Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed Shift

Featured Replies

Хайде някой да помага защото се видях в неведение. Пускам играта всичко на 6. Когато зарежда test lap-а стига до 2рото(инфото относно линията по пътя, какво да правиш когато стрелките са червени,зелени,жълти) Та стига до там зарежда малко и изхвърля от играта. Тука във форума май няма никой с този проблем. По тракерите се упитах да чета, но има толкова безмислени коментари, че бързо се отказах. Помагате моля.

• Отговори 430
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Неразрешим проблем - с Windows7 съм и ми излиза следната грешка: "Failed to initialize the emulator!" На някой излизало ли му е това и как се е справил с проблема (ако въобще е успял)?

Играта има ли демо, да сваля него да видя как ще върви на щайгата, че чак това да тегля ИСОто ?! Публикувано изображение

• Автор

DEMO ще има в края на месеца. Играта е малко по-тежка от ProStreet и може би малко по-лека от GRID. Ако си ги играл, можеш да си направиш сметка как ще ти върви.

Поредния FAIL май... Който питам казва, че е по-тъпа и от undercover-a, а графиката нямала нищо общо с тази от скрийновете... Геймплея под всякаква критика. Сега като гледах gameplay видеота и лошите емблеми от гейспот, направо изтрих изтегленото ISO Публикувано изображение

Еми... Май тва и беше на nfs поредицата :yanim:

Поредното мнение в следствие на слабите машини. Ако имаш машина да подкараш играта на максимални детайли заедно с всички филтрации, ще видиш че графиката е същата (поне видимо :offtopic_s: )

Днес я тествах на моята машина и след първата писта много скорострелно я изтрих.Мога да кажа че изобщо не ми хареса поведението на автомобила.Каквито и настройки да правих колата все не реагираше адекватно на това което очаквах.За красота наистина е красива,има избор от коли които са тази година модел(например новото Рено Меган),но една игра за да ме грабне се иска не само красива графика а и геймплей.Другото което много ме ядоса беше това ,че някои кадри не могат да се прекъснат с който и да е бутон.Аз лично нищо интересно не виждам да гледам някакви образи дето ми снимат колата и мадама ми държи табела пред колата с емблема на NSF Shift,a искам да започна състезанието.Опитах едно съзтезание за Drift,ноооо... явно съм прекалено некадърен защото така и не успях да накарам да поднесе колата освен да ми занася задницата без да постигна никакви наченки на дрифт,при все това че бях с една от най-бързите коли ,които могат да се купят за 40 000$.След 10мин мъки последва яростно натискане на бутона Reset и веднага Add/Remove програм и продължението е ясно.Не знам може би е прекалено реалистична за мен,но не ми хареса.Лошото е че се NFS-a като поредица все повече ме отблъсква. п.п.Това е лично мнение,препоръчвам всеки да си я пусне и да си направи изводите за себе си. едит:видях коментара преди моя и мога да кажа че на фулл детайли играта е много красива наистина,но ако исках красива графика само щях да си насвалям HD Wallpaper-и или филми и да зяпам.

Редактирано от Downlow (преглед на промените)

Не знам какво не ви харесва толкова в Shift-a според мен си е доста добре, само където много трудно се оправлява, скоростта си е реална не като на предишните NFS-та да развивам скорост от 400 км/ч и е къде къде по-реална от Undercover и любината на повечето ви Underground2

Поредния FAIL май... Който питам казва, че е по-тъпа и от undercover-a, а графиката нямала нищо общо с тази от скрийновете... Геймплея под всякаква критика. Сега като гледах gameplay видеота и лошите емблеми от гейспот, направо изтрих изтегленото ISO Публикувано изображение

Еми... Май тва и беше на nfs поредицата :)

Интересно ми е какво само хленчите? По-назад някой беше казал, че NFS поредицата била замислена за Street Racing игра - е имахте го - уревахте света, опитаха се да ви направят симулатор - пак недоволни, върнаха се към нелегалните гонки - пак само плюете. Сега е същата работа. Графиката си е супер, управлението на мен не ми е никак трудно, нововъведенията са интересни и като цяло играта никак не е лоша. А за вашият фаворит Underground 2 мога да кажа доста неща, поради които не съм и фен - доста бъглива, като това ще рече липсващи джанти, дървена графика, саундтрака не ми допадна, прекалено лесна, прекалено аркадна, имаше проблеми с превъртането /на дадено място се еб*ава и процентите не мърдат, както и не ти дава нови състезания/, тия филмчета в стил комикс също не ми допаднаха, а и прекалено се бяха увлякли на тема тунинг. Първият Underground беше къде-къде по-хубав.

