Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпълнява ли Слави политически поръчки или "ще гласувате ли"

177 гласували потребители

1. 1. Ще гласувате ли на изборите през 2009 година ?

• да
      60%
      96
    • не
      27%
      44
    • колебая се все още
      11%
      19
  2. 2. Изпълнява ли Слави политечески поръчки ?

• да
      46%
      61
    • не
      29%
      38
    • не ме интересува
      24%
      32

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Пряка демокрация, ако не се оформи гражданско общество, няма кой да ги принуди. cool.gif

А ти част от гражданското общество ли си? Какво правиш лично ти, за да стане туй-онуй, каквото и да е нещо, което искаш да се промени в държавата? Само не ми казвай, че трябва всички да направим нещо. Обикновено всички се обединяват, когато имат водач. Или когато са отчаяни. Да ти кажа една тайна - обединяват се, когато Дядо Боже реши да се обединят. Затова и не ги мисля хората въобще. Той Дедо Боже ще се "погрижи" за тях. Като казвам, че ще се погрижи имам предвид и двата смисъла на думата. cool.gif

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 78
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

мисля че само наивни хора още не са разбрали че Слави е продажен поръчков шоумен.

разбира се че Слави изпълнява политически поръчки.

навремето по поръчка плюеше по неудобни на господарите му политици и общественици!

сега поръчителя е ДПС!!!и по общо престъпната тройна коалиция която ни докара до пропастта!

щото техните хора ще си гласуват и с 20% от гласовете ще получат болшинство! та да ни доокрадат!!!

така че с призива си Слави се проявява като национален предател

Е, не му е за първи път

мисля че само наивни хора още не са разбрали че Слави е продажен поръчков шоумен.

навремето по поръчка плюеше по неудобни на господарите му политици и общественици!

сега поръчителя е ДПС!!!и по общо престъпната тройна коалиция която ни докара до пропастта!

щото техните хора ще си гласуват и с 20% от гласовете ще получат болшинство! та да ни доокрадат!!!

Е, не му е за първи път

Мисля,че грешиш !

Екипът на предаването е доказало,своята съпричастност към проблемите в обществото.

Когато всичко бе тъмно синьо,те първи видяха корупционите мераци,и скоро всички /без Българското правосъдие/ видяха,че е точно така.Т.Н. "синя идея",бе сведена до квартална "препирня"/тая дума я "смукнах" в момента/,и на ред дойде един цар.

Знаеме 800 причини,да "отмре" и той,и ето ти друг хубавец-С.Д.С./Сергей Дмитриевич Станишев/.

Едва ли трябва да обяснявам,какво е бъдещето му в политическият живот на страната.

Питам:Кога екипът на предаването е грешал,в свойте оценки ?

Аз лично го подкрепям ! Различията ми с неговото и на екипа мнение/я/ са определено от друго естество !

Е, не му е за първи път

Ама то ако само Слави е национален предател, здраве да е :angry:

И много ще съм благодарна, ако някой обясни значението на фраза като "национален предател" в контекста на обсъждащото се... Високопарните фрази само предизвикват диалог, който ще притъпи и измести замисъла на темата!

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Ще ви копирам мнението на Росен Петров за гласуването:

"Да не гласуваш е предателство. Предателство към това, което си и това което си бил. Това е Пилатово изминаване на ръце. Аз не знам, те другите така решиха....Това е отказ от всичко ,което си преследвал. Това е наказателен вот към самия теб. Това е услуга към най-корумпираните банди и кръгове, защото те винаги ще гласуват и ще купуват гласове. Да не гласуваш е безотговорно и безродно. Да не гласуваш е антипатриотично. Да не гласуваш е всъщност е глас за корупцията, простотията и алчността. Да не гласуваш е най - популисткия и безмислен призив. Израз на върховна глупост и отчаяние. Да не гласуваш е антинародно.Да не гласуваш е чикия. Да призоваш за негласуване е мастурбиране с най -оскъдните разочарования и надежди на тези, които подло и нагло наричат "обикновенните" българи. Да го правиш уж от загриженост е лицемерно, алчно и не подлежащо на нормална морална оценка. Това не е търсене на промяна ,това е антипромяна. Да не гласуваш е кражба в действие. Това е гавра с всичко , за което някой са умирали, а не са джиткали с "мерцедесчетата "си. Някой са издъхвали в окопите , а не на маса в "Син Сити". Някой история са истински, а някой стават пошли."

