Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Бихте ли помогнали за следния проблем - промених подразбирането на всички файлове, които да се отварят с този плеър, но като щракна два пъти, примерно върху някоя МР3-ка, само се показва KMPlayera-a, но само си стои в Audio mode без да се пуска песента. Същото важи и за всички останали видове файлове - клипове, филми DivX, DVD. Иначе иконките на всички файлове, които изброих са за този плеър. Има ли специалисти?

Здрасти !!!

Я пробвай:

стартирай плеъра-F2-асоцииране/прехващане-асоцииране-добави фаилове при дв.щракване,ако е маркирано,отмайкирай го всички други трябва да са маркирани-задействай-затвори.

И кажи дали е станало :lol6:

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз също съм с този плеър и съм много доволен обаче има нещо,което страшно много ме дразни и се появи при слагането на последната бета.

Какво ме нервира-когато искам да си пусна даден файл и при неговото пускане плеъра се отваря но не го пуска автоматично,демек на стартов екран си седи:

Публикувано изображение

Ако натисна плей бутона на самия плеър ми пуска предишен файл,който съм гледал с него.

Мога да пусна този файл , който искам единствено чрез влачене и пускане на видео файла в прозореца на плеъра.

Търсих два дни в настройките -нулирах всички настройки и пак няма промяна-помогнете ми моля :P

При мен въобще не иска да стартира плеъра. Не иска да се асоциира по подразбиране. Настроени са всички видео файловие да се отваят с него при двойно щтракване върху файла, но въобще по никакъв не реагира. От контексното меню на файла избирам „Отвори с КМП“ но пак никаква реакция. Отваря се само с „Отвори с ...“, от самия плеър „Отваряне на файлове“ или чрез влачене в прозореца на плеъра.

Имам проблем със субтитрите на KMPlayer. Когато пусна филма и на телевизора(връзката е с HDMI), на екрана не се появявят субтитри. Пробвах всякакви настройки, но не става. Дайте съвет. :huh:

Имам проблем със субтитрите на KMPlayer.

Когато пусна филма и на телевизора(връзката е с HDMI), на екрана не се появявят субтитри.

Пробвах всякакви настройки, но не става.

Дайте съвет. :P

Защо не се опиташ да ги заредиш ръчно?

Когато пусна филма и на телевизора(връзката е с HDMI), на екрана не се появявят субтитри.

А на КМ има ли си ги? Щипай ги с мишока и ги пускай в плейъра, може да са с различни имена или директории.

Това със всеки филм така ли? :)

Здравейте, от доста време ползвам тази програмка за гледане на видео. От известно време забелязвам, че на всеки филм в някой моменти (особенно когато картината се движи бавно от единия край до друг) се забелязва съвсем леко насичне на картината. Това не го прави само на един филм а на почти всички. Само трябва човек да се загледа в тези моменти при бавно показване от лявно надясно или обратното. Интересното е, че с WMP няма такъв проблем и всичко си е гладко. Някой забелязвал ли го е проблема и знае ли как се оправя? Предполагам трябва да спра вградените кодеци на плеъра но така малко му се губи смисъла на този тип програмки.

Здравейте :headphones:. Имам един гооолям проблем със субтитрите! Записвам филми на диск и като го пусна на двд-то на 2 филма примерно ми излизат субтитрите на 2 не. Плс кажете какво да направа чее щото не мога да си обесня как може на половината филми да ми тръгват суб а на другата половина да не тръгват. :beer:

Ами сега преди малко инсталирах последната бета на компа на комшията и имаше нещо подобно- съвсем за кратко се показва черен екран-може би дори за 1 кадър време.След като сложих последните драйвъри за видеото и последната финална версия (KMPlayer 2.9.3.1428 Final) всичко е на 6.

И аз инсталирах новата версия на KMPlayer 2.9.3.1428 Final но след като пусна филми с формат HDTV всичко се обърква, звука тръгва по рано субтитрите се скриват много бързо или остават много дълго. Какво трябва да направя? :write a letter::rolleyes: :rolleyes: :speak:

Редактирано от misho.d (преглед на промените)

Колеги,за първи път се пробвах да ползвам КМ-то но при старт ми изписва ,"Клас не е регистриран".При проверка на компа ми казва че ми трябва Flash -a ,който аз съм си инсталнал!!!!Не разбирам къде е проблема???ПСложил съм последната(бета)версия за инфо!!!Ще съм благодарен за съвет!

Ще помогнете ли малко? Не знам какво съм направила,обаче когато си пусна филм със български субтитри - някакъв мъж,казва всички числа и всичко което е написано на латиница - много стряскащо.Как мога да го оправя?

