри нямам  проблем  до днес бях  с The KMPlayer 2.9.4.1437   но някои от филмите  ми ги стартира  само със звук без  видео за това се наложи да си сложа  по нова версия .

преди 20 минути, _nib_ написа:

Не съм доволен вече от плеъра.О..аха го тотално.

И аз не съм доволен но не знам друг който е съвместим с    SpeechLab 2.0   

преди 7 часа, comir написа:

И аз не съм доволен но не знам друг който е съвместим с    SpeechLab 2.0   

Daum Potplayer-преди малко видях че може да работи с Гергана-та.Настройки на Рот плеър-аудио-озвучаване на текст-слагаш отметка на - озвучаване на текст от филмови субтитри.Същото разположение-Гергана и двата плъзгача за скорост и сила на звука.

преди 1 час, _nib_ написа:

Daum Potplayer-преди малко видях че може да работи с Гергана-та.Настройки на Рот плеър-аудио-озвучаване на текст-слагаш отметка на - озвучаване на текст от филмови субтитри.Същото разположение-Гергана и двата плъзгача за скорост и сила на звука.

Инсталирах  плеъра   работи добре    и с SpeechLab   мерси много  ще изгледам няколко филма дано да нямам проблем

• 2 седмици по-късно...

Както си гледах сериала, не знам какво бутнах по клавиатурата, но образът ми се смали:

large.2016-05-01_121613.jpg.24f69dc72855

Някой знае ли как да го върна на целия екран? Рових в настройките, но не успях да се справя.

ПП. Отбой :) - ресетнах му настройките, и се оправи.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

• 3 години по-късно...

Имам едно въпросче. Обнових си програмата до последна версия, но ми се промени начинът на показване на продължителността на гледания филм отдолу вляво на плеъра. Преди броеше времето от начало към пълното времетраене на филма, а сега брои обратно. Някой знае ли как може това да се коригира? Рових много из настройките, но нищо не открих.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.