Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Аз не го харесвам, но всичко си тръгва, което филмче съм пуснал е тръгнало. Без да имам K-lite и подобни пакети. Без майтап.  :)

1.A филм с 2 аудио потока пробвал си ли? И ако си и знаеш как да беше отговотил на момчето(аз поне по-горе съм отговорил как се справих) 2. Опитай да пуснеш оригинален Blu-Ray диск (ако ти позволява въобще PC-то и имаш Blu-Ray оптично устройство)- и пак пиши дали става за всичко ;)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пробвал съм и с два аудиопотока, даже и с три и няма проблем. А за блу рей филмите има и по-подходящи плейъри. Ако си си заинатил да ми докажеш, че не може да пуска всичко, може и да намериш нещо, което да не тръгва. Но най-разпространените формати, сваляни от торентите тръгват, при мен каквото съм пуснал е тръгнало, пак казвам. Без да се обиждаш.  ;)

.. А за блу рей филмите има и по-подходящи плейъри. ...

Aми ти сам си отговори.Между ,,най-разпространените формати,,и ,,всичко,,има разлика.Просто исках да съм обективен.И не виждам да съм те обидил ;) Аха ---сега видях ,че си напислал ,,,Без да се обиждаш,, Няма проблем-няма за какво ;)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Искам да преместя субтитрите в KMPlayer под филма, но субтитрите минават зад тази черната част и се скриват, ето и снимка да видите за какво иде реч:

Публикувано изображение

Как да ги накарам да се преместят пред това черното, а не да се скриват зад него?

Искам да преместя субтитрите в KMPlayer под филма, но субтитрите минават зад тази черната част и се скриват, ето и снимка да видите за какво иде реч:

Публикувано изображение

Как да ги накарам да се преместят пред това черното, а не да се скриват зад него?

Alt+R или Right click - субтитри - показване при наслагване

Моля ви се помогнете,имам звук но нямам говор,само мелодййте говоренето е много тихо,въобще не се чува

Имах го този проблем, когато си бях направил колоните в 5,1 режим, но нямах задни и център. Когато пусна филм с 5,1 аудио, който е направен да изкарва гласа през средната колона, която нямам, се получаваше така. 

Виж тези настройки и го направи на 2/0. 

Публикувано изображение

Имах го този проблем, когато си бях направил колоните в 5,1 режим, но нямах задни и център. Когато пусна филм с 5,1 аудио, който е направен да изкарва гласа през средната колона, която нямам, се получаваше така. 

Виж тези настройки и го направи на 2/0. 

Публикувано изображение

нНе стана човек,даже сега нямам никакав звук :Д

Опита ли да рестартираш плеъра след промяната ?  Ако пак няма, върни старите настройки и го ресни. 

нНе стана човек,даже сега нямам никакав звук :Д

Върни опциите,които ти е препоръчал колегата и пробвай с това което е показано на картинката :

Публикувано изображение

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, всички! Имам един доста дразнещ проблем с KM Player, с който може би и други хора са се сблъсквали. Не се случва винаги, но когато пускам някои филми с този плеър, картината вместо да си е добре с нормалните цветове, тя става на черти или самите цветове, така да кажем, се разминават. Примерно, изтеглих си едно аниме за гледане и ето какво се получава:

http://i39.tinypic.com/33m68mo.jpg

и

http://i42.tinypic.com/2wdvmhk.jpg

А нормално трябва да е съответно:

http://i42.tinypic.com/2e2oxae.jpg

и

http://i40.tinypic.com/5po709.jpg

Някои от вас може и да попитат "Защо не използваш друг плеър?". Е, аз пробвах с K-Lite Media Player Classic (където на иконата има 3, 2, 1), но и там се натъквах на проблем - субтитрите ми излизат като някакви йероглифи, а регионалните и тем подобни настойки в Cotrol Panel-а са направени на български. Та така...

Може ли някой да ми обясни как да оправя този проблем?

Благодаря предварително.

Здравей, прегледах внимателно двете двойки шотове. Аз проблем не видях.. Казваш разминават се цветовете... Да, има някакво минимално, ама наистина минимално разминаване и това е от настройките и разкодирането на плеара... Ама ама или аз не мога да разбера или не мога да видя проблем...

Как ги направи тези шотове с нормална и ,,размазана,,картина?Не ми прилича точно на това,но да не си бутал нещо ,,онова,,квадратче долу за 3D-то?

Барал съм много настройки, но такива ефекти не съм правил. Защо не опиташ да преинсталираш плеъра?

На втора и четвърта снимка, на покрива има едно цветно кълбо. Не му е мястото там. Работата ще се оправи като кликнеш с дясно копче на картината и от падащото меню сложиш отметките като на снимката.

Публикувано изображение

Барал съм много настройки, но такива ефекти не съм правил. Защо не опиташ да преинсталираш плеъра?

Аз съм уверен, че с преинсталация ще се оправи, но ако я направи както трябва.За отговора ти  +

Как ги направи тези шотове с нормална и ,,размазана,,картина?Не ми прилича точно на това,но да не си бутал нещо ,,онова,,квадратче долу за 3D-то?

Пуснал го е на анаглифно, за цветното 3D.

Благодаря за отговорите!

skalata_73 и nikoleta, първите шотове, показващи проблема ги направих като снимах това, което показва плеъра, а другите - някъде от интернет, където видеото е качено и няма никакви подобни проблеми, но с английски субтитри. Направих това, за да покажа образец. Относно 3D-то, погледнах ги и видях, че настройките си стоят със същите отметки като на снимката на Nikoleta.

Преинсталирах плеъра, ала проблема си стои съвсем същия без промяна.

SLI, пробвах и по твоя начин с нулирането, но за съжаление проблема не се оправи.

А това дали го направихте, което съм написал?  " но ако я направи както трябва"

Мисля, че да. Деинсталирах плеъра, след което го инсталирах наново. Какво имате в предвид под "ако я направи както трябва"? Нещо по-особено ли трябва да се направи?

Редактирано от Хаусхофър (преглед на промените)

Странно ако си направил това от горните постове на колегите и пак го имаш тоя проблем.Сега да не ти изглеждам нахален ,или нещо от сорта ,но опитай същите файлове с Potplayer.Що ли съм почти убеден,че с него няма да го имаш този проблем ;) И само една добавка-ако имаш инсталирани повечко кодеци---не ти трябват,само може да омазват положението.Деинсталирай ги и ако го нямаш този плеър (Potplayer) го инсталирай и като за начало не прави нищо по настройките му.Идва си с необходимите кодеци и настройките му по подразбитане са достатъчно добри.А ако имаш въпроси относно плеъра с радост ще ти отговарям.Въпреки,че си писал,че си пробвал и с други плеъри со позволявам да ти дам този съвет,за да си решиш проблема-със субовете също няма да имаш проблеми! ПП и още една добавка-направи това,което те е посъветвак колегата от  горния пост,дори ако решиш да ползваш препоръчания от мен плеър. (след деинстал на кодеци например)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.