Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Посетиха ли хората Луната или не?

Featured Replies

Мадона е една от вербуваните от илюминати за проводник. :rolleyes: След прочутата целувка в уста с Бритни на 'церемония по посвещаване публично с масонски сивмолики' -Бритни после полудя и се обръсна 0 НОМЕР.

Мадона все "още държи", въпреки, че юдеи я изгониха от кабала-обществото, което е само за брадати с ярмулке на 7ма чакра... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Хахах ..

Да му мислят Джъстин и Тимбаланд.

Ей, защо не вземете да направите едно изследване, на колко от хората докоснали Мадона, живота се е подобрил и на колко се е влошил.

Малко малко Публикувано изображение
  • Отговори 552
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не нямам намерение.След тоя ти пост ми е ясно ,че разговора с теб е безсмислен.

Бе има проблясъци мацето, Близнаци е и то, ма е по-малко с 2 години от племенницата ми, която я люшках на краката си 1990-та и тогава се радвахме, че Васко Кръпката пее, че "комунизмът си заминава".... ма той си замина пак в САЩ, откъдето се експортна и без "Корел Дроу". :bedtime2:

....интересно защо сложил "ЛИЧНА" снимка на мацка, а си писал, че е "мъж на 15 год"?>..... ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Хайде обясни ми с думи прости,кои са тия двамата космонавти дето се отразяват в шлема на третия?

Публикувано изображение

Ако дадеш линк към оригиналната снимка, може да опитам да ти намеря отговор.

на този въпрос по-добре биха отговорили лунните шамани с шамарите, а не-Трансцеденталистите Слънчасъли... ;)Публикувано изображение:bedtime2::lol6:

Ама наи онзи Пра... как му беше името, "твоят човек", който е бил отровен от илюминатите с арсен е правил предсказания. Някои от тях са се сбъднали - това за Световния търговски център?! Той няма ли и други предсказания за илюминатите?

Бе има проблясъци мацето, Близнаци е и то, ма е по-малко с 2 години от племенницата ми, която я люшках на краката си 1990-та и тогава се радвахме, че Васко Кръпката пее, че "комунизмът си заминава".... ма той си замина пак в САЩ, откъдето се експортна и без "Корел Дроу". ;)

Той е момче!

Бе има проблясъци мацето, Близнаци е и то, ма е по-малко с 2 години от племенницата ми, която я люшках на краката си 1990-та и тогава се радвахме, че Васко Кръпката пее, че "комунизмът си заминава".... ма той си замина пак в САЩ, откъдето се експортна и без "Корел Дроу". :bedtime2:

Маце - немисля.

След като вече влезе в профила, предполагам видя пол - мъж!

Както и да е.

Понякога всичко с оправя тъй лесно...

Маце - немисля.

След като вече влезе в профила, предполагам видя пол - мъж!

Както и да е.

Понякога всичко с оправя тъй лесно...

....на 15 години си МЪЖИЩЕ вече, не се подценявай! :bedtime2:

Според правилата, ако сложиш друга а не своя снимка за ЛИЧНА имат право да ти изтрият целият профил?

Не обичаш май правилата?...

А искаш на Луната?.. Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Споредправилата, ако сложеш друга а не своя снимка за ЛИЧНА имат право да ти изтрият целият профил?

Тая точка ми бяга нещо, странно...

Бе иначе 80 кила, 1.92 м., хич да не е, големичък съм ;)

Според правилата, ако сложиш друга а не своя снимка за ЛИЧНА имат право да ти изтрият целият профил?

А можеш ли да познаеш аз какво искам! Публикувано изображение

Нали си Трансцеденталист?! Га познай де!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

А можеш ли да познаеш аз какво искам! Публикувано изображение

Нали си Трансцеденталист?! Га познай де!

Е, че Трансцеденталистът не се занимава с това.

Ти, с какво мислиш, че се занимава Трансцеденталистът?.. Публикувано изображение

Е, че Трансцеденталистът не се занимава с това.

Ти, с какво мислиш, че се занимава Трансцеденталистът?.. Публикувано изображение

Ами не знам! Нали ти си Трансцеденталистът?! Кажи с какво се занимаваш?

Нямаш ли поне усещане какво искам? Инсайт?!

Тая точка ми бяга нещо, странно...

Бе иначе 80 кила, 1.92 м., хич да не е, големичък съм :lol6:

Ми на вашата генерация се падна Генетично-Модифицираната Храна(GMF)... Резулттът е 43 номер обувки на 11 години и при навлизание в тийн-възрастта вече имаш 45 номер.

Не може да се пести пари за плат... :lol6:

Ако дадеш линк към оригиналната снимка, може да опитам да ти намеря отговор.

Не ,няма нужда.Отговори ми на следния въпрос:

Колко е тежал лунния модул?С какви вълшебни антигравитационни двигатели е бил снабден?

Щото като го гледам ми прилича на "пепелаца" от "Кин дза Дза'',имаше един такъв много як руски филм.

