Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е Луцифер?

Featured Replies

Що за глупост вегетарианецо.Растенията са също толкова живи колкото и животните(макар,че някои хора ще кажат че не са живи защото не мърдат).Освен това на висша нервна дейност са способни единствено хората,което означава,че да убиеш животно и да убиеш растение е едно и също,от което следва,че целия принцип на вегетарианството е едно лицемерие свързано с това,че понеже хората не могат да ги забележат по друг начин са решили да се правят на света вода ненапита.Ето за това всичките религии са същите ла**а - хората,които се занимават с тях си летят някъде из облаците и изобщо не обръщат внимание на света около тях.

Чети по-внимателно!Ако е вярно това което казваш,то и религиите са същите като вегетарианството.So why bother at all.

Пиши в темата за немесоядствто, която спец. съм направил за такива, като тебе. :rolleyes:

Нервната система при животните е устроена по-различно от тази на растенията. Нервната система се нарича "Астрална дреха". При животните и човека тя е свързана с кръвта. Затова Астралът на Виражът има алено-червен цвят. :P

Целта на Бога е да не се унищожава, а -да се "приспи" Астралното тяло и Нервната система при Влизане на индивид. душа в Трансцеденталното.

Проливане на кръв носи кармична задлъжнялост и се оказва спирачка за Трансцеденталния свят.

За това абрахамските религии НЕ ВОДЯТ до Бога, не за друго?... ;)

Двете убийства(на кръвно и некръвно същество) не са един и същи. Нормално е да грешиш, при условие, че не си запознат. Ще се оправиш! ;)

Аааа значи ако ни изнася може да убиваме но ако не ни изнася - Не,грях е.

Also разсъждаваш като наркоманче,да не би да си?!Тоя ефект как се постига с доза хероин/кокаин or etc. ти си по запознат - ти ще кажеш на какво си Публикувано изображение

Целта на Бога е да не се унищожава, а -да се "приспи" Астралното тяло и Нервната система при Влизане на индивид. душа в Трансцеденталното.

Редактирано от BloodRaveN (преглед на промените)

• Отговори 567
  • Прегледи 64,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Чети по-внимателно!Ако е вярно това което казваш,то и религиите са същите като вегетарианството.So why bother at all.

Аааа значи ако ни изнася може да убиваме но ако не ни изнася - Не,грях е.

Also разсъждаваш като наркоманче,да не би да си?!Тоя ефект как се постига с доза хероин/кокаин or etc. ти си по запознат - ти ще кажеш на какво си Публикувано изображение

Проливане на кръв носи кармична задлъжнялост и се оказва спирачка за Трансцеденталния свят.

За това абрахамските религии НЕ ВОДЯТ до Бога, не за друго?... :angry:

Двете убийства(на кръвно и некръвно същество) не са един и същи. Нормално е да грешиш, при условие, че не си запознат. Ще се оправиш! ;)

http://u-ra.blogspot.com/2008/12/what-are-...rd-godhead.html

И така, КАКВО ПРИЕМА БОГ ЗА "ЖЕРТВА" ЗА НЕГО?..... :

Ако някой ми поднесе с преданост и любов, листо, цвете, плод или вода

-Аз ще приема.”

(Бхагавад Гита 9.26)

patram puspam phalam toyam

yo me bhaktya prayacchati

tad aham bhakty-upahrtam

asnami prayatatmanah

И така, виждаме само 4 количества с 2 качества.

Количества:

1. Листо

2. Цвете

3. Плод

4. Вода

Качества:

1.Преданост

2.Любов

Точка. Всякаква друга САМО-ИНИЦИАТИВА и ФАНТАЗИЯ ЗА ИЗИСКВАНИЯТА НА БОГА е излишна, тъй като Бог НЯМА ДА ПРИЕМЕ.

http://u-ra.blogspot.com/2008/12/what-are-...rd-godhead.html

И така, КАКВО ПРИЕМА БОГ ЗА "ЖЕРТВА" ЗА НЕГО?..... :

Ако някой ми поднесе с преданост и любов, листо, цвете, плод или вода

-Аз ще приема.”

(Бхагавад Гита 9.26)

patram puspam phalam toyam

yo me bhaktya prayacchati

tad aham bhakty-upahrtam

asnami prayatatmanah

И така, виждаме само 4 количества с 2 качества.