това е линк към неговия форум

Абсолютно съм съгласна.

А да не говорим, че си е пълна утопия да няма гласуващи. Познайте кои 100% ще гласуват?!

...............

Ще ви копирам мнението на Росен Петров за гласуването:

"Да не гласуваш е предателство. Предателство към това, което си и това което си бил. Това е Пилатово изминаване на ръце. ............

това е линк към неговия форум

Може би Росен Петров с типичния за него ужасен цинизъм (който е присъщ също на Слави и предаването му) изпъква отново и обижда доста хора с това си мнение. Не е ли Пилатово "измиване" на ръце, а не "изминаване"? Може би Слави цели при смяна на властта да яхне гребена на вълната, както се се опита да направи с "Хъшове" след края на Виденовото управление. Както и да реализира мечтата си за собствена медиа и да се раздели с БТВ, вече има ресурс.

В момента,в който видя някоя партия,заслужаваща доверието ми,с 200 км/ч ще се втурна към изборните урни. За момента такава просто няма. Точка.

В момента,в който видя някоя партия,заслужаваща доверието ми,с 200 км/ч ще се втурна към изборните урни. За момента такава просто няма. Точка.

Няма,или ти не искаш да има ?

Ти какво направи за да живееш достойно ? Как си я представяш тази партия ? С 200 км/ч. ? Не трябва ли,ти да се движиш с тази скорост ?

Или е по-добре да почакаш ? Чакай,и се надявай,WhiteHart !

Нашите родители,са постъпили точно така,и сега береме плодовете,не мислиш ли ?

Точно от теб зависи тази скорост,но явно си на "ръчна",очакваш,пазиш се-друг да каже "А",а ти "Б"-то го знаеш....!

Няма да стане така,WhiteHart !

Ще трябва да рискуваш ! Ще трябва да загърбиш всичко !

В противен случай,оставаш един "мърморко".

Как се радват някои на такива "мърморковци"....Безобидни !

На мен,обаче,това "мърморене" ми струва,десетки приятели в чужбина !

Скоро ще платя и най-висока цена-собственото дете да ме упрекне,че нищо не сме предприели 20 години,WhiteHart !

Ние просто оставаме страхливците !

Няма,или ти не искаш да има ?

Ти какво направи за да живееш достойно ? Как си я представяш тази партия ? С 200 км/ч. ? Не трябва ли,ти да се движиш с тази скорост ?

Или е по-добре да почакаш ? Чакай,и се надявай,WhiteHart !

Нашите родители,са постъпили точно така,и сега береме плодовете,не мислиш ли ?

Точно от теб зависи тази скорост,но явно си на "ръчна",очакваш,пазиш се-друг да каже "А",а ти "Б"-то го знаеш....!

Няма да стане така,WhiteHart !

Ще трябва да рискуваш ! Ще трябва да загърбиш всичко !

В противен случай,оставаш един "мърморко".

Как се радват някои на такива "мърморковци"....Безобидни !

На мен,обаче,това "мърморене" ми струва,десетки приятели в чужбина !

Скоро ще платя и най-висока цена-собственото дете да ме упрекне,че нищо не сме предприели 20 години,WhiteHart !

Ние просто оставаме страхливците !

Стига с тези приповдигнати фрази...Звучат нелепо. Нещата тук няма да се оправят още много време,каквото и да си говорим.

Добре, че навремето народът е бил простичък, та е слушал нелепите брътвежи на Ботев и Левски... или май по-скоро трябваше да напиша - най-добре щеше да бъде въобще да не бе ги слушал, ама ей на - простото си е просто, включая и аз.

Много бих искал все пак да се дават примери за това какво можем да направим. Конкретни. А не разни общи приказки от сорта на "да живеем достойно,да рискуваме,да предприемем нещо". Това всеки може да го говори. И да се чувства горд от това колко е смел и активен.

Тук сте все интелигентни хора, но какво очакваш, че някой ще ти каже? Искаш точната рецепта за просперитет?

Е, то май всички я искаме, иначе нямаше да си играем да щракаме по клавиатурите.

То и аз исках навремето да ми наливат директно в капацината, ама не става толкоз лесно.

