Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Като си с администраторски права може да пробваш за файла (файловете), който се опитваш да отвориш с KMPlayer следното -> Десен клик на файла -> Properties (Свойства) -> Security (Защита) -> Edit (Редактиране) -> Permissions for (Разрешения за) [име на файла] -> и там добавяш (Add) права за използване на файла.

И така не става всички права си ги имам, но неотваря нищо,то и като цъкна на самия пряк път на плеара пак го изписва онова.Мн странно...

Редактирано от grigorn (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

И така не става всички права си ги имам, но неотваря нищо,то и като цъкна на самия пряк път на плеара пак го изписва онова.Мн странно...

Не пробва ли с portable вариант на плеъра?Понякога portablе се представя по-добре от колкото нормалния.

Не пробва ли с portable вариант на плеъра?Понякога portablе се представя по-добре от колкото нормалния.

Пробвах и с портабъл, същата работа.Ще се зема да го махна и да не се занимавам повече, какво ли непробвах...

смени името на файла от български на латиница и ще си решиш проблема... виста/7 явно са скарани с имена на кирилица... (имах такъв проблем с един pdf и не се отваряше пог глиста с българско име с foxit рийдър и като го направих на латиница се отваря... на уин2000 със същата версия на фоксит-а няма проблеми с имена на кирилица...)

п.с. не съм съгласен че гей плеъра е разумната алтернатива... по добро от конзолната версия на mplayerhq няма - работи даже на насрани интелски видеота на които драйвера незнайно що не поддържа directdraw и overlay...

Публикувано изображение

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Каквото и да реша да отворя с него ми изписва: Windows cannot access the specifid device,path or file. You may not have the appropriate permissions to access the item. Мн странно, влезнал съм си като администратор всичко, но защо така ? До преди няколко дни си работеше. Слагах др версия - пак същото, нз ко да правя. Някой ако има идея да каже ? Благодаря предварително.

За първи път чета някой да има проблеми с този прекрасен плейър! Иначе това е възможно най-безпроблемния плейър изобщо... Виж дали в \Windows\System32 (нали си с 32 битова версия? ако не - гледай в SysWOW64) дали имаш файла C_949.nls - това е файла за корейската кодова таблица. Ако ползваш оригиналния KMPlayer, а не руската доработка, със сигурност ще ти трябва. Ако го нямаш - свали си го от интернет и ще тръгне. Това е така, защото е компилиран с корейски Windows и в зависимост от този файл. Глупаво, но програмистка му работа :down:

А ако имаш друг проблем, може да е от някакви бъгави кодеци. Аз не слагам никакви кодеци, освен на компютри, където ще се прави encoding. KMPlayer (а също GOM, VLC, mplayer) си имат вградени кодеци и всичко си работи перфектно с тях. Даже по-добре, отколкото със сбозяващи Win-а кодеци.

п.с. не съм съгласен че гей плеъра е разумната алтернатива... по добро от конзолната версия на mplayerhq няма - работи даже на насрани интелски видеота на които драйвера незнайно що не поддържа directdraw и overlay...

Публикувано изображение

Вярно особенно версията на Mulder която се компилира на място в зависимост от процесора.

Здравейте, мога да ви кажа че човека не е единствен с този проблем защото от 2дни на мен и на още един мой приятел ни се появи абсолютно същия проблем. Какво ли не пробвахме всички за да го подкараме, но не иска да тръгне по-абсолютно никакъв начин. Какво ли му стана на този плеър та подивя и той?! :) Моля, всеки който знае нещо по-въпроса за този много странен проблем да пише тук и да потърсим заедно с общи усилия начини за решаването му. Благодаря!

Редактирано от pranjev (преглед на промените)

смени името на файла от български на латиница и ще си решиш проблема... виста/7 явно са скарани с имена на кирилица...

пак се повтарям...

пак се повтарям...

the professor още преди да отговориш на моето мнение докато четях темата това съм го пробвал 3 пъти, пробвал го е и grigorn, ако се беше оправил проблема щеше ли още да се обсъжда темата? Проблема идва отнякъде другаде, един господ знае откъде...............

