Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Николай Хайтов - "Дервишово семе" - въпроси, есета и анализи

Featured Replies

По-горе /в тази тема/ има безкрайно много материал, който да се комбинира и да се сглоби съчинението по зададената тема.

Ако обаче толкова не ти се мисли - има готови разработки по точно определената тема, които просто трябва да потърсиш.

И това не го казвам като укор. Кой каквото си посее, това и ще събира като реколта след това - то си е твой избор. Казвам го, защото има разработки различни и не всяка отговаря на нашето виждане по въпроса.

Примерно аз намерих две, на прима виста, но първата ми идва леко в повече от моя гледна точка и пречупено през моя светоглед. Нали разбираш?! Има излишнотии и помпозности, които стоят повече като декларации и лозунги, отколкото да имат общо с реалния живот.

Ето за това говоря - http://www.zapiski.i...Дервишово-семе)

Докато това, което ми харесва на мен, защото е по-близо до моето мислене, се намира тук - http://www.neznam.bg...ията-на-сърцето

и в този смисъл казвам, че номерът няма да стане с техническо преписване, а ще се наложи и малко мисъл и труд от твоя страна, ако ти се прииска съчинението да съдържа и частица твое отношение все пак.

Успехи!

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Отговори 577
  • Прегледи 583,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

трябва ми ЛИС на тема "Драмата на Рамадан в разказа "Дервишово семе" за ДНЕС... Спешно е!!! Благодаря ви предварително!......

• 9 месеца по-късно...

Моля ви помогнете ми трябва да напиша есе на тема "Как се спазват родовите ценности" Дервишово семе Николай Хайтов утре трябва да го дам 

Редактирано от Aleksieva (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

moje li nqkoi da mi napishe primeren krai na dervishovo seme da e goloqmo okolo 1 stranichka i polovina moje i dvee :) blagodarq predvaritelnoo

А три не искаш ли ?

• 4 седмици по-късно...

Трябва ми спешно съчинение разсъждение на тема ,, Любовта и Злото в живота на Рамадан ''!!! :) Спешно  за най-късно 14.04.2013

Редактирано от KalinVencislavov (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

Не знам дали е тук мястото за темата защото съм нов , но някой може ли да ми помогне със това . Трябва ми съчинение разсъждение върху '' Рамадан между любовта и родовия закон ''
Трябва ми спешно за утре е ... Ще съм ви много благодарен.

Ама точно тук е темата. Неописуем кеф е да си ученик в ерата на интернет комуникациите !

... а и има търсачка тоя форум !

• 4 месеца по-късно...

Арти, може ли да ми дадеш готово интерпретативно съчинение на тема "Драмата на дълга и любовта в съзнанието на Рамадан". Много ще съм ти благодарен! :)

Спешно ми трябват 3 цитата и кратки разсъждения върху тях на тема "Образът на Силвина". Моля ви много е спешно. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Спешно ми трябват 3 цитата и кратки разсъждения върху тях на тема "Образът на Силвина". Моля ви много е спешно. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Клик

Цялата тема е върху тази творба. Особено в началото има обилен материал, който да си сглобите, както намерите за добре. Ако си направите труда поне да прехвърлите по диагонал изписаното до момента, ще видите, че има не само насоки, но и цели разработки точно върху конкретните теми, които са ви необходими...

http://www.kaldata.com/forums/topic/11094-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D1%85%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B0/page-22#entry1163800

Уважавайте труда на хората, които са се опитали да са в помощ!

Цялата тема е върху тази творба. Особено в началото има обилен материал, който да си сглобите, както намерите за добре. Ако си направите труда поне да прехвърлите по диагонал изписаното до момента, ще видите, че има не само насоки, но и цели разработки точно върху конкретните теми, които са ви необходими...

http://www.kaldata.com/forums/topic/11094-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D1%85%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B0/page-22#entry1163800

Уважавайте труда на хората, които са се опитали да са в помощ!

Друго е всичко на готово и после да се мотат У МОЛУУУУУУУУУУУУ!!!!

Всяко следващо поколение затъпява все повече и повече и тази тема го потвърждава!

Хора да попитам някой може ли да ми помогне малко. Да ми напише теза и аргументи по една от темите :,,Патриархалното време и правото на избор'',,Любовта като взаимност, като жертвеност и като егоизъм'',,Изборът на личността в модерния свят''   Благодаря предварително :)

Хора да попитам някой може ли да ми помогне малко. Да ми напише теза и аргументи по една от темите :,,Патриархалното време и правото на избор'',,Любовта като взаимност, като жертвеност и като егоизъм'',,Изборът на личността в модерния свят''   Благодаря предварително :)

• 8 месеца по-късно...

Здравейте!първо да благодаря на организаторите и потребителите за прекрасния сайт.много моля за помощ-трябва за два дена да направя подробен разработен урок за преподаване "Дервишово семе".с подробен план-конспект,жод на урока и т.н.

• 2 години по-късно...

Някой може ли да ми помогне спешно да напиша Интерпретативно съчинение на тема Сблъсъкът между колективното и индивидуалното в разказа "Дервишово семе" :shy11:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.