Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Настройките за точната версия се пазят в регистрите. Ресетни ги от Опции -> Настройки -> бутона най-долу в ляво "Нулиране на настройките".

Не знам дали е до мен но и това не става просто този проблем си остава сега съм сложил   KMPlayer_EN_3.0.0.1442_R2  версията и със нея нямам тези проблеми.

Това просто се случи изведнъж спирам плеъра и при следващото пускане и звук и картина тръгват забавено.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

С него съм от 7 години нови версий и ъпдейти и всичко си е както трябва, доволен съм от него ако се колебаете сваляйте го , също има функцията 3D то най - вероятно всеки вече го има, но все пак е супер. :)

@velin72

Не става пробвах повечето но не ще не знам какво стана тази версия я ползвам още от както излезе и до сега проблеми не съм имал???

:no-no:

Публикувано изображение

кмплейлара инстална ли го кат администратор

Здравейте, довчера бях със Bsplayer но след преинсталацията на компа ми започна да забива... Днес инсталирах KmPlayer и преди съм го имала, но не го използвах често. Та въпроса ми е мога ли някак да оправя качеството на филмите, които гледам, защото с други плеъри няма проблем, но тук е някак размазано...

Казваш, че компютъра ти започнал да забива след преинсталацията. Защо се е наложила преинсталацията ? Проблема е някъде другаде. Инсталирани ли са всички драйвери ? Хард диска тестван ли е за лоши сектори ? А за вируси сканирано ли е ?

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

Казваш, че компютъра ти започнал да забива след преинсталацията. Защо се е наложила преинсталацията ? Проблема е някъде другаде. Инсталирани ли са всички драйвери ? Хард диска тестван ли е за лоши сектори ? А за вируси сканирано ли е ?

Нe, не е тестван за вируси и драйверите не са инсталнати...

Мнение за КМПлеър: 6 години го ползвах и през тия 6 години беше най-добрият плеър. Но в последно време взеха много да го оси*ат. В един момент ползва зададените от мен външни кодеци, а в следващия или ги сменя с вградените, или изобщо спира да ползва каквито и да е и видеото или е с черен екран и звук, или пък се вижда добре, ама звукът е адски тих - все едно идва от космоса и трябва да пусна 3 вида loudness equalization, та да се чува що-годе добре. Като го пускам на фулскрийн често се бъгва и видеото остава в средата на екрана с оригиналната си резолюция, а в същото време горе вляво пише фулскрийн резолюцията. Адски скаран е с Аеро темата на Windows: ако не му зададеш изрично в настройките да изключва Аерото - просто крашва.

Ей заради тия неща преди седмица теглих една майчина на плеъра и разработчиците и смених на GOM Player - почти същото като KMPlayer, но без бъгове и няма проблем с Аеро темата.

...на плеъра и разработчиците и смених на GOM Player...

На същите разработчици е и PotPlayer - aко случайно не ти се понрави и GOM ти препоръчвам да си инсталнеш него ;) !Ще се родиш :) Сори за офтопита ,че не е напълно точно по темета,но е в рамките на разумното мисля :)

Пробвах го преди време - държи се по същия начин като КМПлеъра. Само с Аерото се разбира, но другите бъгове са си същите.

А бе бъгове... Защо слагаш външни кодеци, като в него набора е достатъчен да се плейва всичко ?! Да си чувал за конфликт на кодеци ? Ти сам си го омазал с настройки и кодеци, а после плеара бил бъгав.Като искаш един чувал ненужни кодеци, инсталирай си к-лайт пакета и ползвай неговия плеар. Аман от разбирачи...

... но другите бъгове са си същите...

Това е много общо казано!Има бета версии при които има някакви бъгове наистина,но по -долу baikolio95 много правилно е казал!!!-плеъра си идва с необходимите кодеци и допълнителни такива само могат да омажат положението (не винаги,но в повечето случаи е така!) Решение--деинсталваш всички кодеци,пекети  и прочее,почистваш с CCleaner и си инсталираш плеъра.....Това е правилното решение!

А бе бъгове... Защо слагаш външни кодеци, като в него набора е достатъчен да се плейва всичко ?! Да си чувал за конфликт на кодеци ? Ти сам си го омазал с настройки и кодеци, а после плеара бил бъгав.Като искаш един чувал ненужни кодеци, инсталирай си к-лайт пакета и ползвай неговия плеар. Аман от разбирачи...

Я опитай да подкараш с КМП без външни кодеци mp4 файл създаден с AAC или h.264 кодек (които КМП ги няма) и после пак ела да философстваш.

Качи го тоя файл да го видим, или дай линк към такъв.

http://vid.btv.bg/vod/2013/03/29/611000406.mp4

Това нещо без външни кодеци, които КМП да ползва просто няма подкарване. Трябваше специално да му задам да ползвам външните, защото с вътрешните картината е буквално счупена. Същото се случва и с някои flv файлове, които незнайно защо са създавани с AAC кодеци.

Току що гледах видеото с KMP без външни кодеци. Извинявам се за изображението, на 2 монитора съм и ме мързи да го отрежа. Настройките за видео-рендер са Разширена видео обработка (C/A)
Публикувано изображение

http://vid.btv.bg/vod/2013/03/29/611000406.mp4

Това нещо без външни кодеци, които КМП да ползва просто няма подкарване. Трябваше специално да му задам да ползвам външните, защото с вътрешните картината е буквално счупена. Същото се случва и с някои flv файлове, които незнайно защо са създавани с AAC кодеци.

Както и очаквах, проблема е в твоя телевизор, професоре...

Никакви проблеми с тоя файл, давай следващия, или по-добре спри да се излагаш...

Публикувано изображение

Бе я ходи се е... Аз си казах мнението за плеъра и това, че ти си подкарал въпросния файл не означава, че ще се върна към КМП. Ако проблемът беше само в този вид файлове - ок, ама не е.

Ти си си казал мнението, но то не значи нищо, след като беше опровергано на момента от двама различни потребителя !

Вместо да плюеш, вземи си оправи кашите, и не заблуждавай хората с грешните си постове !

Предполагам една преинсталация на прозореца ще реши проблема с картината.

Здрасти пак :)
Правих квото правих и стигнах до това ниво, сега не мога да го  оправя, може ли съвети?
Публикувано изображение

предполагам си включил 3d и някакви специални филтри. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.