Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 4

Featured Replies

Значи до момента има много малко резултати:

1. Panda- 284

2. Avira- 360

3. NOD32- 289

Други резултати от пълния архив не видях. Нека да видим резултати от Norton, Avast и разбира се чичо Ваньо!

Аз ви показах резултати от NORTON при отваряне на архива :P

Защитата няма да си я спра в никакъв случай :lol6: Краен резултат компютъра ми е чист.Ае с здраве. :rap:

Я ми кажете колко вируса има за Линукс в този архив,като сте разбирачи аз знам.

Чакам автора да отговори(в което се съмнявам)

Редактирано от [Mpower] (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 95,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Едва ли някой ще се заеме с човек, който иска помощ, а прави каквото си иска. Дръжте си откраднатата и платена алтернатива на Spybot S & D (наречена SpyRemover с КРАК-а) и недейте да сканирате с б

• Поради простата причина, че не разбирате не трябваше да се изказвате неподготвена. Ако можехте да разчитате логовете на ComboFix щяхте да разберете, че почистихме опасни файлове. Дадох Ви инструкции,

• Не ви ли прави впечатление, че не сте в правилната тема ?

Публикувани изображения

Значи да кажа, че когато аз свалях архива от един сайт, докато беше заключен с паролата, Авирата изобщо не реагира!!! :):) Сканира вече сваления, но заключен архив 3 пъто, НО Авирата мълчеше! Чак след отключването даде резултат 360!

Знам колко са точните бройки на заразите /по данни на автора на архива/, но няма да кажа, докато не видя резултат от Касапа за целият архив!

Значи да кажа, че когато аз свалях архива от един сайт, докато беше заключен с паролата, Авирата изобщо не реагира!!! :):) Сканира вече сваления, но заключен архив 3 пъто, НО Авирата мълчеше! Чак след отключването даде резултат 360!

Знам колко са точните бройки на заразите /по данни на автора на архива/, но няма да кажа, докато не видя резултат от Касапа за целият архив!

Как очакваш да се провери архив заключен с парола...Касапа също има опция дали да сканира архиви с парола (но като стигне до такъв очаква да я веведеш за да продължи проверката) или да можеш да го нагласиш да пропусне това съдържание (scan password-protected archives)...

It means that it will pause the scan there until you input the password. Password protected archives can't be scanned without their password.

ods_mail_2(en).jpg

protected_oas(en).gif

За подобни вируси в архиви с парола се правят специални дефиниции:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=459159

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Значи да кажа, че когато аз свалях архива от един сайт, докато беше заключен с паролата, Авирата изобщо не реагира!!! ;):whist: Сканира вече сваления, но заключен архив 3 пъто, НО Авирата мълчеше! Чак след отключването даде резултат 360!

engineer Титлата Мастър Фишерман е свободна предлагам да ти я връчат biggrin.gif

Изобщо не ти е ясно какво има в архива,питах те колко бройки зловреден код съдържа архива за ЛИНУКС?

engineer Титлата Мастър Фишерман е свободна предлагам да ти я връчат biggrin.gif

Изобщо не ти е ясно какво има в архива,питах те колко бройки зловреден код съдържа архива за ЛИНУКС?

Прав си! не само, че не знам, но което е по-важното- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! Интересува ме след като знам, че в архива има N-на брой зарази, колко от тях открива програма "Х", колко програма "У", колко програма "Z"" и т.н... Разбра ли сега какво МЕ интересува....останалото го оставям за спИцИалиститИ.... cool.gif

Прав си! не само, че не знам, но което е по-важното- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! Интересува ме след като знам, че в архива има N-на брой зарази, колко от тях открива програма "Х", колко програма "У", колко програма "Z"" и т.н... Разбра ли сега какво МЕ интересува....останалото го оставям за спИцИалиститИ.... cool.gif

Така не стават нещата,като не си наясно не пускай по добре нищо,с тоя архив можеш да залъгваш шаранчета като

Fixer дето квото видат из темата го пращат за анализ на Нод.Ама от къде да се сети че,вместо да помага губи времето на хората.

• Автор

И класифицирането на кой продукт е основа на преценката ? И защо аз все съм с програми дето не щат да броят по тези начини и до толкова много ? Как си убеден в откровеността на автора на подбора на "заплахите" ? За много други продукти дали всички те изобщо са заплахи ? Поздрави

Така не стават нещата,като не си наясно не пускай по добре нищо,с тоя архив можеш да залъгваш шаранчета като

Fixer дето квото видат из темата го пращат за анализ на Нод.Ама от къде да се сети че,вместо да помага губи времето на хората.

Абе мухльо, това което пристига тук, аз вече съм го дръпнал и съм го изпратил, ако не се засича. Поне правя нещо за разлика от теб. И в архива има реални заплахи, както виждаш и резултатите на другите го доказват.

Като гледам май ти си първото шаранче де налапа въдицата:

Norton biggrin.gif 40 вируса от които 19 изтри автоматично.

