Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Здравейте.Искам да си деинстларирам NOD32Smart Security и все не успявам.С Windows 7 съм и опитах в - Промяна и Деинсталиране на програми.Иконката изчезна както и всичко в програм файл.Проблемът дойде след като реших да си закупя лиценз на Kaspersky Internet Security.При инстларирането му ми показа че има друга програма която пречи неговото инсталиране и тя е ESET NOD32/Smart Security.Спрях интталирането и сега отново съм с триал версия на NOD32/Smart Security която изтича след няколко дни.За това питам как сега да деинталирам НОД така че след това да нямам проблем с инсталирането на друга антивирусна програма.

Тук е описано как става :

http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2289

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Здравейте.Искам да си деинстларирам NOD32Smart Security и все не успявам.С Windows 7 съм и опитах в - Промяна и Деинсталиране на програми.Иконката изчезна както и всичко в програм файл.Проблемът дойде след като реших да си закупя лиценз на Kaspersky Internet Security.При инстларирането му ми показа че има друга програма която пречи неговото инсталиране и тя е ESET NOD32/Smart Security.Спрях интталирането и сега отново съм с триал версия на NOD32/Smart Security която изтича след няколко дни.За това питам как сега да деинталирам НОД така че след това да нямам проблем с инсталирането на друга антивирусна програма.

Здравей,

изтегли това Uninstaller

Следвай стъпките от тук под safe mod. Тук

Тук е описано как става :

http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2289

Едва ли ще се справя ... ще търся друг начин...

п.п Uninstaller го свалих вече но това преминаване в режими и т.н ми е в повече.

Редактирано от ivanhoe72 (преглед на промените)

Едва ли ще се справя ... ще търся друг начин...

п.п Uninstaller го свалих вече но това превинаване в режими и т.н ми е в повече.

Нищо сложно няма влизаш(като първо рестарт) под safe mod с F8 и следваш стъпките.

Това е.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Тука има ТРИ варианта - http://eset.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=1377&sid=cb43748e6653a7dc078054a5cb7de542

Можеш да инсталираш Kaspersky в режим съвместимост - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=154344

Влязох успешно в Safe Mod , написах както е указано СМD,след това кликнах на файла за деинсталиране и стигам до тук :

Публикувано изображение

Правя всичко както е описано и стигам до тук:

произволен клавиш и след това веднага рестартираш компютъра.

И се научи малко да ползваш интернет услугите за превод!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

А ето и добра новина: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=291431 "The next generation of ESET’s flagship product ESET Smart Security for Windows will be released for public testing as a beta version in the coming weeks, with the final release coming later in 2011." С други думи идните седмици се очаква бетата на новата версия. Най-после. Източникът на форумеца от Wilders е от прес центъра на Есет. Ако някой се интересува и е ОК с английския може да прочете вижданията на новоназначения CEO - Richard Marko.

Ако вкарат Sandbox и Parental Control спирам да им ползвам продуктите. Май и те ще станат ала вериш като КИС - само онлайн тв липсва в тая програма.

Ако вкарат Sandbox и Parental Control спирам да им ползвам продуктите. Май и те ще станат ала вериш като КИС - само онлайн тв липсва в тая програма.

Защо така си скептично настроен към иновационните технологии и новите методи за защита?

Защо така си скептично настроен към иновационните технологии и новите методи за защита?

Защото незнам защо трябва да мъча компютъра си, с неща дето не ми трябват - родителски контрол добре хайде, ама визуална клавиатура, сандък и оптимизатор защо са ми в АНТИВИРУСНА?

Силно се надявам да не тръгнат по стъпките на другите.

Защото незнам защо трябва да мъча компютъра си, с неща дето не ми трябват - родителски контрол добре хайде, ама визуална клавиатура, сандък и оптимизатор защо са ми в АНТИВИРУСНА?

Силно се надявам да не тръгнат по стъпките на другите.

Защо да го мъчиш?

На Nod32 eдин АutoSandbox добре ще му дойде + високата детекция която има + добрата евристика, програмата ще стане трепач от всякъде!

Ето виж при Avast!6 Free на къде се ориентират,който м/у другото идва съвсем скоро!

Явно това е правилната посока и няма лошо да се следва!

Но все пак всеки сам си решава и според нуждите с какво да се защитава!

P.s. Сега очаквам "специалистите" да се включат и да кажат "Продуктите на ESET нямат нужда от виртуализация" !

Виртуализацията, ако я направят като TOOL добре - SYSINSPECTOR го интегрираха много успешно, ама друго не искам. Иначе ще стане като KIS - чудовище за ресурси, което ще олекотяват до версия 11 минимум и накрая пак ще яде 50% от процесора.

Иначе ще стане като KIS - чудовище за ресурси, което ще олекотяват до версия 11 минимум и накрая пак ще яде 50% от процесора.

От далеч си личи,че си заклет фен на продуктите на ESET в което няма лошо!

Но аз специално не виждам никакъв смисъл да коментирам с теб,кой продукт е по-добрия от двата и знаеш ли защо?

Защото тук темата е за ESET не е за празни приказки и забава!

И двата продукта са платени и двата си имат +/–

Надявам се ме разбра,че подобни коментари са доказали своята безсмисленост!

От далеч си личи,че си заклет фен на продуктите на ESET в което няма лошо!

Но аз специално не виждам никакъв смисъл да коментирам с теб,кой продукт е по-добрия от двата и знаеш ли защо?

Защото тук темата е за ESET не е за празни приказки и забава!

И двата продукта са платени и двата си имат +/–

Надявам се ме разбра,че подобни коментари са доказали своята безсмисленост!

Ако прочетеш внимателно поста ми, ще видиш че не ги сравняваме. Аз съм се убедил достатъчно добре кой от двата продукта е по - добър и няма смисъл да споря за това. Друга е работата че ЕSET искаха а и искат да са най - леки, а ако тръгнат да добавят всичко което им хрумне, ще стане точно обратното.

Ако прочетеш внимателно поста ми, ще видиш че не ги сравняваме. Аз съм се убедил достатъчно добре кой от двата продукта е по - добър и няма смисъл да споря за това. Друга е работата че ЕSET искаха а и искат да са най - леки, а ако тръгнат да добавят всичко което им хрумне, ще стане точно обратното.

Ако си забелязал:

ЕSET никога не избързват,трудно се повлияват и не взимат прибързани решения и това е голям + за тях!

ЕSET си доизпипват версиите преди да пуснат публичност!

Ето това за мен е предимство пред всички останали и затова имам симпатия към тях,макар и да не го показвам!

Това не променя факта, че във v5 планират някои излишни опции..

Това не променя факта, че във v5 планират някои излишни опции..

Излишни,но само за теб!

Излишни,но само за теб!

SANDBOX не върши никаква работа на един потребител без познания. Parental Control играе роля, само ако си родител, и словаците трябва да сложат SETUP за инсталиране на отделни компоненти, ако ще ги вграждат.

SANDBOX не върши никаква работа на един потребител без познания.

Напротив, sandbox-a е точно за хора,които и идея си нямат какво стартират!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.