Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Бягство към победата"

Featured Replies

"Бягство към победата"

25_11106_image1_logoSHOW_240.jpg

Започна записването за следващия телевизионен проект на Шоуто на Слави. Той се нарича “Бягство към победата”.

Ако вие сте авантюристи и бойци по душа, ако до вас има човек, на когото вярвате безрезервно и заедно можете да се справите с различни изпитания, запишете се в „Бягство към победата”.

Няма значение дали сте брат и сестра, мъж и жена, баща и син, съседи или просто приятели, важно е да си вярвате и да сте пълнолетни. И най-важното – да сте готови на всичко, за да победите. Ако сте такива, вашето място е в „Бягство към победата”!

Изпратете ни описание, което включва:

- вашите имена

- телефон за контакт

- актуални снимки

- разкажете ни в няколко изречения за вас и какво точно ви свързва

Писмата изпращайте на адрес:

Шоуто на Слави;

bTV; пл. България 1,

НДК, зала 12;

София 1463

или на и-мейл адрес: [email protected]

Победи себе си и всички останали! Източник

Видео

От това което прочетох и на други места,проекта ще е нещо като "The Amazing Race".

The Amazing Race е американско реалити шоу, в което няколко отбора от по двама души (11 или 12 двойки), се състезават помежду си, пътувайки по цял свят. Те трябва да устоят физически и психически на различните изпитания по време на играта.

Всеки отбор се състои от двама души, свързани по някакъв начин - съпрузи, приятели, роднини.

В играта има няколко отделни етапа (11-13). В началото на всеки един отборите получават пликове с указания за мястото, до което трябва да се придвижат възможно най-бързо. Участниците получават и определена сума пари, с която да си купят всичко необходимо по време на етапа. Отборите не получават пари единствено за самолетните билети, които се плащат със специални кредитни карти. След като го стигнат до мястото, те получават ново указание. Отборите изпълняват и различни задачи или обичаи, в зависимост от държавата в която се намират.

Обикновено, последният отбор във всеки етап, отпада от състезанието. Отборът, пристигнал най-бързо в края на последния етап, печели голяма сума пари.

Източник

Дали всъщност ще е такава играта ще разберем.На мен лично ми хареса много - поне от това което видях в "Моята голяма телевизионна сватба".

• Отговори 117
  • Прегледи 32,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

на 17 съм което е много гадно иначе веднага отивам и ги праим компот сичките луд умора няма :P

• 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Надявам се да е нещо по интересно ако е нещо подобно като Моята голяма телевизионна сватба ще е супер.

Гледах снощи първото от 4-те предавания - кастинги и ми бе доста забавно, има обещаващи двойки с чувство за хумор, което ще им е от полза при евентуално участие. Не знам дали наистина състезанието ще е тип "Amazing Race", но се надявам да е интересно.

Не знам дали ще е "нещо подобно" на Amazing Race, но явно е просто поредната открадната идея от тъпото парче Станиславчо.

Много добър хода за един изпадащ и застаряващ чичко е да открадне от Джери Брукхаймър.

П.П. Ако е платил за лиценз на Amazing Race, искрено се извинявам и написаното от мен е пълна глупост. Но ако не е платил, значи е обикновен престъпник с пооредяла косица.

Не знам дали ще е "нещо подобно" на Amazing Race, но явно е просто поредната открадната идея от тъпото парче Станиславчо.

Много добър хода за един изпадащ и застаряващ чичко е да открадне от Джери Брукхаймър.

П.П. Ако е платил за лиценз на Amazing Race, искрено се извинявам и написаното от мен е пълна глупост. Но ако не е платил, значи е обикновен престъпник с пооредяла косица.

Даже заглавието на шоуто е откраднато от един филм от 80-те години на миналия век със Сталоун и Пеле.

Това, което успях да видя снощи е, че шоуто стартира. :)

Голямо тичане падна до тоя автобус biggrin.gif

Но си признавам, че за наградата и аз бих тичала, дори бих хвръкнала :)

Не знаех, че Слави не е обявил наградата предварително и ми беше интерестно да чуя снощи. Петнадесет дневна почивка до дестинация по избар. Или както каза Слави " До всяка точка на света, по избор ! И не само ще ви финансирам, да отидете там, но ще ви осигуря и средства, да си чувствате пълноценно през тези 15 дни ! " :blink:

Това очаква победителите. И аз бих спринтирала яко biggrin.gif

Слави предложи Езерото на медузите в Палау и един от действащите вулкани, но не го запомних. Но ги даде като примери само...

jellyfishlake5.jpg

jellyfishlake4.jpg

Езерото е малко, неговата приблизителна големина е 400 на150 м, и напомня формата на чаша. Най-дълбокото място е около 50 метра. Пипалата на медузите са загубили способността да парят, тъй като медузите в затвореното пространство нямат естествени врагове.

