Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

Хора много спешно ми трябват :

1. Интерпретативно съчинение на тема Образът на затвора - принцип на изграждане и функции (Песен за човека)

2. Есе на тема Стремежът към любов, щастие и свобода - основен двигател на човешкия живот (Крадецът на праскови)

3. Есе на тема Нуждата, оправдава ли престъплението (Песен за човека)

Много е спешно някой ако може да помогне за една от тези теми ще му бъда много благодарна :wors:

:):wub: :wub: :ill::huh::help: :help: :help: :help:

Редактирано от kRi (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

Трябва ми много спешно за утре една от тези две теми.

1.Възхвала и защита на славянската азбука в произведението на Черноризец Храбър "За буквите" (Интерпретативно съчинение)

2.Защо българския народ е опазил в сърцето си образите на Кирил и Методий (Есе)

Благодаря Ви предварително !!!

Здравейте и на мен ми искат за утре едно от тези две есета:

1."Злото не е трайно,доброто-то е господар на човекото сърце"

2."Любовта бяга от човешкото сърце.Хората не са вече братя"

Даже и да не е точно такова както в заглавието пак да е е свързано давайте,че работата е мн сериозна тря ми за утре че иначе....

Редактирано от plamenht (преглед на промените)

Здравейте.Госпожата по етика и право даде домашна работа да напишем есе на тема "За или против смъртното наказание" потърсих в нета,но открих само есета без кой знае какви аргументи.Някой може ли да ми помогне?

Трябва да е представено защо сме За и защо Против смъртното наказание. ;)

Благодаря на всички предварително! ;)

Добър ден на всички.

Трябва ми есе на тема "Последна крепост на тоталитаризъм е мисленето".

Лек ден.

Здравейте!Потърсих есета на тема "За или против смъртното наказание",но не ми харесаха особенно.

Моля Ви помогнете sad.gif

Търся си есе на тема "За или против смъртното наказание" ,в което е представено защо за и защо против него.

Благодаря на всички предварително! :angry:

Избери си - google

Здравейте,тъй като в сряда имам класно и някоя от долу посочените теми ще се "падне" на въпросното класно,Ви моля за помощ.Търсих при "чичко гоогле" ама нищо няма относно темите sad.gif

1.Самочувствието на жената разкрито в "Жена"

2.Ролята на художествения език в "Жена"

3.Проблемът за човешкото насилие в "Нежната спирала"

4.Ролята на олицетворението за разкриване идеята в разказа "Нежната спирала"

Благодаря предварително :) :) :)

Здравейте трябва ми за утре някое от тези есета:

1."Де е българското?"

2."Свободата в живота и в човешката душа"

хора помощ бързо в петък(5:06:2009) имам класно моля помогнете с темите трябва да са ЛИС(литературно интерпретативно съчинение):1.ролята на олицетворението за разкриване на идеята в "Нежната спирала",2.Предупреждение за човешкото насилие разкрити в "Нежната спирала",3.Размисъл за саможертваната обич на жената в "Жена",4.Изпитанието в живота е преходно и вечно в "Жена".Ако може бърз хелп ще съм благодарен че няма много време.Благодаря ако помогнете.

:P :P ;) ;)

Редактирано от SomeHelp (преглед на промените)

Здр алл плс за помощ тъй като не ме бива по литература Ако може да ми хелп с 2темички УТРЕ МИ Е КЛАСНОТО някой да се отзове ще е добре ето и темите,а бтв 9 ти клас съм:

1 Лис:Константин Кирил философ учител и пръв наставник на славянското племе.

2 Есе: Не светили слънцето еднакво за вскички (свързано с неговото изказване в "Из пространното житие на Кирил." ПЛс Хелп найстина голям съм куцуз по Лит

Трябва неска вечерта да ги имам и 2 те зада мога да си ги науча мн ви моля sad.gif

Трябва ми есе на тема "Конфликтът между млади и стари". Моля, някой ако има възможност нека даде линк. sad.gif

Здравейте,трябва ми есе на тема:

"Да прескочиш ограда" ,ако може до неделя вечерта някой да го напише,ще съм много благодарен :P Много е важно за мен,защото не ме бива в писането на есета,а моята любима трябва да го предаде до вторник,за да не остане на испит

p.p.Интересува ме,дали ще е възможно да ми го изпратите на скайп или емаил

e-mail: [email protected]

Благодаря предварително,надявам се да се отзовете

Редактирано от L0gYt3Xa (преглед на промените)

Здравейте,трябват ми есета на следните теми!СПЕШНО!

