Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Обаче един пропуск и отива в коша затова и му трябва някакво допълнение .

Мдааа доказателства бол,че там му е слабото място! Също както при Avast5 ,сега за 6-цата все още нямам обективни наблюдения с новия модул !

...хипсче му трябва и едно сандъче...

По-скоро сандъче пряко свързано със защитата на файловете!

Той hips-a и без това взе да отстъпва и то сериозно,гърмяна карта е вече!

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Сандък - ДА. И облак. HIPS-a няма смисъл от него.. @URIEL, аз ясно ти казах - посочи антивирусна без пропуск. Неможеш - няма.

Авира няма сандък,нито hips ,а това не и пречи да е лидер. Още да оправят засичането и са си добре.

Авира няма сандък,нито hips ,а това не и пречи да е лидер.

Още да оправят засичането и са си добре.

Не съм сигурен,но ако си навита да ги сравним при first access scanning

Трети независим,избира случайни връзки (например от MDL-a) и ги почваме в съответната тема! :blink:

Не съм сигурен,но ако си навита да ги сравним при first access scanning

Трети независим,избира случайни връзки (например от MDL-a) и ги почваме в съответната тема! :blink:

Нали имаше наскоро тестове дадени от BBoy...и тази година Авира обра овациите(аз не съм се и съмнявала в нея)

Нали имаше наскоро тестове дадени от BBoy...и тази година Авира обра овациите(аз не съм се и съмнявала в нея)

Doubt it.

Човек, в голяма грешка си за детекцията Не знам от къде излезе тази ... как нод е с едва ли не ниска детекция, сравнено с...

Ако сравним ниво на детекция - нисък праг на фолс аларми - НОД Е на едно от първите места... и нямам предвид 4то, 5то. Каква здрава ръка?! Ако програмата ти засече системен уиндовски файл, затрие го и ти загубиш информация, която не можеш да възстановиш?! Това е програма-идиот.

Въобще не оспорвам, че NOD32 има може би най-балансираното засичане с минимум фалшиви аларми. Само че всички ще ме подкрепят, че само с чистият антивирус е трудно да бъдеш защитен. Смятам, че трябва да се действа малко по-агресивно, прогресивно, иновативно. Колкото и смешно да изглежда някакси си представя нода като някакъв интелигентен пич сред някви борци, които обаче успяват живота за разлика от него, който постоянно иска да докаже колко е умен, интелигентен и т.н. Трябват малко "мускули". Кааакто и да е, говоря глупости :)

:) Всичко хубаво, ама цялата тази история с вирусите и антивирусни програми, е малко смешна. Аз мисля че е крайно време, хората да преминат към истински ОС, за които или е невъзможно или е много трудно да се пишат изкуствено създадени за тях вируси. Кой прави вирусите според Вас? Тези които се чудят какво да правят в свободното си време ли? Според мен не казвам, че няма нужда от антирирусен софтуер, но ако се замисли човек си плаща на компания "X" за да го "пази" от зловреден код, която от своя страна е една от многото, които допринасят за писане на същите тези заплахи. :wors:

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Въобще не оспорвам, че NOD32 има може би най-балансираното засичане с минимум фалшиви аларми. Само че всички ще ме подкрепят, че само с чистият антивирус е трудно да бъдеш защитен. Смятам, че трябва да се действа малко по-агресивно, прогресивно, иновативно. Колкото и смешно да изглежда някакси си представя нода като някакъв интелигентен пич сред някви борци, които обаче успяват живота за разлика от него, който постоянно иска да докаже колко е умен, интелигентен и т.н. Трябват малко "мускули". Кааакто и да е, говоря глупости :)

Не е нужно да си слага мусколи за да успее,...просто трябва да използва своята интелигентност към хитрина.Той не е хитър.Публикувано изображение

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Аз ти предложих нещо,но ти пак ми "буташ" този или онзи к'во направил и к'во показал!

Кажи,че не искаш или нямаш възможност!Изтърваш нагледно,как Nod-a трепе по засичане Avira :)

Корумпираните(извън този форум) резултати от тестове не са ми били никога в полезрението!

Аз ти предложих нещо,но ти пак ми "буташ" този или онзи к'во направил и к'во показал!

Кажи,че не искаш или нямаш възможност!Изтърваш нагледно,как Nod-a трепе по засичане Avira :)

Корумпираните(извън този форум) резултати от тестове не са ми били никога в полезрението!

Аз съм на вълна Norton!!! Защо ми предлагаш това?

....p.s.Чети от тук нататък (това са от тук тестове)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=168648&view=findpost&p=1913536

Аз съм на вълна Norton!!! Защо ми предлагаш това?

Ако искаш може и него да тестваме... ама без SONAR-a примерно.

Да може,... а какво друго да му спpем още?

Каквото кажеш... друг е въпросът, че резултата ще е същия като с Авирата.

+ имаш.

Редактирано от kexul (преглед на промените)

Финалната 5-та версия на Есет за Windows, ще излезне през август.Пише го в последният въпрос зададен към маркетинговият директор на Есет( Ignacio Sbampato), в тази статия.

http://translate.goo...ng-da-eset.html

Няма никакво време за тестове, сигурно другата седмица ще пуснат вече версия 5 за публично тестване.

На cветовнят Панаир в Хановер CeBit ( 01.03.2011 - 05.03.2011 ) ,Eset са представили версията за Андроид и Smartphone.

Там е показана новата версия 5 Beta за Windows.

Hа този Панаир е и G Data 2012...(имало е само два представитела от Авира и те не са представили нищо ново).

:rolleyes:

Ъъ... :whist: тука е паднал яко едит

Ъъ... :rolleyes: тука е паднал яко едит

К'во да прайш...."фенове".... :whist:

Финалната 5-та версия на Есет за Windows, ще излезне през август.

По-вероятно е да е в началото на Септември.

Няма никакво време за тестове,

Това най-много ме притеснява , че официално публикуваха на много места кога ще излезе 5-та версия (финална) , а още не са почнали с тестовете - знаеш , че съвсем малко хора я тестват в момента. Ако е Август са по-малко от 5 месеца за BETA тест , което не е типично за тях и , ако трябва да съм искрен , не смятам , че ще се справят за само 5 месеца.

сигурно другата седмица ще пуснат вече версия 5 за публично тестване.

Амин!

К'во да прайш...."фенове".... :rolleyes:

Като гледам много се впрягаш. Факта си е факт - на последният тест NOD 32 е на трета позиция. Тва е.

"Когато цифрите говорят и философите мълчат"

пп. кexul разбира от майтап ти де се буташ? :whist:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.