Ще ти да джокер.Лунната гравитация е 6 пъти по-малка от земната,но така или иначе с ракетни двигатели е трябвало да се достигне скорост 2,4 км/сек това са си 8640 км/ч!? Да не говорим за луноходите с вид на джип.дето понякога летят и не оставят следи. Публикувано изображение

Neo ако имаш проблеми с намиране на подходяща снимка използвай ключови думи в google : Alan Bean Dave Harland.

Не ,няма нужда.Отговори ми на следния въпрос:

Колко е тежал лунния модул?С какви вълшебни антигравитационни двигатели е бил снабден?

Щото като го гледам ми прилича на "пепелаца" от "Кин дза Дза'',имаше един такъв много як руски филм.

Ще ти да джокер.Лунната гравитация е 6 пъти по-малка от земната,но така или иначе с ракетни двигатели е трябвало да се достигне скорост 2,4 км/сек това са си 8640 км/ч!? Да не говорим за луноходите с вид на джип.дето понякога летят и не оставят следи. Публикувано изображение

Аз не разбирам от физика, механика и не знам какво още. Можеш сам да си намериш отговорите.

Видя ли оригинала на снимката ? Много ще се смея ако си се почувствал излъган :lol6:

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Ми на вашата генерация се падна Генетично-Модифицираната Храна(GMF)... Резулттът е 43 номер обувки на 11 години и при навлизание в тийн-възрастта вече имаш 45 номер.

Не може да се пести пари за плат... :lol6:

Така е! А какво ли ни чака в бъдеще?!

Ти колко си висок?

Neo ако имаш проблеми с намиране на подходяща снимка използвай ключови думи в google : Alan Bean Dave Harland.

Аз не разбирам от физика, механика и не знам какво още. Можеш сам да си намериш отговорите.

Видя ли оригинала на снимката ? Много ще се смея ако си се почувствал излъган :lol6:

Да ,добро извинение.Няма да търся снимката,защото сега ми се спи.Но виж какво намерих:

СПОРЕД КЕН ДЖОНСТЪН US АСТРОНАВТИ ОТКРИЛИ НА ЛУНАТА РУИНИ ОТ СГРАДИ И ТЕХНОЛОГИЯ ОТ БЪДЕЩЕТО

Бившият ръководител на фотослужбата на лунната лаборатория към НАСА Кен Джонстън обеща да разкрие тайната на Луната. US експертът твърди, че при кацането си на лунната повърхност преди 40 години американските астронавти са открили там “древни руини от изкуствен произход” и неизвестна дотогава технология за управление на гравитацията. Те направили снимки, които на Джонстън било наредено да унищожи. Той обаче не изпълнил заповедта и тайно си запазил няколко от фотографиите, които обеща да покаже на пресконференция, насрочена във Вашингтон, съобщи Нюз.ру.

В разпространено във Вашингтон съобщение за пресконференцията се казва, че засекретената находка може да доведе до нова лунна “надпревара” с участието на САЩ, Русия, Япония, Китай и Индия.

През декември НАСА обяви плановете си за построяване на международен базов лагер на един от полюсите на Луната, който трябва да бъде напълно оборудван с техника и специалисти до 2024 г. Руският производител на ракети “Енергия” съобщи през лятото на м.г. за още по-амбициозна програма да построи постоянна база на Луната до 2015 г.

Русия твърди, че основната цел на лунната й програма е промишленият добив на хелий- 3, който е мощно гориво за ядрен синтез. САЩ засега крият действителните си намерения зад общи формулировки. Както и Китай, който на 24 октомври изпрати първия си спътник към Луната. Амбициите на Пекин са да изпрати космическа станция на Луната до 2010 г.

Преди две седмици Джонстън бил изключен от обществената програма на НАСА за изучаване на реактивното движение. Според организаторите на вчерашната пресконференция това станало, след като разказал за пазените 40 години лунни снимки на авторите на новата книга “Тъмна мисия секретната история на НАСА”. Книгата излезе в САЩ преди десетина дни и веднага се превърна в бестселър.

Нали тоя Кен не си ти?Иначе информацията си е цял виц! Публикувано изображение

Източник

Да ,добро извинение.Няма да търся снимката,защото сега ми се спи.Но виж какво намерих:

СПОРЕД КЕН ДЖОНСТЪН US АСТРОНАВТИ ОТКРИЛИ НА ЛУНАТА РУИНИ ОТ СГРАДИ И ТЕХНОЛОГИЯ ОТ БЪДЕЩЕТО

Бившият ръководител на фотослужбата на лунната лаборатория към НАСА Кен Джонстън обеща да разкрие тайната на Луната. US експертът твърди, че при кацането си на лунната повърхност преди 40 години американските астронавти са открили там “древни руини от изкуствен произход” и неизвестна дотогава технология за управление на гравитацията. Те направили снимки, които на Джонстън било наредено да унищожи. Той обаче не изпълнил заповедта и тайно си запазил няколко от фотографиите, които обеща да покаже на пресконференция, насрочена във Вашингтон, съобщи Нюз.ру.

