Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Посетиха ли хората Луната или не?

Featured Replies

А не е ли по-вероятно извънземните-влечуги да са стъпили на Земята? За това има повече доказателства, отколкото за това, че американците първи са стъпили на Луната. И повече свидетели. :idea:

За кво са ни извънземни-влечуги като си имаме тебе?!
  • Отговори 552
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хората са го обяснявали това милиони пъти.

Мързи те да го търсиш ли ?

Не ти ли стана ясно че тия обяснения вече не важат.Една лъжа рано или късно бива разкрита.На тая вече и идва времето,макар че не очаквам да го обявят скоро официално.

На мен ми е любима тая:

Публикувано изображение

Как са се отзовали на луната трима космонавти едновременно?Нещо като прабългарите с ръчни часовници в суперпродукцията "Хан Аспарух" Публикувано изображение

Оффф, направо ме втриса от хора, които мислят, че само те са наясно с всичко.

Познай де. Веднъж попита и ти дадох цитат. Хайде сега сам намери отговора.

Къде съм казал че съм наясно с всичко?Наясно достатъчно, а от какво те втриса ,си е твой кахър. :PПубликувано изображение

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

А не е ли по-вероятно извънземните-влечуги да са стъпили на Земята? За това има повече доказателства, отколкото за това, че американците първи са стъпили на Луната. И повече свидетели. :P

Разбира се, че "са стъпили". Дори имат проект за ново изкуствено Слънце.

Прабхупада казва, че демоните считат света за фантасмагория- на сън може да бъдеш дори и принц. :huh: А защо не общество от принцове само?..

Разбира се, че "са стъпили". Дори имат проект за ново изкуствено Слънце.

Прабхупада казва, че демоните считат света за фантасмагория- на сън може да бъдеш дори и принц. :P А защо не общество от принцове само?..

На сън?! Публикувано изображение В смисъл, че понеже света е фантасмагория, затова насън можеш да си принц?!

Теориите за силата на мисълта казват същото, ама не твърдят, че света е фантасмагория или сън.

За кво са ни извънземни-влечуги като си имаме тебе?!

Мадона е една от вербуваните от илюминати за проводник. :P След прочутата целувка в уста с Бритни на 'церемония по посвещаване публично с масонски сивмолики' -Бритни после полудя и се обръсна 0 НОМЕР.

Мадона все "още държи", въпреки, че юдеи я изгониха от кабала-обществото, което е само за брадати с ярмулке на 7ма чакра... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Мадона е една от вербуваните от илюминати за проводник. :P След прочутата целувка в уста с Бритни на 'церемония по посвещаване публично с масонски сивмолики' -Бритни после полудя и се обръсна 0 НОМЕР.

Мадона все "още държи", въпреки, че юдеи я изгониха от кабала-обществото, което е само за брадати с ярмулке на 7ма чакра... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Да бе! Що я изгониха тая Мадона от Кабалата? Публикувано изображение

Ооооооооооооооххххххххххх, жалко за Бритнито! Добре, че вече не се среща с Мадона и малко взе, че се пооправи.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Да бе! Що я изгониха тая Мадона от Кабалата? Публикувано изображение

Ооооооооооооооххххххххххх, жалко за Бритнито! Добре, че вече не се среща с Мадона и малко взе, че се пооправи.

Да му мислят Джъстин и Тимбаланд.

Ей, защо не вземете да направите едно изследване, на колко от хората докоснали Мадона, живота се е подобрил и на колко се е влошил.

За онзи със оптиката! Пич, сериозно ли си вярваш, че си по-умен от НАСА, и те евентуално, при опит за фалшификация, нямаше да го направят поне 99% реален, защото по твойте приказки излиза, че това е на степен "Bullshit". Наистина аман от разбирачи. Човек като ще ти прави конспирация, на толкова високо ниво, поне би трябвало да я направи перфектна. Вярно е, че сега това се прави лесно, но на дали ти щеше да си в способност през 70-те да постигнеш това, когато хората дори и не са чували за графичен интерфейс. Мисли преди да се правиш на "все".

