Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Посетиха ли хората Луната или не?

Featured Replies

Естествено, че я посетиха. Познавам един човек, който е отделил доста време на тоя въпрос и може да ти каже и да ти обясни всеки "феномен", който разните там "Неверници" поднасят на слабите умове. Знамето се веело, сенки имало и пр. глупости.

Даже руснаците го признаха.

А тис филмите, дето разбулват истината...Ми те знаят клакво да продават - хората са глупави и са жадни за конспирации. Щом е така - винаги има кой да им даде.

Eстественото е, че не са. Всички опити Луната да бъде превзета от хора с лоши намерения, ще търпят крах и ще завършват с човешки жертви.

Като е толкова естествено, защо онези, които знаят каква е истината - американските астронавти, са извън строя - или превъртели психически, или алкохолизирани, или измрели...

• Отговори 552
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Eстественото е, че не са. Всички опити Луната да бъде превзета от хора с лоши намерения, ще търпят крах и ще завършват с човешки жертви.

Като е толкова естествено, защо онези, които знаят каква е истината - американските астронавти, са извън строя - или превъртели психически, или алкохолизирани, или измрели...

Ти преди време беше написала, освен, ако не бъркам, че Нийл Армстронг бил в лудницата. Аз прегледах бегло какво пише за него в Wikipedia и не видях такова нещо.

Дядо Армстронг пише в книга, а кучето на Буш седи до него и го гледа.

Публикувано изображение

http://en.wikipedia.org/wiki/Neil_Armstrong

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

[

quote name='tuksum' post='1239923' date='11.01.2009г. в 12:01ч.]Ти преди време беше написала, освен, ако не бъркам, че Нийл Армстронг бил в лудницата. Аз прегледах бегло какво пише за него в Wikipedia и не видях такова нещо.

Ха-ха-ха!А в линка ти открих интересна снимка!

Публикувано изображение

Aldrin took this picture of Armstrong in the cabin after the completion of the EVA.

Само на мен ли ми се струва,че американските космонавти са се снимали като туристи на екскурзия?И тая снимка е правена на сляпо?Без фотографа да е фокусирал виждайки обекта си? :yanim:

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

А и мистериозното изгубване на оригиналите как е обяснено от твоя познат?

Той си направил труда да обясни доста по темата. Ако наистина ви е интересна темата и искате да разберете мнението на човек, който сериозно е изследвал въпроса и целенасочено е събирал факти за да узнае дали наистина сме стъпвали на луната - прочетете този пост, както и постовете след него. Може и цялата тема да прочетете.

http://forum.######/index.php?s=&...ost&p=15244

Има и друга тема, в която VX900 специално се захваща с едно такова "филмче" и стъпка по стъпка ти обяснява всеки един "трик" /защото това са трикове, предназначени за фанатизирани мозъци/, който използват сценаристите на филма. Ето я й нея:

http://forum.######/index.php?showtop...t=0&start=0

Втората тема е много показателна.

Аз ще ви кажа следното. Имайте предвид, че жаждата за сензации и особено конспирации на хорицата е превърната в бизнес модел отдавна. Издават се какви ли не продукти, чиято цел е не толкова да манипулират мнението на хората, колкото да изкарват пари. Всеки знае, че това, което пише в "ШОК" не е вярно, но доста хора го четат. Никой не иска да гледа как ислямски фундаменталисти или др. терористи обезглавяват българин, французин или американец по интернет, но гледат. Така е и с конспирациите. Преди десетина години имаше издадена книга на пазара "50-те най-големи коспирации". От убийството на Кенеди - до вируса на СПИН. За авторите на тези книги не е важно откъде идва СПИН или кой е убил Кенеди и защо. Те ти дават една мн. интересна, но невярна гледна точка.

Така средностатистическият глупак /говорим за милиарди потенциални купувачи на продукта/ прочитат, възприемат и заспиват с идеята, че са една идея по-умни и знаещи от обикновения човек, който вярва, че сме стъпили на Луната, Лий Харви Осуалд е убил Кенеди, а СПИН е продукт на природата. Ама ядец. Те са просто една голяма таргет група на добре отработен модел за правене на пари.

