Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Посетиха ли хората Луната или не?

Featured Replies

Мислиш ли, че за мен има по-голямо значение дали са ходили или не ?

Защо да няма значение? След като някой те излъже пред всички и не си признава ти имаш ли му вяра оттук нататък?.. Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 552
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо да няма значение? След като някой те излъже пред всички и не си признава ти имаш ли му вяра оттук нататък?.. Публикувано изображение

Това трябва да е въпрос към Нео, а и към теб самия.

В самото начало дадох линк към сайт, за който Нео написа :

Да,да, ама не.В руския сайт има разбиващи доказателства.?В тоя дето си посочил само плява.

Още ме напушва смях заради онази злополучна снимка шега.

Ако беше си направил труда да попрочете малко поне, нямаше така да се изложи.

Сега на кого вярвате ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Т.е. -отговаряш само по предназначение? :rolleyes:

Не си 'безотговорен', а си "строго-отговорен"!? Публикувано изображение

Т.е. -отговаряш само по предназначение? :rolleyes:

Не си 'безотговорен', а си "строго-отговорен"!? Публикувано изображение

Абе да ти кажа - зависи.

U.Ra, би ли ми казал защо си махнал двата видеоклипа от новия си профил? Току-що ти гледах новото видео, много интересни картинки има в края на видеото. Публикувано изображение А онези с лоста да не би да имат за цел да измъчват нагата, а? :ph34r:

Ето, че и Прабхупада е предрекъл измамата с кацането на луната:

http://www.youtube.com/watch?v=YPmEpv5Ue8E...feature=channel

Отдясно с списъка с видеоклиповете са сложени и другите части от филма.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ето, че и Прабхупада е предрекъл измамата с кацането на луната:

http://www.youtube.com/watch?v=YPmEpv5Ue8E...feature=channel

Отдясно с списъка с видеоклиповете са сложени и другите части от филма.

Поназнайваш ли английски, или да превеждам?

The International Society for Krishna Consciousness has published articles on its Web site in favor of hoax accusations. Srila Prabhupada instructed his students to write to the LA Times and he outlined ten reasons why they did not go to Chandra Loka, the Moon planet. His students remember three of the points: The International Society for Krishna Consciousness (ISKCON) is a new religious movement based on Bengali, or more specifically Gaudiya, Vaishnavism founded by A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, referred to by followers as His Divine Grace, in New York in 1966. ... A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada (September 1, 1896â?“November 14, 1977) was the founder of the International Society for Krishna Consciousness (popularly known as the Hare Krishnas). Born as Abhay Charan De, in Kolkata, West Bengal, India. ...

By its own admission NASA agreed the temperature on the moon to be 200 degrees below zero—no human body could withstand that temperature even with 1969 technology;

The moon's surface according to Vedic conclusion, common sense, and scientific reasoning is made of a reflective substance; why then are there shadows in the video?;

The international community of scientists at that time did not recognize the validity of the moonwalk, nor did they give credence to it.[20][21]

The late U.S. Senators Alan Cranston (D-California) and Strom Thurmond (R-South Carolina) were on record as having written to NASA passing on the concerns of their constituents.[11] Alan MacGregor Cranston (June 19, 1914 â?“ December 31, 2000) was a U.S. journalist and politician. ... Federal courts Supreme Court Circuit Courts of Appeal District Courts Elections Presidential elections Midterm elections Political Parties Democratic Republican Third parties State & Local government Governors Legislatures (List) State Courts Local Government Other countries Atlas Politics Portal Further information: Politics of the United States#Organization of American political parties The Democratic... James Strom Thurmond (December 5, 1902 â?“ June 26, 2003) was an American politician who served as governor of South Carolina and as a United States Senator representing that state. ... GOP redirects here. ...

В самото начало дадох линк към сайт, за който Нео написа :

Още ме напушва смях заради онази злополучна снимка шега.

Ако беше си направил труда да попрочете малко поне, нямаше така да се изложи.

Сега на кого вярвате ?

