Премини към съдържанието

black_lady

Потребител
 • Публикации

  19
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от black_lady

 1. мммм здравейте на всичи надявам се че знаете повече от мен имам същият проблем но след дадените инструкции без да искам си uninstall нах wave out-а моля ви heeeelp нз какво да правя !!!
 2. Както ви казах обичам да ходя на църква вчера влязох с приятели в един храм (нямаше църква наоколо) и ме оприличиха като наркоманче което туку що си е взело дозата. Еми да естествено е, как да не ахнеш като ти кажат ,че това е единственият храм по чиито стени иконите са от мозайка!
 3. Всеки човек вярва в нещо и това, в което вярва е неговата религия! Има много религии именно защото чрез тези религии хората достигат до Бог ! Убеден ли си, че щом си отишъл в църква и си запалил една свещичка си вярваш ? Вярата не идва от свещта която си запалил ,а от сярцето ти! Бог е дал на всеки човек разум ,съвест и ЛИЧЕН ИЗБОР .Признаите не вярвате ли ,че има някаде там някаква сила ,има някъкъв Бог и се надявам да бъда в рая ,защото съм много добър човек !?! Всяко нещо което сте преживели не е случайно всяко нещо Бог е направил за вас защото Бог обича всяко едно нещо което е създал ,но дори и да си вярващ пак те си случват лоши неща и си казваш , Е добре де моля се 2 пъти на ден ходя на църква паля свещичка ама не става ей Бог го няма той не ме чува ,той не ме обича - това е обстоятелствена вяра ! но не към това тряба да се стремим ,а точно когато сме най-слаби да погледнем нагоре към небето и да кажем (сърцето ни да извика) Господи ,там ли си, има ли те наистина ,защото аз имам нужда от теб ! И най- важното да сме постоянни в молитвите си ! Бог е измил греховете ни с кръвта си ! Нека сме му благодарни!!! Евреи 11:1 Силата на вярата А вярата е даване на твърда увереност в онези неща, за които се надяваме, убеждения за неща, които не се виждат. Евреи 11:3 С вяра разбираме, че световете са били създадени с Божието слово, така че видимото не стана от видими неща.
 4. neredoven Бог няма да създаде нещо глупаво, просто можеби не е дошло времето да те избере за свои спътник но ти трябва да му помогнеш Вярваш ли истински ,че той е някъде там, ходиш ли на църква (не само на празник това всички"християни" го правят) молиш ли се в труден момент, стараеш ли се да си по добър. Готов ли си да простиш, когато някой те е наранил Повярвай истински, старай се и Бог ще те докосне както никога А относно Библията това е една прекрасна и мъдра книга, която винаги, когато чета (правя го много често) ме докосва и ме кара да се замисля бъркам ли някъде и какво мога да поправя? и винаги ме зарежда с оптимизъм и още капка вяра, за да продължа смело напред!
 5. Ха zoro протестантите ПАК са ХРИСТИЯНИ, но особеното е че се пеят съвременни песни във църквата и няма икони и свещи, някои си мислят, че това е някаква секта, но избщо не е така (дори е доказано) За мен лично точно протестантството се доближава най-много до бог. Според друг може и да не е така и аз уважавам мнанието му! Друг може да чувства, че достига до бог чрез католизма. Бог ни е дал много религии и много църкви за да има много пътища чрез, които да можем да достигнем до него! Впрочем осъзнаваш ли какваа е ХРИСТИЯНСТВОТО? Вяра в ХРИСТОС така, че които вярва истински в него няма значение по какъв начин е достигнал до него е християнин затова не се учудвай когато някой ти каже аз съм протестант!
 6. Да , аз лично ходя и чувството е като, че летиш свободен си и щастлив от поучителните думи, които са ти казали и самата атмосфера. Невероятно е чувстваш се защитен, но все пак в света извън църквата цената да следваш Исус е нещо много трудно, но нали за това вярваме за да се уповаваме на Исус и да се молим да бъде до нас в трудните моменти, защото те са ни дадени, зада бъде изпитана вярата ни
 7. Тук си многооо ама много прав Аз съм протестантка (евангелистка) но все пак държа на това, че дори да си още дете имаш право на личен избор! иии грешиш не са само 5% а повечко за което съм много щастлива и най-хубавото стават все повече и повече и т и не е зле да се замислиш малко за бъдещето си (и постъпките си)
 8. Въпреки, че съм вярваща. според мен НЕ не трябва да се изучава в училищата защото Бог ни е дал право на личен избор и на децата в училище не трябва да им се отнема това право. И да ги подтикнат към нещо което може да е против тяхната воля !!!
