Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приказка безкрай...

Featured Replies

една закуска, но изведнъж бутнал

заспалото до него шимпанзе на име Джордж

• 8 месеца по-късно...
  • Отговори 167
  • Прегледи 10,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По-какво я позна ли - ами само тя нямаше силикон, ботокс и хиалурон. Е тва беше лесно - ама как ще се измъкнем от останалите

• Търсих, но... Изтрий темата, моля! Благодаря!

• И момиченцето се стресирало, трябвало да викат Панка от Рогош. Панка познавала и гората и царевичните деца у долината, Панка знаела много неща.

В същото това време в една не чак толкова далечна галактика....

Три джуджета пукали мътен първак и играели белот. На поредното раздаване Йода рекъл:....

Ей, джедаи прости, не виждате ли, че Тъмната сила дойде. Я светнете с мечовете, че не виждам купа ли е това или пика?

Трите джуджета казали на Йода.

-Абе Йода дърт , забравил си да платиш сметката за тока и нямаше от къде да заредим батериите!ще играем на тъмно.....

Йода рекъл: 

-Ааа, като се стъмни и ставам лош! Я бърже напалете кандилото че ми замръзнаха мидихлорианите!

- Ох Йода,пак те е хванала склерозата, какво кандило да ти запалим? - възмути се най-младото джудже - Не помниш ли, че снощи замери с него Граф Дуку и му подпали наметалото?

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Йода потъркал замислено подкаралия мустак, който излъчвал тайнствена светлина:Абе тия на кой ще спират тока, бе- си казал той - и тогава усетил с лявото кутре нещо...

-Ех!-казал той-Абе пак не съм си изрязъл ноктите , ще взема да ида вече на маникюр и педикюр нали трябва да съм красив за ........

м-р плейбой на силата.., погледнал се в огледалото , но освен себе си съзрял...

Дарт Вейдър , който бил на автомивката отсреща за пастиране на чаркълъците му и пране на облеклото му.Да ма в тоя момент кацнал някъв огромен кораб , от който излезнал Оби Кеноби и са развикал......

- Тук си бил значи, учителю Йода. Малко да се разсеем с Куай-Гон и забягваш на някъде. Хайде бързо влизай в кораба и да излитаме, че имам един мазол на големия пръст и не ми се бие сега с оная чернилка на автомивката.

• 2 седмици по-късно...

И излетели ръйш ли, ама на кораба му се скъсал ангренажния ремък и увиснал във въздуха кат цигански сопол. Брех каква беля. И рекъл Йода:

- Виж кво пич, резервни части тука нема, затуй ще взема да навлезна в безумна медитация и посредством самовнушение ще си удължа патката на 2,5 метра. Ти Оби Кеноби трябва да го отрежеш и да направиш от него ремък. Ееех преди 5,5 млн.години ползвахме дамски чорапогащи, ама сега с тези нови технологии......

И удължил си патката Йода и отрязал я Оби Кеноби. Корабът литнал обаче ремъкът не бил поставен правилно, та буталата ударили в клапаните и станала голяма беля. Двигателя бил за моргата. Ми сега. И рекъл Йода:

- Слушай копеуе, требват радикални мерки, затова сега отвори задния люк, а аз ще си подам г*за, щото ядох смилянски фасул и така ми съ пърди, че ще има тяга за хипер скорост.

И подал си г*за Йода от люка и кат пръднаааал, олелееее, де що било зад кораба на две светлинни години се стопило и всичкия живот измрял.

С това си изпълнение Йода поставил нов галактически рекорд по пърдене, а смилянския фасул бил новото био гориво за космическите кораби. За целта засадили цялата планета Мелмак с фасул, където скоро се бил завърнал Алф. Обаче Алф не бил очарован от факта, че вместо котки, на Мелмак имало само фасул. И решил той да саботира фасулената реколта.....

Редактирано от npn (преглед на промените)

Йода , изтощен от всички тия занимания , решил да се оттегли в заслужен отпуск и по стар междупланетен обичай да прехвърли отговорността и силата на друг -Бой Бай Беайде

• 9 години по-късно...

Той пък, от друга страна, не му се занимавало и предпочел да...........

Кара балканче с остра глава като лебедка. Само къде лебедките по комунистическо били по-редки от кюлчета злато, та се наложило да си продаде единия бъбрек на черния пазар. От което му се инфектирали яичниците и паднал болен на легло и антибиотици. 

Но пък след 1 седмица оздравял и.......

• 2 седмици по-късно...

Хрумна ми да напишем приказка.

Който желае, може да се включи.

И така...

На края на света имало една непроходима гора, в която никой не смеел да влезе.

Едно малко момиченце всяка вечер гледало от прозорчето на стаята си гората и си представяло, че в нея живеят приказни същества, които осветяват пътя на всички животинки, предпазвайки ги от тъмните сили на мрака.

Ех, как му се искало да влезе в тази гора!

Обаче баба му му казала - не ходи там че е страшно много.

преди 3 минути, algor написа:

А да ползвате търсачката можете ли?

Търсих, но...

Изтрий темата, моля!

Благодаря!

И момиченцето се стресирало, трябвало да викат Панка от Рогош.

Панка познавала и гората и царевичните деца у долината, Панка знаела много неща.

Рано сутринта бабата похлопала на вратата на схлупената колиба на местната вещица Панка.

Вратата се отворила, скърцайки и на прага се появила една котка, която казала на чист човешки език:

- Влизай, баба отиде да набере билки и след малко ще се върне.

Брях, говоряща котка - ко ми доди до главата казала си бабата.

Ама влязла, нали са я поканили.

Да ти метна едно таро доде се върне искаш ли - попитала Бижуна - тъй се казвала котката.

- Що за котка си ти?! - възкликнала изумената баба.

- Котка като всички вещерски котки! - усмихнала се тайнствено котката и взела Тарото.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.