Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 4

Featured Replies

http://4storing.com/yeimh/eddf05b78178422ef730beb021a37385.html

9434edf01a94c3b9.JPG

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 95,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Едва ли някой ще се заеме с човек, който иска помощ, а прави каквото си иска. Дръжте си откраднатата и платена алтернатива на Spybot S & D (наречена SpyRemover с КРАК-а) и недейте да сканирате с б

• Поради простата причина, че не разбирате не трябваше да се изказвате неподготвена. Ако можехте да разчитате логовете на ComboFix щяхте да разберете, че почистихме опасни файлове. Дадох Ви инструкции,

• Не ви ли прави впечатление, че не сте в правилната тема ?

Публикувани изображения

• Автор

File Virus.1C.Tanga.a received on 11.27.2008 13:00:25 (CET)

Current status: finished

Result: 10/37 (27.03%) От ноември досега е минало доста време. Изтеглих безпроблемно файла на компютър защитаван от Symantec Antivirus - вижте резултати към днешна дата http://scanner.virus.org/scan/F6N3USKin/8f...9e20cd265672f0e Не мога да го стартирам при включена защита и ще го изтрия . Изглежда реагират тези, които го преценяват за заплаха.KAV 2009 реагира подобно на ESET. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Момченце си ти бе келеш със келеш.... Нещо те избиват нервите май!

Ами това си е истината.Нееднократно те критикуваха в рамките на няколко месеца - извод не си направи.

Колко резултати си дал тука я се замисли малко човече.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ами това си е истината.Нееднократно те критикуваха в рамките на няколко месеца - извод не си направи.

Колко резултати си дал тука я се замисли малко човече.

Хех.....спокойно ТИ си Голямото, Великото, Ти.....успокои ли се сега...? Божееее, боже....колко първосигнални хора имало... ohmy.gif

Хех.....спокойно ТИ си Голямото, Великото, Ти.....успокои ли се сега...? Божееее, боже....колко първосигнални хора имало... ohmy.gif

Казаха ти го толкова пъти,че ми писна и затова ти отговорих.

Откакто си тук в този форум не се спря,ще спреш ли най сетне?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Nikssi, заради Вашата странна критика не разбрах според колегата какви изводи трябва да си направим след проверката на този събран от руснак архив. Исках да сподели начина си на мислене и да ми отговори той за резултата на безплатния Rising. Защо пак го "докарвате" до загуба на желание- при човек проявил инициатива ? Когато съм на някаква преценка - най-интересни са ми противоположните мнения... Ако ще се обиждате -нека не е във форума ! Ако искате се "стреляйте" с вируси на ЛС - но няма да е пред всички. Поздрави

Откакто си тук в този форум не се спря,ще спреш ли най сетне?

Какъв ти е сърбежа...,да речем в последната дискусия по тази тема, не мога да разбира? За 38г. никога не съм говорил, писал или вършил неща, с цел- да се харесвам на някого. Никога! И нямам намерение тепърва да го правя! Всеки има право да ме репликира, вкл. и ти, както пък аз имам право да отговоря на репликата! Дали ще ме репликираш ти, или който и да е друг- си е твое/негово право!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

http://www.Search-and-destroy.com

Kis 7

открит: неизвестна заплаха not-a-virus:FraudTool.Win32.SearchAndDestroy.a URL: hxxp://www.search-and-destroy.com/SearchAndDestroy.exe//SSEngine.dll

wbz2io.jpg

Xe xe и тук ли вече има спам ботове,Kaldata да не е сменила защитата си?

Затворени теми

Keeping it running sufficiently.

Solution from Search-and-destroy.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Автор

http://safeweb.norton.com/report/show?url=...;.x=10&.y=6 Име на хост www.Search-and-destroy.com Интернет доставчик Неизвестен

Държава Съединените Щати Код на държава US (USA)

Град Scottsdale Регион Arizona

IP адрес 68.178.212.133

Аз още вчера попаднах на него, но беше Shareware и не ми се даваха пари за глупости biggrin.gif Ботове навсякъде и тука спам защитата почва да ляга лека по лека. И ESS го засича.

