Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Татуировките.Какво мислите за тях?Имате ли и къде ?

Featured Replies

Според мен загуба на време,пари и носител на СПИН!

О да, всеки 2-ри с татус е или със СПИН или с Хепатит...я стига глупости :huh: При професионалистите всичко е стерилно.

• Отговори 143
  • Прегледи 39k
  • Създадено
  • Последен отговор

по-съм навит на тази версия, но и с боички бих се прежалил...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това е едно от най-отвратителните неща, които съм виждала! Човек трябва да е луд, че да си го причини... ужас...

Това е едно от най-отвратителните неща, които съм виждала! Човек трябва да е луд, че да си го причини... ужас...

и аз си мисля, че жените трябва да се ограничат с инжектирането на бои

редовно мазен хамбургер е много по-вредно от няколко повърхностни рани, но фобията от кръв определя това за лудост, а не хамбургерите

Винаги ме е кефело как стои, но не ми се мисли какво ще ти е след това. Все пак си е рана..

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Братото има такъв тип "татуировка". Много е брутално, но наистина боли и аз не бих си го причинила.

• 4 седмици по-късно...

Абе хора има ли някъв начин да си направя Татоо само че след известно време да се махне да речем седмици или месеци :brick wall::huh:

С къна може. Ама пак трябва да питаш някой, който разбира от това. Трбва да се внимава за каната, за мястото,където ще я правят, и т.н. Ако ти предложат "временна", която се прави с игли, ИЗОБЩО не вярвай. Ще си остане най-малко 1-2 години + това, че ще е избеляла и на нищо няма да прилича. Виждала съм подобни, не е красива гледка.

Редактирано от Shadow_skill (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

Като човек причинил си този "ужас", демек направил си тату искам да ви кажа, че стига да имате желание НЯМА за какво да се притеснявате!!! НЕ БОЛИ да се татуираш /поне мен не ме боля, а уж гръбнакът е едно от най - болезнените места/. Аз съм на мнение, че ако искаш нещо трябва да го направиш на 100%. Такива половинчати неща като временни татуировки - не харесвам. Бъдете оригинални и на бегом към някое студио! СТРУВА СИ :whist:

Дори племето чунга- лунга от поречието на Амазонка се замисля как , защо и какво да си татуира и не търпи кича , който у нас е всекидневие :whist:

Сега изглеждат добре, но като станеш на 60-70 и всичко започне да увисва не са красива гледка.

Сега изглеждат добре, но като станеш на 60-70 и всичко започне да увисва не са красива гледка.

На 60-70 едва ли ще се събличам толкова пред хора, че да ми се види татуса :cool:

Сега изглеждат добре, но като станеш на 60-70 и всичко започне да увисва не са красива гледка. Затова ще мислиш и няма да си я направиш на място, на което след време ще стои грозно. И в крайна сметка един живот живеем :)

Редактирано от minionche (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Да,разбира се един живот живеете вие жените и има три мечти които ако не осъществите,просто не сте живяли пълноценно.. първо:да седнете на нещо средно между айфеловата кула или тадж махал... второ:тате да ви подари платинена карта задължително по случай раждането ви... трето:да се мислите за хитри по всяко едно отнушение и да искате от всичко по много,изобщо по-добре кич отколкото хич.. шаршалафам глупости. Незнам защо но съм настроен доста лаконично,песимистично,безразлично и даже апатично към такива безмислици като...татуировките примерно.Що се отнася до тях онеправдани болки за някво си там .. синьо-зелено ... нещо 8-битово едва ли не .. (вече ги има и цветни то хубаво ама...)за да сме красиви в част която вижда само интимната половинка..а кой знае може би и половин град,ако не и държава... Ха ХХа! постижение - миналата седмица бих Дарито по точки.. С две думи: пълен ъПсурд. ПС:Пише ви изключително репресиран форумец... ПС2: Мила,я питай доктора си колко "литра" лидокаин ти е наблъскал за да "не боли хич..." Ма то и кво да боли де.. то кожа и кости горкото,рагу..със зъби :clap:

Редактирано от spellsingero (преглед на промените)

Предполагам, че последният пост е насочен към мен. spellsingero, 1-во НЕ ме наричай мила! 2-ро явно си много отчаян и лишен от женско внимание след като така "красиво" описваш жените... Ако е така се насочи към мъжете, щом те не спадат към горепосоченото от теб описание... 3-то за да кажа, че не ме е боляло, значи е така!!! Аз не се изхвърлям с излишни приказки, просто изказах МНЕНИЕ! Случайно да си чувал за праг на чувствителност и болка?!? Ако не си ще те светна, че при всеки е различен този праг. Ако те е страх от игли, инжекции, системи и т.н, то аз ще ти кажа, че мен не ме е и винаги гледам докато ми извършват тези манипулации, но както и да е! Болката при татуирането мога да я опиша като пареща. Ползвал ли си някога епилатор? Ако не си, няма да ме разбереш. Стига с тези митова, че болката е НЕОПИСУЕМА... То и раждането е болезнено /предполагам леко казано/, но дай сега жените да не раждат... Такъв е днешния свят. Мъжете /или повечето, не искам да обиждам истинските такива/ се страхуват и от най - малката болка, а се предполага, че те са силния пол и трябва да ни защитават... PS: Не виждам нищо лошо в това, човек да се татуира. Всеки има право на ЛИЧЕН избор. Аз сама за себе си съм го направила! Имам татуировка, която освен всичко е много секси и елегантна. Не се срамувам от това, както и не очаквам да се хареса на всеки /все пак има и хора без вкус/. Ако някой ще ми дава оценки само на база това дали съм татуирана или не, а не на база това какъв човек съм, проблемът си е лично негов!!! Много поздрави :line dance:

