Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Привет, реших да инсталирам новите драйвери ( 260.99 ) на GEFORCE 6600 LE. Проблемът, който настъпи е, че не мога да контролирам хардуерно цветовете на KM Player-ът както преди. Предполагам, че трябва да се направи някаква настройка в контролният панел на NVIDIA но за разлика от предните такива ( където давах отметка на overlay mixer), този ми е доста непознат и не знам как да постъпя. Моля за съвет !

Редактирано от pavel717 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте! От 2-3 дни започнах да ползвам плеъра и за музика! Малко ми е неудобен, но свиквам! Въпроса ми е: как да махна следния надпис в плейлистата:

post-241463-0-82421000-1289380775_thumb.

Още един въпрос: защо като тръгна да зареждам цялата си папка с музика, която съдържа към 13-15 хил. песни, плеъра забива (not responding)? Иначе не се различава много от Уинампа! Благодаря!

А с winamp пробвал ли си да заредиш толкова много песни, ако ли не опитай но, може пак да се получи същия проблем. Една от причините може да е ако използваш 32 битова архитектура на os, и да запълваш физическата и виртуална памет. Все пак плеера е 32 битов, още няма 64 но да се надяваме да излезе съвсем скоро, това е само предположение за проблема ти. С друго не мога да ти помогна. Относно снимката която си предоставил: това е надписа че нямаш създадена библиотека с музика или др. post-114911-0-08399200-1290425535_thumb.

Опитвам се да направя снимка от едно DVD, но  ми дава - Работата в режим "Супер Скорост" е невъзможна, защото липсва филтъра за трансформация на KMP. Ако файлът е avi няма проблеми. Какво може да е? Пробвах това, но без ефект. 

Като си пуснал филма с двд натисни Ctrl+Alt+E и виж да ли ще го снима.

Привет, реших да инсталирам новите драйвери ( 260.99 ) на GEFORCE 6600 LE.

Проблемът, който настъпи е, че не мога да контролирам хардуерно цветовете на KM Player-ът

както преди.

Предполагам, че трябва да се направи някаква настройка в контролният панел на NVIDIA

но за разлика от предните такива ( където давах отметка на overlay mixer),

този ми е доста непознат и не знам как да постъпя.

Моля за съвет !

Ако си с Виста или 7ца деинсталираш драйвера и си пускаш windows update и инсталираш този който ти дава майкрософт. Друг вариянт е да си дръпнеш по-стар драйвер.

Редактирано от solid snake (преглед на промените)

Здравейте! И аз имам един проблем с KMPlayer. Понеже съм си направил бързи клавиши от клавиатурата, то като натисна за отваряне на папка и след това избера съответната папка с даден филм ми дава грешка, и заобикалям проблема като дам отваряне на файлове и т.н. операция много изнервяща. С potplayer го нямам този проблем, но искам да ползвам KMP заради по хубавия звук който прави на 5.1.

Здравейте! И аз имам един проблем с KMPlayer. Понеже съм си направил бързи клавиши от клавиатурата, то като натисна за отваряне на папка и след това избера съответната папка с даден филм ми дава грешка, и заобикалям проблема като дам отваряне на файлове и т.н. операция много изнервяща. С potplayer го нямам този проблем, но искам да ползвам KMP заради по хубавия звук който прави на 5.1.

Искам снимка на грешката за да знам с какво да ти помогна.

Ето снимки: В самата папка са readme файла на субтитрите, филма и самите субтитри, така както съм го изтеглил. post-252084-0-81402200-1291116455_thumb.post-252084-0-89703300-1291116500_thumb. Открих решението на проблема, а то е, че от "настройки" - "асоцииране/прехващане" на "разширения", трябва да се махне отметката от "списъци". Явно като натисна бързия клавиш да се отвори папката плейъра не може да намери филма и дава грешка, а като се махне отметката от "списъци" вече всичко е ОК.

Редактирано от chrisj (преглед на промените)

Ето снимки:

В самата папка са readme файла на субтитрите, филма и самите субтитри, така както съм го изтеглил.

post-252084-0-81402200-1291116455_thumb.post-252084-0-89703300-1291116500_thumb.

Открих решението на проблема, а то е, че от "настройки" - "асоцииране/прехващане" на "разширения", трябва да се махне отметката от "списъци". Явно като натисна бързия клавиш да се отвори папката плейъра не може да намери филма и дава грешка, а като се махне отметката от "списъци" вече всичко е ОК.