Има ли начин да я подкарам на WIndows 7 без да ми дава само Not Responding и да играя като хората?! :)

• Автор

Значи, под Windows 7 явно има проблеми. За това можем да виним или MS, или EA или Reloaded. И в трите случая нищо не може да се направи в момента. Аз лично ви се чудя как можете да инсталирате една незавършена операционна система. За мен Windows 7 е толкова Windows, колто и Linux-a е Windows ... просто му липсват неща в кода. Ще му дойде времето. SP1 е единственото нещо, което може да ме накара да инсталирам Windosw 7. Така направих и с Vista ... затова нямам нито едно оплакване. Oт SP1 насам единственият й проблем остава това, че яде доста ресурси, но сегашните компютри това не го усещат. Има хора пробвали Vista преди SP1 ... малко от тях все още я ползват и не я плюят. В тоя ред на мисли - не качвайте новите ОС като основни. Винаги ще има нещо, което известно време няма да е наред. На XP му трябват десетина GB дял ... нямаше да ви пречи да си го запазите преди да качите 7. Играта върви безпроблемно на 32 битово XP SP2/SP3 и 32/64 битова Vista SP2. На тези системи съм я пробвал, един краш не съм видял.

Относно поведението на играта нормално е да не ви хареса защото е направено доста реалистично поднасяне и начин на поведение на колата.Относно графиката - за мен е на много висико ниво.Изискванията ....-Грид иска доста по малко такаче който е играл грид може и да я подкара но не на висика графика успех и приятна игра

• Автор

Възможно е даден build на Se7en да не може да я подкара. НО, не е изключено в крайна сметка проблема да не е в системата ...

• Автор

Ти нямаш, другите имат ... С последният си пост не се заяждах със Седмицата, а с вероятността някой да си я е скапал от барникане ;)

Някой може ли да ми каже какви ще са минмалните изисквания за подкарване на играта, за лаптоп обаче ?

Играта си тръгва без проблем (Аз съм на Windows 7 x64) и на мен ми дърпа 780 MB RAM! Все пак кажи с каква конфигурация си!

ПП: Снощи играх близо 8 часа без да спра без да ми даде никакъв бъг!

AMD Athlon X2 5400+

3GB RAM

ASUS EN9600GT 512MB

Инсталирах си играта..имах проблем с тоя Psyh dll копнах го от другия комп...тръгна играта, зарежда ми първата писта и Dont Sent как се оправя тази грешка?

Хайде някой да помага защото се видях в неведение.

Пускам играта всичко на 6.

Когато зарежда test lap-а стига до 2рото(инфото относно линията по пътя, какво да правиш когато стрелките са червени,зелени,жълти)

Та стига до там зарежда малко и изхвърля от играта.

Тука във форума май няма никой с този проблем.

По тракерите се упитах да чета, но има толкова безмислени коментари, че бързо се отказах.

Помагате моля.

Когато намаля резолюцията вобще не излиза зареждането, а само черен екран, а когато я върна пак изхвърля при зареждането на тест лапа...

Помагайте ако можете защото никъде не намирам решение... С видео gygabite 4850 със референтно охлаждане, но съм добавил и вентилатор...

Освен да е от драйверите, но не съм сигурен, а не ми се занимава, но ако мислите че е заради това ще се пробва.

HELP PLS

аз съм доволен от играта, обаче нямам волан, отначало беше норамлно/поносимо/ но като направих ауди рс4 780 коня и въобще не мога да управлявам без волан...... ако искате да се изкефите си купете, аз поне така ще направя, иначе с първия релиз от замунда на релодед и нямам проблеми, малко повече зарежда ама кво да се прави, конфиг от подписа, с ХП съм

Когато намаля резолюцията вобще не излиза зареждането, а само черен екран, а когато я върна пак изхвърля при зареждането на тест лапа...

Помагайте ако можете защото никъде не намирам решение... С видео gygabite 4850 със референтно охлаждане, но съм добавил и вентилатор...

Освен да е от драйверите, но не съм сигурен, а не ми се занимава, но ако мислите че е заради това ще се пробва.

HELP PLS

Същият е и моят проблем....до там стига играта и толкова :)

Четох в замундата..ама никой не пише този проблем как се отстранява :(

Сега пробвам да преинсталирам този Phsyx... да видим какво ще стане.

Аз го преинсталирах, пак черен екран като я пускам - Not Responding

Така при мен има напредък. Инсталирах този Физик, стартирах играта...пусна ми колата с която ще карам ..първият завой и прас Донт Сент.

До вечерта може и да я играя вече :)

Отново НФС-то е за Nvidia карти, на мойта ATI HD 4850 играта варви като психясало куче, от 10-50 кадъра... просто е отвратително :)

И при мен на 64-битова 7-ца си върви идеално играта на максимални детайли с ATi 4770, не знам за какви фиксове и т.н. въобще става въпрос - не срещам никакви проблеми.

А, играта е само за нвидиа? На читав компютър от сорта на четириядрен с две 4870 видеота няма никакъв проблем играта с кадри или каквото и да било!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.