Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Бягство към победата"

Featured Replies

Дано днес ги изгонят ... очакват ни два епизода ... един от 20 часа и краят в 22:30 часа !

Охооо ... Румъния !

• Отговори 117
  • Прегледи 32,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Интересно наказание, цяло първо действие от операта, която не са познали :)

Интересно наказание, цяло първо действие от операта, която не са познали :)

Това и мен ме учудва в момента - защо операта да е " наказание " ?

обаче сега с "пеенето" - си е наказание за моите уши laugh.gif

Това и мен ме учудва в момента - защо операта да е " наказание " ?

обаче сега с "пеенето" - си е наказание за моите уши laugh.gif

"Т'ва щото сме красиви... /ала бала" biggrin.gif

Особено с фейс на травестит и капацитет на еуглена biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Е, не трябваше да гонят двете овце Катя&Катя - аз само тях дебнех за изцепки biggrin.gif когато наредиха картата толкоа бързо си викам - "Баси!", но не предполагах, че са питали сервитьора....

Голям номер обаче - скрит микрофон в джипа - и на запис laugh.gif

Тази вечер за първи път гледах и не знаех да се смея ли, да плача ли... laugh.gif

От къде ги намериха тия шматки-"красавици" laugh.gif и отличнички, бре :rolleyes:

Това с кокошките бе зловещо ... НО такъв е живота !

Много бяха смотани, по едно време ми идеше да стана и да им покажа как се пали спиртът biggrin.gif

А колко се смях на онзи, кльощавия, докато се канеше и кумеше да отсече главата на кокошката, не е истина...Ами онези "манекенките" как реваха....

Обаче ме хвана яд, че отпаднаха тези двамата (единият беше шишкото от Плевен (не знам на никой името, да си призная, и едва ли ще ги запомня))

Оная, русата и пискливата, трябваше да си иде- тя постоянно обижда братовчед си, пък и тя е една шматка...

съжалявам, че толкова късно се включвам, но по отошение на dress coda на русата дама:

никой от вас не обърна внимание на одеждата на лявата и цица - кабелчето на микрофончето

Не видях в суматохата с какво е облечена другата, след като се обърна да покаже по-добрия си профил.

Останалото си го казва с всяка реплика

Изгониха попа и сина му.Който не знае какво е "антоним" ще си сърба чорбата..

И все пак се сетиха (подозирам намеса от страна на екипа) да използват помощ от google в селото, иначе можеше и до София да стигнат.

Тяна , ами като търсиха Тайгър Уудс biggrin.gif ...

Ами щеше да е голям майтап някой от присъстващите да се обади. че е Тайгър Уудс...

Отпаднаха си съвсем заслужено, но предишните отпаднали май бяха още по-зле.

Хихииии, антоним.. Тези двамата (бащати и сина) ме разбиха тотално. Вместо в 'Дълбока', те къде отидоха, в точно обратната посока. Накрая и в нета търсиха. Но това със трона на румънската кралица беше върха. Бащата вика: "Иди докрая де...". Ако им бяха дали ОМОНИМИ какво ли щеше да правят.. Иначе беше добро шоу..

Да не знаеш какво е антоним го преглътнах... някак.

Да търсиш господин Тайгър Уудс... трудно, но и него преглътнах.

Но да търсиш трона на кралицата на голф игрище... лелелелелелелелелелеле... biggrin.gif

Що се отнася до клането - няма българско село, в което това да не е обичайната гледка.

А и според мен беше ужасно смешно:

- Аааааа, не могаааааааааааааа, не могаааааааааа, как ше го убиииииииия това живоооотноооооооо...

- Хм, онуй дите там риве и коли пилиту!

- Оплаква го, бабо, оплаква го...

Хахаха... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Но както каза Слави: "Те едва ли са очаквали пилетата сами да се самоубиват и да се редят в магазина..."

П.С. За военните много, много ме е яд!

"Ни моа са примиръ чи жина шма бий!"

Скока с бънджи в последното предаване, от Аспаруховият мост във Варна да ви бииип, майката бииип майката. cool.gifbiggrin.gif

а братчедите са върха ... като караха количата на голф - игрището каква простотия пяха :question: !

Лично мнение : аз съм за звездоброиците !

Тяна , ами като търсиха Тайгър Уудс biggrin.gif ... ии трона на игрището за голф . Уникална простотия брат !

Това беше върхът на сладоледа biggrin.gif Че се и чудеха как така им се смеят :P

Скока с бънджи в последното предаване, от Аспаруховият мост във Варна да ви бииип, майката бииип майката. cool.gifbiggrin.gif

Какво искаш да кажеш?

Междудругото, скоковете им бяха с фирма Адреналин- същите, с които скачах и аз в Търново :P

Как ми се прииска пак, докато ги гледах...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.