Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Здравейте :) Имам проблем с размера на картината. Като сменя размера става черно поле около филма, но самият филм си остава същия размер. Обнових си версията, но проблема си остана. Ако някой има идеи как да го оправя, ще съм благодарна да сподели :)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

В новите версии 3.7.0.106 и 3.7.0.109 липсват данните от информация за файла, затова повече няма да го обновявам, вместо да качат нещо ново, те повече го орязват и още, че при обновяването не се премахва предишната версия и се инсталира върху нея и папката в Program files се надува все повече при всяко обновяване и става мазало, а доколкото знам не е добре да се деинсталира дадена програма, тъй като все нещо остава от нея, а и доста проблеми имах с Kingsoft Antivirus от по-предната версия.

Има ли начин да се направи да превърта напред назад без стрелките на клавиатурата а от неговите си бутони,да не превключва на следващи а файл а примерно 5,10 секунди както е със стрелките

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

http://prikachi.com/images/585/6744585K.png значи искам да знам как да преместя субтитрите върху черното поле и те да се виждат върху него, защото когато ги преместя, черния фон ги скрива и не на практика изчезват...

п.п. Оправих се, проблемът е бил че при този облик няма как да стане, трябва да съм с оригиналния...

Редактирано от The Reaper (преглед на промените)

Оффф ... Моля ви някой да ми помогне, значи kmplayer-а не отваряше файловете с по-големи размери. Деинсталирах го и сега вече не мога да го инсталирам, по време на инсталацията забива и се затваря сам... пробвах с кои ли не версии и от кой ли не сайт го теглих... Просто не става и никой не иска да помага :(

• 2 седмици по-късно...

Хора като пусна филм   (получава се при отваряне на mkv файловете) KMPlayer-а картината започва да насича някой може ли да ми каже дали това нещо може да се оправи някак си опитах от видео разширени >обработка на видео изпробвах ги всички не става и не става пробвах и със няколко кодек пакета пак нищо даже и различни версии на плеъра тва нещо не се оправя явно е че е до кодек защото със pot player го няма този проблем.

Обаче не знам как да го оправя и дали въобще може да се оправи. На лаптопа този проблем го няма независимо със коя версия на плеъра съм обаче на настолния прави проблем монитора е 23 инчов  1920х1080 не знам дали това има значение видео картата е 1 ГБ не ми се вярва те да са проблема

... пробвах и със няколко кодек пакета пак нищо ...

Ако правилно съм разбрал и имаш инсталирани различни кодеци ти предлагам да ги деинсталираш,да почистиш с CCleaner и да инсталираш наново плеъра (той си идва с необходимите),като ти препоръчвам да е някоя по-стара версия.Новите са много бъгясали.Възможно е да се получава ,,омазване,,на кодеци...

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Плеъра използва вградените си, независими от инсталираните. Ако искаш да ползва други, трябва да изключиш вградените и да му укажеш други. Имам един пост няколко страници назад с много снимки относно настройки и coreavc. Не мога да пратя линк, защото съм от телефон.

Деинсталирал съм всички кодеци даже направих пълно възстановяване на системата защото нещата доста се поомазаха не знам но сега като пусна същия филм насича много по малко пробвах и на лаптопа същата работа. Пуснах друг филм също mkv при него нямаше подобно насичане ще пробвам да видя дали ще мога да направя нещо със кодеците.

ПП

само още нещо за  mkv файлове кой кодек се използва нямам си на представа до сега не съм имал подобни проблеми със KMP-то

@@  danchobg  @@

И още нещо това което си показал на снимката за коя версия на  KM плеъра е ??   Защото при мен картинката е съвсем друга а и ако работи добре ще е по добре да махна сегашната версия и да сложа друга  

Публикувано изображение

Редактирано от Nider (преглед на промените)

Онази е старичка, 2-3 ъпдейта преди сегашната. Стига при общи на вградени да няма отметка на h264 и AVC1. И когато вече има видео поток h264 или AVC, ще се опита да ги прекара през видеото. Аз така помогнах на един стар лаптоп. Имаше външно видео 8600 или 8800 на енвидия и не можеше да гледа 1080р филми с KMP. След това се разтовари процесора и си вървяха. Това ще ти помогне само ако имаш слаб процесор и съвместима видеокарта. 

процесора е този  I5-4440 /3.1G/6MB/BOX/LGA1150 не е слаб 

а картата е тези  SAPPHIRE HD7750 1G GD5 BULK

Машината е повече от способна. Някъде са се омазали настройките или Windows-а. Не съм ти чел всички постове, но нулирал ли си настройките ? Става като натиснеш F2 и цъкнеш долу в нулиране на настройките. Преинсталация няма да ги нулира, защото се запазват в регистъра на Windows.

Да правих и тия неща обаче проблема си остава.

Обаче пробвах и друго  пуснах друг филм също  mkv  при него ги нямаше тези неща сега ще потърся още няколко със това разширение за проба.

Възможно ли е причината да е във самия файл не във плеъра.

ПП 

Както и да е то нещата много се омазаха така че ще направя едно възстановяване добре, че предния ден направих копие на харда.

Тогава ще видя как стоят нещата

Ако се съмняваш в файла, прати ми го да го пробвам. 

При мен сякаш насича леко и звука много се разминава. 

Да може да е от файла нещо със другия който пробвах нямаше това нещо

Моя проблем пък е следния...

На 3-4 минути просто картината забива за 5-6 секунди...

пробвах и с PotPlayer същата работа...

Редактирано от trivium9 (преглед на промените)

С версия 3.7.0.113 но след като песна видео файл и отстрани ми искача някакъв рекламен прозорец и това е при всеки нов файл как мога да го махна този дразнител , УЖАСНО е.

Решението го има няколко страници назад. Променя се hosts  файла на виндовс. 

c:/windows/system32/drivers/etc/host (отвори го като администратор с нотепад)добави в нов ред отдолу това127.0.0.1 player.kmpmedia.net

сейваш и излизаш. 

Моля,ако може някой да ми помогне.Инсталирал съм последната версия на КМ плеър.При пускане на филм искам да редактирам субтитри.Отивам с десен бутон на Субтитри-Мениджър на субтитри/Преглед и редактиране/.Отваря се прозореца и след като променя цвят,шрифт или размер не знам как се запаметяват тези промени.Благодаря.

Имам проблем с Бг аудиото когато изтегля филм с Бг и Английско винаги тръгва английското ,от менюто аудио -избор на поток сменям но си продължава на английски ,някой ще ми даде ли съвет какво да правя :ohmy:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.