Количества:

1. Листо

2. Цвете

3. Плод

4. Вода

Качества:

1.Преданост

2.Любов

Точка. Всякаква друга САМО-ИНИЦИАТИВА и ФАНТАЗИЯ ЗА ИЗИСКВАНИЯТА НА БОГА е излишна, тъй като Бог НЯМА ДА ПРИЕМЕ.

Три неща:

1)Линка който си дал е към собственият ти блог => това изобщо не може да се счита за доказателство или за каквото и да било => половината ти пост отпада.

2)Искаш да ми кажеш,че боТ иска да сме послушни овчици и да правим каквото иска той?Къде отиде демокрацията?Какво стана с това че не си бил привърженик на социалистическото мислене?

3)Все още не си доказал,че не си наркоман

Тюксън, браво, браво за желанието да се коментират темите, а не личния живот тук! Публикувано изображение

Има общо, Тюксън, въпреки, че въпросите и изводите му са малко в страни от темата, не са от рода: "Обичаш ли шоколад със ситно-нарязани кори от портокал?", "На колко дена си сменяш памперса или превръзката?"

Прочети експозето ми и ще направиш опосредствени връзки.

Сега се замислям, че Луцифер още са го сравнявали отсвен с Пан, но и с Прометей, който го откраднал огъня от боговете и го донесъл на хората(

щото Люцката е вид "Гуманитаристка")... Ти какво мислиш по въпроса?.. Може ли да се краде от властта, дори и ако е грешна?.. Това е все едно Иван Костов да краде от митниците и да казва, че БСП били крадци и мощенци?... Публикувано изображение

от няколко твои поста се вижда че си добре обработен на тема иван костов.

по някоя друга тема да са те обработвали???

а че бсп са крадци и мошеници тва цяла европа го разбра

комунизма има много общо с луцифер

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Като го изстреля това, какво ни казваш?!

Също както Петкан няма нищо общо с Петко от село̀ Градище ли?!

Айде малко по аргументирано, ако обичаш!

По темата аз имам да кажа само едно нещо. Земята е една планета. Всичко, което понякога е идвало от небето е идвало от онзи безкраен космос... отвъд. Не случайно ползвам думата отвъд.

Няма нужда от аргументация, просто трябва да има поне малко знание и всеки сам ще го разбере

• Автор

Като ми е собствения ми блог, да не би да е мое Мнение(Догма)? :baby:

Другото, което е това е Върховният Бог, който не заповядва, но не и допуска своеволие в Собственото си царство.

Който не иска да е такъв- материалният свят е за такива 'свободолюбиви' като тебе. Публикувано изображение Някой да те спира в него?... Публикувано изображение

Нека да ти поприпомня, че темата е 'Люцифер', май бая наркоманска слободия те гони?... Публикувано изображение

Три неща:

1)Линка който си дал е към собственият ти блог => това изобщо не може да се счита за доказателство или за каквото и да било => половината ти пост отпада.

2)Искаш да ми кажеш,че боТ иска да сме послушни овчици и да правим каквото иска той?Къде отиде демокрацията?Какво стана с това че не си бил привърженик на социалистическото мислене?

3)Все още не си доказал,че не си наркоман

от няколко твои поста се вижда че си добре обработен на тема иван костов.

по някоя друга тема да са те обработвали???

а че бсп са крадци и мошеници тва цяла европа го разбра

комунизма има много общо с луцифер

Той самият комунизъм е на илюминати, който е на люцифер? :rap: ....ац Иван Костов да не би да е нещо друго освен продукт на БКП?... :baby:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Като ми е собствения ми блог, да не би да е мое Мнение(Догма)? :angry:

Другото, което е това е Върховният Бог, който не заповядва, но не и допуска своеволие в Собственото си царство.

Който не иска да е такъв- материалният свят е за такива 'свободолюбиви' като тебе. Публикувано изображение Някой да те спира в него?... Публикувано изображение

Нека да ти поприпомня, че темата е 'Люцифер', май бая наркоманска слободия те гони?... Публикувано изображение

Той самият комунизъм е на илюминати, който е на люцифер? ;) ....ац Иван Костов да не би да е нещо друго освен продукт на БКП?... :speak:

ами тогава употребявай точните имена

а бсп да не би да е нещо друго освен продукт на БКП?... :rolleyes:

а в добавка малоумния станишев продукт на какво е?

