Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 4

Featured Replies

Архива на Нолого без парола----->>>>НИС-2009

dibujouynb7.png

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 95,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Едва ли някой ще се заеме с човек, който иска помощ, а прави каквото си иска. Дръжте си откраднатата и платена алтернатива на Spybot S & D (наречена SpyRemover с КРАК-а) и недейте да сканирате с б

• Поради простата причина, че не разбирате не трябваше да се изказвате неподготвена. Ако можехте да разчитате логовете на ComboFix щяхте да разберете, че почистихме опасни файлове. Дадох Ви инструкции,

• Не ви ли прави впечатление, че не сте в правилната тема ?

Публикувани изображения

Архива на Нолого без парола----->>>>НИС-2009

dibujouynb7.png

Еееее....ашколсун бе момче! най-накрая даде това дето се искаше от теб...и що трябваше да избълваш хиляди празни приказки? :)

Прекратявам тестването...който дал дал! Всякакви резултати от тук нанатък се считат за манипулирани!

Резултати по данни на автора на архива: точно 245 зарази!

1. Panda- 284

2. Avira- 360

3. NOD32- 289

4. NIS 2009- 370

Доста голяма разминаване, което не знам как може да се обясни! Интересното е, че Панда и НОД32 дават резултати доста близки до реалните, което показва, че НОД-а никога не дава нещо "отгоре"!

Очаквайте в близките дни нов тест!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Много неразбираемо и емоционално пишеш. Аз не съм се бил спрял. Ами как да се спра, като пишеш глупости и заблуждаваш, подобно на Mpower? Не ме поучавай, ако обичаш. Аз обяснявам съвсем спокойно. Това става по няколко пъти, като обикновено вие с Mpower винаги продължавате да държите на мнението си, колкото и да е погрешно. Прекаляваш...

P.S. Това последно твое мнение е чист спам, колкото и да не ти е приятно да го чуеш...

Мдаа когато опре до тебе правилата изведнъж се променят,но обидите ти и агресията продължават.Обясни точно кое е глупост и с какво заблуждавам?Някакви точки ли трупаш като се грижиш да обясняваш кое е спам не мога да разбера.

Еееее....ашколсун бе момче! най-накрая даде това дето се искаше от теб...и що трябваше да избълваш хиляди празни приказки? :question:

Прекратявам тестването...който дал дал! Всякакви резултати от тук нанатък се считат за манипулирани!

1. Panda- 284

2. Avira- 360

3. NOD32- 289

4. NIS 2009- 370

Доста голяма разминаване, което не знам как може да се обясни! Интересното е, че Панда и НОД32 дават резултати доста близки до реалните, което показва, че НОД-а никога не дава нещо "отгоре"!

xaxaxa май имаш висока температура :)

Еееее....ашколсун бе момче! най-накрая даде това дето се искаше от теб...и що трябваше да избълваш хиляди празни приказки? :)

1. Panda- 284

2. Avira- 360

3. NOD32- 289

4. NIS 2009- 370

Страница 23 : Коментар: #345 ,сложи си очила и ако може връзка или някакво доказателство (това с твоите камъни по твоята глава )към данните на автора,понеже не ми се вярва да има толкова много false pozitive и толкова много разминаване,това може ти да си го измислил,че бройката 245 или тези данни са много стари.

Nologo, 245 файла може да не е равно на 245 вредоносни кода.В един файл може да са повече от една заплаха,ако е exe с различна степен на пакетиране,може да се сметне за повече от един файл?Броя на сканираните обекти надхвърля 750, един файл може да съдържа няколко обекта.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

engineer, защо пропускаш Касперски с резултат 362 идентифицирани зарази?

Aко се разархивира твоя архив, наистина има 245 отделни файла:

2cijh9f.jpg

tanganika, не ми е ясно защо винаги трябва да доказваш нещо, което е загубена кауза. Не виждам никаква връзка на последните ти два коментара с темата. Даже не си прочел внимателно за какво става дума точно, нали си ме цитирал в собствения си коментар. Виж го пак - коментар #348 от тази тема. Както виждаш, напомняме ти за това, че пишеш празни коментари. А ти отново не се спираш...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Страница 23 : Коментар: #345 ,сложи си очила и ако може връзка или някакво доказателство (това с твоите камъни по твоята глава )към данните на автора,понеже не ми се вярва да има толкова много false pozitive и толкова много разминаване,това може ти да си го измислил,че бройката 245 или тези данни са много стари.

