Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

Добър ден на всички. :)

Трябват ми две Есе-та.

Светът на моите родители ми се струва отеснял и дребнав. (Преди да се родя - Ивайло Петров)

Повестта "Преди да се родя" - отричане на утвърдени ценности.

Благодаря предварително. :)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

Здравейте на всички! cool.gif

Трябва ми есе на тема:Дългът към рода и дългът към сърцето

Произведенир:Дервишово семе от Николай Хайтов ;)

Здрасти много спешно ми трябва есе на тема "Възможно ли е възпитание на чувствата"

Много ще съм ви благодарен ако ми намерите нещичко да е поне 1 - 1 1/2 страница голям формат това е тема по психология.

Здравейте на всички, имам една страхотна молба към всички вас и ако някой може да ми помогне ще съм му безкрайно благодарна. Трябва ми есе на тема "Кои са добродетелите в съвременния свят?" или "Моят живот,една незавършена приказка" email- [email protected]

Трябва ми ЛИС на тема :Образа на Ахил (или Хектор) соред 22-ра песен на Илиада.Трябвами за утре ако може.Предварително благодаря.

Трябва ми есе по философия по една от следните теми:

1. "Лекият гълъб, като прозрява в свободния си полет въздуха, чието противодействие усеща, би могъл да си въобрази, че в безвъздушното пространство това ще му се отдадемного по-добре"

Имануел Кант

2. "Хусерл отново върна ужаса и очаровонието в самите неща. На нас той възвърна света на художниците и пророците: тревожен, враждебен, опасен, но и с пристани на милосърдие и любов"

Жан-Пол Сартр

Спешно ми трябва есе по литература за след 2 часа на тема: "Лудостта и безумието на дон Кихот" (8 глава) Ще Ви бъда много благодарна ако ми помогнете! Благодаря предварително! :sobbing::wors::sobbing:

моля ви спешно търся есетата : 1.светът без спомени и 2.за какво мечтая днес. много ще съм ви благодарен sad.gif мерси предварително :help::question::help wanted::white flag:

Редактирано от pitbull_mania (преглед на промените)

:help wanted:здрвайте!от давна имам регистрация тук,но не сам писала за нещо подобно до сега.мн ви моля дами помогнете имам да пиша есе на тема:Кои са най-важните фактори,които определят семейството (есе) по принцип ми трябва на англииски но на мен не ми е проблем да си го преведа,просто нз какво да напиша...трябва ми за 07.12.07.моля ви ако някои може да ми помогне да ми пише на [email protected].Мерси предварително! :white flag:

Като ти гледам правописа на български какъв е - мога да си представя и английския му аналог. biggrin.gif

:wors:здрвайте!от давна имам регистрация тук,но не сам писала за нещо подобно до сега.мн ви моля дами помогнете имам да пиша есе на тема:Кои са най-важните фактори,които определят семейството (есе) по принцип ми трябва на англииски но на мен не ми е проблем да си го преведа,просто нз какво да напиша...трябва ми за 07.12.07.моля ви ако някои може да ми помогне да ми пише на [email protected].Мерси предварително! :wors:

Напиши си го на български и после ще търсиш превод :wors:

Здравейте, ако можете да ми помогнете за едно есе или просто да го намерите отнякаде, защото търсих, но не можах да открия нищо sad.gif Есето е на тема "Благото на живота не е в неговата продължителност, а в това как си го употребил", от Сенека е тази мисъл.

Благодаря предварително :rolleyes:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

трябва ми есе на тема "Пътят на Одисей - изпитание на човешкия ум" някой ако има да пи6и или да даде линк

Трябва ми спешно есе на тема "Животът на човека-низ от иронични случайности".Трябва ми за вторник по литература!!! :speak:

за утре ми трябва да напиша есе на тази тъпа темааааа

Език,кокали няма,но кокали троши.

censored.gif2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

здр!извинявам се за безспокойството,но спешно ми трябва ЛИС на теми:Масовият подвиг в одата опълченците на Шипка;

2 История,народ и личност в одата опълченците на Шипка;

3История и легенда в одата

опълченците на Шипка;

4 тото уж го написах търсех ,но неможах да намеря моля ви помогнете ми до 13.12 .07 плссс предварително ви благодаря :rolleyes: :rolleyes:

Може ли някой да помогне за темите, които успеете всъщност. Става въпрос за 1 песен на "Илиада" :

1. Ахил - отвъд героизма (човешката същност)

2. Кутията на Пандора и съвременният човек

3. "Митологичното мислене не е отминало, то винаги е присъщо" (Карл Яспес)

Много благодаря :speak:

Редактирано от richie_us5 (преглед на промените)

ТРЯБВА ми есе на тема "Вярвам в светлината на новия ден" моля ви помогнете есето ми трябва до сряда (12 декември) пишете на е-майл [email protected]

Редактирано от CheerFuL_F (преглед на промените)

Трябва ми есе на тема "Домът на майка ми" или "Богатство или бреме за човека са спомените и мечтите"

Мерси предварително :P

Редактирано от dasdasdas (преглед на промените)

"Богатство или бреме за човека са спомените и мечтите"

Давам ти една примерна теза, оттам нататък е лесно:

Спомените са богатство, когато ги пазиш някъде дълбоко в теб и ти служат като ориентир. Но се превръщат в бреме, когато човек започва да живее с тях, когато ден подир ден се връща отново и отново към тях, но не за да почерпи поука, а за да (се само)съжалява. Когато, връщайки се назад към тях, човек не може да открие отпечатъка на нещо много хубаво и приятно*, но минало и там, където трябва да бъдат - в миналото, а простира към тях ръце и вярва, че ще се върнат, че от минало ще се превърнат в настояще...

Мечтите - те са богатство, защото именно те са отличителната черта на човека, способността му да изгражда дългосрочни планове и да се бори с всички сили за осъществяването им. Но и те се превръщат в бреме, когато стават единствената цел, когато се погазват елементарни човешки права и ценности за осъществяването им, когато държат човек далеч от реалността. Когато се превръщат в едничка цел на съществуване, на цената на всичко и без никакви други перспективи.

* - примерно - говорим за хубави спомени, но ти разгледай и лошите, като такива с обратен знак

И оттук нататък почваш на базата на моите нахвърляни мисли да пишеш - или първо за спомените и после за мечтите, или паралелно ги разглеждаш на базата на някакъв критерий. (в случая бреме и богатство). Това е нещо, което се случва на всеки, така че не мисля, че ще ти е трудно.

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

Търся 2 есета :

Гневът-Геройзъм или Слабост

Спешно ми е за понеделник наобяд..(1:30-2:00) спешно ми е хора

Физическата смърт и поетическото безсмъртие

хора тарся спешно есе на тема "дон кихот и санчо панса-противоположни и еднакви" sad.gifsad.gif плс спешно е sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.