и между другото щайнер е твърдо против комунизма

а ти го обяви за илуминати

има противоречие някакво тука

жалко!

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Той самият комунизъм е на илюминати, който е на люцифер? :rolleyes: ....ац Иван Костов да не би да е нещо друго освен продукт на БКП?... :angry:

Отново няколко неща.

Блога ти не е надежден източник;

Говориш като наркоман;(факт)

И си привърженик на историята на конспирацията и я прилагаш винаги,когато си несигурен в мнението си.Всеки път когато ти се каже нещо и ти веднага почваш "Илюминатите това,Илюминатите онова." Бас държа,че изобщо си нямаш и на идея какво е туй животно Илюминати ама държиш да го споменеш за да придадеш мистика на думите си и да накараш другите да ти повярват докато им промиваш мозъка.

И извинявай обаче социализма може да е бил каквото и да е,но е бил в пъти по-добре от сега(с тези наркоманчета по-улицата,никакво уважение към авторитета,лайнарчета мислещи се за голяма работа понеже мама и тати имат пари и сектанти като теб разбира се :speak: )

Рейвън, Препинателен, Ура, Господа - за Луцифер, моля.

ако не си заспал още

не аз направих мисловната конструкция

щайнер-илуминати -комунизъм - луцифер

колега пии едно кафе от мене и се събуди

та каква е връзката щайнер-илуминати -комунизъм - луцифер

има ли обяснение?

и ако не си забравил точно за луцифер става дума :angry:

• Автор

'Било по-добре'? Извикай хазарите пак да ти го спретнат. :speak:

http://www.youtube.com/watch?v=LbLPpzUdNbM...re=channel_page

"Лошо дърво не дава добри плодове и обратно" Христос

Не слушаш какво Кришна ти говори, че в материалния свят, особено в кали-йуга е конспирация и хаос и управляват извънкласовите?...

А дори баба ми вече разбра, че самите илюминати създават и диктатът и анархията, само ти не разбра? Това се нарича луцифер или илюминати. "Фалшив Хуманизъм".

Отново няколко неща.

Блога ти не е надежден източник;

Говориш като наркоман;(факт)

И си привърженик на историята на конспирацията и я прилагаш винаги,когато си несигурен в мнението си.Всеки път когато ти се каже нещо и ти веднага почваш "Илюминатите това,Илюминатите онова." Бас държа,че изобщо си нямаш и на идея какво е туй животно Илюминати ама държиш да го споменеш за да придадеш мистика на думите си и да накараш другите да ти повярват докато им промиваш мозъка.

И извинявай обаче социализма може да е бил каквото и да е,но е бил в пъти по-добре от сега(с тези наркоманчета по-улицата,никакво уважение към авторитета,лайнарчета мислещи се за голяма работа понеже мама и тати имат пари и сектанти като теб разбира се :angry: )

Ако погледнеш в скобичките може би ще разбереш за какво ти говоря.Колкото до извънкласовите те нямат нищо общо с илюминати.На тебе мястото ти е в Шлиферът на Лайнардо и тамошните конспирации. Публикувано изображение

Така сега почвам по темата,че да не създавам работа на уважаемият модератор/модераторка.

Искате ли приказка мили деца?И да не иската аз ще ви я разкажа :angry:

Луцифер не съществува.Луцифер е просто една идея.На някой му е хрумнало,че понеже стават зли неща и трябва да има някой виновник за това и така се родил Луцифер,същевременно древните хора,които не познавали света като нас решили,че все пак трябва някой да го е създал и понеже не са знаели това което ние знаем са приели,че някаква висша сила го е създала(е те ти го бог).Но за да бъде все пак доброто по-силно от злото(Луцифер),те приели че т.нар. бог е създал Луцифер и по този начин злото е по-слабо и колкото и да е труден момента той винаги ще се променя към по-добро.За това и хората вярват в бог.Когато човек не може да се справи с нещо той си мисли,че луцифер му пречи или пък иска помощ от бога.В действителност нито единият съществува нито другият.Съществува само идеята за тях.В момента,в който Бог и Луцифер престанат да са нужни на човечеството - и самата идея за тях ще изчезне!Същата е идеята и за неволята.Викали бедните хорица неволята да им поправи колата,но тя не се появила,тогава те запретнали ръкави и си оправили колата сами. :speak:

