Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Бягство към победата"

Featured Replies

Нелитата мачкат ве :)

• Отговори 117
  • Прегледи 32,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Това беше върхът на сладоледа biggrin.gif Че се и чудеха как така им се смеят :lol6:

Какво искаш да кажеш?

Междудругото, скоковете им бяха с фирма Адреналин- същите, с които скачах и аз в Търново :)

Как ми се прииска пак, докато ги гледах...

Нямам предвид това, което си мислиш просто тоя ме скъса от смях, огласи цяла Варна.

п.с. Таз година скача ли в Търново на студа.

Чичо Слави моляте най-сърдечно да обърнеш внимание на молбата ми. Аз съм единадесет годишно дете което много харесва Емануела и дори е най-големия и фен.Толкова много искам да я видя на живо, че дори бих убил човек и всичко друго бих направил само да я видя на живо. Исках да ти кажа, че ако наистина държиш на своите фенове и на мен можеш да дойдеш у нас и ти и Емануелаза да видя и двама ви на живо и да ви искам афтограф.Ако искате да дойдете у нас и двамата обадисе на тези два скайпа vanq_todorova1,wolverin8181 единият е на мама а другият е моя за да ти дам адреса и града в който живея.От твоя фен Дени :lol6::P:) :)

Тази Емануела (случайно ли е съвпадението с култовия еротичен филм от близкото минало?) много напориста, бре! Направо не се удържа, тц, тц...

Днеска бяха в Пловдив и Нелитата ме помолиха да ги закарам до пощата , та исках да попитам кога ли ще го излъчват предаването от днес?Предполагам ще е другата седмица :)

Доене на кози, хайдушко пране по почти голи ци*и и "принципи", плюс по 3 люти чушки за отскок.

• 3 седмици по-късно...

Еееееееееее, с това оране повечето приличаха на Пурко от "Господин за един ден", дето ора нивата с мотора на Георги Мамалев ;) !

Еееееееееее, с това оране повечето приличаха на Пурко от "Господин за един ден", дето ора нивата с мотора на Георги Мамалев ;) !

хаха....смях голям

с тия братовчеди само смях :)

Редактирано от uzun0v (преглед на промените)

А едната манекенка каза на коня "Спри, бе човек", ама и той урсус biggrin.gif.

аз нямам възможност да го гледам редовно, но наистина мн е зарибено..... аз съм от смолян... и тази серия мн ми хареса ;)

Днеска бяха уникални. Това е първото предаване което изглеждам до края. :cheers:

Още не си, продължава от 22.30 ч.

Ирина и Иван(бившите гаджета) въобще не могат да се разбират.Усещам,че в скоро време на Иван ще му писне от мърморенето на Ирина..

Ирина и Иван(бившите гаджета) въобще не могат да се разбират.Усещам,че в скоро време на Иван ще му писне от мърморенето на Ирина..

biggrin.gif а -те са си така още от самото начало laugh.gif Те и братовчедите са просто образи големи :P

Кой отпадна вчера че не го гледах ... а и нямам време да си го изтегля / в понеделник чак ще мога , а ми е интересно / ?

Трябваше бившите гаджета да отпаднат, но им се размина - обявиха, че тази седмица ще бъде без отпаднал - по неизвестни за мен причини.

Док , приятелю , не си ли гледал " Шеметна надпревара " ?

И там има етапи без да отпадат хора ... ;)

да де - то си е същото - ама тия двата подскачаха от радост все едно им бяха дали голямата награда, след като разбраха, че не отпадат :P

Абе - снощи си беше много хубаво шоу - с много изпитания, и много смях biggrin.gif

Представям си в четвъртък какви ще бъдат коментарите :)

Еее, що няма отпаднали?

Аз исках братовчедите да си ходят, защото братовчедката нещо не ми се нрави :clap: И бившите гаджета също. Май съм за двете мацки :)(за тебе ставам русата и черната) biggrin.gif

Ами явно му е писнало, щом ги изписват като бивши гаджета, но и той не пада по-долу. И все пак няма да се учудя особено ако съвсем скоро понятието "бивши" отпадне и си останат само гаджета - познавам една такава двойка.

Ами явно му е писнало, щом ги изписват като бивши гаджета, но и той не пада по-долу. И все пак няма да се учудя особено ако съвсем скоро понятието "бивши" отпадне и си останат само гаджета - познавам една такава двойка.

и аз няма да се учудя от такава развръзка -тия двамата са като куче и котка, ама са свикнали до толкова един с друг, че не знам кой друг ще ги издържи ......

Изгониха ли някой тази седмица ... кой финишира първи ... стана ли шоу ... разказвайте че с тази моя работа не съм го гледал ?!?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.