Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

И при мен се получава така със субтитрите.Не мога да ги сваля долу,а не съм ги овиличавал.

Свалят се в черното поле под филма като избереш опцията "Показването при наслагане" - за това ли питаш?
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам следния проблем с плеъра: Когато гледам през ТВ Аут, при появяване на субтитрите се губят цветовете. Не става съвсем черно-бяло, но разликата е дразнещо видима. Видеокартата е 1950Про с 8.2 драйвъри. Пробвал съм всички варианти на тв аута - Extend Main onto TV, Clone Main with TV и Swap Displays, все същото е. МV2 Player и WMP нямат такива проблеми. Бъг ли е това или ?...

Свалят се в черното поле под филма като избереш опцията "Показването при наслагане" - за това ли питаш?

Да.Инсталирал съм го на два компютъра.Единия е с ХР и няма проблеми,а другия с Виста и нещо не мога да ги сваля.

Много моля който е с Виста и е с този плеър да ми каже има ли такъв проблем с тия субтитри

Редактирано от plamen_mr (преглед на промените)

Провери дали случайно не си махнал Mute тичкето на микрофона. Това повтаряне ми намирисва точно на включен микрофон.

Къде пък е това Mute тикче? :)

Къде пък е това Mute тикче? :P

Start->Programs->Accessories->Entertaiment->Volume Control

Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

KMPlayer Setup Wizard 1.0.0.7 Beta

The KMPlayer Setup Wizard helps users configure the player conveniently.

- PC environment

- Decoder Usage

- Work Priority

- Subtitles

- Speakers

- Associations

- Shortcuts

Screenshots: Subtitle Configuration | Speaker Setup

Download: KMPlayer Setup Wizard 1.0.0.7 Beta (532 KB)

Редактирано от Underwater (преглед на промените)

Имам проблем след като затворя kmplayer ми излиза прозорец с грешка Winamp Library Error Публикувано изображение

Напоследък забелязах ,че KMplayer-а, ми "изкарва" много приглушен звук при HDTV филми. Музиката от самия филм и разни странични звуци, се възпроизвеждат добре, но не и самия диалог на актьорите ?! Пробвах с WMP там проблема отсъстваше. Кодеците ми са K-lite Codec Pack 3.8.0, звуковата карта е вградена - SoundMax, ако има някакво значение... Компа е със следните параметри: HP Compaq dx6120 MT(EC859ES) MB: Model 09CCh CPU: Intel Pentium 4 3.06 GHz (Prescott) HDD: 160GB WD RAM: 3GB (2x1GB, A-DATA 533Mhz DDR2;1GB Super T 667Mhz DDR2) VGA: X1950Pro 256MB Sapphire PSU: 300W Последния филм на който ми направи проблем беше-The fast and The Furious / Бързи и яростни (2001) от Zamunda-та ..

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!Искам да попитам как мога да направя така че когато пускам KMPlayer да не ми се сменя цвета на самия плеар.Рових се близо 2 часа да го оправя и ми е на български.Благодаря предварително.

Редактирано от nedko11 (преглед на промените)

Здравейте!Искам да попитам как мога да направя така че когато пускам KMPlayer да не ми се сменя цвета на самия плеар.Рових се близо 2 часа да го оправя и ми е на български.Благодаря предварително.

Явно е отметнато "Случайна цветова тема". Смени го на "Не използувай" или избери някоя от списъка.

Публикувано изображение

Явно е отметнато "Случайна цветова тема". Смени го на "Не използувай" или избери някоя от списъка.

Публикувано изображение

Мерси много баце.
  • 3 седмици по-късно...

Аз също съм с този плеър и съм много доволен обаче има нещо,което страшно много ме дразни и се появи при слагането на последната бета.

Какво ме нервира-когато искам да си пусна даден файл и при неговото пускане плеъра се отваря но не го пуска автоматично,демек на стартов екран си седи:

Публикувано изображение

Ако натисна плей бутона на самия плеър ми пуска предишен файл,който съм гледал с него.

Мога да пусна този файл , който искам единствено чрез влачене и пускане на видео файла в прозореца на плеъра.

Търсих два дни в настройките -нулирах всички настройки и пак няма промяна-помогнете ми моля :P

Специално оптимизиран за гледане на все по-често срещаните файлове с голям размер и разширение .mkv ъпдейт на популярния плейър. Съдържанието на архива се разархивира в папката на KMPlayer, като се презаписва оригиналното .ЕХЕ.

Сваляне на KMPlayer 2.9.3.1431 Beta: оттук.

Промени в този ъпдейт:

* Fixed

- KMP Matroska Reader(MKV Big size .MKV files Audio & Video sync problem.)

* How To.

- Preferences(F2) -> Reset Current Preset

- Play big size(over 4~5GB) .MKV file.

Сваляне | BG Mirror (2.46 MB)

• 3 месеца по-късно...
превод на български слагайте където сте инсталирали плеъра папка language превода работи перфектно важи за версия 2.9.3.1214 супер е слагайте!!!!! :P не съм пробвал на други версии

Редактирано от djtoni98 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Имам ново питане! Как мога да си изкарам примерно някакъв shortcut към стрийма който гледам. Примерно в WMP има Save playlist и като си запазя това на десктопа и следващият път като кликна направо ми тръгва стрийма който гледам. Става въпрос за гледане на телевизия. Надявам се да сте ме разбрали и благодаря!

Айде, неможе да няма решение! :grimace:

Как да направя KMPlayer подразбиращ.

Даваш десен бутон и от там на шаблонни настройки (за най новите версии),или F2 даваш на нулиране на настройките. Публикувано изображение

Даваш десен бутон и от там на шаблонни настройки (за най новите версии),или F2 даваш на нулиране на настройките. Публикувано изображение

Благодаря за отговора,но при мен не стана така.
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте !!! От известно време имам един проблем : Със стартирането на плеъра ми излиза това съобщение: Class not registered Деисталирах я,почистих регистрите,свалих последната 1433,но проблема си остава :P Има ли оправяне този проблем? Благодаря предварително :P

Здравейте !!!

От известно време имам един проблем :

Със стартирането на плеъра ми излиза това съобщение:

Class not registered

Деисталирах я,почистих регистрите,свалих последната 1433,но проблема си остава :P

Има ли оправяне този проблем?

Благодаря предварително :P

Десен бутон>шаблони настройки>стандартни настройки.

Десен бутон>шаблони настройки>стандартни настройки.

Благодаря ти,madmaxxx45 ;) !!

Всичко е наред вече ;)

Бихте ли помогнали за следния проблем - промених подразбирането на всички файлове, които да се отварят с този плеър, но като щракна два пъти, примерно върху някоя МР3-ка, само се показва KMPlayera-a, но само си стои в Audio mode без да се пуска песента. Същото важи и за всички останали видове файлове - клипове, филми DivX, DVD. Иначе иконките на всички файлове, които изброих са за този плеър. Има ли специалисти?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.