Много е вероятно да е включена опцията за незрящи, която изговаря написаното като текст. Виж в контролния панел -> Регионалните и езикови опции или за по-накратко с десния бутон на мишката върху иконката за избор на език за писане (долу до часовника) и избери „настройки (settings) и от появилия се прозорец премахни всичко ненужно, остави си само българския и английския (или които там ползваш) езици и нищо друго.

Много е вероятно да е включена опцията за незрящи, която изговаря написаното като текст. Виж в контролния панел -> Регионалните и езикови опции или за по-накратко с десния бутон на мишката върху иконката за избор на език за писане (долу до часовника) и избери „настройки (settings) и от появилия се прозорец премахни всичко ненужно, остави си само българския и английския (или които там ползваш) езици и нищо друго.

Езиците са ми добре,нямам нищо ненужно.Само при KMPlayer се получава това нещо.

Колеги,за първи път се пробвах да ползвам КМ-то но при старт ми изписва ,"Клас не е регистриран".При проверка на компа ми казва че ми трябва Flash -a ,който аз съм си инсталнал!!!!Не разбирам къде е проблема???ПСложил съм последната(бета)версия за инфо!!!Ще съм благодарен за съвет!

Десен бутон>шаблони настройки>стандартни настройки.

С благодарности :P към madmaxxx45

Привет! Имам проблем с плеъра на лаптопа- пускам си клипове, но при някои се получава "отрязване" на картината- липсват глави и крака Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение . A също така субтитрите излизат върху самия филм , вместо върху черната линия под него. Мерси

Редактирано от pav4o01 (преглед на промените)

Ще помогнете ли малко?

Не знам какво съм направила,обаче когато си пусна филм със български субтитри - някакъв мъж,казва всички числа и всичко което е написано на латиница - много стряскащо.Как мога да го оправя?

В Опции имаш три реда с име Диктор. Махни отметките и от трите.

Привет! Имам проблем с плеъра на лаптопа- пускам си клипове, но при някои се получава "отрязване" на картината- липсват глави и крака Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение . A също така субтитрите излизат върху самия филм , вместо върху черната линия под него. Мерси

F2 и нулирай настройките или си поиграй с настройките в Екранно управление, Мащабиране и Видео (Разширени) -> Обработка на видео.

За субтитрите - Субтитри -> Показване при наслагване.

В Опции имаш три реда с име Диктор. Махни отметките и от трите.

Благодаря ти много,оправи се :rolleyes:
  • 2 седмици по-късно...

Скоро прейнсталирах и сложих Ким-а, но при опита ми да пусна HDVideo на "Шаблон: Високо качество 3Гхц." картината вървеше точно като на слайд-шоу?!? Когато задам на "Шаблон: Стандартно качество" всичко спи, но аз искам всичко да си е на "макс детайли", както се казва! Звука и в двата случая си е добър, но ме притеснява по-горното - защо така се получава? На "висококачествения" режим процесора се натоварва до към 50%, а при стандартния до 10%. Конфигурацията ми е добра: CPU: Core 2 Duo E8500; РАМ: 2х1 gb. А-DATA 1066 мгхц. ;GPU: ATI Radeon HD4870 512 mb. Със старата си конфигурация: CPU: Pentium4 3.0 ghz. ; RAM: 4x256 mb. GPU: GF7600 GS 256 mb. си вървеше на "висококачествения", като малко бавеше, но сега това тук си е като чист слайд! Дайте някакви идеи? Всяка помощ ще ми бъде добре дошла. Предварително благодаря на всеки отзовал се! :question: П.П. С най-новия пакет на K-Lite Codec съм.

Редактирано от agentpat (преглед на промените)

При опит да гледам телевизия от IPTV.bg през KMPlayer картината се вижда, но няма никакъв звук. Някакви идеи как да се реши този проблем?

...П.П. С най-новия пакет на K-Lite Codec съм.

А за какво го използваш този пакет? Плейърът си има свои, а в този случай по-добре да не се използват други кодеци, поради сериозен риск от конфликт между тях и тия на плейъра.

Деинсталирай пакета и плеъра, почисти регистрите с CCleaner или подобна и опитай пак, но този път без пакета.

Все пак си остана висящ въпроса, който и мен ме интересува много, как да се включи през плейъра хардуерното декодиране на HDTV от картата - моята е HD3450 на АТИ? Благодаря предварително! :ph34r:

• 3 седмици по-късно...

Така много странен бъг ли, проблем ли. Смемених компа и си слагам пак KM-то, но при включване на цял екран на филмите които са рипнати на 16:9 се появяват пунктирани линии на границана между картината и черните линии пример, до момента такъв проблем не съм имал, някакви идеи

Не мога да разбера защо прогамата асоцира DAT файлове със себе си. Уж му зададох само видео файлове, а то сега всеки DAT ми го изкарва като KMPlayer файл. Иначе е добра, много лека, удобна и с много скинове, с добри впечателния съм от нея :P BSPlayer убиец!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.