При мен отметката си стои но не ми дава грешка, да не би да ползваш програма коята да ти показва субките да не са на маймуница?

Не, не ползвам, а и съм с уин 7 на български. И аз се учудих, че като махнах отметката всичко се оправи и вече не дава грешка.

• 2 седмици по-късно...

здравейте имам един проблем винаги когато искам да отворя дадено видео се отваря с WinaMp искам да го направя, така че да се отваря с KMPlayer като този файл например, post-288112-0-43149500-1292799031_thumb. виждате как има иконка на winamp-a - a когато го поправям ету така post-288112-0-52071200-1292799583_thumb. се отваря с KMPlayer, но като отворя някаква песен с winamp отново става както преди дали ще можете да ми помогнете

благодаря предварително http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

post-288112-0-45952800-1292799171_thumb.

Има ли проблем KMPlayer с Windows7 Professional? На компютър с Windows7 плюе някаква досадна грешка, на която натискаш ОК и всичко е наред, но точно за това не го слагам на клиентите си, ще ме залеят от обаждания защо им прави така... Ще погледна каква е точно грешката, в момента не мога да се сетя.

здравейте имам един проблем винаги когато искам да отворя дадено видео се отваря с WinaMp искам да го направя, така че да се отваря с KMPlayer като този файл например, post-288112-0-43149500-1292799031_thumb. виждате как има иконка на winamp-a - a когато го поправям ету така post-288112-0-52071200-1292799583_thumb. се отваря с KMPlayer, но като отворя някаква песен с winamp отново става както преди дали ще можете да ми помогнете

благодаря предварително http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Проблема е в настройката на winamp виж на снимката какво да премахнеш.post-114911-0-83660100-1292838259_thumb. след това затваряш winamp и пак си нагласяш с кой плеер да ти се отваряш файловете.

Има ли проблем KMPlayer с Windows7 Professional?

На компютър с Windows7 плюе някаква досадна грешка, на която натискаш ОК и всичко е наред, но точно за това не го слагам на клиентите си, ще ме залеят от обаждания защо им прави така...

Ще погледна каква е точно грешката, в момента не мога да се сетя.

Слагаш версия на kmplayer 1433 или по-нагоре, но преди да го инсталираш стартираш интернет експлорер (важно е) и влизаш abv.bg или vbox7.com или hdbox.bg и инсталираш добавката на adobe flash player. Защото плеера има медийна библиотека с визуализация която иска да имаш флаш плеера, и нещо важно като инсталираш kmplayer го инсталираш по подразбиране без да добавяш отметките winamp плъгините.

Не ползвам Windows7, а Windows XP и ще отговоря как се прави това на ХР. От посочената снимка виждам, че файла се отваря с десен бутон на мишката и се избира опцията „Отвори с“. Да, тя работи, но само този конкретен път. Ако искате да се отваря постоянно с даден плеър или програма, трябва с десния бутон на мишката върху файла да изберете „Опции“ и там ще видите - тип файл - еди какъв си. Отваря се с - с едикакво си. Натиснете бутона „Замяна“ и от менюто изберете с какво да се отваря. Натискате ОК и готово.

Някой да има понятие защо се получава това? Не знам какво не му е ок на файла. Пробвах различни неща, ма не. http://store.picbg.net/pubpic/7B/22/da76f91fb9027b22.JPG Приложил съм и инфо за файла в прозореца. Картината е малка и не ще да се разширява...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Някой да има понятие защо се получава това? Не знам какво не му е ок на файла. Пробвах различни неща, ма не.

http://store.picbg.net/pubpic/7B/22/da76f91fb9027b22.JPG

Приложил съм и инфо за файла в прозореца.

Картината е малка и не ще да се разширява...

Десен бутон върху kmplayar, от падащото меню даваш на "Екранно управление/Не запомняй съотношението на страните". След това натискаш цифра "5" но тази която е от дясната страна на клавиатурата, а не тази над азбуката.

Редактирано от solid snake (преглед на промените)

Благодаря! Нямах нет известно време и реших проблема по радикален начин като нулирах настройките, които съм му задавал. Това, което ме посъветва със сигурност ще ми влезе в употреба, понеже понякога си играя с настройките и забравям какво съм му задал и после...

• 3 седмици по-късно...