Драги ми кървав гарванчо, за много от затапванията срешу Уркото и железните факти бих ти стиснал ръка и свалил шапка, особено за Лайнардо.Но не си въобразявай, че няма Бог.Минаха милиони години, още сме безпомощни да разгадаем мозъка, например, който уж запретнахме ръкави, лъснахме бастуна, и сами създадохме всичко.Ясно е, че няма как да представим Бог в реалния му вид, тъй като за Висшите реалност няма.Имаше нещо писано в Библията "...за да не може човек докрай да узнае делото Му". Шареее кришна форевър Публикувано изображение Изкефих се как всички вкупом показаха на Уркото колко е заблуден и не-висш, а той си мисли-швепс...Може да мрази всички първенци, но, на успехи, на честен бой, на познания-мен, например, не можа да припари до мен и нивото ми.Това е, плюй си по всичко, прави се на миролюбив, ако искаш мир-готви се за война, ти не знаеш как да водиш каквато и да е битка, и падна разгромен, не само от мен.И, да не забравя-забелязахте ли, че над половината му думи са термини и гръмки фрази?Някъде бях чел съвет да говорим неразбрано, мнозина го смятали за твърде умно, щом не го разбирали.Като прибавим как водоподлейко Урко си го има и даденост...мале-лелеееее...Изкара се всезнаещ, и корените на всички езици, и преподаде първия в света урок по Висша лингвистика.Е, момко, не си познал, аз, като изключително добър езиковед, макар не експерт, мога да те оборя за над 80 % от нещата.Но си спомням думите на съветника ми-Никому няма да отваряш очите!!! И с интерес ще го гледам, ама пуканките свършиха.

изчетох творенията тука и оставам с впечатлението че т.нар ЛУЦИ очевидно страда от

активна форма на мисловна и вербална ЛОГОРЕЯ.

окончателно влюбена в думата евнух

и покъртително слагаща знак за равенство между понятия като

луцифер христос

паднал слязал

материя дух

а иначе милата луци си я представям като ядосана блондинка

която не може да си намери червилото Публикувано изображение

тревога първа степен : спешно се търси мъж за луци Публикувано изображение

Везна, какво да се прави.Повярвай ми, сам Господ да слезе-пак не е достоен за нея.Везната, колкото повече мъж има, толкова повече не й достига.Ти не се тревожи за нея, учи се от редкия й, завиден потенциал.

P.S За клипчето ще питаш модераторите...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Драги ми кървав гарванчо, за много от затапванията срешу Уркото и железните факти бих ти стиснал ръка и свалил шапка, особено за Лайнардо.Но не си въобразявай, че няма Бог.Минаха милиони години, още сме безпомощни да разгадаем мозъка, например, който уж запретнахме ръкави, лъснахме бастуна, и сами създадохме всичко.Ясно е, че няма как да представим Бог в реалния му вид, тъй като за Висшите реалност няма.Имаше нещо писано в Библията "...за да не може човек докрай да узнае делото Му". Шареее кришна форевър Публикувано изображение Изкефих се как всички вкупом показаха на Уркото колко е заблуден и не-висш, а той си мисли-швепс...Може да мрази всички първенци, но, на успехи, на честен бой, на познания-мен, например, не можа да припари до мен и нивото ми.Това е, плюй си по всичко, прави се на миролюбив, ако искаш мир-готви се за война, ти не знаеш как да водиш каквато и да е битка, и падна разгромен, не само от мен.И, да не забравя-забелязахте ли, че над половината му думи са термини и гръмки фрази?Някъде бях чел съвет да говорим неразбрано, мнозина го смятали за твърде умно, щом не го разбирали.Като прибавим как водоподлейко Урко си го има и даденост...мале-лелеееее...Изкара се всезнаещ, и корените на всички езици, и преподаде първия в света урок по Висша лингвистика.Е, момко, не си познал, аз, като изключително добър езиковед, макар не експерт, мога да те оборя за над 80 % от нещата.Но си спомням думите на съветника ми-Никому няма да отваряш очите!!! И с интерес ще го гледам, ама пуканките свършиха.

