Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пътуване във времето в любовните романи

Featured Replies

Публикувано изображение

Това е един от сюжетите в които има много магия,романтика и смях. Жените са силни, горди и независими - те често кръстосват шпаги със мъжете от миналото ,които са мъже в истинския смисъл на думата и истински представители на епохата си, но свикнали да приемат жената за нищо повече предмет, чието основно приложение е да раждат деца и да гледат домакинството. Но нашите героини много бързо им показват в каква грешка са изпаднали и преобръщат живота им на 180 градуса. Немалко са и комичните ситуации в които попада главните, докато свикнат с века в който са попаднали :rabbit: Много са интересни романите, в които действието се развива в бъдеще време.За миг можеш да се потопиш в този фантастичен свят и да си помечтаеш какво може да бъде и какво ни очаква :laughing5:

Барбара Бенедикт - Вкусът на Рая

Публикувано изображение

НЕПОДВЛАСТНИ НА ВРЕМЕТО Семейни обстоятелства заставят Моника Райън да напусне свръхавтоматизирания и компютъризиран свят,в който живее,за да изпрати единствената си близка роднина в нейния последен път към вечността.Но тихата къща в Луизиана се оказва стартова площадка към миналото.Магическият пръстен на леля и отнася Моника в друго време, в друго тяло и в обятията на мъж,който ненавижда това тяло, но е пленен от душевната красота, която открива в него!

Оценка: 9,6 (4 гласа)

Ейми Фетцър – Тес

Публикувано изображение

ЕДНА РУСАЛКА ОТ МОРЕТО НА ЛЮБОВТА Очарователната и изобретателна Tec Ренфрю се оказва притисната от дявола и дълбокото синьо море. Преследвана от банда гангстери, тя трябва да избере между куршума и смъртта в морето. Тес се хвърля през перилата на океанския лайнер, за да бъде погълната от мъглата на времето. Спасена от един делфин, Tec се събужда в обятията на капитан Дан Блакуел и в непознатия за нея 18 век. Един покоряващ романс за всички, които обожават пътешествията във времето.

Оценка: 10 (3 гласа)

Дара Джой - Надарения

Публикувано изображение

Той е темпераментен и непокорен.Екзотичен и магнетичен.Невероятно красиво създание,неустоимо за жените.И освен всичко това и е способен да обича само една жена до края на живота си.С блестящите си зелено-златните си очи,копринена коса и мъркащ глас,замайващият прелъстител се оказва точно онова,от което тя се нуждае.И той става неин.Или поне така си мисли тя.Но изглежда никога не е чувала колко опасно е да спиш с котката...

Оценка: 8.88 (10 гласа)

Хедър Кулман - По-силна от магия

Публикувано изображение

ТЯ БЕШЕ ОМАГЬОСАНА

Преди 500 години красавицата Алис Феър е била омагьосана от феите. Но все още може да получи свободата си, ако спаси душата на Лусиън Уор, коравосърдечния маркиз на Тистълуд Касъл. И ако покори леденото му сърце…

ТОЙ БЕШЕ ПЛЕНЕН…

Отначало Лусиън едва понася дръзката и пряма девойка, на която е станал настойник. Досега никой не се е осмелявал да оспорва заповедите му. Нито да обърне целия замък наопаки. За да се отърве от своенравната Алис, Луснън решава да я представи в обществото и да й намери съпруг. Но за Алис все не може да се намери подходящ кандидат...

Оценка: 9.54 (11 гласа)

Вирджиния Хенли - Графиня робиня

Публикувано изображение

“ОТ ТОЗИ ДЕН – ТАЗИ НОЩ, СИ МОЯ. ЕДИНСТВЕНАТА ТИ ЦЕЛ Е ДА МИ ДОСТАВЯШ УДОВОЛСТВИЕ. ЕЛА!” - Гласът му бе заповеднически, лицето му като на римски орел.

Яростта й мигновено пламна.

- Нали ти казах, че доброволно няма да стана твоя робиня!

Той се изправи и посочи към нея.

- Ти си моя робиня, както скоро ще разбереш.

- Възможно е да съм твоя робиня, римлянино – тя решително вдигна глава – но не съм робиня за твоето легло. Няма да стане без да ме бичуваш. Достатъчно кръвожаден ли си, че да се наслаждаваш на тялото ми, след като си ме бил до кръв?