Здравейте пак! :whist: Не съм сигурен тук ли е мястото, но... Работата е там, че искам да конвертирам .swf няколко секундно клипче в .аvi формат и ако може с кмплеър. Бе може и да не е с него в краен случай. Просто ако мога да не инсталирам други програми... Реших да го направя като "прихвана" видеото и го запазя в .avi формат, ма нещо не става. С другите файлове става, но с swf - не.

Публикувано изображение

Бутона "Старт ", както и другите опции са неактивни. Ако няма начин бихте ли могли да ми препоръчате лесна алтернатива. Може и да е траял, тъй като ми трябва само за това клипче. Пробвах една две безплатни, но не искаха този формат. Идеята е, че искам да го кача в youtube, но не ми дава в този формат...

Здравейте пак! :whist: Не съм сигурен тук ли е мястото, но... Работата е там, че искам да конвертирам .swf няколко секундно клипче в .аvi формат и ако може с кмплеър. Бе може и да не е с него в краен случай. Просто ако мога да не инсталирам други програми... Реших да го направя като "прихвана" видеото и го запазя в .avi формат, ма нещо не става. С другите файлове става, но с swf - не.

Публикувано изображение

Бутона "Старт ", както и другите опции са неактивни. Ако няма начин бихте ли могли да ми препоръчате лесна алтернатива. Може и да е траял, тъй като ми трябва само за това клипче. Пробвах една две безплатни, но не искаха този формат. Идеята е, че искам да го кача в youtube, но не ми дава в този формат...

Ultra video convert, boilsoft това са моите фаворити има ги на всякъде където не трябва да са ;)

Ще пробвам. Мерси. А между другото някакви впечатления относно 3.0.0.1439? Сега я подмених със старата 2.94...

• 2 седмици по-късно...

От скоро съм с седмицата и имам няколко проблема.Единият от тях е,че имам проблем със kmplayer.Когато пусна филм се получава забавяне,после ми изкарва нова съобщение.

Публикувано изображение

Вторият ми въпрос с как да си настроя всчики видео фаилове да ми се отварят със KMPlayer.

На XP-то когато си го инстална автоматично ми се настроива всички видео фаилове да са ми с него.

По 2-рия въпрос: десен бутон на мишката върху файла избираш Open with > Choose Default Program > в новия прозорец гледаш за КМ плеър или търсиш ехе-то > ОК и готово! Успех!

Опитайте да инсталирате по-нова версия на плеъра. Ако не стане сменете версията, със малко по старичка. Това може да оправи проблема. Ако проблема е само в определен филм и сте го свалили от някой тракер. Пуснете една хаш проверка (при спряна задача=торент) на филма, от програмата за сваляне (utoorent, BItcomet и т.н.).Ако, не е на 100 % след проверката, пуснете торента да се досвали филма.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Защо не пробвате плеъри като : Splash PRO или Media Player Classic – Home Cinema. И двата са оптимизирани за ОС 7 (32х,64х). Също спокойно се справят с HD филми (720p, 1080p) (MPC HC + съответните настройки) Успех!

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Опитайте да инсталирате по-нова версия на плеъра.

Ако не стане сменете версията, със малко по старичка.

Това може да оправи проблема.

Ако проблема е само в определен филм и сте го свалили от някой тракер. Пуснете една хаш проверка (при спряна задача=торент) на филма, от програмата за сваляне (utoorent, BItcomet и т.н.).Ако, не е на 100 % след проверката, пуснете торента да се досвали филма.

Инсталирал съм си последната версия.Махнах и инсталнах постара и пак същото.Не е от филма на всички филми който сваля се получава така.

Its winamp media library. People report having problems with it. Just delete gen_ml.dll and it should be ok. If you want more info, search the forum. Това е от форума на KMPlayer!

Its winamp media library. People report having problems with it. Just delete gen_ml.dll and it should be ok. If you want more info, search the forum.

Това е от форума на KMPlayer!

Здравейте, извинявам се предварително на автора, че използвам темата му, но и аз имам проблем с KM player, когато свържа лаптопа с телевизора за някой филм и субтитрите не ми излизат на екрана на ТV-to в същото време си вървят на лаптопа, може ли някой да ми помогне как да оправя този проблем, благодаря предварително

Аз от известно време ползвам само симпатичните иконки за асоциациите.Нямам съвет,освен и аз да препоръчам -Daum PotPlayer.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.