Кен , много си смешен в опита си омаловажиш ,това което съм написал.Оригиналната снимка е ключа към истината-затова са направили и монтажа-но забележи как са кропнали кадъра!!!Ето пак за нечулите и неразбралите:

Всеки сравнително опитен фотограф ще ти каже ,че не е възможно отразения в шлема да е снимал .Снимал е професионален фотограф с апарат на нивото на очите,затова има тия разминавания в хоризонтите,и затова камерата закрепена на гърдите на Бийн се вижда отгоре и гледа в страни и надолу.В отражвнието в шлема е видно че двамата стоят един срещу друг,по оптичните деформации е ясно че е снимано с широкоъгълен обектив и очеизвадно от трети човек които е много по близо до Бийн,а Конрад се вижда в цял ръст отразен в стъклото на скафандъра,които е с кълбовидна форма,но странно дава отражение като плоско огледало???Ако Конрад бе правил тази снимка би трябвало да ползва телеобектив..

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Всяка сянка на Луната е минус 180 градуса, а всяка осветеност е плюс 180. Няма филмова лента, която да издържи тези разлики. При много по-малки разлики филмовата лента прави прекрасен конденз. От 30 на 10 градуса вече е кондензирала.

Ясно е едно - тези фотоси, които се пробутват за оригинални снимки на лунната повърхност, са фалшификати. Въпросът не е в това. Въпросът е съвсем друг за мен. Не дали е стъпвал човек на Луната, а кой е стъпил първи. Понеже американците са болни от мегаломания като цяло, като направят нещо, думкат тъпана по цял свят. А руснакът действа и мълчи. Защо вече 40 години никой не повтори опитите на първите човеци, стъпили там... Специално за космическите програми има неща, които са засекретени и не се изнасят като масова инфо.

Тук намерих интересна хипотеза:

Има и различни апетити към признаването на първенството при стъпването на Луната. Ако допуснем, че тя все пак е била посещавана прочетете и следващата хипотеза за това кой всъщност е бил на Луната преди американците.

На конференцията в Потсдам през август 1945 г. държавните глави на победителите във Втората Световна война - СССР, САЩ и Англия обсъждат разделянето на Германия. Сталин предлага разглеждането и на проблема за подялбата на Луната и подписването на документ за приоритета на СССР. Присъстващите не могат да повярват на онова, което чуват. Американският историк и военен преводач на Хари Труман Робърт Майлин си спомня: “Труман помисли, че неправилно съм превел думите на Сталин и попита: “Извинете, господин Сталин, вие, разбира се имате предвид разделянето на Германия?

- Не, господин Труман, имам предвид именно Луната. За Германия ние вече се разбрахме. Искам да разберете, че СССР има достатъчни технически възможности, за да докаже по-най-сериозен начин нашия приоритет”.

Аналитиците на американския президент тогава решили, че Сталин се е побъркал, което е отчасти потвърдено от разузнаването им. Но документът за “Приоритет на Съветския съюз при усвояването на Луната” е подписан.

Вече почти никой не се съмнява, че след обявения си полет до Луната американците пробутаха на света фалшиви снимки. Те са примитивно монтирани и за това вече се писа многократно. Нийл Армстронг, първият американски космонавт, стъпил горе, призна в последното си интервю: “…Луната е обитаема, при това обитаема отдавна… Лунните космически изследвания се водят само за отвличане на вниманието. Корабите летят към нея не за да картографират обратната й страна, да задействат луноход или да вземат проби от грунта. На Луната има много военни бази, при това не на извънземни и не американски”.

Слез излизането на скандалното интервю Нийл Армстронг е затворен в лудница, там е и до днес. Съдбата на другите американски космонавти, кацали на Луната е нелепа - почти всички загинаха при странни обстоятелства.

В излезлите си на Запад мемоари академик Фьодоров, участник в полярната експедиция на Папанин пише: “Имаше слухове, че в края на 30-те години при абсолютно секретност, Сталин е реализирал грандиозен космически проект. Говореше се, че по проекти на Циолковски е построено съоръжение за изстрелване на космически кораби”. Отпечатват се и разкази на хора, които твърдят, че техни близки са работили на Луната. В Комисията по аномални явления пристигат свидетелства на роднини, чули признанията на хора от семейството си пак за същото. Летецът-изпитател С. Анохин също преди смъртта си свидетелства, че още в 40-те години е пилотирал ракета.