Nologo, 245 файла може да не е равно на 245 вредоносни кода.В един файл може да са повече от една заплаха,ако е exe с различна степен на пакетиране,може да се сметне за повече от един файл?

Брех маааму стара, ще обесите човек за едното чудо! Как да не може да има толкова фалшиви аларами?! Я си спомни теста на V4... колко процента бяха фалшиви аларми? ето линк към сайта от където е свален архива: от тук е свален

Човека си го е казал: "245 штук"!

Брех маааму стара, ще обесите човек за едното чудо! Как да не може да има толкова фалшиви аларами?! Я си спомни теста на V4... колко процента бяха фалшиви аларми? ето линк към сайта от където е свален архива: от тук е свален

Човека си го е казал: "245 штук"!

Ти май не четеш и не вникваш, какво съм написал.

245 файла може да не е равно на 245 вредоносни кода.В един файл може да са повече от една заплаха,ако е exe с различна степен на пакетиране,може да се сметне за повече от един файл?Броя на сканираните обекти надхвърля 750, един файл може да съдържа няколко обекта.

......или тези данни са много стари

..................

Nologo, 245 файла може да не е равно на 245 вредоносни кода.В един файл може да са повече от една заплаха,ако е exe с различна степен на пакетиране,може да се сметне за повече от един файл?Броя на сканираните обекти надхвърля 750, един файл може да съдържа няколко обекта.

Да, това е ясно. Затова подчертах по-горе 245 отделни файла, а не 245 отделни зарази. Не е съвсем същото, съгласен съм.

Ти май не четеш и не вникваш, какво съм написал.

Много добре си чета, но ти се опитваш да правиш интерпретации и вариации. А нещата са простички и чавека си го е казал: вирусы- 245 штук! никъде не се споменава за "файлове". Хайде спрете с интерпретациите. Две от програмите дават ли по-близки резултати до реалността? дават....Правилно казваш: броя на сканираните обекти е към 750...ама именно заразите са 245, което е черно на бяло написано в сайта! Всичко от тук нататък е интерпретация!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Много добре си чета, но ти се опитваш да правиш интерпретации и вариации. А нещата са простички и чавека си го е казал: вирусы- 245 штук! никъде не се споменава за "файлове". Хайде спрете с интерпретациите. Две от програмите дават ли по-близки резултати до реалността? дават....Правилно казваш: броя на сканираните обекти е към 750...ама именно заразите са 245, което е черно на бяло написано в сайта! Всичко от тук нататък е интерпретация!

Знаеш ли по какво съдя,че данните са стари.

1. Panda- 284

2. Avira- 360

3. NOD32- 289

4. NIS 2009- 370

5.Касапа-362

И как така всички откриват и затриват заразите на 100% +голям %(уж) false pozitive , а само 245 бройки били в архива, данните за него са просто стари.

Както и да е,забавлявахме се!

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Така е...аз го сканирах и архивиран и разархивиран...и бройката все беше 362 (вземи си оправи настройките на програмата)...

Исках и аз като Fixer да проверя колко файла ще останат след проверката (както той ги нарече "живи файлове") за да изпратя тук-таме за анализ...и не остана нито един !!!

Папкате бе празна !!! Отделно...голяма част от самите файлове в архива са в отделен архив, който може да съдържа повече от 1 файл).

MPOWER - AVIRA е на второ място с Касперски...Аз снимка от engineer не съм видял...но аз съм предоставил !

32646906xw4.jpg

Така е...аз го сканирах и архивиран и разархивиран...и бройката все беше 362 (вземи си оправи настройките на програмата)...

Исках и аз като Fixer да проверя колко файла ще останат след проверката (както той ги нарече "живи файлове") за да изпратя тук-таме за анализ...и не остана нито един !!!

Папкате бе празна !!! Отделно...голяма част от самите файлове в архива са в отделен архив, който може да съдържа повече от 1 файл).

.........

За съжаление Panda Internet Security не идентифицира 34 файла със зарази. Папката с "вирусите" не беше празна след сканиране, подобно на реакцията на ESS (снощи там бяха останали 27 подобни файла). Eто снимка с остатъците:

20qywk7.jpg

Значи има сериозно изпускане при сканиране от Panda Internet Security 2009. Следователно бройката при сканиране на архива от Panda не е точна и тя не определяща за резултата. А това, че има пакетирани файлове в общата бройка 245 - така е...