Не знам как Германия успяха да се измъкнат от кризата след войната. Толкова ошушкани отвсякъде, а сега ги вижте - дори и пътищата им не се плащат, ама там няма хън-мън. Сива икономика сигурно има, но къде е съзнанието на германеца, къде е на балканеца, тук не изключвам и себе си. Що да изхвърли съседката кашоните в контейнера за хартия, като той е един метър по-далеко от този за битовите отпадъци.

Що въобще да се мори да ходи до кофите, като директно можа да си изхвърли манджата от прозореца?

Що? Що? Щото не мисли, че пести пари, от собствените си пари, а си мисли, че е надхитрила някого.

Що не искам да работя на държавна работа - щото данъците високи, пък частникът може и да се съгласи да ми дава част от паричките под масата...

Когато спрем да мислим така, тогава ще ти кажа, кога ще се оправим и как... ако ме разбираш, а съм сигурна, че ме, какво искам да ти кажа.

Много бих искал все пак да се дават примери за това какво можем да направим. Конкретни. А не разни общи приказки от сорта на "да живеем достойно,да рискуваме,да предприемем нещо". Това всеки може да го говори. И да се чувства горд от това колко е смел и активен.

О.К. Давам пример: да зарежем Слави и хитрите ченгета покрай него. Както и тази тема, където водещото в заглавието е: "Изпълнява ли Слави политически поръчки". Добавката е "ще гласувате ли", благодарение на медийната му изява. По- скоро цървулът* Слави и гнусната му компания трябва да бъдат елиминирани от нас и да остане само "ще гласувате ли?".

P.S. *Цървул - добавих по-късно.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Бяло сърце, добротата е много обширно понятие. Голяма добрина е да шибнеш на изпадналия в истерия шамар, че да слезе на земята. Като не гласуваме... не ги сваляме на земята, ами ги въздигаме, все едните и същи и те си знаят изпълняват-неизпълняват обещанията си... тяхното си е сигурно. Време е да поемем този свой мъничък граждански дълг, да гласуваме и да псуваме като ни излъжат, да им дирим сметките, а да НЕ им се радваме... Станишев-ватман, о! господин министър-председателят в денсинг старс... пфу! значи бабите ни и дядовците могат да се затътрят до урните и да гласуват като време оно... то тогава нямаше избор, имаше само една бюлетина, ама ние не можем да се ориентираме в цветовете ли? или що? или не ни стига пипето да оценяваме кой краде и кой лъже и кой ни казва истината, макар и да е болезнена? ами нали трябва и мъничко да сме имали интерес да направим тази оценка,

а то е вярно че и едните и другите са маскари, но по-големите маскари винаги си личат, при едно условие... ако имаш желанието да ги видиш. И сега и да ги наричаме боклуци... кой е боклукът?! а?! кой ги избира?! циганите и турците, Дами и Господа НЕГЛАСУВАЩИ българи!

а слав хем на бунт зове, хем да не гласуваме... аз тази логика изобщо не я разбирам, че то половината българи като не искат да се поразходят до урните... как ще ги изкараш по площадите?! е, хубаво до урната няма да идат, щото това било великото право на избор, да се откажеш от правото си на избор(баси диалектиката!) и до площада няма да идат, че защо да ходят? пука им! не са избирали, все им е тая, че студентите се избиват, или даскалите не могат да вържат двата края, или пък зърнопроизводителите, млекопроизводителите, докторите, сестрите, братята...

Разбира се, че ще гласувам с ясното съзнание, че може за пореден път тези, за които пускам гласа си да се "преселят" в друга политическа сила, но и с ясното съзнание, че аз имам право да ги нарека "боклуци", а тези които дори не знаят избирателната си секция... най-добре е да продължи да не им пука и да не казват нищо, по-добре е да се откажат и от това си право.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

А аз си мислех,че съм идеалист и оптимист... biggrin.gif

Хора...Свалете си цветните очила и направете трезв анализ на ситуацията.