Знае се, че тогава около Киев спешно е създаден суперсекретният проект “Киев-17”. На мястото на печално известната атомна централа в Чернобил за три месеца е построено военно градче, летище с няколко писти, осем завода, огромни хангари. Строителството е завършено през юни 1941 г., когато избухва Втората Световна война и от съображения за сигурност целият комплекс е взривен. Но остават действащи космическите централи в дълбокия Сибир и в Казахстан.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Кака ми Mайа е в илюзия. :clap:

Кой стъпвал първи на Луната?... :P

Ми да не е Пенисът на домашното ми куче Пеньо , Маата?.. :clap:

Според тебе, КАДРИТЕ с развяващия се американски флаг забито в лунната повърхост, където няма атмосфера са фалшификат на Adobe Premierе?.. :wors:

Поздравявам те с парчето "Америка" на Рам Щайн! :wors:

Всяка сянка на Луната е минус 180 градуса, а всяка осветеност е плюс 180. Няма филмова лента, която да издържи тези разлики. При много по-малки разлики филмовата лента прави прекрасен конденз. От 30 на 10 градуса вече е кондензирала.

Ясно е едно - тези фотоси, които се пробутват за оригинални снимки на лунната повърхност, са фалшификати. Въпросът не е в това. Въпросът е съвсем друг за мен. Не дали е стъпвал човек на Луната, а кой е стъпил първи. Понеже американците са болни от мегаломания като цяло, като направят нещо, думкат тъпана по цял свят. А руснакът действа и мълчи. Защо вече 40 години никой не повтори опитите на първите човеци, стъпили там... Специално за космическите програми има неща, които са засекретени и не се изнасят като масова инфо.

Тук намерих интересна хипотеза:

Има и различни апетити към признаването на първенството при стъпването на Луната. Ако допуснем, че тя все пак е била посещавана прочетете и следващата хипотеза за това кой всъщност е бил на Луната преди американците.

На конференцията в Потсдам през август 1945 г. държавните глави на победителите във Втората Световна война - СССР, САЩ и Англия обсъждат разделянето на Германия. Сталин предлага разглеждането и на проблема за подялбата на Луната и подписването на документ за приоритета на СССР. Присъстващите не могат да повярват на онова, което чуват. Американският историк и военен преводач на Хари Труман Робърт Майлин си спомня: “Труман помисли, че неправилно съм превел думите на Сталин и попита: “Извинете, господин Сталин, вие, разбира се имате предвид разделянето на Германия?

- Не, господин Труман, имам предвид именно Луната. За Германия ние вече се разбрахме. Искам да разберете, че СССР има достатъчни технически възможности, за да докаже по-най-сериозен начин нашия приоритет”.

Аналитиците на американския президент тогава решили, че Сталин се е побъркал, което е отчасти потвърдено от разузнаването им. Но документът за “Приоритет на Съветския съюз при усвояването на Луната” е подписан.

Вече почти никой не се съмнява, че след обявения си полет до Луната американците пробутаха на света фалшиви снимки. Те са примитивно монтирани и за това вече се писа многократно. Нийл Армстронг, първият американски космонавт, стъпил горе, призна в последното си интервю: “…Луната е обитаема, при това обитаема отдавна… Лунните космически изследвания се водят само за отвличане на вниманието. Корабите летят към нея не за да картографират обратната й страна, да задействат луноход или да вземат проби от грунта. На Луната има много военни бази, при това не на извънземни и не американски”.

Слез излизането на скандалното интервю Нийл Армстронг е затворен в лудница, там е и до днес. Съдбата на другите американски космонавти, кацали на Луната е нелепа - почти всички загинаха при странни обстоятелства.

В излезлите си на Запад мемоари академик Фьодоров, участник в полярната експедиция на Папанин пише: “Имаше слухове, че в края на 30-те години при абсолютно секретност, Сталин е реализирал грандиозен космически проект. Говореше се, че по проекти на Циолковски е построено съоръжение за изстрелване на космически кораби”. Отпечатват се и разкази на хора, които твърдят, че техни близки са работили на Луната. В Комисията по аномални явления пристигат свидетелства на роднини, чули признанията на хора от семейството си пак за същото. Летецът-изпитател С. Анохин също преди смъртта си свидетелства, че още в 40-те години е пилотирал ракета.