А по въпроса с изчезналите "материали", можете да прочетете "обяснението" веднага. Дали звучи логично - вие преценете:

Сега по нашумялата сензация "Филмът от първите стъпки на Луната ИЗЧЕЗНАЛ!". С две думи: сензационен балон на журналисти профани, този път - западни. Нито става дума за филм, нито нещо е изчезнало! Но сензацията си свърши работата. Онези, които никак не могат да се примирят с факта, че на Луната са се разхождали хора (и то - американци, а не руснаци), веднага нададоха вой: не са изчезнали; унищожили са ги мошениците от НАСА, за да не ги разкрием с новите технологии! За тези нещастници много съм писал; сега само ще дам прогноза: пак ще пият една студена вода, защото материалите или ще бъдат открити или ще се намери протокол, който обяснява какво е направено с тях. Ако наистина ги няма, вероятно са били рециклирани като ненужни.

Това, естествено, е тъпо, но може да се случи в една отдавна вече деградираща бюрократична държавна администрация, непрестанно изпитваща недостиг на средства и балансираща между десетки стари, настоящи и бъдещи програми. В Интернет има поне 5-6 сериозни специализирани сайта, където може да се намерят истинските подробности на това "изчезване". Един от тях е Тук.

Ето накратко основното по този повод:

- Търсят се не видеоматериали, а магнитофонни ленти с телеметрични данни, които обаче съдържат и дигитализираните кадри от специалната ТВ камера, поставена на повърхността на Луната с цел да се осъществи нещо като пряко излъчване на великото събитие.

- Лентите имат само историческа, но не и научна ценност (както се спекулира). Първо, телеметричните данни стават ненужнни веднага след като обработващите ги компютри установят, че в даден момент от полета всичко е наред или ако нещо ненормално се случи - след анализ и установяване на причините. Кадрите на ТВ-предаването са истинската историческа ценност, но те нито могат да дадат нещо допълнително на науката, нито могат да бъдат използвани за проверка дали е ходено на Луната или не. Качеството на записаните там изображения наистина е по-добро от излъчваното по световните телевизии, но далеч по-лошо от снимките, правени с фото- и кино-камерите, които са били също на Луната и са запечатали същите събития от ставащото там. Накрая ще дам линк към такива кадри.

- Въпросните ленти са нещо като бек-ъп и не са "ЖИЗНЕНО-ВАЖНИ ЗАПИСИ". Ако технологиите навремето позволяваха от Луната да се излъчи, а от Земята да се приеме и ретранслира по ТВ-каналите нормален телевизионен сеанс, тези ленти просто нямаше да ги има. Те са продукт на нещо като надлъгване с техническите възможности, за да може човечеството (и най-вече - американските данъкоплатци) да види "наживо", че на Луната ходят хора. Днес такава задача е технически осъществима, но едва ли би била реализирана, защото е икономически неоправдана. Полетите до Луната бяха и винаги ще бъдат върховен амбициозен научно-технически проект, а не шоу...

- Във връзка с всичко това, мен малко ме вълнува дали лентите ще бъдат открити, а ако не - защо. Аз никога няма да забравя 40-те минути, които изкарах тотално вцепенен пред черно-белия телевизор "Опера" (дали някой такъв някъде още работи!?), по който гледах видеозапис на предаването от Луната - излъчен ден след събитието от националната ни "антиимпериалистическа" (тогава) телевизия. Ако нещо забравя, щракам два-три пъти и си го припомням директно от архивите на НАСА. Ако искам по-добро качество (по-добро и от това, което е било на липсващите ленти) - по същия начин!

И вие можете - ето Тук!!!

Това е оригинален специален филм, заснет с 16мм кинокамера, снимаща в режим един кадър в секунда - за да се пести кинолента, тъй-като всеки килограм доставен на повърхността на Луната, тук при изстрелването на ракетата Сатурн 5 изисква два-три допълнителни тона гориво. Филмът продължава час и 11 минути и показва с добро качество голяма част от действията на Армстронг и Олдрин около Лунния Модул. Гледната точка е необичайна - отгоре - но това не пречи да се провери, дали "сцените" са същите като онези, показани от ТВ-камерата, поставена на повърхността (и за чиито резервни ленти сега така се тюхкаме...).

