Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя книга завинаги ще остане в съзнанието ви

Featured Replies

Властелина на пръстените

• Отговори 320
  • Прегледи 60,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
Монахинята на Дидро,Кланница#5 на Вонегът,Врява и безумство на Фокнър

Монахинята на Дидро,Кланница#5 на Вонегът,Врява и безумство на Фокнър

<{POST_SNAPBACK}>

Ама серионо ли харесваш "Монахинята"?!

Иначе аз харесвам още и разказите на О`Хенри.

Ама серионо ли харесваш "Монахинята"?!

Иначе аз харесвам още и разказите на О`Хенри.

<{POST_SNAPBACK}>

Да. какво странно има в това :)

Падналите богове на Дейвид Зиндел

Кръстникът на Марио Пузо Изкуплението Шоушенк на Стивън Кинг Зеленият път също на Стивън Кинг

Най-великата книга на всички времена, книгата на книгите - Библията. И след това - "Майстора и Маргарита". Ще остане завинаги в съзнанието ми. Великолепна книга.

Приятели на книгите, изброявате наистина много хубави книги, които сте прочели.Една книга ще има различна стойност за нас ако я прочетем днес или пък я прочетем отново след десет години.Ами ако не ви хареса?Когато вече сте други,променени?Помните ли,грамофоните плочи,касетките за касетофони ще стане ли и с кнгите така?

Четохте ли Шифърът на Леонардо?

<{POST_SNAPBACK}>

Даааа...

Обаче после три дни си бих главата в стената защо си дадох парите за тая простотия, вместо да ида на кино.

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

"Бесове" и "Престъпление и наказание" - Ф.Достоевски "Игра на стъклени перли" и "Сидхарта" - Х.Хесе "62/начини за сглобяване" - Х.Кортасар "Махалото на Фуко" -У.Еко "Хирошима любов моя" - М. Дюра книги на Йордан Радичков

Еми това е първата книга, която успях да прочета изцяло: Приключенията на Лукчо (Джани Родари) :) По-късно: Цар Плъх (Джеймс Клавел), Вероника решава да умре и Воинът на светлината (Паулу Коелю), Пътеводител на галактическия стопаджия (Дъглас Адамс), Не съм чел много книги, но тези съм ги препрочитал по двадесетина пъти (буквално). Има и доста разкази по Джек Лондон, които са ми повлияли силно. Такаа, "Наръчник на младия терорист" също не беше лоша ;)

аз чета ''Шифърът на Леонардо'' и много ми харесва. Много завладяваща книга. Искам да питам GENETIC дали може да ми даде линк за DUN на бг.

Редактирано от Neuton Gimic (преглед на промените)

иво андрич - травнешка хроника. човекът е спечелил ноб. награда с туй романче

пипи дългото чорапче Публикувано изображение

За книги останали в съзнанието ми няма как да говоря накратко! Затова изреждам най-впечатляващият роман за мен, чийто ефект не ме е оставил до днес е един от най-великите прикюченски романи на всички времена - "Тримата мускетари" - Александър Дюма , но не само първата, а трите части, защото те са неразривно свързани (поне за мен) освен това има един невероятен роман на словашката писателка Елеонора Гашпарова - "Концерт без рози" (препоръчвам го!) също така един български роман "Капитанът" - Анастас Павлов и отново български роман - "Урок по доблест" на Радослав Михайлов и накрая, но не на последно място, Кен Киси с "Полет над кукувиче гнездо"

Не знам за вас,ама аз няаа а спра да се кефя на книжлета класики като тези за Шерлок Холмс!К'вото и да ми казва човек книги като "Баскержилското куче" или "Шерлок Холмс и жълтото лице"-абе евала на Артар Конан Дойл!!!!!

Стивън Кинг-Дългата разходка!!Просто преобарна живота ми

Не знам за вас,ама аз няаа а спра да се кефя на книжлета класики като тези за Шерлок Холмс!К'вото и да ми казва човек книги като "Баскержилското куче" или "Шерлок Холмс и жълтото лице"-абе евала на  Артар Конан Дойл!!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

а браво аз забравих за Конан Дойл ама и аз много му се кефя и то на точно същите книги!

и разказите за Шерлок Холмс също са много готини

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.