Истината (поне както аз я виждам), е следната:

"Преходът", който стартира през 1989 година, беше много внимателно замислен и подготвен от ядрото на БКП и ченгетата от ДС. Целта беше и по време на т.н.р. "демокрация" пак те да са на върха и да ни управляват,макар и под различни имена и форми. Изкуственото противопоставяне "БСП - СДС", поляризирането на българското общество, масовото плюене по телевизиите - всичко това беше част от хитрия план да се създаде впечатлението,че имаме свободата да избираме управляващите си,че вече сме "демократични" и можем да правим каквото си искаме. В същото време същите стари кадри продължаваха да ни манипулират и водят за носа. Раздадоха червените куфарчета,пълни с милиони, на разни безскрупулни мошеници, задачата на които беше да стартират "частната инициатива" в България. Знаете ги - Илия Павлов, Валентин Моллов и прочее мижитурки. Задачата беше изпълнена успешно...Никой не се запита откъде аджеба тези хора имат толкова пари и как така се появиха от нищото с милионите си...Появи се и организираната престъпност - до голяма степен създадена и управлявана пак от същия център бивши комунисти и ченгета от ДС. Големите босове на мафията бяха на отчет в съответните партийни централи и се ползваха със защита от държавата. А когато някой от тях си въобразеше,че вече може да мине и без тази опека и решеше да не изпълнява повече чужди нареждания, се случваше поредното "убийство,разтресло държавата" - за справка - Илия Павлов, Кюлев, Георги Илиев, Самоковеца и т.н.

Мафия и държава у нас са едно и също...Факт.

Народът обаче продължава да вярва,че ще се появи някой месия,който да го "оправи". Първо беше Костов (признавам си,и аз гласувах за него),после беше царя, на следващите избори ще е Бойко...И всички са едни и същи...Да,аз искам и ще се възползвам от правото си на глас. Но не виждам кой можем да изберем. Не виждам честни,достойни,кадърни хора в нашето политическо пространство. Ще отида и ще гласувам. Но ще пусна гласа си за някоя малка партийка, която ме е привлякла по някакъв начин,ще гласувам за конкретни хора, които според мен са кадърни и можещи,без да робувам на тезата,че те никога няма да влязат в парламента.

Но за тези мафиоти,които в момента ни управляват - никога. По принцип съм оптимистично настроен човек,но мисля,че още много време ще мине, преди да се превърнем в нормална,цивилизована държава, с действащи закони и истинско демократично управление...

Иначе по форумите можем да си говорим колкото си искаме...А защо си загубих времето да пиша този пост? Може би просто се подразних от прекаления идеализъм и наивност, които се усещат в някои мнения...

Няма да се повтори,обещавам. biggrin.gif

Чудесен и изключително истинен пост, Бяло сърце. Надявам се да не си загубил времето си напразно и да бъде прочетен достатъчно пъти, за да може и да бъде разбран. laugh.gif

Всъщност демокрация е преди всичко начин на мислене cool.gif надявам се да не тръгнете да ми обяснявате какво означава буквалния превод, защото знам laugh.gif

Редактирано от Нел (преглед на промените)

СЛАВИ,КАКТО И РОСЕН ПЕТРОВ СА КОМЕРСИАЛНИ ЛЮДЕ И ПРАВЯТ ВСИЧКО ЗА ПАРИ(КОЙТО ПЛАТИ ПОВЕЧЕ)

ЧАВО

• Автор

Слави, смени си лайняните сценаристи или се кандидатирай за депутат!

[18-12-2008] от Любен Дилов-син [вестнк "Новинар"]

1229595573_5_d.jpg

Скъпи Слави,

Избирам откритото писмо, защото в последните няколко години твоите сценаристи се упражняват с променлив успех върху мен и „Гергьовден” и неизменно в мое отсъствие. И реших този път да не замълча не заради поредните неистини, свързани с малката и симпатична партия „Гергьовден”, а заради ставащото по отношение на парламента в последните няколко дни. Ще го кажа направо. Парламентът в никакъв случай не е най-съвършената форма на управление, но всичко друго, изпробвано от човечеството като първа мярка води до бесенето на такива като теб, Слави. И като мен. По време на революция или диктатура първата жертва е истината и свободата на словото.

Няма как в парламента да има само гениални и добронамерени хора по простата причина, че избирателите не са само гениални и добронамерени. В крайна сметка няма представителна демокрация, която да се е издигнала над нивото на избирателите си. Както няма телевизионно предаване, което да се е издигнало над нивото на сценаристите си.

Лаская се от предположението, че по мое време, а и по времето на Росен Петров може всякакви глупости да сме правили, но поне щяхме да се постараем да разберем какво е „ин виво” и какво е „ин витро” и да обясним на нашите по-непросветени другарчета, че „ин виво” не означава секс. Вярно е - има хора, които ако за две минути не мислят за секс, нещо са се разсеяли, но е вярно също така, че критичният патос не пада от това, че си се запознал със същността на проблема.