Филмът е в .mov формат и е 10MB. Който може, да го дръпне и да му се наслади - ще се убеди, че нищо съществено не е загубено. А ако лентите бъдат открити, много народ ще намаже - ще се скъсат да рекламират и да продават нови (NEW!!!) DVD-та от полетите с "по-добро" качество. Аз, както някои се досещат, няма да си купя от "новите". Даже няма и да си ги изтегля от "пиратските" източници. Става дума за постижения така грандиозни и за събития така велики, че никакво "качество" няма, ама никакво, значение...

Като бонус, ето ви Тук още един линк - .mov филмче от около минута,направено със същата кинокамера, но с нормаллен фрейм-рейт. Ще бъдете в кабината на Лунния Модул, който Армстронг с нечовешко хладнокръвие и свръхчовешко майсторство (това вече наистина са КАЧЕСТВА) прилунява.

Редактирано от trapped (преглед на промените)

camarero, трябва да дадеш малко пояснение за неговорещите хиспански!!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Да ,извинявам се!хехе не се усетих ,щото ми стана мого интересно!

Значи ,щпикера обяснява ,че това е 14 минутен филм ,който е бил заснет и после някакъв го изнесъл от НАСА(абе проста работа ,колко му е да изнесеш едно филмче)между другото се казва ,че тоя дет го е изнесъл не е жив вече!

Това е една сграда в "морето на спокойствието "където кацат американците той (шпикера казва ,че сградата е видяна от земята и имат предварително снимки , но незнаят точно какво е) значи сградата е висока 9 м и 60 м дълга и е в руини .построена с материал от луната в последствие от анализа се установява, че е на повече от 20 000 г.

Когато този амстронг говори с центъра и вижда сградата го прекъсват(а пък нали знаеха предварително) можем да видим по екипирането каква е разликата от това което са пуснали публично и това което е тайното

Их ,мого ми харесват конспирациите!хехе

Той си направил труда да обясни доста по темата. Ако наистина ви е интересна темата и искате да разберете мнението на човек, който сериозно е изследвал въпроса и целенасочено е събирал факти за да узнае дали наистина сме стъпвали на луната - прочетете този пост, както и постовете след него. Може и цялата тема да прочетете.

http://forum.######/index.php?s=&...ost&p=15244

Има и друга тема, в която VX900 специално се захваща с едно такова "филмче" и стъпка по стъпка ти обяснява всеки един "трик" /защото това са трикове, предназначени за фанатизирани мозъци/, който използват сценаристите на филма. Ето я й нея:

http://forum.######/index.php?showtop...t=0&start=0

Втората тема е много показателна.

Аз ще ви кажа следното. Имайте предвид, че жаждата за сензации и особено конспирации на хорицата е превърната в бизнес модел отдавна. Издават се какви ли не продукти, чиято цел е не толкова да манипулират мнението на хората, колкото да изкарват пари. Всеки знае, че това, което пише в "ШОК" не е вярно, но доста хора го четат. Никой не иска да гледа как ислямски фундаменталисти или др. терористи обезглавяват българин, французин или американец по интернет, но гледат. Така е и с конспирациите. Преди десетина години имаше издадена книга на пазара "50-те най-големи коспирации". От убийството на Кенеди - до вируса на СПИН. За авторите на тези книги не е важно откъде идва СПИН или кой е убил Кенеди и защо. Те ти дават една мн. интересна, но невярна гледна точка.

Така средностатистическият глупак /говорим за милиарди потенциални купувачи на продукта/ прочитат, възприемат и заспиват с идеята, че са една идея по-умни и знаещи от обикновения човек, който вярва, че сме стъпили на Луната, Лий Харви Осуалд е убил Кенеди, а СПИН е продукт на природата. Ама ядец. Те са просто една голяма таргет група на добре отработен модел за правене на пари.

А по въпроса с изчезналите "материали", можете да прочетете "обяснението" веднага. Дали звучи логично - вие преценете:

Да,интересна е темата.Хубавото съвпадение е че и аз гледах първите кадри от лунната одисея на телевизор "Опера".Те бяха върхът на сладоледа през 1969.Но нямам толкова големи пристрастия по въпроса.

Доколкото ми е известно ,изчезналите материали включват и оригиналните диапозитиви от фото камерите.В самите снимки има доста интересни и странни противоречия.