Знае се, че тогава около Киев спешно е създаден суперсекретният проект “Киев-17”. На мястото на печално известната атомна централа в Чернобил за три месеца е построено военно градче, летище с няколко писти, осем завода, огромни хангари. Строителството е завършено през юни 1941 г., когато избухва Втората Световна война и от съображения за сигурност целият комплекс е взривен. Но остават действащи космическите централи в дълбокия Сибир и в Казахстан.

Кака ми Mайа е в илюзия. :clap:

Кой стъпвал първи на Луната?... :clap:

Ми да не е Пенисът на домашното ми куче Пеньо , Маата?.. :wors:

Според тебе, КАДРИТЕ с развяващия се американски флаг забито в лунната повърхост, където няма атмосфера са фалшификат на Adobe Premierе?.. :wors:

Поздравявам те с парчето "Америка" на Рам Щайн! :wors:

:P

U.Ra, понякога се учудвам на твоите писания, които имат съвсем явна сексуална насоченост. Чудя се какво ли те кара да пишеш такива неща! :idea:Публикувано изображение

А между другото, ти наистина ли имаш куче Пеньо? Публикувано изображение

:P

U.Ra, понякога се учудвам на твоите писания, които имат съвсем явна сексуална насоченост. Чудя се какво ли те кара да пишеш такива неща! :wors:Публикувано изображение

А между другото, ти наистина ли имаш куче Пеньо? Публикувано изображение

Сексуалната насоченост е н есамо фиктивна, но и ИЗСЛЕДОВАТЕЛКО-ОБРАЗОВАТЕЛНА, както Овен не ми е Слънчевия, а Аседенталния знак.

Сексуалната енергия е много важна за преодоляване за този, който е познал Бога.

А самите религии не проповядват това а СКРИТА СЕКСУАЛНОСТ, която после води логично до деструкция.

Нещата тръгват с Шива и древните лунни култове и днес са в примитивните и лицемерни абрахамски религии, които ДО ЕДИН почитат фалуса, а се правят на 'Пеньо стъпил на Луната" :clap: :clap:

Това е трагедията на кали-йуга. И АТЕИСТИТЕ И РЕЛИГИИТЕ(абрахамските) почитат Фалуса, и когато им го кажеш и докажеш си губят разсъдъка.

Този който боготвори фалоса ЩЕ МУ СЕ НАЛОЖИ и да почита и кръвта и разрушението. Те са "скачени съдове"

Въпрос: Защо се задълбочавате толкова в една снимка. Не отричам, че може да има и фалшификати сред снимките, не разбирам чак толкова, не съм експерт във фотографията, но е нормално и във всяка истина да има и по малко лъжа. В случея истина - стъпване на луната. Лъжа - няколко снимки, направени в последствие с цел, да се задоволи народа от към хубави кадри.

За знамето, аз дадох линк, но кой да чете. На знамето не му е нужна атмосфера, за да се вее.

Знамето може да се вее във вакуум! Докато Нийл Армстронг и Бъз Олдрин са завъртали пръчката, опитвайки се да закрепят знамето на Луната, те са създали ефекта на “веене”, който няма нищо общо със задвижването на плата от вятъра.

Тук са две снимки на същия флаг ( след закрепването му ), като втората е направена известно време след първата. Те показват, че флага си е останал непроменен.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

За тези дето писаха за зведите аз пак си имам въпросче: На снимките от космическите совалки също няма звезди! Защо?! Прекалено наличие на атмосфера?!

Мисля, че имаме фотограф,който би трябвало да знае...

...когато грее ярко слънце всеки фотограф ще отбележи, че времето на експозиция трябва да е кратко. Така ярките обекти, които отразяват слънчева светлина ще се проявят на филма. Но звездите са слаби обекти!...

Сексуалната насоченост е н есамо фиктивна, но и ИЗСЛЕДОВАТЕЛКО-ОБРАЗОВАТЕЛНА, както Овен не ми е Слънчевия, а Аседенталния знак.

