Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Май не четеш какво пиша. Все пак ти благодаря, въпреки, че си водиш някакъв страничен разговор с другия пич.

Напротив, чета- никъде не си уточнил прегледал ли си настройките за баланс на каналите, както и ОС-ма. Така, че написаното по- горе от мен е за теб под формата на диалог (както му викаш "страничен" разговор) с другия пич.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Напротив, чета- никъде не си уточнил прегледал ли си настройките за баланс на каналите, както и ОС-ма. Така, че написаното по- горе от мен е за теб под формата на диалог (както му викаш "страничен" разговор) с другия пич.

Аз имам звук в телевизора. Единственото, за което се сещам е, към него да върви само един канал, а говора да върви по другия. Но имах период, в който имах говор. Пак с КМ плейър. Прегледах си пак настройките на звука на картата. Всичко е нормално.

Да... Направих проба. Размених двата кабела - на усилвателя и телевизора. Сега говора ми в усилвателя изчезна. Което означава, че от въпросния изход не се подават два канала, т.е. този с говора липсва. А защо? Ето това ми е конкретния въпрос. Както казах, със SopCast всичко е нормално. Може би миксира по различен начин звуците и изкарва моно сигнал от въпросния изход, за разлика от KM Player. И със VLC проблема ми остава. Така, че - моля ви за помощ. И да допълня нещо. Преди време пак имах този проблем. Ъпдейтнах си KM player-а и нещата взеха, че се получиха. Сега обаче не се получават. Междувременно си преинсталирах Уиндоуса - всичко си мина повече от нормално - същите драйвъри, без проблем с инсталирането им. Опитах с последната версия на КМ плейър, после върнах на онази, с която нямах проблем преди. И така... :о) Очаквам помощ. Благодаря!

Говора на филмите с 5.1 звук е от централния говорител, ако от настройките на KM плеъра не можеш да намериш от къде да го пренасочиш към предните ляв и десен - сменяй плеъра - примерно медиа плеър класик има настройка за това - custom channel mapping

Говора на филмите с 5.1 звук е от централния говорител, ако от настройките на KM плеъра не можеш да намериш от къде да го пренасочиш към предните ляв и десен - сменяй плеъра - примерно медиа плеър класик има настройка за това - custom channel mapping

Говора в момента ми е точно към предните ляв и десен. А искам да ми излиза и на задните. :о) Благодаря!

Намерих в менюто на KM Player опция "Swap Channels", но не сработи. Тя разменя каналите, а не сигналите подавани в двата изхода. :о) Намерих и следваща - Downmix to Mono - и сега нямам проблем. Но звукът ми е моно. И те така... :о)

Редактирано от Refined (преглед на промените)

Говора в момента ми е точно към предните ляв и десен. А искам да ми излиза и на задните. :о) Благодаря!

Публикувано изображение

Предполагам нещо таква искаш - баса и говора да ти излизат на всички говорители,

а звука за ляв/преднен, десен/преден, ляв/заден и десен/заден да си излизат както са си.

Редактирано от ined (преглед на промените)

Публикувано изображение

Предполагам нещо таква искаш - баса и говора да ти излизат на всички говорители,

а звука за ляв/преднен, десен/преден, ляв/заден и десен/заден да си излизат както са си.

Да, само не знам с КМ player как се прави това упражнения...

Публикувано изображение

Да, но не знам как става с KM Player.

Здравейте ! Някои случаино знае ли как мога да изместя субтитрите на даден филм с КМ player , ако не са синхронизирани ? Или да ми кажете прорама , с която мога да изместя всички едновременно ,например с 30 секунди. Благодаря ви предварително !

Редактирано от mugibara (преглед на промените)

Здравейте,по принцип знам че на windows media player като си пуснеш песен и можеш да включиш и визуализации,но на KMPlayer като отида на визуализация и има само:слайдшоу,опростен екран и без екран.Мога ли да добавя визуализации на плеара ? Или поне знаете ли добри програми/плеари където като си пуснеш песен и има визуализации който се движат с ритъма ? За пояснение нямам windows media player и не мога и да го инсталирам заради пиратския ми windows,а при инсталирането на най новия winamp(понеже бях гледал в нета че и там има визуализации) ми дава някаква грешка и не мога да го инсталирам.