Няма отговор и на най-важния въпрос: Защо не са заснели звездите? Не говоря да се виждат звезди на кадрите от повъхността,питам защо не са насочили камерата нагоре и от статив или просто да я забият в земята ,да заснемат звездното небе гледано от луната?Експонация от 15 или 30 секунди би свършила работа.Вместо да си правят снимки един на друг,можеха да пробват да изхабят някой друг кадър за звездите,нали.Това щеше да е неоспоримото доказателство ,не мислиш ли?

Да ,извинявам се!хехе не се усетих ,щото ми стана мого интересно!

Значи ,щпикера обяснява ,че това е 14 минутен филм ,който е бил заснет и после някакъв го изнесъл от НАСА(абе проста работа ,колко му е да изнесеш едно филмче)между другото се казва ,че тоя дет го е изнесъл не е жив вече!

Това е една сграда в "морето на спокойствието "където кацат американците той (шпикера казва ,че сградата е видяна от земята и имат предварително снимки , но незнаят точно какво е) значи сградата е висока 9 м и 60 м дълга и е в руини .построена с материал от луната в последствие от анализа се установява, че е на повече от 20 000 г.

Когато този амстронг говори с центъра и вижда сградата го прекъсват(а пък нали знаеха предварително) можем да видим по екипирането каква е разликата от това което са пуснали публично и това което е тайното

Их ,мого ми харесват конспирациите!хехе

Ясно, това е значи филма на Кен Джонсън... :huh:

Ти преди време беше написала, освен, ако не бъркам, че Нийл Армстронг бил в лудницата. Аз прегледах бегло какво пише за него в Wikipedia и не видях такова нещо.

Нали не очакваш в Уикипедия да пише нещо такова :

Автор: ibk

Дата: 31-12-07 00:01

мой приятел, режисьор беше в щатите да снима филм за българите, които работят в НАСА. Та от него знам -

НИТО ЕДНА телевизия не е получавала директен видео сигнал за излъчваните кадри - т.е. всичко, което се е показвало по телевизорите тогава (по целия свят)е снимано от монитори.

На пресконференция около 6 години след мисията си Армстронг е започнал да говори някакви неща, при което пресконференцията е била прекратена и той е "прибран" в клиника за около 9 месеца....

и още други неща, но после, че сега ще гледам филмчееее... :)

Даже и да е 100% истина?Не казвам че е,но е доста близко до това което лично видях и чух.Доколкото си спомням Армстронг каза нещо за истината която трябвало да излезе наяве.Доста двусмислено ми прозвуча.

Публикувано изображение

http://en.wikipedia.org/wiki/Neil_Armstrong

Чичо "Силната Ръка" не е луд, тъй като е луд този, дето му дава баницата да яде- "НАСА", е галено за 'Атанас' или обратно се чете сатанА" Публикувано изображение:)

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Иначе-много правилно е кучето да му диктува какво да пише, защото то е било вместо него в ракетата и то му диктува колко "електрон-волта" е земната радиация в пояса на ван Ален. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Kато серия от Досиетата Х звучат извадките от другите форуми

Кажете какви нещастия са се случили с екипажа,освен ,че Армстронг е бил за 9м

в клиника?

На нашия чичко Г.Иванов,за който ни принуждаваха да учим стихчета на изуст нищо му

няма-в смисъл не е от ,лунното проклятие, преждевременната им смърт/полудяване

Между другото по всичкифоруми се нищи тази тема,нещата са доста спорни :)

Не мисля, че е важно кога, как и дали е стъпвал човек на еди коя си планета - важно, че хора като neo2311, макар и доста достоверно да опровергава снимките, въпросните фотоси може и да са правени из някоя пустиня, няма да споря, но всичко което е важно и истина е скрито от погледа на обикновения човечец - работа по траспортиране на хора до Луната, разработки по светлинни или 1/3 от нея скорости, неимоверно развитие на ядрената физика, пътуване на пригодени за тази работа машини с хора на огромни разстояния от Земята - такива и други работи остават открити само за важни хора, за нас ---> снимките от "Луната" и коментарите :rolleyes:

Поздрави от мен.

И да - стъпвали са хора на Луната, прекалено елемнтарна работа е това за да не е сторено и то преди много години.