Според мен по-скоро не, защото до колкото си спомням, преди време NASA бяха казали, че са изгубили материалите свързани с това кацане, добре, мислите ли, че така лесно се губи информация за нещо, което се случва за пръв път в историята на човечеството? Не си спомням точно за какво ставаше въпрос тогава, но си спомням, че го бяха казали. Също така, много от тезите споменавани във един от филмите си имат и антитеза, но според мен не са стъпвали.

И аз съм гледал документални филми свързани с прилуняването. Конкретни аргументи като това със сенките наистина са дъвкани достатъчно за де се занимава пак някой с тях. За "загубата" на материалите лично аз си имам хипотеза и не ангажирам никого с нея. НАСА е една огромна черна дупка намираща се на Земята. Ежегодно тя поглъща миларди долари и струва много скъпо на данъкоплатците. Да не говорим за неуспешните полети и експлодирали совалки. И какво има насреща? "Любопитни" експерименти за няколко лаборанта, много надежди, високи данъци и... а да, шоу. Космическата програма на САЩ се нуждае отчяно от зрелища като каменното лице, мистериозно изчезнали материали и необясними феномени. Т. нар. неидентифицирани летящи обекти често са просто изпитателни прототипи или метеорологични явления, които съвсем неслучайно никой не се старае да "идентифицира".

Като най-силен аргумент, че космическата мисия на САЩ е успешна приемам факта, че смъртният им враг и съперник в технологиите по това време - СССР наблюдава всичко и разузнаването им не го заклеймява за фалшификация.

Като най-силен контрааргумент приемам това, че в документалните филми в които логично и последователно се излагат доводите как всичко си е наред... са напъхани едни психологически похвати и заприличва на нагледно пособие за промиване на мозъци.

Аа и още нещо. Какво толкова чудно има да се преодолее една гравитация? Формули за измерване на орбити и траектории има от древността. Малко гориво, малко повече данъци и остава само желанието.

... офф... още едно поле за религия и заяждане на дребно...

Като най-силен аргумент, че космическата мисия на САЩ е успешна приемам факта, че смъртният им враг и съперник в технологиите по това време - СССР наблюдава всичко и разузнаването им не го заклеймява за фалшификация.

май се нуждаеш от това да разбереш кои са ръководителите на страната на Съветите и дали наистина са "врагове" на НАСА, ЦРУ, МОССАД и прочие?.. Или май това е най-голямато шоу на евреите- създаване на 'отбори и врагове' за тяхната СИНТЕЗА?... Публикувано изображение

май се нуждаеш от това да разбереш кои са ръководителите на страната на Съветите и дали наистина са "врагове" на НАСА, ЦРУ, МОССАД и прочие?.. Или май това е най-голямато шоу на евреите- създаване на 'отбори и врагове' за тяхната СИНТЕЗА?... Публикувано изображение

Мислиш, че ръководителите на Русия и на Америка работят заедно ли? То е ясно, че по някои важни политически и други въпроси те работят заедно, макар и това да не се оповестяма.

Ама ти говориш за това, че те са от един отбор и само се преструват на два отбора, така ли? Хм Май няма да се съглася с това.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Мислиш, че ръководителите на Русия и на Америка работят заедно ли? То е ясно, че по някои важни политически и други въпроси те работят заедно, макар и това да не се оповестяма.

Ама ти говориш за това, че те са от един отбор и само се преструват на два отбора, така ли? Хм Май няма да се съглася с това.

Отново се връщаме на НАЙ-ОГРАМНАТА конспирация, от която следват другите?...

Аз също не съм съгласен за гравитацията- тя пита ли ме?.. Публикувано изображение

казва се СССР! различно е от "Русия"!

Ти на колко години бе 1989-та

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Аз също не съм съгласен за гравитацията- тя пита ли ме?.. Публикувано изображение

И коя е най-огромната конспирация?

Тя те предупреждава, но ти не я чуваш.

Тя те предупреждава, но ти не я чуваш.

Аватарът ти е отвартителен и говори много за твоята психология!

