Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Айде бе хора - неможе да няма решение !

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз си реших проблема и за всички които може би имат същият проблем ще ви кажа каде е "ключът от палатката". Трябва да отметнете Мащабиране - 4:3 разпъване (Pan & Scan - 4:3 Extended). Благодаря все пак Публикувано изображение

Здравейте! От скоро използвам KMPlayer и съм доста впечатлен. След доста лутане из форума на програмата и собствени мъки имам следния въпрос: Някой успял ли е да настрои и пусне ТВ тунера си през KMPlayer? До сега използвам програмата DScaler и съм много доволен. Прочетох обаче за възможностите на KMPlayer и това, че се справя на едно ниво с DScaler и реших да я пробвам. Изтеглих си библиотеките за DScaler и настроих моя тунер. Избирам държава, пускам AutoScan и не намира нищо. Прегледах няколко пъти настройките и никъде не видях възможност за ръчно настройване на всеки канал. Във форума на KMPlayer има 2ма потребители от България, които са успели да го подкарат, за съжаление лични съобщение не мога да им изпратя защото в листата с потребители ги няма. Надявам се на помощ от вас да подкарам ТВ-то през този невероятен плейър. Благодаря предварително!

Искам да питам някой дали знае как да направя playlist с песни да ми зарежда по-бързо, защото като си направя и го пусна ми зацикля за малко win-a. Все едно се опитва да сканира цялата ми папка с музика и тогава почва, ама не съм сигурен.

И Също като ми търси песни да ми показва целият списък а не едно по една и после да ги търся с F3

Потърси в сайта на плеъра. Ако не намериш нищо, пиши Публикувано изображение

Zdr. 6te sam mnogo blagodarna ako nqkoi mi kaje kk da si smenq skina na KMPlayer. Blagodarq predvaritelno. :rolleyes:

Ето така:

post-68998-1193216498.png

Иначе, ако въпросът ти е откъде да свалиш скинове - от форума на KMPlayer, но трябва да си регистриран/а там.

Редактирано от strix (преглед на промените)

Допреди няколко дни ползвах този плеър, обаче от последните две бета версии ми прави доста проблеми.Гласовете на актьорите ги вади дебели, картината като цяло се влошава, ако не подобря чрез настройки аудиото почва леко да шуми, да пращи и т.н. Затова вече съм с GOM Player. Все пак и двете програми са корейски, с никоя няма да се сбърка, но в последно време ми се струва че GOM е малко по-добър от KMP..

Как мога да задам от плейъра да ми отваря определени файлове с определено разширение - аз неможах да намеря. единственият начин за който се сетих е от "Open With" да му посоча KMPlayer и да отметна винаги да ми отваря тези файлове с тази програма, но пък така иконките на файловете не са с на самият плейър. Интересуваме от самите настройкина плейъра дали може да стане това ?!?

И тука какво да правя ?!?! post-85380-1194172200_thumb.jpg

Здравейте !!!! Имам следният проблем: Свалям от торент един концерт в AVI формат,искам да му направя един преглед докато се сваля да видя за какво иде реч,но не става с КМПлеъра последната бета. No combitination of filters could be found to render the stream Error 80040218. Искам да помоля за помощ . Благодаря !!!!

Нормално това е незавършен файл как искаш да ти го отвори! Ако е на 80-90% може и да ти го пусне но по-добре изчакай да се изтегли целия ...

Аз не използвам Бета версий. Публикувано изображение Сега съм със версия 2.9.3.1200 Публикувано изображение Отваря и не досвалени файлове Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение С една дума идеален /за мен / Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

...Свалям от торент един концерт в AVI формат,искам да му направя един преглед докато се сваля да видя за какво иде реч,но не става с КМПлеъра последната бета...

Ще ти предложа един вариант, който използвам при теглен от ДС хъб филм при ниска скорост (случва се понякога), не знам дали ще стане с торент, защото не ползвам такива, но можеш да опиташ.

Спри за миг тегленето на филма, копирай файла от временната директория другаде, премахни разширението, което указва, че се тегли от торент (повтарям, че говоря на база на ДС хъб, където всеки файл си има разширение от типа KFMEWPF7854235OKMFK) и го пусни през плейъра, би трябвало да стане. Имай предвид, че обикновено такъв файл стартира много по-бавно от нормалното.

Здравейте !!!!

Имам следният проблем:

Свалям от торент един концерт в AVI формат,искам да му направя един преглед докато се сваля да видя за какво иде реч,но не става с КМПлеъра последната бета.

No combitination of filters could be found to render the stream

Error 80040218.

Искам да помоля за помощ .

Благодаря !!!!

Просто ако знаеш принципа на торент файловете ще разбереш,че проблема не е в плеъра!

здравейте ! Имам следния проблем с иначе този чудесен плеяр: Значи свързах си компа с тв-то и всчико си беше наред до днес , когато решавам да си пусна филм и пускам си го на кмп-то обаче не получавам картина на телевизора ( а кабела с сложен , всичко на 6 ) ... на пц-то звук картина субс всичко.. пускам филм с медия плеят класик и става .. помослих че ако го преинстралим ще се оправи.. да ама не се оправя .. плс много ми е гадно така искам с него да си гледам на тв-то .. плс :write a letter:

Здравейте !!!!

Имам следният проблем:

Свалям от торент един концерт в AVI формат,искам да му направя един преглед докато се сваля да видя за какво иде реч,но не става с КМПлеъра последната бета.

No combitination of filters could be found to render the stream

Error 80040218.

Искам да помоля за помощ .

Благодаря !!!!

Здравейте отново !!!!

Всичко се оправи след 50% след като се свали файла.

Благодаря на всички ,който искаха да помогнат :) :) :wors: :wors:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте отново !!!! Ползвам последната бета 2.9.3. 1413. И със предната бета беше същото Това е .Има ли някой идея защо е така. Искам да ПОМОЛЯ за помощ. Благодаря !!!!

Не знам какъв ти е проблема, натоварването на процесора ти е съвсем нормално при работа на програмата.

Здравейте, KMPlayer е чудесен, но имам следния проблем: не ми отваря онлайн радио и ТВ. Ще се радвам ако някой помогне за разрешаване на този проблем. Публикувано изображение

Настроих си всичко както трябва и когато цъкна 2 пъти на видео файл се отварят с KMPlayer , но иконката е на WMP , а не на KMPlayer . Идеи как да го оправя ?

Не знам какъв ти е проблема, натоварването на процесора ти е съвсем нормално при работа на програмата.

Здравей momolord !!!!

Не съм спец,но мисля,че не е добре един плеър да товари толкова много процесор Интел 3 гх.

Направих проба със VLC плеъра,и ...... 5 %

Не знам какво да правя Публикувано изображение

Но ти благодаря за вниманието :)

Настроих си всичко както трябва и когато цъкна 2 пъти на видео файл се отварят с KMPlayer , но иконката е на WMP , а не на KMPlayer . Идеи как да го оправя ?

Десен бутон на файла отиваш на Open With и от посочените плеари избираш с кой да се отвори.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.