Горното е мение на мен, неспециалиста, но... отдавна не ми се налага да пробвам дали при падане на цимент от 600 метра височина, ще се размажа, сигурен съм в това, без да съм го пробвал, както и съм сигурен, че човешки крак е съпвал (или скоро ще стъпи) на много повече места от Луната, и не са ми нужни снимки за да знам това.

Нещо се позагуби нишката. Би ли развил малко повече мисълта си...

:huh::computer2:

Не мисля, че е важно кога, как и дали е стъпвал човек на еди коя си планета - важно, че хора като neo2311, макар и доста достоверно да опровергава снимките, въпросните фотоси може и да са правени из някоя пустиня, няма да споря, но всичко което е важно и истина е скрито от погледа на обикновения човечец - работа по траспортиране на хора до Луната, разработки по светлинни или 1/3 от нея скорости, неимоверно развитие на ядрената физика, пътуване на пригодени за тази работа машини с хора на огромни разстояния от Земята - такива и други работи остават открити само за важни хора, за нас ---> снимките от "Луната" и коментарите :)

Поздрави от мен.

И да - стъпвали са хора на Луната, прекалено елемнтарна работа е това за да не е сторено и то преди много години.

Горното е мение на мен, неспециалиста, но... отдавна не ми се налага да пробвам дали при падане на цимент от 600 метра височина, ще се размажа, сигурен съм в това, без да съм го пробвал, както и съм сигурен, че човешки крак е съпвал (или скоро ще стъпи) на много повече места от Луната, и не са ми нужни снимки за да знам това.

• 3 месеца по-късно...

Публикувано изображение

Нео ,скоро прочетох ,че хамериканците се отказват от МКС и се хвърлят с всички сили към луната(щели да шитнат своя дял на китайците)

Японците и те искат да ходят,китайците тоже ,аве голяма навалица ще е !!!

п.п. а забравих ,там вече са наште любимци,хехехехе

Редактирано от camarero (преглед на промените)

Кацнаха да :cheers: Всичко това с теориите, че всичко е измислено е плод на болните мозъци на руснаците, които завиждат на американците ... Те това е :)

Публикувано изображение

Нео ,скоро прочетох ,че хамериканците се отказват от МКС и се хвърлят с всички сили към луната(щели да шитнат своя дял на китайците)

Камареро,не знам какво да ти кажа?Ти сигурен ли си ,че ти си писал тоя пост?Щото и текста и картинката напомнят стила на нашия добър приятел....

А иначе казано ,не съм чувал нищо подобно.Но това не значи ,че не е възможно.

Кацнаха да :cheers: Всичко това с теориите, че всичко е измислено е плод на болните мозъци на руснаците, които завиждат на американците ... Те това е :)

Не руснаците ,а точно американци разлаяха кучетата.Има някаква минимална вероятност нещата да се изяснят до десетина години,но не е ствсем сигурно.

Всичко онова, което се показа по телевизията с кадрите от кацането е възстановка в студио. Иначе, други хора са посещавали Луната, но те никога няма да бъдат пред обективите. Защото начинът, по който са посетили луната е РАЗЛИЧЕН... да речем, че нямам по-подходяща дума.

Всичко онова, което се показа по телевизията с кадрите от кацането е възстановка в студио.

Иначе, други хора са посещавали Луната, но те никога няма да бъдат пред обективите.

Защото начинът, по който са посетили луната е РАЗЛИЧЕН... да речем, че нямам по-подходяща дума.

Какво ти пречи да разкажеш повече за посещението и начина?

Всичко онова, което се показа по телевизията с кадрите от кацането е възстановка в студио.

Иначе, други хора са посещавали Луната, но те никога няма да бъдат пред обективите.

Защото начинът, по който са посетили луната е РАЗЛИЧЕН... да речем, че нямам по-подходяща дума.

Различен начин? Чрез телепортиране? :P:angry:Публикувано изображение

Никога няма да се разбере пълната истина за това, както и за много други неща, за които хората и понятие си нямат! Колкото и да се спори, никой не е бил там, че да каже със сигурност...