Сексуалната енергия е много важна за преодоляване за този, който е познал Бога.

А самите религии не проповядват това а СКРИТА СЕКСУАЛНОСТ, която после води логично до деструкция.

Важна е за преодоляване на какво?

И за каква скрита сексуалност говориш? Какво е за теб Открита сексуалност?

Направете си тема, тука говорим за луната...

В религиите говорим.

Нагите, змиите са носители както на оплождането, така на разрушението. ТОВА Е МАТЕР. свят.

Няма нищо общо с Бога.

Като почнем от илюминати(които движат светската държава) та стигнем до абрахамците-ВСИЧКИ СА обожатели на нагите, В СКРИТА ФОРМА. Това имах в предвид.

За да постигнеш божие съзнание ти трябва не само да не се увличаш по земни удоволствия, но и по земни дела. :)

....нали разбираш?... иначе се 'забававяш' и забравяш... както е и положението днес.. Публикувано изображение

И илюминати и абрахамци-В ИЛЮЗИЯ! :)

За да постигнеш божие съзнание ти трябва не само да не се увличаш по земни удоволствия, но и по земни дела. :angry:

Добре! Сега ме е страх да те попитам едно нещо. Ама да ми отговориш, ей! Ти от ВСИЧКИ земни удоволствия ли си се отказал?!!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

На знамето не му е нужна атмосфера, за да се вее.

Знамето може да се вее във вакуум!

Наистина ми затвърждаваш мнението за поколението на компютърните игри и генетично модифицираните храни! Публикувано изображение

Няма и друго какво да очаквам от поколението на виртуалната реалност! :angry:;)

Наистина ми затвърждаваш мнението за поколението на компютърните игри и генетично модифицираните храни! Публикувано изображение

Няма и друго какво да очаквам от поколението на виртуалната реалност! :angry:;)

И това го има, макар че 90% от младежите знаят само от къде се включва машината. Но това, което съм написал е вярно, провери го ако искаш в учебник по физика.

Все още НИКОЙ не е стъпвал на луната, и в близките двайсет години никой няма да стъпне, луната е девственна все още!

И аз така мисля - никой още не е стъпил на Луната.

Държа добре да подчертая това. Апетити има големи, но реалността е друго нещо. И според мен Луната е още девствена. Но, понеже не мога да докажа това свое интуитивно мнение, макар да се доверявам на интуицията си изцяло, се въздържах да го напиша. Но мисля точно така и аз. Ясно е, че снимките на американските астронавти са прах в очите на масите. Луната - нашата стара майка, на похитители не се дава... Тя може да приеме някого, но не и да се завладее - ето това човекът трябва да проумее, когато тръгва натам...

Който ще стъпи на нея, ще бъде човек чист и добър, лишен от комерчески целии и болни страсти за завладяване.

И аз така мисля - никой още не е стъпил на Луната.

Държа добре да подчертая това. Апетити има големи, но реалността е друго нещо. И според мен Луната е още девствена. Но, понеже не мога да докажа това свое интуитивно мнение, макар да се доверявам на интуицията си изцяло, се въздържах да го напиша. Но мисля точно така и аз. Ясно е, че снимките на американските астронавти са прах в очите на масите. Луната - нашата стара майка, на похитители не се дава... Тя може да приеме някого, но не и да се завладее - ето това човекът трябва да проумее, когато тръгва натам...

Който ще стъпи на нея, ще бъде човек чист и добър, лишен от комерчески целии и болни страсти за завладяване.

Извинявай, но все пак много отнесено и романтично говориш! "Само чист и добър човек..., не се дава на похитители..., тя може да приеме някого, но не и да се завладее..." Не говорим за човек, а за парче скала.

И това го има, макар че 90% от младежите знаят само от къде се включва машината. Но това, което съм написал е вярно, провери го ако искаш в учебник по физика.