Оценка: 9.4 (5 гласа)

Джуд Деверо - Спомен

Публикувано изображение

Главната героиня Хейдън Лейн е авторка на любовни романи и се смята за една щастлива млада жена. За новата си книга Хейдън решава да се посъветва с екстрасенс. Той й казва, че в предишния си живот е била лейди де Грей. Хейдън е направо омагьосана, когато научава, че лейди де Грей е имала много любовници и една нощ е изчезнала при загадъчни обстоятелства. После се понесла мълва, че е отровила съпруга си и, че призракът й витае в неговия дом. Макар екстрасенсът да я предупреждава да не прави повече проучвания, Хейдън не оставя нещата дотук...

Оценка: 10 (3 гласа)

Джоана Линдзи - Пленница на любовта

Публикувано изображение

Прокълнат от векове, могъщият викинг Торн е осъден да бъде роб на една жена. Розалин обаче е тази, която е истински окована във доброволно пленничество от очарователния варварин, който я запраща обратно в древността - едно пътешествие, изпълнено с чувствени открития!

Оценка: 9.5 (6 гласа)

Виктория Александър - Вярвай

Публикувано изображение

Теса Сейнт Джеймс смяташе, че любовта е като легендата за крал Артур - просто един мит. Но когато приказното томче попадна в ръцете на хубавата учителка, тя разбира, че трябва да преосмисли мнението си. Озовала се изведнъж в замъка Камелот, Теса открива, че легендата съвсем не е такава, каквато си я спомня. Галахад Непорочния съвсем не е такъв - могъщият рицар е опитен любовник. И въпреки това. Дори в силната прегръдка на Галахад, тя не се чувства сигурна в този мъж, за който е смятала, че е само един мит. Но скоро красивата скептичка тръгва на едно съвсем истинско пътешествие, а чашата на Граал - и любовта на Галахад - са съвсем близо. Единственото, което трябва да направи е да... ВЯРВА

Оценка: 7 (1 глас)

Елизабет Крейн - Незабравимо време

Публикувано изображение

МЪЖЪТ НА НЕЙНИТЕ МЕЧТИ

Заобиколена от досадни и скучни хора Джоди Фарнел хвърля всичките си сили за възстановяването на разрушен замък от отминала епоха. Сред останките на кармелитите младата адвокатка открива дневника на мъж от друг век, който я развълнува както никой досега и една магическа кукла, чийто древен език я пренася сто години назад.

ЖЕНАТА НА НЕГОВИТЕ ЖЕЛАНИЯ

Истински джентълмен от стария Юг, Миках Деверокс също копнее за жената, която ще обича повече от всички останали. Мисли си, че я е намерил, преди Джоди да се появи тайнствено в собствената му спалня. Пленен от нея, но сгоден за друга, Миках се страхува да не изпусне единствения си шанс за щастие до момента, в който същата магическа кукла, вкарала Джоди в живота му, не заработи отново.

Оценка: 10 (2 гласа)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Отговори 62
  • Прегледи 25,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Веднага се разписвам. Дори и да не харесвате кой знае колко книги с пътуване във времето, просто не трябва да пропускате "Тес" на Ейми Фетцър. Това е книга трепач, безпелационно я оценявам с 10-ка. Тес е решена да помогне на приятелката си, която е изнудвана заради компроментиращи материали от някакъв гадняр. Затова се вмъква в къщата на въпросния и взема плика със снимките, но всъщност това е клопка, тъй като при компроматите има и скъпоценни камъни, за да може като я хванат да я обвинят в кражба. Тя успява да се измъкне, а по-късно се качва на презокеански лайнер. Оказва се обаче, че мутрите са по следите й и Тес скача през борда. Точно тогава се появява портал във времето и неусетно се оказва 200 години назад, като е спасена от главния. Той милия в началото я смяташе за луда, защото тя твърдеше, че е от бъдещето, но затова пък беше привлечен от нея. Големи сладури са и двамата. Да не говорим, че Тес тотално удивляваше с дръзките си думи и авторитетното си мнение по военни и политически теми. Упорито настоява да помогне на Дан в отмъстителната кампания, която той бе поел срещу мъжа убил сестра му, а той се чуди как да я откаже, също и как да стои далеч от нея, за да не накърни честта й.

