Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя книга завинаги ще остане в съзнанието ви

Featured Replies

Дж. Селинджър - "Спасителят в ръжта"Достоевски - "Престъпление и наказание"Джейн Остин - "Гордост и предразсъдъци"

• Отговори 320
  • Прегледи 60,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

има доста книги, които ще останат завинаги в съзнанието ми(като се започне с Под игото, която съм чел може би над 10 пъти), но едни от най-интересните са ми били:Алхимикът, Петата планина и Вероника решава да умре на Пауло Коелюнапоследък съм върл фен на Дан Браун и му изчетох всичко, като се започне от Шифърът на Леонардо, която всеки трябва да прочете, избрана за книга на 2003 на Амазон.ком и сума ти други класации. От него също е излязло Шестото клеймо, Метеоритът и Цифрова крепост. Заслужават си и четирите.от дългите фентъзи поредици съм чел Хрониките на Амбър и Колелото на времето и двете страшно ми харесаха, като есествено КНВ е най-доброто, по-добро е и от Властелинът на пръстените, по мое мнение разбира се.Последно прочетох Джонатан Ливингстън Чайката от Ричард Бах и бях много впечатлен, като история е супер елементарна, но е заредена с много житейска истина и всеки би могъл да избере какво точно да вземе от нея, малко е тип библейска притча, тип Алхимика.

Ами чесТно да си призная няма такава,защото не обичам да чета книги ама изобщо :ph34r: каквото информация ми трябда си я търся в интернет Публикувано изображение

Редактирано от aaliyah_st (преглед на промените)

напоследък съм върл фен на Дан Браун и му изчетох всичко, като се започне от Шифърът на Леонардо....

"Шифърът на Леонардо" е добра гимнастика за мозъка Публикувано изображение Други книги от същият автор не намерих, пък и в библиотеката си нямаме Публикувано изображение , което ми напомня...... aaliyah_st ще ми услужиш ли с някоя?

aaliyah_st ще ми услужиш ли с някоя?

стига да го имам с най-голямо удоволствие!!!

Поразтърси се моля :ph34r: Ама каква си бърза :) Още недопубликувал и вече си на линия!

Вече си уреден с няколко книжки!!! Публикувано изображение

Еееееее, благодаря ти :thanks Ама и теб те изгубих на лична!

Може да си ме загубил на лична,ама работата поне свършихме!!!Няма за какво да ми благодариш,приятел си все пак!!!

1. Кръстникът2. Пътеводител на галактическия стопаджия 3. То

Maлкият принц е много сладурска книга,още си спомням първият път,в които я прочетох(бях много горда от себе си) макар да не разбрах почти нищо(бях на 7год)!!! :)

Аз съм я чела около десетна пъти, супер много ме зарежда с енергия и смисъл за живеене :clap

Аз съм я чела около десетна пъти, супер много ме зарежда с енергия и смисъл за живеене  :clap

Може би защото се изживяваш като малка принцеса :) Аз честно казано не съм я чел, но май ще взема да я прочета, да видя за какво става на въпрос. Доста ми допадна една друга книга "Алхимикът", която ми беше препоръчана от много скъп човек и не съжалявам, че я прочетох, защото си заслужаваше.

Наистина я прочети,заслужава си!!!``Вероника решава да умре`` ми е любимото заглавие на П.Коелю!!!Супер е!!!

``Вероника решава да умре`` ми е любимото заглавие на П.Коелю!!!Супер е!!!

За какво се разказва в тази книга и с какво е останала в съзнанието ти?

За едно момиче,което решава да се самоубие,но я спасяват!!!В болницата,където лежи размишлява за случилото се и накрая стига до заключението,че не е постъпила добре и че живота си заслужава да се живее!!!Тази книга промени част от философията ми за живота!!!

Всички книги на Артър Конан Дойл. Всички книги на Жул Верн. Всички книги на Карл Маи и Майн Рид. Просто всички техни книги са ми любими и съм ги чел с много голям интерес. :)

"Цар Плъх" ще остане завинаги в съзнанието ми!

А напоследък не чета книги, наблягам на филми. НО се подготвям- като се пенсионирам (дай Боже да имам същото зрение) само ще чета на подходяща музика, поркам до безобразие, и яко филми и ТВ Публикувано изображение За отмора ше поглеждам примерно тоя форум :)

Пожелавам ти го искрено!!! :)

``Вероника решава да умре`` ми е любимото заглавие на П.Коелю!!!Супер е!!!

Книгата наистина е много добра и си залужава!!! :clap

Абе вие тука що не вземете да основете клуб на Куелю? Публикувано изображение:)

"Предречено от Пагане" и "Летопис на смутното време" от Вера Мутафчиева.Мноо яки книги, препоръчвам ги на всички, които си падат по исторически романи.

за мен най-любимата ми книга си остава "Властелинът на пръстените","хобит", и "Силмарилион" на Толкин!!!

други "мамо,обичам те" и "Маншон,Полуобувка и Мъхеста брада" от детската литература!

И на мен това са ми любимите книги Публикувано изображение

+ няколко исторически и най-вече Братята с лъвски сърца на Астрид Линдгрен, още помня как няколко нощи размишлявах над тази книга...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.