Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Не мисля, че са нужни някъкви настройки(ако толкова държиш във настройките избираш обработка на аудио и там има разни ефекти и филтри-моя е на БГ-незнам за теб )! Просто пускаш песента с плейъра и готово! Но KMPlayer според мен не много подходящ за музика, той е предимно за гледане на филми! Има си плейъри, които са само за слушате на музика и вадят по-добър звук-например: JetAudio, AIMP2, WINAMP

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не мисля, че са нужни някъкви настройки(ако толкова държиш във настройките избираш обработка на аудио и там има разни ефекти и филтри-моя е на БГ-незнам за теб )! Просто пускаш песента с плейъра и готово! Но KMPlayer според мен не много подходящ за музика, той е предимно за гледане на филми! Има си плейъри, които са само за слушате на музика и вадят по-добър звук-например: JetAudio, AIMP2, WINAMP

В дълбока грешка си.KMPlayer има сериозни настройки за прослушване на аудио,в които се влиза от tools->audio controls

Какви по-точно настройки ти трябват? Имаш еквалайзер, разни ефекти, можеш да си създаваш списъци за възпроизвеждане ... Какво друго? Аз ползвам KMPlayer и за филми, и за музика. Само че качеството на звука го регулирам от уредбата, а не от компютъра.

mitko6754, за филми използвам The KM Player, а за музика използвам AIMP2 от доста време и съм страшно доволен от нея, защото по-едно време доста на често Winamp-а почна да ми писка за ъпдейти, а това ме дразнеше.

Опитах някои настройки и наистина свири доста по добре от jetAudio-to. С 5.1 колони съм и разлика се усеща :wub: Целта ми беше някой да даде конкретни настройки, защото настройките са адски много, но нищо, ще се експериментира явно :biggrin:

• 1 месец по-късно...

Защо се получава така

С каква резолюция е файла, който отваряш ? Макар, че ако беше с по-ниска резолюция щеше да се оразмери и самия прозорец. Пробвай с Десен бутон-> Мащабиране и го постави на "Няма действие".

С каква резолюция е файла, който отваряш ? Макар, че ако беше с по-ниска резолюция щеше да се оразмери и самия прозорец. Пробвай с Десен бутон-> Мащабиране и го постави на "Няма действие".

Не става така е зададено да няма деиствие

Нямали решение на проблема.

Screen controls след десен бутон? Реагира ли на Alt+4, примерно?

Защо се получава така

Препоръчвам ти да си поиграеш с менютата на "Екранно управление" и "Мащабиране" като определена комбинация от опция в едното меню с опция от другото ще ти оправи проблема. Досадно е така, като някой реши да рипне филм без да е ясно какво да прави и после сядаш да гледаш и прас! ей такава работа. Нерядко ми се налага да настройвам подобни неща, когато седна да гледам някакъв филм, но винаги се оправя. Просто си поиграй малко и ще стане.

Препоръчвам ти да си поиграеш с менютата на "Екранно управление" и "Мащабиране" като определена комбинация от опция в едното меню с опция от другото ще ти оправи проблема. Досадно е така, като някой реши да рипне филм без да е ясно какво да прави и после сядаш да гледаш и прас! ей такава работа. Нерядко ми се налага да настройвам подобни неща, когато седна да гледам някакъв филм, но винаги се оправя. Просто си поиграй малко и ще стане.

Стартирай kmplayer и натисни F2 и си нулирай настройките. После пак пиши ако не се промени.

Стартирай kmplayer и натисни F2 и си нулирай настройките. После пак пиши ако не се промени.

Ето това се получи

Ето това се получи

Използваш ли допълнителни кодеци като добавки към плаъра си? Ако ли не, деинсталираш тази версия и си инсталираш ето тази тук http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=11351 аз съм с нея в момента и пак пиши за резултат.

Използваш ли допълнителни кодеци като добавки към плаъра си? Ако ли не, деинсталираш тази версия и си инсталираш ето тази тук http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=11351 аз съм с нея в момента и пак пиши за резултат.

Не става пак същото положение отказвам се от тоя плеър ще си остана със GomPlayer,благодаря за оказаното съдействие :)

Имам един маловажен проблем. На чужд компютър имам инсталиран KMPlayer, автоматично ъпдейтващ се, че и K-Lite Codec Pack му сложих, но не може да отвори swf файлове. Компютърът е нов, с всички ъпдейти на ОС, няма други кодеци които да му пречат и тъй...

Може да ти се стори смешно, но освен да пробваш да го отвориш с Adobe Flash Player. Все пак е продукт на Адобето!

Мм, не ми се ще да свалям и други програми. Вграденото в Интернет си е инсталирано и там се отваря. Файлът мога да отворя от друг компютър с KMPlayer, т.е. не е от него.

Здравейте. Може ли да ми кажете как да подкарам един аудио DTS File с KMPlayer? Благодаря предварително. :)

Имам един маловажен проблем. На чужд компютър имам инсталиран KMPlayer, автоматично ъпдейтващ се, че и K-Lite Codec Pack му сложих, но не може да отвори swf файлове. Компютърът е нов, с всички ъпдейти на ОС, няма други кодеци които да му пречат и тъй...

SWF е формат на apple quick time player, използва се в уриците на autodesk или linda.com. Ако можеш да ми предоставиш файл с този формат за да видя с какво да помогна.

Не става пак същото положение отказвам се от тоя плеър ще си остана със GomPlayer,благодаря за оказаното съдействие :)

Конфигурация на компа ти за да разнищим случея.

Здравейте. Може ли да ми кажете как да подкарам един аудио DTS File с KMPlayer? Благодаря предварително. :no-no:

DTS се разпознава автоматично от плеъра, невиждам как не ти го отваря, прати ми файла си.

Ако можеш да ми предоставиш файл с този формат за да видя с какво да помогна.

...

KMPlayer-а няма проблем с четенето му. Както написах, вкъщи отварям файла, а на другото място, където привидно си има всички нужни условия - не.

Имам нужда от малко помощ. Албум с музика / песни /, като го пусна с КМ плеър, след като възпроизведе една песен, плеъра спира и следващата, трябва да я пусна " ръчно ". Как да го настроя, да възпроизвежда песните една след друга автоматично ? Пробвах да ги преименовам с номерация 1,2,3..., но не се получава.

Редактирано от tulski (преглед на промените)

Имам нужда от малко помощ.

Албум с музика / песни /, като го пусна с КМ плеър, след като възпроизведе една песен, плеъра спира и следващата, трябва да я пусна " ръчно ". Как да го настроя, да възпроизвежда песните една след друга автоматично ? Пробвах да ги преименовам с номерация 1,2,3..., но не се получава.

А зареждаш ли всички песни? Ето ти едно предложение post-114911-089136400 1284475196_thumb.j

А зареждаш ли всички песни? Ето ти едно предложение post-114911-089136400 1284475196_thumb.j

Много благодаря за помоща. Стана така.

Конфигурация на компа ти за да разнищим случея. Ами ползвам XP SP3,K-Lite Codec Pack 630 Mega

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.