Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

как да си оправя вградените субтитри от корейски на български език

Редактирано от jimmy1914 (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сега пък не ми тръгват субтитрите, тегля ги, влача ги обаче не излизат :D Пише, че зареждат и дотам, все едно не съм ги слагала. Погледнах настройките, не са скрити а проблема е неясен о.О

Здравейте, оправих проблема със субтитрите, но естествено се появи друг. Непрекъснато забива докато гледам филм, аудиото се разминава с картината и вече стана невъзможно да се гледа, преинсталирах го - но същото...

Няма да помогне, настройките се запазват в регистъра на операционната система. Просто в настройките цъкни "нулиране на настройките".

Няма да помогне, настройките се запазват в регистъра на операционната система. Просто в настройките цъкни "нулиране на настройките".

Същото

Как да намеря папката със записани кадри от филм гледан с KMPlayer.

Как да намеря папката със записани кадри от филм гледан с KMPlayer.

C:Program Files (x86)The KMPlayerCapture (ако не си променил фабричната директория)

• 2 седмици по-късно...

здравеите инсталирах си км плеър и ми излиза  ето така  можели да се оправи това че ме дразни

post-320045-0-59957500-1379160985_thumb.

На иконата на KMPlayer Натисни десен бутон  > Отваряне на местоположението на файла > (Или влез в Компютър>Локален диск C:  (Предполагам в C: ти е инсталиран Windows) > Програмни файлове (x86) > The KMPlayer) KMPSetup > Избираш български език > Потребителски настройки > Напред > Напред > Напред > Напред > Класически > Напред > Махни тикчето на "Включи Медийния албум" > Напред > Избери "Всички файлове в папката" > Напред > Напред > Край.

На иконата на KMPlayer Натисни десен бутон  > Отваряне на местоположението на файла > (Или влез в Компютър>Локален диск C:  (Предполагам в C: ти е инсталиран Windows) > Програмни файлове (x86) > The KMPlayer) KMPSetup > Избираш български език > Потребителски настройки > Напред > Напред > Напред > Напред > Класически > Напред > Махни тикчето на "Включи Медийния албум" > Напред > Избери "Всички файлове в папката" > Напред > Напред > Край.

стигам само до езика и като го направя на бг директно ми отваря плеъра немога да стигна по натам

стигам само до езика и като го направя на бг директно ми отваря плеъра немога да стигна по натам

Като си избереш български език малко по-отдолу избери > Потребителски настройки и следвай инструкциите ми.

Като си избереш български език малко по-отдолу избери > Потребителски настройки и следвай инструкциите мпак

отново излиза че неможе да зареди някаква страница,реших проблема като си изтеглих VLC писна ми да се занимавам с тоя боклук,благодаря за помоща ти

Я пробвай при пуснат плеар да натиснеш заедно Ctrl + Alt + L  и в отворилия се прозорец маркирай KMP_Album_Art.swf и след това натисни бутона Delete. Освен това още при инсталацията трябва да се махне последната отметка при избора на компоненти .

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

Здравейте. Вчера обнових KMplayer до най-новата версия и сега имам следното питане. Когато пусна някой филм и махна курсора на мишката в дясно и се появява един прозорец с неща от нета. Как мога да махна този прозорец? Опитах по споделения по-горе начин, но не се получи :(

Редактирано от DYDK (преглед на промените)

Пускам си филм и отстрани се появяват някакви "неща" и всеки път трябва да цъкам стрелкичката за да се приберат... как да ги махна тия неща, да няма въобще стрекличка или поне да се стартира прибрано...

post-36076-0-86064600-1379543641_thumb.j

Редактирано от mazazel (преглед на промените)

Има обща тема за споменатия плеър, но нека модераторите преценят, дали да преместят това в общата. А колкото до въпроса. Ами щом си ползвате безплатните програми, ще си търпите “рекламите“, който не може да бъдат премахнати, доколкото виждам. А за целта, ще се върнете към по-стара версия на плеъра. Това е.  Поздрави! 

Пускам си филм и отстрани се появяват някакви "неща" и всеки път трябва да цъкам стрелкичката за да се приберат... как да ги махна тия неща, да няма въобще стрекличка или поне да се стартира пробрано...

До колкото ми е известно, това е плейлиста, скрива се от настройките, елементарно е. Ако не може, свали си по-стара версия, в която това го няма.

Аз като го скрия с мишката първоначално(прозореца от нета),после при следващо пускане на филм,не се появява никога!Само,когато преместя мишката в дясно се появява!

За какво изобщо се ползва този KMPlayer-пълна загадка? Пот плейър се инсталира и настройва за секунди, при инсталация не набутва нищо излишно и няма никакви реклами в него?

Тъкмо, заради тези дразнещи неща се върнах пак на Gom Player. Те са го накичили като коледна елха.

Аз пък заради недодяланите бъгове на ГОМ-а се върнах пак към КМПлеър версия 3.0.

За какво изобщо се ползва този KMPlayer-пълна загадка? Пот плейър се инсталира и настройва за секунди, при инсталация не набутва нищо излишно и няма никакви реклами в него?

Използва се за същото,като твоя плейър.Разликата е ,че КМ плейъра е малко по-усъвършенстван.Повече функции и за разлика от Пот плеър,не отказва да отваря повечето видео формати.Лично при мен,на лаптоп НР,само с КМ плейъра може да работи дистанционното управление на лаптопа!То си е удобство,да си пуснеш филма на голям телевизор,а от леглото да си превърташ напред,назад,да слагаш пауза,да сменяш като свърши с друг филм и т.н...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.