Ето и архива без парола

http://4storing.com/ybj5h/d7a8a805d474c291ed728c8742c6f847.html

Тая антивирусна е от юнайтед Стейтс ей :rolleyes:

Като не ти уийдсва нещо, недей тества- никой не те кара. И не ми казвай какво можело и какво не можело.... Що се отнася до "помагането", аз не се вживявам в ролята на помагач, на която и да е програма. Това, което ме интересува е само и единствено- статистиката...като се опитва да подтвърдя /или опровергая/ официалната такава. Детайлите: какъв тип вируси имало, за коя операционна система били предназначени и т.н....ги оставям на СпИциалистИ като теб...аз съм един мъъъъничък аматьор-любител с най-елементарни антивирусни познания и мен това не ме вълнува! vacation1.gif

И класифицирането на кой продукт е основа на преценката ? И защо аз все съм с програми дето не щат да броят по тези начини и до толкова много ? Как си убеден в откровеността на автора на подбора на "заплахите" ? За много други продукти дали всички те изобщо са заплахи ? Поздрави

Принципно има резон в това, което говориш, но съм убеден, че бройките са точни! няма данни, коя програма е "в основата" на преценката, но съм убеден, че заплахите са точно колкото ги дава. Интересно, кати си подавате пасове с някое друго линкче, не се съмнявате, че нещото е вредно, даже, ако Вирус Тотал само 20% резултат. Обаче друг като пусне нещо- веднага почват коментари.... Интересно обаче, че Касапите мълчат като риби!

Аз не разбирам, но на това Авира извади такъв резултат...

post-124526-1232636032_thumb.jpg

• Автор

Мога пак да инсталирам KAV 2009 и да пробвам. И без това ми е интересно безплатния Rising дали е пазил добре цяла седмица. Поздрави

Аз не разбирам, но на това Авира извади такъв резултат...

Тц...не е вярно това! по нагоре в темата има резултат от Авира...360 бройки отсича!

Тц...не е вярно това! по нагоре в темата има резултат от Авира...360 бройки отсича!

Оффф...айде по-внимателно гледайте и коментирайте...Това пак е от малкия архив на MPower...(само омаза положението с неговите простотии)...

И да отново е изкарал по-малко бройки...С моите настройки аз там изкарах 26, не 23...

И сега да се обърна към потребителя g3org1:

Ако наистина не разбираш...по-добре не се включвай в темата, защото това не е игра !

.... Интересно обаче, че Касапите мълчат като риби!

Аз съм с KAV но одавна загубих интерес колко ми лови антивирусната Comodo Firewall няма нужда от дефиниции.Дори да пропусне нещо Касперски няма как да преодолее стената която се подчинява само на едно просто правило,иска разрешение от мен.На параноичен режим дори не ме пита директно блокира всеки опит за инжектиране на зловреден код.

Като гледам май ти си първото шаранче де налапа въдицата:

Като не ти уийдсва нещо, недей тества- никой не те кара. И не ми казвай какво можело и какво не можело.... Що се отнася до "помагането", аз не се вживявам в ролята на помагач, на която и да е програма. Това, което ме интересува е само и единствено- статистиката...като се опитва да подтвърдя /или опровергая/ официалната такава. Детайлите: какъв тип вируси имало, за коя операционна система били предназначени и т.н....ги оставям на СпИциалистИ като теб...аз съм един мъъъъничък аматьор-любител с най-елементарни антивирусни познания и мен това не ме вълнува! vacation1.gif

Принципно има резон в това, което говориш, но съм убеден, че бройките са точни! няма данни, коя програма е "в основата" на преценката, но съм убеден, че заплахите са точно колкото ги дава. Интересно, кати си подавате пасове с някое друго линкче, не се съмнявате, че нещото е вредно, даже, ако Вирус Тотал само 20% резултат. Обаче друг като пусне нещо- веднага почват коментари.... Интересно обаче, че Касапите мълчат като риби!

Мастър Фишерман не се прави на чукнат?ясно е че,в измисленото ти архивче има вируси за операционната система ЛИНУКС които Авира отчита като syspect.Това е направено нарочно и с цел.

Fixer много се радвам на такива кръводарители на Чешкия рекламен бизнес като теб cool.gif

Оффф...айде по-внимателно гледайте и коментирайте...Това пак е от малкия архив на MPower...(само омаза положението с неговите простотии)...

.....................

За да сме ясни и да няма повече двусмислия пускам мирър на този архив на engineer:

http://rapidshare.com/files/187302888/virus_collection.rar

Паролата архива: vcollection
Големина - около 23 MB. Мирър на този архив без парола:
http://4storing.com/3ggxo/224236da903fc572ca2578e136ad1922.html

Големина - около 23 MB. Тук архивът е коректен, за разлика от този на [Mpower] (860 КВ). Вчера предупредих да не използвате архива му. Но като гледам [Mpower] и днес не спря да спори за глупости!

Име на файл: virus_collectionMOD.rar

Размер на файл: 23.08 MB

Оригинал

24.204 MB.

На откриите седемте разлики ли ще си играем,

аре стига с тоя цирк.