Здравейте, имам малък проблем с плеъра. Когато превъртам доста напред или назад с стрелките, понякога картината замръзва и звука продължава. Как мога да оправя това ? Версия 3. 3. 0. 33 На един лаптоп, по-бавен от компютъра на който съм, този проблем го няма.

Редактирано от danchobg (преглед на промените)

Имам въпрос от скоро съм с KMplayer и незнам как се слагат Subs смисал аз ги слагам до филма и дажам десен бутон бключи Subs и пак не излизат ако мойе да ми помогнете :mad:

Ами да не отварям нова тема, та някой ще ми каже ли как да застопоря проклетия видеопрозорец на едно място и с постоянен размер при вход в плеъра. Пробвах с разни настройки но това автоматично ми блокира плейването на файлове с по - голяма резолюция. Принципно не съм почитател на KMP и лично мнение /Голям боклук/ с много настройки, някои ненужни, други объркващи, други сложни за обикновен потребител. Лично използвах BS-pro, и то поради факта, че и дете се оправя с него - нищо ненужно и просто. Факт е обаче, че изостава с някои файлови формати и кодеци, а аз обичам плеъри с вградени кодеци и избягвам ползването на готови кодек пакети.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Правя нова тема, тъй като нещо ми се бъгва търсачката и не мога да открия стара, че да пиша в нея. От скоро от нищото ми се появи проблем с KM Playera(и само при него става така) - екранчето ми е супер малко, в центъра. Опитвах се да барам в настройките, Ето линк за скрийншот на проблема: http://dox.bg/files/dw?a=2b61d06578 Благодаря предварително! :)

Пробвай, с друга версия на KMPlayer , по-нова или по-стара. Преди имах подобен проблем реших, го с по-нова версия.

Леле мале, как не се бях сетил :D Мерси много, с новата версия си е нормално. Можете да триете/заключите темата.

Можете да триете/заключите темата.

Еее,няма как да стане.Все пак е важна тема,пък и плейърът е доста популярен.
  • 4 седмици по-късно...

Здравейте. Инсталирах си най-новета версия която е в замунда. Сега като сипусна кличете ми засичат и звука минава пред картината. и странното е че не са заради определен формат. Понякога мпег засичат а поякога не, само определени клипове правят проблем. От какво може да е това според вас. слаб ми екомпа много с 512 рам е но клиповете няма логика да тругват едни а други не след като формата е еднакъв. Помогнете :)

Здравейте. Инсталирах си най-новета версия която е в замунда. Сега като сипусна кличете ми засичат и звука минава пред картината. и странното е че не са заради определен формат. Понякога мпег засичат а поякога не, само определени клипове правят проблем. От какво може да е това според вас. слаб ми екомпа много с 512 рам е но клиповете няма логика да тругват едни а други не след като формата е еднакъв. Помогнете :)

Опитай това:

1. Десен бутон -> Видео (Разширени) -> Шаблон: Висока Скорост (1ГХц)

Публикувано изображение

2. Десен бутон -> Видео (Разширени) -> Режим "Супер скорост"

Публикувано изображение

• 5 седмици по-късно...

Как да си настроя плеъра да си пуска две копия едновремено?

Как да си настроя плеъра да си пуска две копия едновремено?

Цък!

Имам проблем,като гледам с тоя плеър и не много,но на 2 или 3 пъти какъвто и файл да съм пуснал ми става едно замазване,от какво може да е,с други плеъри нямам тоя проблем?

• 4 седмици по-късно...

Ъпдейтнах си версията на KMPlayer и след това картината, независимо от това какво видео гледам, рязко се развали. Картината стана като на кубчета и независимо от това, че изтрих тази версия и си върнах старата, проблемът остана. Търсих в настройките, но нямах успех. Ако някой може да ми помогне, имал е същия проблем с този плейър, бих бил много бладорен :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.