Редактирано от minionche (преглед на промените)

Оу извинявам се .... МНОГО ЯСНО че ще ги рисувам така...аз поне не се притеснявам,че жена ми няма да ми пусне след такива приказки :line dance:.Аз казвам квото мисля и тва е .. бля бля бля отивам да си доспивам.

Редактирано от spellsingero (преглед на промените)

Татуировките са печат от Дявола

Публикувано изображение

Татуировките по телата ни са печати от Дявола - един вид енергиен белег, който може да промени радикално не само земния живот на човека, но и съществуването му след смъртта.

По време на прехода на границата на световете, душата я очакват редица опасности и пречки, а татиуровките, направени приживе, в духовния свят са като белег, който привлича същите тези опасности, пише в. "Врачка".

Дефакто животът след смъртта може да стане по-тежък от земния при наличието на татуировки, отколкото без тях. Татуировката играе ролята на вид информационен белег върху тялото.

Двата свята са много тясно свързани помежду си и всички промени, направени във физическия свят предизвикват съответните промени в този след смъртта.

Самото нанасяна на рисунката върху тялото на човек е вид договор с лошите сили. Сами обърнете внимание на живота си - изведнъж получавате рядък късмет, материално благополучие, които обаче не са нищо друго, освен изкушение от Дявола.

Нищо от това обаче не можете да вземете в Отвъдното, нали? Докато състоянието на Душата ви е много по-важно, защото тя живее вечно.

Татуировките могат да бъдат отстранени и по този начин да се развали договорът с Дявола. Но наумите ли си това, тъмните сили го разбират и започват всячески да ви пречат - появява се спешна работа, свършват ви парите, разболявате се и прочие, и прочие... И така не ви остава време да премахнете рисунката от тялото си.

Накрая имайте предвид и друго, което е казано в Библията: "Не украсявайте телата си с рисунки и писания! ".

Източник: sanovnik.bg

Аз също не вярвам, че татуировките са печат на дявола! Човек се познава по постъпките и делата си, а не по начина, по който изглежда! Хора убиват хора, което е най - голямото престъпление, да отнемеш човешки живот, а аз трябва да се притеснявам, че някаква рисунка краси гърба ми. Този път ще се съглася със spellsingero и ще кажа: Стига глупости!!! Досега не съм си позволила да нараня или унизя никого, така, че няма от какво да се притеснявам! PS: Обиците дали също са печат на дявола? Те също са за украса.

• 2 месеца по-късно...

Преди няколко дни избъзиках приятелят ми да си направи татуировка, но той естествено бе категоричен, че няма да направи подобно нещо, което от една страна ме радва... Иначе ми харесват зверски много, но ако не е прекалено натруфено!

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Абе хора има ли някъв начин да си направя Татоо само че след известно време да се махне да речем седмици или месеци ;):huh:

Има, разбира се!Това правя и аз -временни татуси.Държат до 2 седмици.

Не ти писват,не си причиняваш болка,винаги си различен според настроението и повода.Облагодетелствана съм,защото съседчето ни има татустудио и винаги ,когато ми скимне си прасвам нещо...

Преди време мислех да си направя феникс.После реших,че е банално.И така безброй пъти се чудех какво да е,защо да е и тн.Сега зная,че временните татуси са моето решение!

• 2 години по-късно...

Здравейте,искам да Ви питам вярно ли е, че вече татуировките се правят с разширяващо мастило?На 16 години съм и искам да си направя татуировка,проблема е, че може да се разшири татуса и затова питам дали знаете нещо по въпроса.

Здравей не съм много запознат но зависи къде искаш да си правиш татус защото ако си я направиш на ръката примерно или на гърба ако започнеш да разтеж ще се разшири за това най добре се консултирай направо с този който ще те драска Успех да но съм помогнал :)

• 1 месец по-късно...

Здравейте . Понеже искам да си направя татуировка .. Искам да си татуирам кръст примерно с някакъв надпис отдолу . Та въпроса ми е : Смешно ли ще е ,ако я направя от външната част на ръката ? Благодаря предварително.

ми дет искаш си я кичи - нас що ни питаш

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.