Не, но е чрез помощ отвън... или отвъд, зависи от гледната точка. Слезте малко на Земята... всъщност това в случая не е подходящо да се каже, но... добре де! Спрете да мислите, че ако ние не можем "да се качим", то друг не може да слезе... и да ни качи. Отворете си ума и помислете чак пък толкоз ли сме уникални мислещи същества във вселената. Уникални сме по начина, по-който е развито съзнанието ни, но не и самото то. Защо е това ЖЕЛАНИЕ за надпревара, кой пръв щял да посети Луната. Демоснтрация на какво... техническо превъзходство. И да... значи от Луната ще правим ракетни установки и ще стреляме по СССР или USA, зависи кой пръв е успял?! Що за малоумия за простолюдието?!? Не е било никаква надпревара... Било е противопоставяне... както когато със строежа на Вавилонската кула и когато онези отгоре са видели колко добре са се справили хората и как ЯВНО това е попречило НЯКОМУ. Та са ни разединили като раздробили езиците ни. Ще кажете... Хубава историйка, за обяснение защо са различни езиците ни. Но ако тя е обяснение за това, значи е пълен абсурд. Никой не се нуждае от такова обяснение. Факт е, че са различни... някои подобни, но с други - съвсем различни. А тогава защо изобщо ще съществува такава легенда... която твърди, че в началото хората говорели на един език?!? Чие романтично хрумване ще да е било... и защо?! Мда... оттогава досега само различията са били изтъквани. Също както през всички войни. А ние си имаме само една къща - Земята. И докато някои се опитват да ни разделят с религии, раси и прочее малооумщини, други се стараят да ни отворят очите и да ни кажат, че макар и създадени от много различни източници, ни е си оставаме обитатели на Земята.

Четох, четох и все още се чудя. Какъв е проблема да стъпят или кацнат на луната. Няма атмосфера, която е голямата пречка на кацането и излитането от земята. Кацането там от физична гледна точка е над 10 пъти по-лесно отколкото връщането на земята... Стига с тази конспирация ...

Четох, четох и все още се чудя. Какъв е проблема да стъпят или кацнат на луната.

Няма атмосфера, която е голямата пречка на кацането и излитането от земята.

Кацането там от физична гледна точка е над 10 пъти по-лесно отколкото връщането на земята...

Стига с тази конспирация ...

...доста сериозен проблем е...да не кажа по-силна дума... Публикувано изображение

Т.е.? :baby: ... Да почваме вече

ли?... Публикувано изображение

Четох, четох и все още се чудя. Какъв е проблема да стъпят или кацнат на луната.

Няма атмосфера, която е голямата пречка на кацането и излитането от земята.

Кацането там от физична гледна точка е над 10 пъти по-лесно отколкото връщането на земята...

Не знам да ли си прочела , но това е голям проблем за кришнарите ,щото сичките гуру-си са ги учили и проповясват ,че луната е на 800 ооо ли беше( милиона ли?!?!!!) км ,зад слънцето Публикувано изображение демек в трансденталното пространство ,дето може да се разхожда само "БогЪт на боговете-кришна"

И за това е недопустимо ,некакви си хамериканци или друзья даса ходили Там!

Това е все едно ,папата как призна ,че земята била кълбо!

Конспирациите са от друго естество,не от ...

Уш знам какво е конспирация, на теория само... Няма да споря всеобщото мнение е скептично добре. Разбирам ви, като човeк на науката ще си мълча :huh:

Уш знам какво е конспирация, на теория само...

Няма да споря всеобщото мнение е скептично добре. Разбирам ви, като човeк на науката ще си мълча :lol6:

И аз съм Водолей, но вече надживях тази 'наука', към която си се 'закотвил' в момента... Публикувано изображение

...всъщност мухата за фалшивостта за тази 'наука' ми я пуснаха 1 година след като си се родил... :)

Публикувано изображение

Испания потвърди случай на свински грип

27.04.2009 16:03

На 30 април министрите на здравеопазването от ЕС се събират извънредно, за да обсъдят мерките срещу болестта, (а 1 майа(1776) е дебя на Илюминати ).

Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

П.П. ако пак изчезне клипа поради някакви причини/лицензионни споразумения за нашата страна,бе сегашната / ,просто потърсете в тубата или в-бокса:"Rammstein Amerika"

Америка вундабар! :speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.