Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

От доста време не съм имала проблем,но...при почти всяко обновяване на програмата нещо се разваля. :(

с последната версия съм 3.9.1.130 имам проблем със звука-при всички филми се появява едно свистене/щъткане :)  с две думи не се чува нищо от филма-някаква идея от какво може да е?

п.п. при друг плеър няма проблеми...но искам този да ползвам.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Оправих се,инсталирах по-стара версия  :biggrin:

• 2 седмици по-късно...

Значи имам проблем с езика и видеото на KMPlayer! Направих новия ъбдейт и от тогава почна да ми лагва и видеото да върви много бързо, реших да го преинсталирам и като го включих беше с йероглифи :\ . Ще съм благодарен ако ми кажете как да го оправя :\ . 

Ето снимка на плеъра post-354653-0-18908100-1416497447_thumb.

Аз имам подобен проблем, ама обаче със субтитрите. :)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Имам едно, може би, глупаво питане, но не намирам решение... Искам да направя така, че иконките на филмите да се показват като картина от началото на филма, а не като avi файл или divx файл. Дано разбирате какво имам предвид. До скоро се показваха така, но след като ръчках някъде из wizard на KMplayer и се прецакаха нещата. Дори след като преинсталирах плеъра, проблема си остана. Искам да са като на първата картинка :)post-339316-0-52746800-1417620440_thumb.

post-339316-0-48188200-1417620441_thumb.

Редактирано от DYDK (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,днес при обновяване на КМ плеъра до последната версия се появи проблем.Страшен брум по всички канали.Стигнах до този извод като пробвах с различни филми,но когато смених плеъра брум-а изчезна.Трябва да настройвам нещо или.........Тонколоните са 5+1 Логитеч.Мерси

Здравейте,днес при обновяване на КМ плеъра до последната версия се появи проблем.Страшен брум по всички канали.Стигнах до този извод като пробвах с различни филми,но когато смених плеъра брум-а изчезна.Трябва да настройвам нещо или.........Тонколоните са 5+1 Логитеч.Мерси

Проблема се появява само при автоматично обновяване на плеъра. При мен също се случи на 2 пъти  и от тогава го обновявам единствено с изтеглена от сайта им последна версия :) 

• 1 месец по-късно...

Имам филм с аудио DTS HD MASTER. Като го пусна през км плеар на ресийвъра ми стои само РСМ. Като го пусна през друг плеар си изписва DTS HD MASTER. Имам инсталирани ffdshow и АC3 filter, Windows 7. Какви настройки да направя, че kmplayer да ми изкарва оригиналният звук на филмите?

Имам филм с аудио DTS HD MASTER. Като го пусна през км плеар на ресийвъра ми стои само РСМ. Като го пусна през друг плеар си изписва DTS HD MASTER. Имам инсталирани ffdshow и АC3 filter, Windows 7. Какви настройки да направя, че kmplayer да ми изкарва оригиналният звук на филмите?

Пробвай с k-lite mega codec pack!

П.П.

Преди това изтрий двата кодека - ffdshow и АC3 filter! ;)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте!

Ще съм много благодарен ако някой ми каже как да премахна изскачащият в началото при стартиране рекламния екран на KMPlayer  3.9.1.134.

Здравей, не знам дали точно това се цели, не ползвам този плеър. След малко търсене в нета, излезна това.

Добави в хост файла този ред :

127.0.0.1 player.kmpmedia.net

Знам, че не е директно решение на проблема, но пробвай PotPlayer - друг плеър от същия автор. Не знам как се сравнява точно в момента с KMPlayer като функционалност, но знам, че не съм видял нищо от рекламните боклуци и adware, които има в KMPlayer.

Км плейър станаха като микрософт с всяка нова версията програмата става по голяма боза . Онзи ден си инсталирах нова версия на КМ плейъра о хоопа иска ми кодеци какви кодеци какви 5 лв те си знаят . Та разкарах го на секундата и си сложих Gom Player никакви реклами върви много леко .

Здравейте!

Ще съм много благодарен ако някой ми каже как да премахна изскачащият в началото при стартиране рекламния екран на KMPlayer  3.9.1.134.

Влизаме във локалният ни диск C:/Windows/System32/drivers/etc/

десен бутон върху файла host и го отваряме със Notepad, Notepad++ или някой друг редактор

най-отдолу добавяме 127.0.0.1 player.kmpmedia.net

Важно! това действие води до спиране на достъпа до интернет само за KMPlayer.

Ето нагледно с видео: https://www.youtube.com/watch?v=OH58AHU9LsA

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,имам такъв въпрос:В горната част на екрана при всяка команда се появява съответния текст с големи жълти

букви.Как да премахна това явление?

Добавям и снимка.post-358211-0-37245500-1427905833_thumb.

Здравейте,имам такъв въпрос:В горната част на екрана при всяка команда се появява съответния текст с големи жълти

букви.Как да премахна това явление?

Добавям и снимка.attachicon.gifIMG00001.JPG

С последната версия на програмата ли си?!

Ето нагледно с видео: https://www.youtube.com/watch?v=OH58AHU9LsA

Не е лошо като предложение,но не е само това! ;)

Тези също са за блокиране ;) :

127.0.0.1 log.kmplayer.com

127.0.0.1 cdn.kmplayer.com

127.0.0.1 cdn.pandora.tv

С последната версия на програмата ли си?!

Не е лошо като предложение,но не е само това! ;)

Тези също са за блокиране ;) :

127.0.0.1 log.kmplayer.com

127.0.0.1 cdn.kmplayer.com

127.0.0.1 cdn.pandora.tv

Версията на KMPlayer-а ми е 3.9.0.128

Версията на KMPlayer-а ми е 3.9.0.128

Има по нова версия 3.9.1.135.

Изтегли програмата от тук,инсталирай я и после кажи проблема продължава ли..

Успех!

Здравейте! Имам едно, може би, глупаво питане, но не намирам решение... Искам да направя така, че иконките на филмите да се показват като картина от началото на филма, а не като avi файл или divx файл. Дано разбирате какво имам предвид. До скоро се показваха така, но след като ръчках някъде из wizard на KMplayer и се прецакаха нещата. Дори след като преинсталирах плеъра, проблема си остана. Искам да са като на първата картинка :)attachicon.gif10844868_970748806273485_1523126069_o.jpg

attachicon.gifUntitled.png

Някой с решение на този проблем?

Някой с решение на този проблем?

ByqQMp6.jpg

ByqQMp6.jpg

Мммдам, но не стана, само размера променя, но не и самата иконка.

Мммдам, но не стана, само размера променя, но не и самата иконка.

От това,което казваш ми се струва,че май не си включил KMPlayer да асоциира видео и аудио файловете и затова не ти показва иконките както на картинката по горе! ;)

За целта :

Отваряш KMPlayer,натискаш бутона F2 от клавиатурата,след което отиваш на "Асоциране/Прехващане" - - -> "Асоциране" - - -> "Избери всички" - - -> "Задействай" - - -> "Затвори"

После виж дали всичко е наред и сподели!

Успех!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

От това,което казваш ми се струва,че май не си включил KMPlayer да асоциира видео и аудио файловете и затова не ти показва иконките както на картинката по горе! ;)

За целта :

Отваряш KMPlayer,натискаш бутона F2 от клавиатурата,след което отиваш на "Асоциране/Прехващане" - - -> "Асоциране" - - -> "Избери всички" - - -> "Задействай" - - -> "Затвори"

После виж дали всичко е наред и сподели!

Успех!

За това не се бях сетила, мерси - получи се :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.