 9. прочети поста след като го редактирах, защото без да исках го изпратих преди да го довърша незнам как го направих но се извинявам Да да речем, че се познаваш! Щом знаеш, че в някои ситуации постъпваш непринудено (според мен) това е черта от характера ти за която ти ще сметнеш вреди ли ти или не и искаш ли да я промениш или не (ако греша моля да ме извиниш и да ме поправиш) И аз сям избухлива интересното е че когато съм такава усещам и искам да се контролирам но незнам как и немога да се овладея Това аз искам да променя ноо немога (и все пак оптимистите имаме решение за всичко когато и да ни хрумне може и да е след дълго време но ще намерим изход) Аз написах цял роман апък май нищо не казах
 10. Аз ще се намеся малко във темата ви. Самата аз изпадам доста често във окото на урагана (това за мен е моят живот) Какво ни кара да сме разочаровани? Според мен това, че не винаги получаваме това, което искаме ! Губим любими за нас хора (тежко е, че понякога ги губим духовно, не физически! Това боли повече) И най-важната грешка, която правим е, че се затваряме в себе си! След като не споделиш проблема си и не ти дадат съвет и няма не чие приятелско рамо да се облегнеш? Ще можеш ли да се справиш сам?!? Въпроса не опира до това познаваме ли себе си (аз лично ЧЕСТНО незнам) Но пък наистина това е често задав въпрос в живота ни!?! Но въпросът не е познаваме ли себе си ами познаваме ли грешките и лицемерни ли сме щом виждаме треска в окото на братята си, а не виждаме гредата в своето? Важното е какви сме и какво искаме да променим за да бъдем поне малко по-добри. Тъй като НИКОГА не ще бъдем безгрешни!
 11. Alvin.And.The.Chipmunks ето ви едно закачливо филмче за губене на време което ще събуди ДеЧковците във вас (а те мноого обичат компютърната анимацийка)
 12. Вярно филмът е доста старичък (1998) но пък е прекрасен даже сега го гледам откъснах се замалко да видя дали не сте писали и ето ... Иии вярно младичка съм (на 14 годинки съм все пак) но доста възрасти са ми казвали че имам доста ум в младата си главичка (само моля да не сметнете, че се изкарвам професорче) и според мен филма наистина си заслужава, но незнам от къде да ви препоръчам да си го изтеглите тъй като аз го гледам от диск подарен ми от един приятел чиито любим филм също е Les Miserables неудобно ми е че ще направя забележка на по-възрастен може и да греша (ако е така моля да ме извините) но сега забелязах kmvasilev . Името на френският комик който аз лично обожавам не се ли пише Луи Дьо Фюнес (може и да греша но на 99.99% съм сигурна че се пише така) и така поне аз не съм заправила този комик и неговата зелева супа кацнала на едно дърво
 13. Здравейте !!! Аз най-нахално ще се вместя в темата за 2 минути и изчезвам Филмът, който ме грабна, стана мой фаворит и на чиито край треперех цялата е Les Miserables по книгата "Клетниците" Наистина една прекрасна книга и един прекрасно режисиран филм
 14. ехееее много се радвам че темата се превърна в разбирателство а не в нападки и благодаря за милите думи
 15. Много думи и най-накрая не сте казали нищо ! Всеки човек вярва в нещо и това, в което вярва е неговата религия! Има много религии именно защото чрез тези религии хората достигат до Бог ! Убеден ли си, че щом си отишъл в църква и си запалил една свещичка си вярваш ? Вярата не идва от свещта която си запалил ,а от сярцето ти! Спорите дали християнството е религия ? Бог е дал на всеки човек разум ,съвест и ЛИЧЕН ИЗБОР , така че ДА за мен християнството е религия за друг може да не е и аз уважавам мнението му и няма нужда да споря с него ! Може да ме сметнете за 14 годишно "професорче",ноо Признаите не вярвате ли ,че има някаде там някаква сила ,има някъкъв Бог и се надявам да бъда в рая ,защото съм много добър човек !?! Всяко нещо което сте преживели не е случайно всяко нещо Бог е направил за вас защото Бог обича всяко едно нещо което е създал ,но дори и да си вярващ пак те си случват лоши неща и си казваш , Е добре де моля се 2 пъти на ден ходя на църква паля свещичка ама не става ей Бог го няма той не ме чува ,той не ме обича - това е обстоятелствена вяра ! но не към това тряба да се стремим ,а точно когато сме най-слаби да погледнем нагоре към небето и да кажем (сърцето ни да извика) Господи ,там ли си, има ли те наистина ,защото аз имам нужда от теб ! И най- важното да сме постоянни в молитвите си ! Бог е измил греховете ни с кръвта си ! Нека сме му благодарни!!! Ноооо май-много се отклоних от темата само един стих за зъвършек и няма да нахалствам повече Евреи 11:1 Силата на вярата А вярата е даване на твърда увереност в онези неща, за които се надяваме, убеждения за неща, които не се виждат. Евреи 11:3 С вяра разбираме, че световете са били създадени с Божието слово, така че видимото не стана от видими неща.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...