Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

То го има в книгата, но аз я нямам

Редактирано от DARIK (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

Нуждая се от помощ по литература!Трябва ми за довечера по-обширно мнение по въпроса "Можем ли да наречем Моли

ер"гений на разобличаващия комизъм?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, имам да правя есе на 1 от 5-те теми:

1) Който намира приятел, намира съкровище.

2) Там където съм се оказал е моето жилище, а там откъдето идвам и искам да се завърна е моя дом - Алфред Шутц

3) Животът ни е пътешествие, идеите пътеводител

4) Единственото, което ценя в свободата е борбата за свобода; притежанието не ме интересува - Хенрих Исбен

5) Да се откажеш от свободата си означава да се откажеш от качеството си на човек, от правата, които това качество ти дава, дори от задълженията. Никакво обезщетение не може да получи онзи, който се отказва от всичко - Жан-Жак Русо.

Ще ми трябват до довечера .... Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете. Благодаря!

Надявам се че това е правилният раздел.

1.Не убивай 2.Не кради 3.Не прелюбодействай 4.Почитай майка си и баща си. Използвай тези четири Божии заповеди и ги свържи с действията на хората днес. Например - зачестилите убийства, самоубийствените атентати, неуважението което младите проявяват към родителите си и т.н., и т.н. Просто дай по 2-3 примера за всяко нещо и ето ти готво есе :P

За това как безработицата кара хората да крадат храна. Как "великите сили" пращат военните си да избиват цивилни... ей такива неща :(

здравейте много спешно ми трябва някое от следните:

Сблъсъкът м/у колективното и индивидуалното в разказа "Дервишово семе" - ЛИС

Мечтите и дилемите на човека в разказа "Дервишово семе" - ЛИС

"Дивото" и цивилизованото у човека - ЕСЕ

Любовта и омразата, отмъщението и възмездието в сжета на човека - ЕСЕ

ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете..

П.С.трябва ми за утре :S

така дадоха ми да пиша есе за личност по избор та въпроса ми е дали може да ме насочите по какъф начин да подредя есето си....от началото до края...мисля да пиша за един футболист

Редактирано от Buk7op (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

На мен ми трябва есе на тема "Улицата". Много ще сам ви благодарен.

• 2 седмици по-късно...

И аз ще се присъединя трябва ми есе на тема "Един ден в страната на чудесата" до вторник!Мерси предварително

И аз ще се присъединя трябва ми есе на тема "Един ден в страната на чудесата" до вторник!Мерси предварително

Супер! Запретвай ръкави и сядай да го пишеш.

спешно ми трябва есе на тема ,,Чуждата глупост не ни прави по - умни " мерси предварително

Пичове плс даите ми някакво есе по темата "Безсмъртието на истинската любов" Трябва ми спешно Благодаря предварително

Хора моляви даите ми есе за "Безсмъртието на истинската любов" моляви Благодаря предварително

• 4 седмици по-късно...

Спешно ми трябва есе на тема "Как звучът днес укороте на Паисий" мерси предварително

Трябват ми сайтове от сорта на referati.com и pomagalo.bg но с материали на английски език, по възможност безплатни.

Бих искал да помоля ако можете да ми намерите есе на тема :

1. Какво искам да се промени в България и какво да се запази

2. Моливът или някакъв друг предмет

Благодаря Предварително :rolleyes:

Трябва ми есе на тема "На покрива!" 3а утре ми трябва. Спешно търся помощ. Аз съм 8-клас за да се се съобразите. :S:S Благодаря предварително!!!

Здравейте! Търся есе на една от следните теми:

"Красотата в моя свят"

"Какво значи да си българин?"

"Най-великото постижение на човечеството"

"Защо се гордеем със себе си?"

"Защо се примиряваме със себе си?"

"Болката, гневът, волята, мечтите и мъдростта на моето поколение"

Знам че някои от тях на са сложни, но нямам физическото време за да ги напиша. Ще бъда много благодарен!

Здравейте на всички. Ползвах търсачката, но не успях да намеря това което търся. Трябва ми есе на Дервишово семе на тема

1) Дервишово семе - родът или азът

или

2) Любовта- радост или мъка

Благодаря ви предварително :no-no:

Някой може ли да ми помогне с есе на тема "Удивително е как хората все още се осмеляват да си вярват един на друг"-Шекспир.Благодаря!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.