Lol няма лошо.Инак за момента използваме само 4% от мозъка си,а останалите?Освен това ако има бог,то как се е появил той?Ако го има къде е сега когато много хора по света имат нужда от него?А и все пак еволюцията е дълъг,непрекъснат и необратим процес,кой знае.Колкото до луци сигурен ли си че и той съществува,а не е плод на отчаянието на хората?

• Автор

Идеите са факт, те съществуват, но САМО в материлания свят. Бидейки 'паднал дух' те циркулират в матер. космос с нематерилана индивидулана душа , ум и его. Така, че Луцифер е Паднал Дух.

Че съществува е ясно, тъй като заблуждава човешкото съзнание. Една от заблудите му еи да накара съзнанието да си мисли, че не съществува. да 'го освободи' и да го либерализира РЕВОЛЮЦИОННО в материлания свят.

Илюминати го ползва 100%.

Илюминати са извънкастови. За класата се съди не по кръв или ген, а по дух. Щом ползват паднал дух са ИЗВЪНКАСТОВИ. Както и абрахамците.

Verse 4.

Men in the mode of goodness worship the demigods; those in the mode of passion worship the demons; and those in the mode of ignorance worship ghosts and spirits.

BG, Chapter 17. The Divisions of Faith

Ако погледнеш в скобичките може би ще разбереш за какво ти говоря.Колкото до извънкласовите те нямат нищо общо с илюминати.На тебе мястото ти е в Шлиферът на Лайнардо и тамошните конспирации. Публикувано изображение

Така сега почвам по темата,че да не създавам работа на уважаемият модератор/модераторка.

Искате ли приказка мили деца?И да не иската аз ще ви я разкажа :)

Луцифер не съществува.Луцифер е просто една идея.На някой му е хрумнало,че понеже стават зли неща и трябва да има някой виновник за това и така се родил Луцифер,същевременно древните хора,които не познавали света като нас решили,че все пак трябва някой да го е създал и понеже не са знаели това което ние знаем са приели,че някаква висша сила го е създала(е те ти го бог).Но за да бъде все пак доброто по-силно от злото(Луцифер),те приели че т.нар. бог е създал Луцифер и по този начин злото е по-слабо и колкото и да е труден момента той винаги ще се променя към по-добро.За това и хората вярват в бог.Когато човек не може да се справи с нещо той си мисли,че луцифер му пречи или пък иска помощ от бога.В действителност нито единият съществува нито другият.Съществува само идеята за тях.В момента,в който Бог и Луцифер престанат да са нужни на човечеството - и самата идея за тях ще изчезне!Същата е идеята и за неволята.Викали бедните хорица неволята да им поправи колата,но тя не се появила,тогава те запретнали ръкави и си оправили колата сами. :)

ако не си заспал още

не аз направих мисловната конструкция

щайнер-илуминати -комунизъм - луцифер

колега пии едно кафе от мене и се събуди

та каква е връзката щайнер-илуминати -комунизъм - луцифер

има ли обяснение?

и ако не си забравил точно за луцифер става дума :wors:

Веригата е lucifer-illuminati-Steiner-communism

Публикувано изображение

Има толкова доказателства и мат'риали в нета! Това беше 'оспоримо' до преди 10-15-20 години за българинa. Днес е явно за средно-заможния българин. Стига да има средно-количеството сиво. и Средно-желание за да разбере.

Ако ми се допикае и се зароди идеята да се изпикая това също ли ще е паднал дух?А за срането?А дали срането като паднал дух ще ме заблуди,че не ми се сере?А ако реша да ям?А бог понеже съществува и той само като идея?И той ли е паднал дух?WOW,че то много паднали духове станаха нещо да вземе да мине кучкаря да си ги прибере в кучкарника.Именно "доказателствата и Мат'реалите" са това което ме притеснява,защото 99% от тях са плод на нечий болен мозък или на хора,които не могат да блеснат по друг начин и се опитват да мислят теории на конспирациите или пък защото са некадърни и не могат да постигнат нещо казват,аа ний сме най-великите,всичко можем - те Илюминатите са направили световен заговор и ни пречат да прогресираме,а в действителност това което им пречи са самите те.Освен това дай като сме почнали с доказателствата аз пък да кажа бай Пъшо от Ново Село е бог защото в кръвта му са открити 9,14 промила алкохол а той си е карал трактора без проблеми и са го спряли заради неработещ стоп.(за справка човек с над 3 промила алкохол се смята за труп)Е така поне футболният коментатор се оказа прав -> "господ е българин драги зрители".Also ако ще говориш на английски поне го прави с английски букви - така изглеждаш смешно.Замисли се малко колко от доказателствата които ползваш са верни и до каква степен са обосновани.