А линкът с "миръра" на Mpower:

http://4storing.com/ybj5h/d7a8a805d474c291ed728c8742c6f847.html

вероятно е бройката, изпусната от Norton Internet Security, следствие на лоша манипулация - 10 файла с неизвестно количество зарази. Снимка:

htit5w.jpg

Всичко това е резултат от едно единствено погрешно действие. Пускане на линк към архивен файл с парола от engineer и огромно объркване на всичко...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Пускане на линк към архивен файл с парола от engineer и огромно объркване на всичко...

nologo

Напълно съм съгласен с твърдението.Следя темата но не смятам при такива условия и още повече пуснато от него да участвам.Казах го доста отдавна ако си спомняш.

engineer не се дава линк към файл с парола по простата причина,че резултатите не са реални впоследствие.И това подмятане за Kaspersky не ти ли омръзна да спамиш наред?

Бих участвал в тестове на който и да е друг от форума.Отново се осра тотално момченце.

Не повярва на Би Бой,на Нолого,Фиксер на Михнев абе ...излез извърти си един шамар и пропусни влизането отново

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

engineer , Rising - 301 вируса - как би го коментирал ? И стига с тези Ваши преценки кое е спам ! Има си кой да преценява и редактира. Поздрави

Virus.1C.Tanga.a - Virustotal 10/37

http://4storing.com/yeimh/eddf05b78178422ef730beb021a37385.html

ESET Smart Security v4 Beta 1 го засича:

Threat details:

Web page:

http://s14l1.4storing.***/-/23JLPEADGBSA7E...us.1C.Tanga.rar

Threat:

1C/Tanga.A virus

Comment:

Access to the web page was blocked by ESET Smart Security.

engineer , Rising - 301 вируса - как би го коментирал ? И стига с тези Ваши преценки кое е спам ! Има си кой да преценява и редактира. Поздрави

Самоконтрол. Браво на Рисинг :eek:

За спама виж подмятанията из темите ...повечето му постове дори вече ги няма... biggrin.gif

Той ли си ги трие или не...Мистерия...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да, прав си за забележките за "спама". Ти не за пръв път използваш успешно една или друга защитна форма за реакция. Напълно съм съгласен с теб. Пиши си на воля, аз нямам правата да критикувам и наистина спирам. Просто се уморих, няма смисъл...

Пропускаш обаче неаргументираните, подвеждащи, объркващи и пр. коментари. Които се създават нарочно и опозиционно, за да дразнят. Смисловата връзка в коментарите не може да се следи успешно понякога и от 1000 модератора. Видя за кратко време каква маса от ненужни коментари се изписа...

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=3&id=41261 => http://pandalabs.pandasecurity.com/archive..._s-Website.aspx (В долната част са опасните линкове).

Информацията за гадината: тук

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

Отново се осра тотално момченце.

Момченце си ти бе келеш със келеш.... Нещо те избиват нервите май!

• Автор

И защо етиката Ви изчезна ? Заради недовършените програми на тези или онези ли ? Струва ли си ? Заместих Rising Free с KAV 2009 и руската програма "намери" още 61 "вируса" в по-големия архив-на тях китаецът "не им бе обърнал внимание". Никакви други констатации - значи безплатният китаец е охранявал прилично. Установявам - за KAV 2009 са нужни малко повече системни ресурси - вероятно защото веднага я сложих на максимални настройки.Но и Rising бе на максимални настройки! Та на тази ОС сега е отново KAV 2009. Според Вас коя от двете е за предпочитане ? Има ли шанс платена програма при наличие на такава безплатна!? Сложен въпрос... Поздрави

И защо етиката Ви изчезна ?

Уместен въпрос! Трябва обаче да попиташ раздаващия в последно време,на ляво и надясно, шамари! Ама разбирам го....вътрешната слабост винаги води до външна агресия...какво да правиш- времената в които живеем са тежки, напрегнати и на някои им избиват балансите.....

Между другото погледни в темата за "изследване на възможностите...." тази програма, която съм посочил. Пробвай я да и кажи как е?

• Автор

Нямам особено желание за пробване - а и си спомням за украински прибавки при Antidote - вероятно е същото. hxxp://freesoft.ru/getit.html?file=rep/666757/AR-ZV.EXE Колко и кои програми установяват троянец тук!? Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.