Точно в учебника по физика това е анти-физика, но бях чел фабрикациите на илюминати за "НОВ ВИД ВЕЕНЕ", което не се предизвиква от вятър и атмосфера. :angry:

ТЕЗИ 'научни' НОВИ физични ТЕОРИИ са от рода пак на 'научните':

1)поясът на ван Ален е безвреден дори за куче и в него кучето трявба да престои години за да го заболи главата Публикувано изображение

2)цигарите са полезни за жените, защото има ексроген-хормон, а вредни за мъжкия тестостесторон

3)при бомбандировките в Югославия се доказа, че Уран238 не само, че не е радиокативен, но се изполва в хранително-вкусовата промишленост Публикувано изображение

...ще ти препоръчам да се върнеш в самопризнанията на "Протоколи на ционистите' за да видиш, че са си признали, че ще правят науката на маймуна- ще я обръщат и въртят както си искат. И ВСЕ 'НАУЧНО'! Публикувано изображение

Извинявай, но все пак много отнесено и романтично говориш! Само чист и добър човек, не се дава на похитители, та може да приеме някого, но не и да се завладее... Не говорим за човек, а за парче скала.

Както ти казах веднъж и преди - добро дете си, но имаш още доста да сучеш. Ще проумееш много неща след време.

Не е романтика нещо, което е истина. Романтиката е във фотосите, заснети по поръчка на хамериканското правителство.

Както и да е, ясно е че гледаш твърде хумористично на нещата, докато аз се опитвам да докажа тезата, която смятам за правилна и която лесно би доказал всеки уважаващ себе си физик. За нещастие аз все още не съм такъв а и нямам намерение да ставам да това пък не мога да ви "закопая" с твърдения, защото и това е което аз знам е на база чуто или четено и възприето. Така че ще те помоля да прочетеш внимателно поста, както и сайта който дадох преди няколко поста, и ако искаш - коментирай, но без надсмешка, аз не се надсмивам над вашите теории, макар и да ми звучат абсурдно.

Редактирано от frason (преглед на промените)

Както и да е, ясно е че гледаш твърде хумористично на нещата, докато аз се опитвам да докажа тезата, която смятам за правилна и която лесно би доказал всеки уважаващ себе си астролог и дори и физик. За нещастие аз все още не съм такъв а и нямам намерение да ставам да това пък не мога да ви "закопая" с твърдения, защото и това е което аз знам е на база чуто или четено и възприето. Така че ще те помоля да прочетеш внимателно поста, както и сайта който дадох преди няколко поста, и ако искаш - коментирай, но без надсмешка, аз не се надсмивам над вашите теории, макар и да ми звучат абсурдно.

Бас държа, че астролозите със сигурност ще я докажат! Аха

:angry:;)

Както и да е, ясно е че гледаш твърде хумористично на нещата, докато аз се опитвам да докажа тезата, която смятам за правилна и която лесно би доказал всеки уважаващ себе си астролог и дори и физик. За нещастие аз все още не съм такъв а и нямам намерение да ставам да това пък не мога да ви "закопая" с твърдения, защото и това е което аз знам е на база чуто или четено и възприето. Така че ще те помоля да прочетеш внимателно поста, както и сайта който дадох преди няколко поста, и ако искаш - коментирай, но без надсмешка, аз не се надсмивам над вашите теории, макар и да ми звучат абсурдно.

Ти може да се смееш, но това са цитати от научните доводи при дадени ситуации на отговорните лица на илюминати през обществеността.

Това, че изглежда смешно доказва, че все пак не си съвсем виртуално-промит мозък и може да пфавиш все още разлика между черно и бяло.

Целта на илюминати(може би за твоите внуци?) е да изкара, че човек е машина или по-скоро "робото-животно", няма душа, няма Бог или те са извартени до безбожност.

между другото, си Близнаци, но не си ли още със СВЕЖО "ЕГ Не" да бъдеш физик още на нивото на разбиращите от НАСА-физиката?... Публикувано изображение

Бас държа, че астролозите със сигурност ще я докажат! Аха

:angry:;)

И тя помага! ;) Ако кучето на Армстрог е зодия Водолей са кацнали не на Луната а на Уран.

Само ако кучето е женско и Рак е възможно! Публикувано изображение

Ако Кучето на Армстронг е Телец значи са просто кацнали в пустинята Невадаааааааааааааааа и шоуто на Къци Вапцаров(ма май не го помниш, защото си била в прект още?...)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.