А за фонда, който разбуни духовете, истината е доста по-сложна – пари за „ин витро” и „ин виво” има, въпросът беше как да се конторлира разходът им така, че да стигат по предназначение, а не някъде другаде. И тук госпожа Антония Първанова успя по брилянтен начин да ви подведе да подкрепите един проект, който най-малкото съдържа подозрения за конфликт на интереси. Твоето предаване беше използвано, Слави, и то не заради твоя злонамереност или подкупност, а поради глупост.

Както стават повечето неща у нас.Твоите сценаристи дори не разбраха, че става дума за два различни акта – специален закон и бюджета на държавата. И ако законът беше подкрепен, то съвсем справедливо депутати от най-различни партии биха се противопоставиха на идеите на г-жа Първанова как точно да намести парите за репродуктивно здраве.

Цялата шумотевица около „ин виво” и „ин витро” беше аберацио иктус – откланяне на вниманието по посока на невиновно лице. Твърде вероятно е заседанието на парламентарната комисия да е обидило конкретен човек и председателят на комисията, както и председателят на парламента е длъжен да се извини, а етичната комисия да излезе с решение и наказания. Но когато наречеш всички депутати „лайнари”, това издава не толкова лош вкус, колкото комплексарщина. По простата причина, че не всички са лайнари. А и по наше време нямаше нужда сценаристите да излизат на авансцената и да ругаят, за да може някой да запомни имената им. А що се отнася до депутатството – да, имате всички основания да мразите народните си представители, защото имате всички основания да мразите себе си. Мисля, че това вече го изяснихме.

Да се нападат с думи и камъни парламентите е полезено, често е и здравословно. Особено, когато имаш идея какво друго на тяхно място да предложиш. Ти какво предлагаш Слави, с призивите за негласуване? Управление на Ахмед Доган? Защото неговите хора гласуват независимо от твоите призиви. Монархия? „Дедо” ти е любим от едно време, ама дори хипотетичната възможност да му станеш зет, на която толкова се забавлявахме, вече е в историята. Тя се муньоса, така да се каже, както и доста хектари гори и земи. Служебен кабинет на Бойко Борисов и Волен Сидеров? Сигурен ли се, че след такъв ти ще имаш телевизия, от която да се излъчваш или ще се върнеш към революционните времена на мазетата и кабелните телевизии?

Имам конкретно предложение към теб – или си смени сценаристите, или излез на избори. Стани народен представител, поеми отговорност за делата си, не само за думите и разпредели парите между диабетиците, онкоболните и бездетните майки. След което ще можеш да се порадваш и ти на определенията „боклуци, лайнари и предатели”, както се радвам аз сега.

Това момченце с "два пръста чело", което до вчера носеше конска опашка и се правеше на хъш, се интересува само и единствено от личното си оцеляване в ефира! То не, че и обикновения гражданин не се интересува от това да оцелее, но това "момченце" го прави за чужда сметка и на чужд гръб! Винаги съм го оприличавал с Хр. Стоичков..."от един дол дренки са"- прости, елементарни хора с много пари...Уви именно тези просперират в днешно време.

Що се касае до гласуване на избори: аз отдавна не гласувам- не вярвам на никого! Който и да "яхне коня"- ще граби яко! Оправия няма- такъв ни е манталитета, насаждан 500 години. На мен ми е през "оная работа", кой ще спечели изборите, важното е да не се случат драстични промени в икономиката....теглил съм заем, който ще плащам 20 и кусур години и не ми трябват "сътресения и изненади", кризи и т.н.... какво да се прави- всеки гледа да се спасява...уви, по единично!

• Автор
....... Оправия няма- такъв ни е манталитета, насаждан 500 години. ......

За това не си прав - този манталитет си ни е от преди това - ако бяхме с друг, никога нямаше и да има османско владичество тук.

Слави Трифонов е двуметрова еманация на популизма.

Защото цяла седмица в шоуто му се коментираше скандалът "ин виво", а целият напън явно беше, за да се промотира "No mercy".Българските абсурди са перфектна почва за реклама на новия му албум.

Идеята да не се гласува е подкрепяна от мен, но да се чуе от Слави е нелепо.Нелепо е, ако се върнем в недалечната 2005 година.Нека припомня набързо.