Редактирано от [Mpower] (преглед на промените)

Име на файл: virus_collectionMOD.rar

Размер на файл: 23.08 MB

Оригинал 24.204 MB. На откриите седемте разлики ли ще си играем, аре стига с тоя цирк.
Айде да спреш с глупостите. Пак се опитваш да разводняваш наново. Когато се дърпа архива на engineer, той е пак 23.08 МВ. Само съм свалил паролата без модифициране. Ако иска, engineer да даде мирър на 4storing без парола. Това, което си дал в последния си коментар:

е с размер: 859.61 KB. Как правиш мирър на оригинал от 23 МВ на 860 KB? Явно не разбираш абсолютно нищо от многократните забележки за огромния спам, генериран вчера и днес от теб...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор

За малкия архив на MPower - Rising установи 9 вируса при 78 проверени файла - всичко останало бе пренебрегнато и пропуснато. За по-големия архив установи 308 вируса при 701 проверени файла. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Мирър на този архив без парола:

http://4storing.com/3ggxo/224236da903fc572ca2578e136ad1922.html

Големина - около 23 MB. Тук архивът е коректен, за разлика от този на [Mpower] (860 КВ). Вчера предупредих да не използвате архива му. Но като гледам [Mpower] и днес не спря да спори за глупости!

Kaspersky IS 7

5n0xm0.jpg

24od8c3.jpg

ruwqj6.jpg

А, ето остатъка от архива,който е с остатъчен размер 72.3кб, след почистването от Касапа: VIRUSTOTAL Result: 0/39 (0%)

Това значава,engineer,че бройка на заразите в него, би трябвало да е са с max. брой 362 ,освен,ако ти не измислиш нещо друго.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

За малкия архив на MPower - Rising установи 9 вируса при 78 проверени файла - всичко останало бе пренебрегнато и пропуснато. Поздрави

Ми нали това казвам че,има вируси за линукс,дори и в моя архив той е същия самоче Нортън го е усакатил без да разбера.С тоя архив никакъв тест неможе да се прави.

Ми нали това казвам че,има вируси за линукс,дори и в моя архив той е същия самоче Нортън го е усакатил без да разбера.С тоя архив никакъв тест неможе да се прави.

Aaaa. Значи си сбъркал с миръра на engineer? От вчера ти беше повтаряно многократно, че си направил грешен мирър, но ти не се спря с цирка. Явно спамът, който ти избълва от вчера до днес не е случаен. Айде да спреш и с глупостите за линукс вируси и тем подобни. Ако не желаеш да участваш в този тест - спри да ръсиш тъпотия след тъпотия. Аргументите при теб както винаги са нула. Повече от теб не сме и очаквали...

Айде да спреш с глупостите. Пак се опитваш да разводняваш наново. Когато се дърпа архива на engineer, той е пак 23.08 МВ. Само съм свалил паролата без модифициране. Ако иска, engineer да даде мирър на 4storing без парола.

Това, което си дал в последния си коментар:

е с размер: 859.61 KB. Как правиш мирър на оригинал от 23 МВ на 860 KB? Явно не разбираш абсолютно нищо от многократните забележки за огромния спам, генериран вчера и днес от теб...

Не ли същата работа когато аз пиша за Комодо че не допуска инжектиране на вируси а ти с твоите ментета не ги ловял та не ги ловял,не се спря въпреки че съм писал много пъти че тях не ги лови а пази от истинските невидими заплахи в нета.Ти може да пишеш а другите не,все твойто не е спам и мнението ти е миродавно и всички трябва да се съобразяват с теб и едва ли не трябва да напусне форума защото според теб спами.Стига вече с тези обиди,обяснявай спокойно и се опитай да разбереш и другите и гледната им точка.

Не ли същата работа когато аз пиша за Комодо че не допуска инжектиране на вируси а ти с твоите ментета не ги ловял та не ги ловял,не се спря въпреки че съм писал много пъти че тях не ги лови а пази от истинските невидими заплахи в нета.Ти може да пишеш а другите не,все твойто не е спам и мнението ти е миродавно и всички трябва да се съобразяват с теб и едва ли не трябва да напусне форума защото според теб спами.Стига вече с тези обиди,обяснявай спокойно и се опитай да разбереш и другите и гледната им точка.

Много неразбираемо и емоционално пишеш. Аз не съм се бил спрял. Ами как да се спра, като пишеш глупости и заблуждаваш, подобно на Mpower? Не ме поучавай, ако обичаш. Аз обяснявам съвсем спокойно. Това става по няколко пъти, като обикновено вие с Mpower винаги продължавате да държите на мнението си, колкото и да е погрешно. Прекаляваш...

P.S. Това последно твое мнение е чист спам, колкото и да не ти е приятно да го чуеш...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Мога пак да инсталирам KAV 2009 и да пробвам. И без това ми е интересно безплатния Rising дали е пазил добре цяла седмица. Поздрави

Защо не представиш резултати от Rising при сканирането на архива предоставен от engineer?Или само трупаш безсмислени,голословни съчинения тук за титла?

Ами не е!

Тук става въпрос за два съвсем различни архива,какво общо има коментара ти към темата?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.