Аватарът ти е отвартителен и говори много за твоята психология!

Какво би трябвало да означава това, казано от човек избрал си за подпис вещица ?

И то на метла ...

Редактирано от Ken (преглед на промените)

И коя е най-огромната конспирация?

'....съветските лидери до един са ашкенази(хазарски немски юдеи), взели пари от същите си събратя по етноси и вяра в САЩ и Западна Европа. Цялата 'студена война' е трик за заробване на гоите и за срутване на християнството и царските инститиции, които в западна европа са БУТАФОРНИ

За онзи със оптиката!

Пич, сериозно ли си вярваш, че си по-умен от НАСА, и те евентуално, при опит за фалшификация, нямаше да го направят поне 99% реален, защото по твойте приказки излиза, че това е на степен "Bullshit".

Наистина аман от разбирачи. Човек като ще ти прави конспирация, на толкова високо ниво, поне би трябвало да я направи перфектна. Вярно е, че сега това се прави лесно, но на дали ти щеше да си в способност през 70-те да постигнеш това, когато хората дори и не са чували за графичен интерфейс.

Мисли преди да се правиш на "все".

Аман от неразбирачи ,вярващи в приказки за деца!

Мързи ме да се впускам в подробности,но още през 20-те години на 20 век ,Ленин е извел формулата за зомбиране на масите чрез средствата на киното.

Хайде обясни ми с думи прости,кои са тия двамата космонавти дето се отразяват в шлема на третия?

Ти по-добре почни да мислиш с главата си,преди да даваш съвети по форумите.

Публикувано изображение

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

'....съветските лидери до един са ашкенази(хазарски немски юдеи), взели пари от същите си събратя по етноси и вяра в САЩ и Западна Европа. Цялата 'студена война' е трик за заробване на гоите и за срутване на християнството и царските инститиции, които в западна европа са БУТАФОРНИ

Защо пък за срутване на християнството?

Баси ! Това ли е ? Аз очаквах да ни разкриеш, че примерно Путин е жена, или нещо подобно.

Защо пък за срутване на християнството?

Защото за юдейството христянството не е удобно.

ИСТИНСКОТО християнство, не-ционисткото или папизма.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Защото за юдейството христянството не е удобно.

ИСТИНСКОТО християнство, не-ционисткото или папизма.

И каква ще е следващата стъпка на конспираторите, според теб? Освен Третата световна война!

Ами по рано казах, че има 11 мисии, кацнали на луната, не знам на коя е, избери си :lol6:. А Ленин сигурно през 20-те години много си е цъкал на Adobe Premiere, и със свойте тактики за заблуда на хората с прекрасно пълнометражно, нямо кино и успявал да ги убеди да вярват, че той е Choosen One. Ний с тебе можем дълго да спорим, за неща за който и двамата сме убедени, че за нас са верни, истината малко я знаят, така че не се стискай, спокойно, не се обиждам лесно, опонирай ми колкото искаш, докато мога - ще те оборвам по мой си начин. :rolleyes:

Редактирано от frason (преглед на промените)

Ами по рано казах, че има 11 мисии, кацнали на луната, не знам на коя е, избери си :lol6:.

А Ленин сигурно през 20-те години много си е цъкал на Adobe Premiere, и със свойте тактики за заблуда на хората с прекрасно пълнометражно, няма кино и успявал да ги убеди да вярват, че той е Choosen One.

Ний с тебе можем дълго да спорим, за неща за който и двамата сме убедени, че за нас са верни, истината малко я знаят, така че не се стискай, спокойно, не се обиждам лесно, опонирай ми колкото искаш, докато мога - ще те оборвам по мой си начин. :rolleyes:

Не нямам намерение.След тоя ти пост ми е ясно ,че разговора с теб е безсмислен.

И каква ще е следващата стъпка на конспираторите, според теб? Освен Третата световна война!

на този въпрос по-добре биха отговорили лунните шамани с шамарите, а не-Трансцеденталистите Слънчасъли... :lol6:Публикувано изображение:rolleyes::lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.