Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

• процесор: Двуядрен Intel Pentium Dual-Core T4400(2.20GHz, 1MB L2 Cache, 800MHz FSB)
  • памет: 4GB DDR3 1066MHz
  • твърд диск: 640GB, 5400rpm SATA
  • дисплей: 15.6″ HD Ready 1366×768
  • видео карта: ATI Mobility Radeon HD 4650 с 1GB DDR3
  • Да лаптоп е

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

В такъв случай бих се насочил към проблем с температурите. По принцип характеристиките са достатъчни за гледане на видео без проблем. От кога не е чистен и не е сменяна термопастата. Правилно е на около 6 месеца до година да се почиства, защото почва да прегрява.

Изтегли си програмата Everest (по нов име AIDA64) или Speccy и си провери температурите в "спокойствие" и "под товар" и ги дай тука да ти кажем дали са много или не.

Температура на процесора 65 градуса

Температура на ядро 1 и 2 62 градуса

Като се има и впредвид че имам и охладител

Редактирано от IwChOoOoOo (преглед на промените)

Високи са! Задължително да се почисти и ако има възможност и да се подмени термопастата. Това ще подобри представянето на машинката.

мерси като го почистя пак ще пиша дали се е оправил

Все пак виж с някой друг плейър дали прави същото: *.avi формат би трябвало да не натоварва много процесор като твоя. :D

Примерно GOM Player или Pot Player. Но при всички положения почистване ще трябва.

значи пробвах с VLC media player и няма тъкъв проблем от какво може да е Публикувано изображение

Какво е избрано в това меню: Десен бутон на мишката > Video (Advanced) > Video Render ?

KMPlayer ми е на бг

Десен бутон на мишката > Видео (разширени) > Видео обработка

Ако липсва това меню > Десен бутон на мишката > Разширено меню

VMR9 Без обработка кач. субтитри това е

Пробвай как ще работи при "Миксер за наслагване" в същото меню. Ако няма промяна, пробвай с някои от другите режими и кажи дали има разлика.

• 2 седмици по-късно...

Свалих 1вия сезон на "Двама мъже и половина" от тук и всичко си беше наред с дублажа ,но нещата не са така при 2рия сезон които го свалих от тук няма значение с коя програма отварям дадения сериал немога да намеря дублажа на БГ....по принцип използвам KMplayer

Първо:И двата линка са ти еднакви Второ:За да не ти зарежда субтитрите, значи не са със същото име като видеото и трябва да ги добавиш ръчно, най-лесно става, след като свалиш субтитрите, просто направи драг на файла със субтитрите до иконктата на KMplayer или директно върху плеъра със стартирания вече филм или го преименувай със абсолютно същото име, като на видео файла. б.р:Ти сигурен ли си, че ги сваляш, защото проверих и намерих втория сезон в този сайт, от който сваляш и видях, че на първия сезон субтитрите са в торента, а на втория се свалят отделно от линк в описанието ????

Редактирано от ivayloandreev (преглед на промените)

Първо:И двата линка са ти еднакви

Второ:За да не ти зарежда субтитрите, значи не са със същото име като видеото и трябва да ги добавиш ръчно, най-лесно става, след като свалиш субтитрите, просто направи драг на файла със субтитрите до иконктата на KMplayer или директно върху плеъра със стартирания вече филм или го преименувай със абсолютно същото име, като на видео файла.

б.р:Ти сигурен ли си, че ги сваляш, защото проверих и намерих втория сезон в този сайт, от който сваляш и видях, че на първия сезон субтитрите са в торента, а на втория се свалят отделно от линк в описанието ????

1во извинявам се моя е грешката http://######/details.php?id=268129&hit=1

2ро говоря за дублаж на БГ ## Звук 1 : Bulgarian, 2.0, 192 Kbps (copy/paste от торента)

Може и да има писано някъде в по-задните страници, но са прекалено много за мен, така че съжелявам, но въпроса ми е следния - защо понякога на KMPlayer-а докато си гледам филма и усещам някакво разминаване на звук/картина? С windows 7 x64 SP1 съм.

Е?

За да може някой да даде съвет, трябва да знае:

Каква е конфигурацията?

Какъв е форматът на видео файла?

С други плеъри има ли го този проблем?

Еми конфигурацията е малко старичка: CPU: AMD Athlon 64 x2 5000+ 2.6 GHz GPU: nVidia GeForece 9500 GT Sound: Realtek HD RAM: 2x2 GB DDR2 Значи за различните плеъри не съм пробвал, но докато бях на XP и нямах такива проблеми. Минах на 7 и започнах да го усещам това разминаване. Усеща се предимно в .avi файлове.

Редактирано от Ev0LuT1oN (преглед на промените)

Значи за различните плеъри не съм пробвал, но докато бях на XP и нямах такива проблеми. Минах на 7 и започнах да го усещам това разминаване. Усеща се предимно в .avi файлове.

Ами пробвай. :)

*.avi е много неопределено, защото под него работят различни формати като:

Xvid

DivX ver. DivX

DivX ver. Div3

DivX ver. DX50

Но и различни декодери за звука като:

MP3

AC3

DTS

Когато гледаш съответния файл, натискаш "Tab" и трябва да видиш при кой(и) декодер(и) се получава. Натискаш F2 и пробваш с настройките в "Decoder Usage / Декодери" за "Internal Decoder / Вградени декодери". (Може да пробваш и с външни)

PS: Можеш да пробваш и с написаното в постове 710, 712, 714.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.