Тогава Слави и сценаристи бяха част от предизборната кампания, канейки партийнии лидери, с идеята да ги компроментират посредством въпроси и факти.На 23 юни, часове преди деня за размисъл, гост му беше Ахмед Доган.В онази важна вечер, когато наглостта взе връх и изразът "обръч от фирми" стана исторически.В онзи момент великите герои сценаристи в стил а ла апостоли кротуваха и се отнасяха с Доган, сякаш бяха покорни рая!А накрая на предаването Слави Трифонов похвали "смелия" Доган.

Защо тогава Слави Трифонов не призова към празен вот?Не е ли безочие всичко това?Цялата тази история приемам за гавра към народа.

Няма да гласувам, но знам, че нищо няма да променя.Знам, че моята съдба отново ще бъде решена от контингента на туристите.Побелелите туристи от Бузлуджа, които продават устоите и принципите си за тарелка кебапчета.Автобусните туристи от Турция, които са фанатизирани овце на Панюрж.И всички онези, които се чувстват туристи в някои райони на България, без да знаят български дори.

Иначе има в политиката едно правило(заблуда)-2 години преди избори се появяват няколко нови образи и партии, едва ли не месии, които да вдъхнат оптимизъм и надежда на народа.И оттам започва един познат циркулус вициозус по оборотите на "сладката власт".

Vox unius, vox nullius.Дреме му на някого, какво ще попълня в анкетата.Хиляди хора се възмущават по форуми, че и по площади.... и к'во?!Принципът на керевана.

Какво можело да се направи, как ще се решат проблемите....ами всяка държава си заслужава съдбата явно.Не искам да чета предложения и хипотетични анализи.Важни са делата.А явно добре доказваме, че у нас липсва волунтаризъм.Хайде, приятна обедна почивчица на полицаите.Решили завалиите да спазват законите и то към онези, които нарушиха законите, които разрушиха държавата.Нямам думи.....мирен народ, няма лошо.В същото време обаче има пример за ефективен мирен протест-масово български граждани емигрират.Открийте разликата, доловете кой в случая протестира!

Докъде стигнахме, Слави и Росен Петров да съветват народа!

Редактирано от wertyusa (преглед на промените)

WhiteHart, поздравления :) Много точен и верен анализ на ситуацията в последните две десетилетия. Напълно те подкрепям и в мнението ти за ГЕРБ - наивно е да се смята, че бивш милиционер и охранител от периода на прехода може да направи нещо за България, освен да я доокраде. Но нищо не споменаваш за АТАКА. Поне за мен те доказаха, че заслужават подкрепата ми. С никого не се коалираха и работят усърдно, въпреки че за момента от това няма смисъл - непрекъснато внасят в парламента предложения, които управляващото мнозинство единодушно отказва дори да разгледа. Наричат нещата с истинските им имена. Дори фактът, че управляващите ни вече 20-та година комунисти се опитват да ги компроментират по всякакъв начин - то не бяха инсценировки на катастрофи, то не бяха малолетни циганчета, свидетелстващи срещу един велосипед, то не бяха полицейски побои и заплахи на лидерите им - за мен е показател, че АТАКА е една различна партия, която ще защитава интересите на обикновените хора, а не на власт имащите.

А Слави най-добре да си смени фамилията от Трифонов на Ибрикчиев, повече ще му отива на поведението :lol6:

Честно казано, не споделям оптимизма ти относно Атака...

Сега ме мързи да пиша всичките си съображения... laugh.gif

• Автор

За "Атака" си имаме тема - там съм го казах и преди една година - това с внасянето на законопроекти си е чист популизъм , изигран в миналото не веднъж или дваж .

То целта на тези проекти е точно такава -не да се разглеждат, ами да се отхвърлят, защто отхвърлянето печели точки пред избирателите - видите ли-ние мислим за вас, ама тия не ни слушат!Изберете ни - и ще ви оправим !

То не, че Слави прави в момента нещо различно де.

:offtopic_s:

Аре не правете реклама и агитация на други партии.Все да използвате поле, за да изложите партийните си концептури.В случая се пита "ще гласувате ли, няма ли да гласувате".Оттам нататъка проблемът с избора си е ваш.

Мятат се от образи на образи, безкрайното люшкане.И ще гласувате...а вие сте от контингента на "блажени са вярващите...глупавите и те".Лично мнение.

Придържайте се към зададените теми, а не към стремежа си да трупате постинги.Не го пиша това императивно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.