Петнадесет дневна почивка до дестинация по избар. Или както каза Слави " До всяка точка на света, по избор ! И не само ще ви финансирам, да отидете там, но ще ви осигуря и средства, да си чувствате пълноценно през тези 15 дни ! " :hush:

Ето защо въртя снощи глобуса. Аз гледах края и то без говор laugh.gif , с други думи изцяло гадаех. Предположението ми бе, че ще ги прати там, където попадне пръстът му, но не съм познала явно.

Е това е. Айде в Карлуково ! :whist:

Що не ме пуснат мене там ?! И компас не ми трябва даже biggrin.gif

Леле, какъв зор да стигнат от Пещерния дом до Проходна :)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

А бе откъде ги намериха тия хуманоиди, та те не знаят посоките накъде са, при това и компаси имат!

П.П. Слави си взе белята с тия екскурзианти - ами те по равното не могат да вървят, тръгнали по скалите да се катерят, тц, тц, тц...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

"Къде е тая Враца беееее ?"

"Аз незнам Ботев да е убит !"

"А знаете ли къде е убит Ботев ?"

"На връх Мола ли ?"

"Къде е Околчица ?"

"Връх търсиме, надолу е планината !"

"Къде се намира връх Вола ?"

"Христо Ботев, къде е убит ?"

Не ви трябва да гледате, аз ви го преразказах до сега biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

"Къде е тая Враца беееее ?"

"Аз незнам Ботев да е убит !"

"А знаете ли къде е убит Ботев ?"

"На връх Мола ли ?"

"Къде е Околчица ?"

"Връх търсиме, надолу е планината !"

"Къде се намира връх Вола ?"

"Христо Ботев, къде е убит ?"

Не ви трябва да гледате, аз ви го преразказах до сега biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Благодаря ти за инфото,аз и без това превключих канала -

мярнах някакви забутани къде компас не знаят как се ползва

А и много ме нервят такива операторски екшъни-то луд да станеш барабар с другите

biggrin.gif

Това само на територията на България ли ще бъде или ще го направят както трябва ?
Както трябва е направено.Тия са имигранти в собствената си страна. :)

** ** *** ******* *****...!

Вероятно така би следвало да изглежда коментара ми за видяното снощи, но ако напиша точно както го мисля, не ми мърда бан поне до края на предаваенто плюс още 100 дни като бонус. А и коментарът едва ли ще е по-къс от разстоянието между Враца и Пазарджик, гледалите първия етап знаят защо ги споменавам ;) .

Оказа се, че неумението да се ориентират с компас е най-малкият проблем на участиците, чиито общ коефициент за интелигентност едва ли надвишава сбора от годините им. Поне веднъж се замислих дали цялата тази невероятна неграмотност не е част от сценария, но отхвърлих натрапчивата идея - Слави не е в позиция да се дъни с продукцията си, а и уникалната дузина със сигурност ще забавлява тия, които ще погледнат на трагедията им откъм комичната страна. Надявам се да съм точно от последните и вече чакам с нетърпение следващите два етапа в идния четвъртък.

Предполагам, че от "Господари на ефира" са дали банкет заради първия епизод от "Бягство към победата" - осигурен им е материал за години напред.

Слави: От днес сте риалити звезди

и всичко минава през мен!

slavi_trifonov_002.jpg

Новото шоу на Слави Трифонов „Бягство към победата“ излязло доста солено за някои от героите в него. Освен физически, Дългия упражнявал и психически тормоз над тях. Първо събрал участниците и им викнал: „От днес сте риалити звезди и всичко, което искате да правите и казвате, минава през мен!“

Така освен с писмения, кандидатите за скъпата екскурзия се запознали и с устен договор за конфиденциалност, лично от шефа си.

От информатори на СЛАВА научихме, че по-атрактивните участници, които не се справяли с изпитанията, били принуждавани да продължат напред, само и само да останат по-дълго на екран, заради рейтинга.

slava.bg

Слави: От днес сте риалити звезди

и всичко минава през мен!

slava.bg

Той Борис Ангелов не можа ли да измисли нещо друго ... Вярваш ли му на клюките Бени !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.