Редактирано от pranjev (преглед на промените)

Някой има ли си на идея защо на даден филм субтитрите излизат нормално, на друг са направо дразнещо ръбести и т.н.?

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Най-вероятно от шрифта. Десен клик върху плейъра,--> Options, -->Preferences --> Subtitle Processing --> Font Style. В дясно избираш на "Primary" -> Tahoma , а на "Substitute" -> Ariel.

Не е от шрифта. Десен бутон на екрана на плейъра > "Subtitles" > "Draw to overlay surface". После, пак от меню "Subtitles" > "Subtitle effects" > "Use Anti-Aliased font (GDI)", може да отбележиш и "Use Shadow effect" за още по-добри резултати. Пиши какъв е резултатът и, ако това не помогне, има още варианти.

Не е от шрифта. Десен бутон на екрана на плейъра > "Subtitles" > "Draw to overlay surface". После, пак от меню "Subtitles" > "Subtitle effects" > "Use Anti-Aliased font (GDI)", може да отбележиш и "Use Shadow effect" за още по-добри резултати.

Пиши какъв е резултатът и, ако това не помогне, има още варианти.

Настройките са такива по подразбиране. Но това го има само във един филм, така че не е страшно.;-)

Настройките са такива по подразбиране. Но това го има само във един филм, така че не е страшно.;-)

Това се наблюдава при вградени субтитри!

• 4 седмици по-късно...

извинявам се ако пиша неща които вече сте ги обсъждали,но аз не успях да прочета нещо подобно.проблема е следният:картината ми във Kmplayer-а излиза оградена в черна рамка.какво е натиснато идея си нямам,но най-доброто което успях да направя е да увелича прозореца на възпроизвеждане,но пак има рамка от около 2см.има ли някой идея как точно се премахва това?

извинявам се ако пиша неща които вече сте ги обсъждали,но аз не успях да прочета нещо подобно.проблема е следният:картината ми във Kmplayer-а излиза оградена в черна рамка.какво е натиснато идея си нямам,но най-доброто което успях да направя е да увелича прозореца на възпроизвеждане,но пак има рамка от около 2см.има ли някой идея как точно се премахва това? П.П. Аз го оправих,но ако някой има такъв проблем:десен бутон на мишката,екранно управление,размер на видео прозореца,по подразбиране ;) това е,поне при мен така се оправи

последно време като пусна филм да гредам ми излизат подомни грешки какво ли означава

post-57894-1264753691,03_thumb.png

Пробвай с реинстал. Ако след качването на кодеци е станало така , униинсталирай ги , и качи само това : DivXInstaller + KMPlayer!

Пробвай с реинстал. Ако след качването на кодеци е станало така , униинсталирай ги , и качи само това : DivXInstaller + KMPlayer!

първо си качих плеара после различни комбинации спрямо кодеци пак същатата работа все ми показва това съобщение не зависимост какъв формат отворям с win7 съм

последно време като пусна филм да гредам ми излизат подомни грешки какво ли означава

С коя версия на плеера си?

KMPlayer 2.9.4.1436 Final

Каква операвоинна система използваш, какви кодеци използваш, имаш ли winamp инсталиран ка компа си, опитай да се ресетнеш настройките на kmplayer (опции/настройки или F2) в появилия се прозорец, долу в ляво-нулиране на прозореца). Ако не подейства пиши има един последен начин без да преинсталираш windows/mac os x/linux.

Каква операвоинна система използваш, какви кодеци използваш, имаш ли winamp инсталиран ка компа си, опитай да се ресетнеш настройките на kmplayer (опции/настройки или F2) в появилия се прозорец, долу в ляво-нулиране на прозореца). Ако не подейства пиши има един последен начин без да преинсталираш windows/mac os x/linux.

значи ползвам win7 другото което съм направил е точно така http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=13268&st=360 имам и winamp========когато тръгна да стартирам плеаъра много трудно се става след това филма пак ми тръгва но ми изписва тази грешка

ASUS M3N78-VM/GF8200/AM2+/512MB

AMD Athlon™ II 240 AM2+/BOX 2.80 GHz 2mb

500GB HITACHI SATA2/16MB

3GB DDR2 800 A-DATA

така ва ми е конфигорацията

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.