Обожавам момента, когато се ожениха, как се гониха и караха из улиците, докато най-добрия му приятел и част от екипажа му ги следваха. Беше страшно романтично! :D

И аз не харесвам особено сюжети с пътувания във времето, но "Тес" ми хареса многоо и й давам 10! Има един роман на Джуд Деверо "Спомен" - главната се връща в минал живот под хипноза, чела съм я преди години и почти не я помня, но дали можем да я причислим към този тип романи?

• Автор

Да,мисля,че можем да я причеслим,защото,мисля,че няма значение начина на пътуване,а това,че има пътуване във времето и то е във основната на романа.Аз също съм чела "Спомен",много приятна книжка,но по късно ще дам по обстойно мнение,защото сега нямам време:cool:

Редактирано от margc (преглед на промените)

Мммм така. Значи за "Вкустът на рая". Наща е пълничко момиче и мечтае за любов, отива при леля си, и тя е на смъртно легло и я убеждава, че племенника й обича наща и иска да се оженят незабавно, тя се жени за него и леля й иска да сложи един пръстен на който две змии са захапали диамант. Лелята умира като я проклина, че не е сложила пръстена. Наща заспива в първата брачна нощ и когато се събужда отива да търси съпруга си и го чува да си говори с любовницата си, че ще вземат парите на наща и ще се оттърват от нея и т.н. Тя се разстройва отива и слага пръстена и се оказва в моналото в чуждо тяло. Тялото е на една мръсница, която открадва годеника на най-добрата си приятелка после обаче е привлечена от брата (нашия) прелъстява го и забременява ама се жени за тоя дето е искала преди и разбива сърцето на нашия. После много пъти го е прелъстявала и пак му е разбивала сърцето. Нарая мъжа й умира (тя го е убила) и съставила план да отиде в бъдещето да вземе нечие друго тяло и т.н. много е объркано. Както и да е сега нашия я мрази ама се е оженил за нея защото тя има 3 деца и той много ги обича и не иска да им ги вземат. Той се държи ужасно с нея, ама тя се сближава с децата, с робите, със сестрата и всички разбират, че тя е друга жена, и нашия го разбира и са много щастливи, ама оная истиинската се връща в тялото си, и наща се връща точно в момента в който съпругът й в бъдещето стреля в нея за да я убие. Много е вълнуващо накрая. Но все пак, имаше моменти в които.... 9 от мен.

За "Тес", беше много хубава книжка. Тихи я беше чела, и си изкарах джигера докато я открия, но наистина си заслужаваше. хумур, забавни ситуации и романтика. Оценявам я с 10.

Аз няма как да се въздържа просто. В този жанр е мястото на "Надарения" на Дара Джой. Боже великолепен роман. Главната героиня Джанис, е затворница в дома а един гадняр. Той беше пленил един Фамилиер, раса която с еотличава с невероятни екземпляри мъже, красиви, силни, и много страстни. Плана на гадина беше, да бутне наща на фамилиера, той да я обезчести, после щяха да го убият, а лошия да се ожени за обезчестената девойка, която по някаква случайност беше наследница на трона, и така той да управлява планетата. Но главната реши, че няма да играе по свирката му. Отиде по-рано при фамилиера, и го уговори, той ще я обезчести, и после тя ще го освободи, и двамата ще избягат. Прекрасния Джайън Рен, който направо полудя като я видя, се нави, и след като свършиха уговореното избягаха. Той има невероятната способност да се превръща в котка. Красив и магнетичен, със сила, храброст и любов, Джайън изведе благополучно Дженис от планетата и през целия път я пазеше и ухажваше докато пътуваха към неговия дом. Една невероятно прекрасна любовна история, среща с други раси, странни същества и интиресни обичаи. Една кига в която главният герой е мечтата на всяка жена, нежен, мил, любвеобилен. Който целува страстно, и мърка съблазнително. Книга която просто не бива да бъде оставена настрани, а да бъде четена и препрочитана. Огромно 10 от мен за нея.