"Елате ни вижте" - общо,не на произведението

"Свое или чуждо"

"Колкото повече,толкова повече"

"За грош петел -за грош пее"

"Човек за човека е вълк"

"Парите не миришат"

"Жребият е хвърлен"

"Утрото е по мъдро от вечерта"

"Освен тебе и други хора живеят на земята"

"Ние сме във времето и времето е в нас"

"Човешко е да се греши"

написах това,което търсех,ще го напиша ако на някой му потрябва

Да прескочиш ограда

Колко трябва да си голям,за да прескочиш ограда?Или по-добре ще е да попитаме колко висока трябва да е една ограда,за да можем да я прескочим.А огради по света има какви ли не – високи,ниски,декоративни,но на човек по-често му се налага да прескача друг вид препятствия – оградата като изпитание на волята,духа и възможностите.Метафорично зад ограда можем да открием смисъла на едно човешко съществуване.

Още в мига,в който напуска майчината утроба,човек трябва да се научи да преодолява различни огради – да проходи,да научи кое е добро и кое не.Всяко едно такова прескачане на „ограда” е една стъпка нагоре към превръщането на индивида в личност,на осмисляне на човешкото съществуване.Защото човек живее истински само когато има мечти ,които се стреми да осъществи,които да осмислят делника му и да подкрепят стремежите.А всяка осъществена мечта е една прескочена ограда, едно препятствие,което ни е направило по-мъдри,по-силни и може би малко по-добри,защото няма лоши мечти.

Често по пътя си човек среща трудности,мигове,в които да се чувства сам и несигорен,но точно тези трудности ни каляват,правят ни по-мъдри,учат ни да преценяме,за да можем,когато е необходимо да направим силен отскок и да прескочим оградата на малките или големи успехи

п.п.знам,че не е добро ама :)

Много ще съм благодарен ако някой може да ми помогне с есе на тема: "И величието и нищожеството на човека са в неговата мисъл".

Благодаря предварително!

Ако някой има нещо впредвит моля помогнете спешно е:

1-вата тема е:От самосъд към съд

2-рата:Недоказаното не съществува

3-тата:Дипломация

Ако имате нещо подрака помогнете че ми трябва спешно.......!!!!

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!

Здравейте ! Много спешно ми трябват есета на тема:

1. Влиянието на чалгата в-у младото поколение

2. Кутията на Пандора (като се има предвид човешкото нещастие)

трябва ми за понеделник, тогава ми е класното... ровичках из интернет, но не открих нищо, което може да ми помогне... вие сте ми надеждата... не искам цяло есе (не е ще откажа ако намерите biggrin.gif ) трябват ми някви материали, които по-скоро да ме насочат към нещо... някви помощни..

Благодаря предварително :)

Редактирано от lilfreak (преглед на промените)

Здравейте.Cпешно ми трябва есе на тема: "Mоя любим учител" или "Cлово за моя учител" Helppp

здравейте!може ли някой да ми помогне с материали за есе на тема:"това,на което се учим днес,определя облика на утрешния ден" :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!Искам да помоля ако някой може да ми даде /есе/ на тема "Саможертва или гордост е да си жена".Благодаря предварително :huh:

Моля Ви някой да ми даде есе "Саможертва или гордост е да си жена"-Блага Димитрова.Плс трябва ми за днес спешно е

• 2 месеца по-късно...

Здравейте. Трябва да напиша есе на тема " Положените усилия са израз на желанията ни " Понеже темичката е малко овъртяна не се сещам какво точно да напиша и молбата ми е ако можете да ми дадете няколко примерчета ... Благоадаря предварително.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.