Аз още вчера попаднах на него, но беше Shareware и не ми се даваха пари за глупости biggrin.gif Ботове навсякъде и тука спам защитата почва да ляга лека по лека. И ESS го засича.

Ще става по-зле,ако не вземат мерки по-скоро. biggrin.gif

P.s. Е, поне ще има материал за темата :speak:

• Автор

Нали уж са много ловящите и блокиращите "по-добре" от Symantec - дали обаче е така - вижте http://safeweb.norton.com/report/show?url=....x=12&.y=10 Можем да започваме с проверки и съпоставки. При единични проверки вероятно няма да се объркваме...Да се спори за нещо пак може да се случи - нормално е. Поздрави

Дайте да видим тук как е положението:

При KIS 2009

56674443cq2.png

П.П. @tanganika, само при мен ли линка на твоята снимка дава Not Found?

Добавено:

Mozilla Firefox напоследък не е в час и при мен е така, biggrin.gif ,но с Opera се отваря.

И при IE 7 не се отваря.

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

П.П. @tanganika, само при мен ли линка на твоята снимка дава Not Found?

Mozilla Firefox напоследък не е в час и при мен е така, biggrin.gif ,но с Opera се отваря .

Има ново rogue наречено SpyBot - Search & Destroy.

За Нод вируси на по 2 месеца нови ли им викат хаха,я виж Mpower преди колко време е писал за този сайт преди 2 месеца http://safeweb.norton.com/report/show?url=...p;x=11&y=12

За Нод вируси на по 2 месеца нови ли им викат хаха,я виж Mpower преди колко време е писал за този сайт преди 2 месеца http://safeweb.norton.com/report/show?url=...p;x=11&y=12

Поне на тъпаците ги наричаме тъпаци. Обаче съм сигурен, че ти от личен опит го знаеш. Явно съм изостанал с материала:

1. Не знаех, че NOD32 говори

2. А пък отгоре на всичкото, можел и да вика.

MPower с неговото ниско интелектуално ниво едва ли знае, че излизат нови варианти на вече създадените rogue.

Поне на тъпаците ги наричаме тъпаци. Обаче съм сигурен, че ти от личен опит го знаеш. Явно съм изостанал с материала:

1. Не знаех, че NOD32 говори

2. А пък отгоре на всичкото, можел и да вика.

MPower с неговото ниско интелектуално ниво едва ли знае, че излизат нови варианти на вече създадените rogue.

Дай го този нов вариант да го видим,че си изостанал е ясно :yanim:

Каквато програмата такива и феновете заблудени :yanim:

Освен ниското интелектуално ниво, манията, че софтуера говори, че понякога даже и вика явно MPower има и сериозен проблем със зрението и не вижда, че вече съм дал линк. Кой го казва само - "Аз съм фен нЪ Norton, а той е пЛоизведен в Юнайтед Стейтс".

Fixer кухо парче си ама аре,питах те къде е тая нова версия като версията е 2008г.

dibujoua4.png

С това ниско интелектуално ниво и с това жалко подобие на твоето зрение до никъде няма да стигнеш. Къде съм ти писал, че има нова версия?! Писал съм, че има нов вариант. Сега и като на бавно развиващ ли трябва да ти обяснявам?!

• Автор

"""hxxp://freesoft.ru/getit.html?file=rep/666757/AR-ZV.EXE Колко и кои програми установяват троянец тук!?""" Зададох си въпрос от компютъра със Симантек и сам си отговарям от компютъра с Касперски - потвърждавам липса на реакция от руската програма https://www.virustotal.com/analisis/60f84bd...ddc5a5c182a8cec Поздрави

Дайте да видим тук как е положението:

Еми не е много зле с Norman работата, прихванати, изтрити и копирани в карантина са JS/Agent.A, HTML/Crypted.C

и първият файл още веднъж. Тегля архив 245...... И така:Norman Virus Control version 5.99 с вчерашни дефиниции

докладва 213 инфектирани файла. Ха сега де....колко са всъщност, 245 или повече?

Редактирано от thomson (преглед на промените)

Какво лови Нод тук,това е ново не твойте стари ментета.

http://scan-on-line.av-2009.com/fa1/89841

Това лови - post-54928-1232738668_thumb.jpg :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.