Вкусът на рая наистина е много интересна, чела съм я преди години и имам добри спомени, но ми се губеше заглавието, сега ще си я прочета пак. От този жанр особено много ми хареса Графинята робиня, Даяна мечтае и чете за минали романтични времена, а гадните й роднини искат да я оженят за един прахосник и да си поделят с него наследството й. В един антикварен магазин тя открива стар шлем и се пренася в дреноримски времена, за да срещне там любовта,в лицето на римлянина Маркус, които в настоящето е Марк и е брат на прахосника. Те вече са се срещали и между тях са припламнали искри, но трябва да преминат през предателства и трудности, и в миналото, и в настоящето за да бъдат заедно.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Аз съм тотален фен на тия книжки.За "Тес"на Ейми Фетцър ще кажа само уау,най-смешно ми беше възмущението на Дан от банския на Тес,ама накрая май му хареса.Не знам,но предполагам,че има и друга част за приятеля на Дан и приятелката на Тес,нали той отива в бъдещето пък и онази картина дето я нарисува?Мисля,че има и друга част.Оценката ми е 10-ка. За "Надарения" ми се ще да дам не 10-ка,ами 100-ца ама нейсе,10-ка за онзи мъркащ сладурчо. Единствената книга която не ми хареса от тези за "пътуване".. е "Незабравимо време"/забравих на кой е ама я четох наскоро/.Дето Джоди си ляга вечерта в собственото си легло ,а се събужда в леглото на Майкъл преди стотина години.Тя е архитект и се наема да прави проекта на къщата на приятели и има много странни идеи,според Майкъл.Абе влюбват се,ама нашият нали е джентълмен решава да се ожени за годеницата си,която е една разглезена кучка.Има и вуду магии и разни такива ама много не ме грабна,може пък на някой друг да му хареса? Щях да зябравя за малко."По-силна от магия"на Хедър Кулман. "Преди 500 години красавицата Алис Феър е била омагьдсана от феите.Но може да получи свободата си,ако спаси душата на Лусиън Уор,коравосърдечния маркиз на Тистълуд Касъл.И ако покори леденото му сърце.Отначало Лусиън едва понася дръзката и пряма девойка,на която е станал настойник.Никой до сега не се е осмелявал да оспорва заповедите му,нито да обърне целият му замък на опъки.За да се отърве от своенравната Алис,Лусиън решава да я представи в обществото и да й намери съпруг.Но за Алис все не може да се намери подходящ кандидат...." Не е точно за пътуване ама да чакаш 500 години все пак е толяма работа,давам й 8-ца.

Оооо, "По-силна от магия"!!! Още една любима книга, от първите в колекцията ми. Страшно забавна и в същото време изпълнена с чувство. Аз нали имам афинитет към мрачни мъже, та Лусиан си е точно мой тип герой. Докато Алис през цялото време забъркваше каши, опитвайки се да намери половинката му, тъй като иначе той щеше да загуби душата си, той се чудеше как да й намери съпруг, та да се отърве, а накрая взе, че се влюби в нея. А тя милата почти през цялото време не осъзнаваше, че го обича вече.

Страшно ме радваше Хедли (прощавайте ако бъркам името, но май така беше), духа, който я придружаваше. И той един образ, с всичките прякори, които измисляше наред, хапливите забележки и номерцата, които погаждаше.

Уникална книга! Стопроцентова 10-ка от мен!

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Мммммм да "По-силна от магия" наистина беше хубава. В началото като я почнах и не бях много сигурна в нея. Защото краля на феите, бащата на главния, искаше от главната да намери жена в която той да се влюби. А неусетно той взе че се влюби в нея, както и тя в него. Имаше един момжент в който си помислих, че всичко е изгубено, и че главния ще изгуби душата си, но висчко се оправи. Наистина интересна книжка. 10 от мен

Ама Хедли беше страшно смешна гадинка,а как накрая стана спретнат джентълмен защото имал среща с една фея на бала на цветята!Мога да го сравня с Грунтел онова създанийце което беше водач на Трейд и все се кефеше на косата му, и все душуше Джайън от "Надареният",и двамата ми бяха ужасно смешни.

В момента чета "по-силно от магия" и ми е много интересна...