В разпространено във Вашингтон съобщение за пресконференцията се казва, че засекретената находка може да доведе до нова лунна “надпревара” с участието на САЩ, Русия, Япония, Китай и Индия.

През декември НАСА обяви плановете си за построяване на международен базов лагер на един от полюсите на Луната, който трябва да бъде напълно оборудван с техника и специалисти до 2024 г. Руският производител на ракети “Енергия” съобщи през лятото на м.г. за още по-амбициозна програма да построи постоянна база на Луната до 2015 г.

Русия твърди, че основната цел на лунната й програма е промишленият добив на хелий- 3, който е мощно гориво за ядрен синтез. САЩ засега крият действителните си намерения зад общи формулировки. Както и Китай, който на 24 октомври изпрати първия си спътник към Луната. Амбициите на Пекин са да изпрати космическа станция на Луната до 2010 г.

Преди две седмици Джонстън бил изключен от обществената програма на НАСА за изучаване на реактивното движение. Според организаторите на вчерашната пресконференция това станало, след като разказал за пазените 40 години лунни снимки на авторите на новата книга “Тъмна мисия секретната история на НАСА”. Книгата излезе в САЩ преди десетина дни и веднага се превърна в бестселър.

Източник

Не коментирам. Информацията е класифицирана.

Чакай ! Как ще спиш ? Не си открил истината ! Не си свободен !

Искам да знам какво мислиш за снимката !

След като дискретно смени темата, аз ще ти предоставя снимката в тази и форма, която се смята за оргинал.

Публикувано изображение

Не коментирам. Информацията е класифицирана.

Чакай ! Как ще спиш ? Не си открил истината ! Не си свободен !

Искам да знам какво мислиш за снимката !

Прав си за снимката,някой се е престарал и си е играл с фотошопа.Но оригинала също е много красноречив.Намерих го между впрочем.Публикувано изображение

Разгледай я внимателно и ми кажи,кой е заснел двамата космонавти?

След като дискретно смени темата, аз ще ти предоставя снимката в тази и форма, която се смята за оргинал.

Публикувано изображение

Моя кадър е по-оригинален-директно от НАСА ми го пратиха.... :lol6:

Сериозно ли ме питаш ?

Pete Conrad - отражението му се вижда на шлема.

Защо пък не ? Я виж колко е забавно тук.

Сериозно те питам.Колко си на "ти" с фотографията?Нали ти е ясно че даже и да приемем камерите от това време да имат автофокус , да снимаш на сляпо и да извадиш такъв перфектен кадър си е повече от късмет.Доколкото виждам модела на камера дето е закачена на луноходеца на преден план,това средноформатни камери с ролфилм.И другото което е очеизвадно е че камера е на нивото на гърдите им.Е как тогава е снимал от такава гледна точка,не виждам отразения изобщо да си е вдигнал ръката с камера в нея.

Още въпроси има ли ?

Че ще си лягам.

Ок ,утре ще продължим.

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Преди време дадоха по БТВ филм за 'кацането на Луната', в който бяха споменати всички онези факти от руския сайт. Не знам как може все още да има хора, които да вярват, че и да спорят за истинноста на 'лунната разходка'...

Редактирано от rhad (преглед на промените)

Ето го линка (на английски) за излязлата книга:

http://www.darkmission.net/dmmain.htm

Източник

Преди време дадоха по БТВ филм за 'кацането на Луната', в който бяха споменати всички онези факти от руския сайт.

Не знам как може все още да има хора, които да вярват, че и да спорят за истинноста на 'лунната разходка'...

Бих казал, че бТВ е най-пропагандната медия в Бг след 1989-та насам, правеща манипулацията на световната концпирация по фин начин. Доказана ашкеназка медия на ашкенази Рупърт Мърдок.

'Мърдок' е едно от главните вавилонски 'божества'.

Каквото е 'вярно' зa тебе е абсолютна лъжа за мене. "Deus est devil inversus" and vice versa.

Бих казал, че бТВ е най-пропагандната медия в Бг след 1989-та насам, правеща манипулацията на световната концпирация по фин начин. Доказана ашкеназка медия на ашкенази Рупърт Мърдок.

'Мърдок' е едно от главните вавилонски 'божества'.

Каквото е 'вярно' зa тебе е абсолютна лъжа за мене. "Deus est devil inversus" and vice versa.

В случая е ясно ,че трябва да се осъществи плавен преход от лъжата към истината.

Нали имаше един принцип колко хора за колко време можеш да заблуждаваш.След като вече всеки с достатъчно познания,лесно може да установи че посещението на луната е продукция на Дисни.....

Гледал ли е някой "Полетът на Кеприкорн 1"? За стъпването на първите хора на Марс? Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.