Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Бягство към победата"

Featured Replies

... разказвайте че с тази моя работа не съм го гледал ?!?

:white flag: Един вече бивш колега често казваше : "работи, за да имаш... високо кръвно, главоболие, разбити нерви..." :help:

За шоуто - все повече ме кефи, но вече му се вижда краят. И снощи никой не отпадна, бе ред на моделите - объркаха пътя и закъсняха твърде много. Имаше какво ли не и в този кръг - търкаляне със зорби (големи найлонови, силиконови или кой знае какви кълба, в които се влиза) по баир и целене на кегли, голямо шоу с булчински рокли в Асеновград, тест за интелигентност в университета в Пловдив, ядене на живи червеи на гребния канал, рязане на белезници пред затвора в Пазарджик, надбягване с бънджи по двойки, търсене на оцветени картофи и топче за голф в калта (накрая). Спечелиха Иван и Ирина, втори бяха Нели-тата, трети братовчедите (отново най-зрелищната двойка), 4-ти, но извън класирането финишираха Мануела и Крум, и последни моделките. Но май на сценаристите им стана жал и за втори пореден път нямаше отпаднали - подкрепям ги безусловно, щото става страшно шоу!

На мен поне снощният кръг ми се стори може би най-интересният досега.

• Отговори 117
  • Прегледи 32,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Много е гадно да гледаш шоута без звук ... Разбрах само че Нелитата отпаднаха ... А какво бе това което го ловиха ... в море ли бе ... локва ли бе ... скариди ли бяха ... раци ли ?!?

Разказвайте моля Ви !

Ловиха солини - вид миди, които чувам и виждам за пръв път. Като цяло кръгът бе сравнително "спокоен", без фатални издънки и последици от тях. Рафтинга по Струма премина без премеждия, ако не броим изгубването на Емануела и Крум, по време на издирването на които останалите двойки дружно играха хоро. После се наложи да идат в Гърция, за да сглобяват барбекюта (без тел нищо не става!), а после и да месят хляб. То и с хляба възникна малък проблем, защото моделките вместо 3-5 гр, както бе по рецепта, сложиха 50 гр мая и цял литър вода, та хлябът им стана огромен, но всичко бе ОК.

Та накрая ловиха и тия солини, което бе и последното в етапа. Нели-тата закъсняха с броени секунди след моделките, но това бе фатално за тях.

Следващата седмица трите останали двойки - Ирина и Иван, моделките и братчедите ще поределят победителя, предстои финалният кръг.

Яд ме е за Нели-тата sad.gif

Имаха огромен хъс и акъл. През всички изпитания преминаваха с чест.Секунди им трябваха снощи.

Да споделим с тези,които не са гледали живото студио от тази вечер на "Бягство към победата".Спечелиха братовчедите Марина и Христо.Финалът беше в църквата св.Димитър Солунски,в град Солун.Избраха си да отидат до Австралия.Това е. ;)

Хм, бях заложил, че ще изберат Япония или Австралия и не останах излъган. Не знам защо точно тези две дестинации, може би защото и аз бих ги предпочел.

Всяка една от трите двойки заслужаваше победата и можеше да спечели, вложиха много усилия.

Поздравявам брат'чедите за крайната победа, те ми бяха най-интересната двойка.

Сега очакваме втория сезон, защото експериментът на Слави определено успя.

Някои може ли да ми даде линк да си дръпна финала на Бягството понеже не можах да го гледам, а много исках......Благодаря предварително sad.gif

Някои може ли да ми даде линк да си дръпна финала на Бягството понеже не можах да го гледам, а много исках......Благодаря предварително sad.gif

Виж във Vbox7.

да видях, че ги има там, но са много кратки и разпокъсани......

Аз исках двете мацки да спечелят sad.gif Много ме хвана яд, като се замотаха със Солун и не вярваха, че трябва на там да тръгнат...

Но иначе не мога да отрека, че и братовчедите заслужаваха да спечелят, въпреки хилядите им караници, разправии и псувни един по друг laugh.gif

• 4 седмици по-късно...

Такааааа ... относно спамера loveca_ ... и кой бе най - достойният според теб ... Братчедите бяха най - аткрактивната двойка ... израза на Христо към Марина " Хайде ма " се оказа печелиш ... просто грбна хората ... макар че нямаше нищо общо с победата им .... защото участниците са изминали 5 000 км. , участваха в над 100 различни задачи ... да кажеш

но маи не заслужаваха точно теа да печелят

е тъпо ... това е психологията на българина ... " ама аз щях да хапна червият ... той пък какво се прави с бънджито ... ама черен дроб , дай го насам " НО като ти опре яйцето на дупето друга песня ще запееш ...

Ха със здраве и ако не мислиш че съм прав ... убориме !

Е, всеки си има мнение, де

Аз пък исках двете манекенки да спечелят :) Не ми харесваше това в братовчедите, че все се овикват, онези, бившите, също. Но може това да се е харесвало. Пък и последната задача си каза думата, моите фаворитки се омотаха много sad.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.