Има две книги на Нора които са на тази тематика и ми харесаха много

Публикувано изображение

Докато Либи Стоун съзерцава безметежно красивите звезди от верандата на своята планинска къща в Орегон, Кейлъб Хорнблоуър буквално пада от небето в нейния свят. Кой е той, откъде идва и накъде отива? Много са въпросите, които си задава тя за този неочакван и вълнуващ гост. Но най-важният въпрос е - има ли нещо по-абсурдно от това, да се влюбиш в мъж от бъдещето? Скоро Либи и Кейлъб откриват, че силата на любовта може да преодолее дори времето…

и

Публикувано изображение

Талантливият астрофизик от двадесет и трети век Джейкъб Хорнблоуър извършва пътуване назад във времето, за да открие брат си Кейлъб, попаднал в двадесети век след катастрофа с космически кораб. Но брат му отказва да се върне с него, тъй като е намерил своето шастие с жена от миналото на име Либи. Въпреки волята си Джейкъб също попада в плен на любовта и не може да си представи живота си без своенравната, дръзка и очарователна сестра на Либи - Съни. Разкъсван между любовта към нея и родителите си, той отстъпва пред синовния дълг. Ала дали наистина всичко е загубено?

От посочените съм чела само "По-силна от магия", но беше преди доста време. Общо взето ми хареса, но не колкото другата книга на Хедър Кулман - "Софи". От мен : 7

Тази втората на Нора Робъртс "Времената се менят" по ми харесва от "Сега и във времето".Така,че за "Времената се менят"8-ца просто защото не харесвам много съвременните романи,ама някои са много хубави.Тази за Съни и Джейкъб повече ми харесва прочетох я докато пиех кафе,добра е.

Момичета, не че искам да ви секвам ентусиазма, но ще правим отделни теми за съвременните романи. Да ме поправи Петя, ако нещо не съм доразбрала, но мисля, че споменахме тази подробност. Също искам, тъй като се натрупаха книжки, да призова всеки, който има мнение за книга коментирана дори в първите постове, да не се колебае, че фокуса е изместен, а да си каже всичко. Идеята е точно такава, да се съберат повече оценки, за да е обективно. :mad: Може би нямаше нужда да го пиша, но не е лошо да се отбележи.

и аз съм ЗА Надареният,книжката е много хубава,макара че като започнах да чета за малко да се откажа заради тематиката.Жалкото е,че другите от поредицата не са преведени,можем само да се надяваме...мъркащото коте,както аз си му казвам,направо ме срази с тези си умения и с нежността,с която се отнасяше към жена си. Разбира се,че 10,ако можеше и 100

• Автор

Момичета,ще помоля тези които предложиха книгите "Спомен" и "Графиня робиня",да ги оценят за да могат да влязът в темата:wors:Предварително благодаря:nono:

Аз "Спомен" не чела. Много й се чудих, и не я почнах, сеги на библиотеката, гледа ме съблазнително, ама аз й бягам нинам що. Дайте малко инфо, та и тя да мине. Иначе "Графинята" беше хубава. И доста интересна. 10 от мене.

Инче направо не мога да повярвам, че е не си чела Спомен! Много прекрасна книга, такава любов...толкова е въздействаща! Те се обичаха толкова силно през всички животи, имаше много романтични моменти....не искам да я разказвам, защото тя трябва да се преживее!Поне за мен беше така....абсолютна 10!!!

За Надарения - много готина книжка, хареса ми въпреки фантастичния момент, не беше наблегнато на него!Главния герой обра всички точки....давам и 10!

По - силна от магия - много забавна беше! Много ми беше симпатично в моментите когато се срещаха посреднощ в кухнята!И накрая когато тя мислеше, че ще умре на сутринта....отново 10!!!

Днес раздавам 10тки, но книгите си ги заслужават!!!

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

Инче направо не мога да повярвам, че е не си я чела! Много прекрасна книга, такава любов...толкова е въздействаща! Те се обичаха толкова силно през всички животи, имаше много романтични моменти....не искам да я разказвам, защото тя трябва да се преживее!Поне за мен беше така....абсолютна 10!!!

За Надарения - много готина книжка, хареса ми въпреки фантастичния момент, не беше наблегнато на него!Главния герой обра всички точки....давам и 10!

По - силна от магия - много забавна беше! Много ми беше симпатично в моментите когато се срещаха посреднощ в кухнята!И накрая когато тя мислеше, че ще умре на сутринта....отново 10!!!

Днес раздавам 10тки, но книгите си ги заслужават!!!

Ами мила тръгнах да чета, ама щотоимам гадния навик да прелиствам, та на някакви сцени попадах, дето хич не ми харесаха и я зарязах. Публикувано изображение просто не можа да ме грабне и 2 страници още в смаото начало и я зафучих.

