Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Страшна експлозия в Стара Загора

Featured Replies

Чаткам си аз на компа и се чува мощен гръм...поглеждам през терасата и отсреща една тераса гори и половината блок обгорен.

Дано да е нямало хора в апартамента...в момента я гасят. Сигурно утре (т.е. днес) ще го дават по новините.

Предполагам е или бойлер или нещо газова печка...Ужас ! sad.gifsad.gifsad.gif

Пожара е на ул. Раковска. (около Хан Аспарух 4).

Още не са почнали да пръскат с вода...незнам...какво чакат ! :rolleyes:

Пристигна и линейка...и се чуват някакви викове. :cool:

Кофти работа. Добре поне, че си писал адрес, че ме стресира първоначално. Поне пожарната, преедполагам бързо е пристигнала, то е почти на същата улица?

Дано да няма сериозно пострадали ! сиг. е газова бутилка ...

• Автор

Честно казано не съм проверявал за колко време е дошла, но аз като се обадих, вече някой ме бе преварил и знаеха за пожара.

Но пристигането им ми се стори цяла вечност. А сега най-вероятно ще чакат да догори... :speak:

Охх стана ми страшно , като знам , че в момента се случва... :speak:

Ако е проблем с ел. мрежа... нали не изпозлваха вода , да не чакат пяна .... ?!

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

• Автор

Не съм сеирджия и телефона ми не прави добри снимки, но горе-долу това се вижда:

Ако на някой му се стори неетично да се свърже с мен и ще я премахна:

rk811l.jpg

Дано да е нямало хора там.

....от центъра на събитието : Георги Петков

Недоволни ще са собствениците , дано са добре иначе!

П.п. .... наистина мн. страшно изглежда!!!

' date='07 февруари 2010 - 04:06 ' timestamp='1265508382' post='1628004']

...Ако на някой му се стори неетично да се свърже с мен и ще я премахна...

Ако изобщо разбере какво има на снимката. Вижда ли се да вадят хора, или да ги качват по линейките? Ако няма, вероятно няма и пострадали.

• Автор

Ами дойде една линейка, две пожарни и преди малко и една кола на гражданска защита от по-модерните.

Представям си и ужасът на съседите , спящите... никому не пожелавам подобна случка! ДАно линейката си тръгне празна...

• Автор

Взеха да осветяват с някакви прожектори и да оглеждат пораженията.

Терасата още леко си гори...ужас а щях да си лягам рано днес... :speak:

часът е 4:20 , леко ме боли глава ... всичко ми е като на страшен сън ...

' date='07 февруари 2010 - 04:18 ' timestamp='1265509083' post='1628014']

Взеха да осветяват с някакви прожектори и да оглеждат пораженията.

Терасата още леко си гори...ужас а щях да си лягам рано днес... :speak:

Явно нещата затихват. По новинарските сайтове още няма инфо, но предполагам щеше да забележиш, ако изнасяха хора с носилки, така че сигурно няма да има жертви. Сутринта ще се разбере.

п.п. А ти на лягане в почти 4 сутринта, ако му викаш "рано" :cool:

• Автор

Май си прав. Сагата е към края си. Вече има само лека пушилка от терасата. Едната пожарна се изнесе. Има някакво движение долу, но е студено и не ми се дреме на терасата да чуя какво си приказват. Дано всичко да е наред.

Лека от мен, че наближава вече 5. Пратих едно коментарче с подобието на снимка (е какво да се очаква през нощта от толкова далеч от Nokia 5800 XpressMisic) до БТВ "Аз, репортерът" и ще видим дали ще му обърнат внимание.

Лека на всички и да пази ГОСПОД от такива беди ! :speak:

Мъж загина при пожар в Стара Загора

67- годишен мъж загина при пожар, възникнал тази нощ, малко след 3:00 часа, в апартамент на шестия етаж в жилищен блок в Стара Загора.

Огънят е локализиран в 4.00 ч. от два екипа на районната служба и е ликвидиран в 5.00 ч. При пожара е загинал 67-годишният обитател на жилището и са унищожени две стаи, коридор и тераса. Опушени са външните стени на три етажа в сградата.

Причините за възникване на пожара се изясняват. По първоначални данни е предизвикан от небрежно боравене с отоплителен уред. По случая работи РПУ - Стара Загора.

photo_verybig_477138.jpg

DarikNews

• Автор

Леле, аз се събудих към 4 сутринта от гаден кошмар, сънувах пожар sad.gif

Гого радвам се, че си добре! Наистина ужасна вечер sad.gif

Благодаря ти Нинче ! И аз се радвам, но все пак жалко за човечеца. (R.I.P.). sad.gif

В такива ситуации е много трудно да се направи каквото и да било. Явно човека е починал на място.

Аз за добро или за лошо съм и на последен етаж. Мани, пак в този квартал бе гръмнал един бойлер и бе разцелип няколко етажа преди години...

' date='07 февруари 2010 - 14:31 ' timestamp='1265545897' post='1628235']

Благодаря ти Нинче ! И аз се радвам, но все пак жалко за човечеца. (R.I.P.). sad.gif

В такива ситуации е много трудно да се направи каквото и да било. Явно човека е починал на място.

Аз за добро или за лошо съм и на последен етаж. Мани, пак в този квартал бе гръмнал един бойлер и бе разцелип няколко етажа преди години...

Страшно, страшно .. Мир на праха му sad.gif В такъв момент наистина е трудно да предприемеш нещо сам .. Много, много жалко.Как ли са се чувствали хорицата около експлозията sad.gif Горките, дано повече не се случват такива неща sad.gif

Това всичко е заради тия газови бутилки... И това - в началото на 2010 г.! Такава немотия няма в цяла Европа!

Като гледам какво е .... добре че няма повече пострадали.

А за взрива какво е обяснението?

Благодарете на управляващите, че хората нямат централна газификация и средства за алтернативно отопление.

Като гледам какво е .... добре че няма повече пострадали.

А за взрива какво е обяснението?

Печка от тия, в които слагаш газова бутилка.

Едно гениално изобретение...

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

Абе те принципно са безопасни тези печки, но затова трябва да е свързана правилно, да се употребява правилно и най-вече да е добра самата печка и да има защити.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.