Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя книга завинаги ще остане в съзнанието ви

Featured Replies

Сега се сетих за "Цар Плъх" - невероятна книга, прочетох я по време на една сесия :wors: (вместо да чета за изпити, но както и да е)

• Отговори 320
  • Прегледи 60,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

aaliyah_st ли ти каза Dessito че съм и писала че си глупачка?е така е! всички от този форум с изключение на алайя ме дразните страшно много :wors:

И ти ме дразниш, обаче си мълча... "Убий глупака с мълчание", чула ли си го това?

Сега се сетих за "Цар Плъх" - невероятна книга, прочетох я по време на една сесия ;) (вместо да чета за изпити, но както и да е)

Ами то често така става...вместо учебника да предпочетем някое сранично четиво.И на мен ми се е случвало,но какво да се прави :wors:

това ми е редовния номер!!! а преди часовете прочитам по един път урока и ако ме изпитват карам на спомени от миналия час и обща култура!!! Публикувано изображение

Само ти ли си тука бе??? Ше раздавя тя обиди наляво и на дясно на хора, които дори и не познава! aaliyah_st кефи ли те твоята луда почитателка kal_fenka (aaliyah_st_fenka)!!!!!!!!!! Нека видим дали те харесва като човек!

ако трябва да отговоря чесно-НЕ!!! Обаче че се чувствам много неудобно,че заради мен ви обиждат така!!!много извинявай те!!! Публикувано изображение

Ти не си виновна, не се притеснявай :wors:

Спокойно аз не ти се сърдя на тебе! Не си виновна... Но и се чудя на оная!Чула 2 думи за тебе от приятели и са само ти си ЧОВЕКЪТ!!! Всички други сме тъпаци !!! :wors:;):ph34r:

Dessito, тъй като харесваш да четеш исторически романи, предполагам си минала на един дъх книгите на Фани Попова Мутафова и по-специално "Солунският чудотворец" и "Дъщерята на Калояна". Ако още не си ги чела, време е да го направиш :wors: Ще ти харесат :clap

това е последното съобщение извън темата!!!тя е чула две-три думи за мен от приятели?!?имаме общи познати?!? :wors:

Dessito, тъй като харесваш да четеш исторически романи, предполагам си минала на един дъх книгите на Фани Попова Мутафова и по-специално "Солунският чудотворец" и "Дъщерята на Калояна". Ако още не си ги чела, време е да го направиш :wors: Ще ти харесат :clap

Да, стойностни книги, наистина... :clap

това е последното съобщение извън темата!!! тя е чула две-три думи за мен от приятели?!?имаме общи познати?!? :wors:

да така ми написа в едно ЛС ... имаше и друго пак от нея което гласеше (ако си засегнал aaliyah_st ще те намеря и ще те убия!)

Господи не!!! извинявай много за притеснението!!!така-нека да зарежем нашата мила приятелка и да се заемем с темата!!!други книги,която ще помня са пол остър-лунен дворецГабриел Гарсия Маркес- сто години самота"непосилната лекота на битието", "шоколад","като гореща вода за шоколад" :clap :clap :clap .а други като се сетя!

всички сте се организарали срущу мен.не мислетели че е не чесно...да алайя-имаме общи познати-радвай се че има талкова много хора в пловдив,които те уважават!

що не вземеш да млъкнеш-най-накрая!!!аз моите приятели в пловдив ги знам и се чувам много често с тях!!!книги-"петата планина","вероника решава да умре"-всички на пауло коелю!!!

кефят ме и Граф Монте Кристо и всичките Хари Потър-овци!kal_fenka ти се настрои срещу всички а не всички срещу тебе!!! :nono

"Граф Монте Кристо" е много хубав роман наистина :wors: Редом с него си струва да спомена и за още две лесносмилаеми книжки от същия автор: "Дяволската дупка" и "Дамата с кадифеното колие". Последната става интерресна едва след 10 страница на книгата.alonso, наистина ли си чел "Граф Монте Кристо" в целият му блясък и дебелост на томовете?

Честно да ти кажа ти ме шашна :wors: И си само на 12 години!!! Повечето хора се плашат от дебелите прашлясали томове, ама ако питаш мен са голямо предизвикателство, а друг е въпроса, че обожавам интересните романи като този. Един мой приятел беше казал, че "Граф Монте Кристо" е като сапунен сериал, ама на него нищо не му разбира главата от книги ;)

Erlkönig ` Дъщерята на Калояна` съм я чела и наистина ми харесва.Колкото до Грав Монте Кристо,не съм челла всички томове,а само съкратен вариант на книгата беше общо около 400 страници...

И как беше съкратеният вариант? Хареса ли ти или си на друго мнение?

Ами като цяло не е зле,но съм сигурна,че пълната версия е къде къде по-добра

• 2 седмици по-късно...

Моя фаворит Джеймс Клавел - всичко от "Азиатската сага" (начело с Шогун :wors: ) Умберто Еко - Името на розата , Тери Пратчет - Истории от света на диска (начело с Малки богове ) :love: от българските Антон Дончев - Време разделно . Вапцаров - поезията :love:

:offtopic:

абе хора тая тема май трябва да се преименува на "хайде дружно да оплюеме kal_fenka ....... де да знам момичето може и да е глуповато, но май още няма написана книга за нея че да е обсъждате толкова Публикувано изображение

:offtopic:

Като има толкова специалисти няма ли някои да ми каже коя е наи издаваната книга, сигурен сам че не знзете ама още веднаж да ви подразня :-)Едит: говоря за лирературна книга не за Библията.

най-продаваната и издаваната книга в света е Дюн :wors: !!!е според теб специалист ли съм или не???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.