И аз не съм чела "Спомен", но когато си я купувам прочетох първите няколко листа (така е като имаш среща, а си на уреченото място по-рано от предвиденото с две нови книжлета под ръка). Та като я започнах, леко и увлекателно начало имаше, изкефиха ме разсъженията за писателките на любовни романи. За съжаление, още не ми е останало време да я отметна в графа четени, но и това ще стане.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор
"Вкустът на рая"е много завладяваща и романтична история.Разказва се едно младо момиче,неуверено и пулничко.Чрез пръстен коъто леля и опитва да вземе духа и,тя се озовава в миналото в тяло,което винаги мечтала,но среща с мъж,коъто мрази жената,която се е преродила.Той е настроен негтивно,но тя постепенно с доброта и любов го убеждава,че е друг човек,както и всички останали,а не забравя най-добрия приятел на Дру(главния),който много помага на нашата и се влюбва в сестрата на нашия,а тя е влзбена в него от малка.Много емоционален момент в който тя бе хваната от вещицата и направи така,че да се върне във своето време,но преди това тя извика името на Дру и той я чу,тръгна да я търси.После всички разбраха за смяната и и,че нашата е в опасност.С най-добрия приятелм на Дру я спасиха в последния момент,а на лощатаи се видя сметката.Оценката ми е стопроцентова десятка;)

Такааа, за "Спомен", бях я чела отдавна и имах бледи спомени, затова реших да я прелистя вчера, нооо не можах да се откъсна от нея цяла вечер и я прочетох пак, плаках ли плаках, изпаднах в едно особено емоционално състояние, отдавна никоя книга не ме е карала да се потопя така дълбоко в нея, съпреживях всички чувства на героинята, вярвах й! Накратко ще опитам да разкажа малко от сюжета, но за да почувствате емоцията която буквално струи и завладява трябва да прочетете книжката. Та става дума за ена писателка на любовни романи в Америка -1994. В един от романите си описва мъжа на своите мечти, пише с голяма страст за него, влюбва се в него, ревнува го, защото не позволява дори на приятелките си да четат за него, изпада в болестно състояние, защото осъзнава, че този човек не съществува в реалния живот. И се започва ходене по психиатри, накрая открива една ясновидка, която й казва, че нещо в миналите й животи не е наред, че не може да срещне своята половинка, защото над тях тегне някакво проклятие, да не се срещат, да се мразят, да не могат да бъдат заедно, а и ТОЙ я е проклел да не обича никой друг мъж. И нашата главна намира хипнотизатор, който да я върне в предишните й животи, за да развали проклятието, за да може да срещне сродната си душа и в този и живот. Спирам до тук, после започва историята на тяхната любов, която е невероятна, препоръчвам я на всички. И разбира се за да включа книгата в класацията й давам едноо огромнооо 10!!!

Аз също много я преживявам Спомен като я чета!!!Невероятна!!!Обожавам я!!!

Обичам ги тези сюжети, но на моменти се притеснява от фантастичния елемент и много внимателно подбирам какво да чета. От посочените до тук, мога да коментирам само "Надареният" на Дара Джой. Хубава книга, като цяло историята беше много свежа, романтична и разбира се забавна. Главните бяха много сладка двойка, а Джайън - страхотен персонаж. Самата история ми беше много интересна (може би защото не беше наблегнато на фентастичните елементи чак толкова), но някак не завършена. Имаше доста моменти или по-точно сюжетни линии, които в хода на действието просто изчезваха, което честно казано ме подразни. Знам, че може би ще има продължения за вбъдеще, но ето че авторката го е отложила за много време, и книгата се оказва просто незавършена. За това от мен оценка - 8.

Много, много, много ми хареса "Надареният". Абсолютна десятка от мен. Има много фантастика, но за човек като мен, който предпочита любовни романи, много добре поднесена от автора. Доста еротика ммммм! Историята поднесена така, че те кара да искаш да четеш и да четеш. Липсва всякаква пошлост.Другият роман, който съм чела "По-силна от магия" също му давам оценка 10. Много ми хареса идеята, че човек след като умре не отива в рая или ада, а се преражда, няколко пъти докато събере доста опит. И през цялото това време той има само една истинска любов.....

Редактирано от ivv11 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.