• Автор

Физиологичните функции НЕ са 'идея', те са инсктинкт. Управляват се от девите(полубоговете), като в кали-юга има много паднали деви-демони, които циркулират чрез паднали духове в нашето матерно битие, които се месят. Не случайно, шайвитата, които са погълнати от самоконтрол над "Янтра"(телесната си машина)но само в рамките на матрицата обожават Маха-Дева или Шива или СИДЕРАЛНИЯТ архетип 'Козирог'.

Отвъъд Сидералния Архетип "Козирог"-Шива има Сидерален "Водолей"-Брахма, после-Сидерални "Риби"-Вишну, както отидеш и отвъд Вишну-има КРИШНА- отвъд телесните функции на всякакво ниво.

:question:

Не мога да ти помогна за касуса на Пъшо от Сунгурларе, тъй като не съм квалифициран за това! :huh: Сорри! Публикувано изображение

Ако ми се допикае и се зароди идеята да се изпикая това също ли ще е паднал дух?А за срането?А дали срането като паднал дух ще ме заблуди,че не ми се сере?А ако реша да ям?А бог понеже съществува и той само като идея?И той ли е паднал дух?WOW,че то много паднали духове станаха нещо да вземе да мине кучкаря да си ги прибере в кучкарника.Именно "доказателствата и Мат'реалите" са това което ме притеснява,защото 99% от тях са плод на нечий болен мозък или на хора,които не могат да блеснат по друг начин и се опитват да мислят теории на конспирациите или пък защото са некадърни и не могат да постигнат нещо казват,аа ний сме най-великите,всичко можем - те Илюминатите са направили световен заговор и ни пречат да прогресираме,а в действителност това което им пречи са самите те.Освен това дай като сме почнали с доказателствата аз пък да кажа бай Пъшо от Ново Село е бог защото в кръвта му са открити 9,14 промила алкохол а той си е карал трактора без проблеми и са го спряли заради неработещ стоп.(за справка човек с над 3 промила алкохол се смята за труп)Е така поне футболният коментатор се оказа прав -> "господ е българин драги зрители".Also ако ще говориш на английски поне го прави с английски букви - така изглеждаш смешно.Замисли се малко колко от доказателствата които ползваш са верни и до каква степен са обосновани.

Драги ми кървав гарванчо, за много от затапванията срешу Уркото и железните факти бих ти стиснал ръка и свалил шапка, особено за Лайнардо.Но не си въобразявай, че няма Бог.Минаха милиони години, още сме безпомощни да разгадаем мозъка, например, който уж запретнахме ръкави, лъснахме бастуна, и сами създадохме всичко.Ясно е, че няма как да представим Бог в реалния му вид, тъй като за Висшите реалност ======================

=============================

Луцифер е този, който Ви се радва на злобеенето!

http://www.vbox7.com/play:30e08755

• Автор

Това е Фантазията и идеща от Бафомет(Пан).

Този, който е в илюзия(майа) не вижда Реалността, така както Облак и Дим покриват Слънцето и Огъня. Казва се М'раж(Мрак)

Аз също рисувам, .... искаш ли да ти нарисувам "екскремент в розов целуфан"?... ще го напръскам и с Келвин Клайн?... Публикувано изображение

Урко, за това ли говориш? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Значи искаш да ми кажеш,че не ядем и не задоволяваме други физиологични нужди защото ни е необходимо да за живеем(физиологични процеси,вещества и други),а защото някаква си дева ни е казала?!?Това звучи абсурдно не мислиш ли?

Редактирано от BloodRaveN (преглед на промените)

• Автор

Аз, поне, не живея за да ям, а-ям за да живея(и то за матер. си битие) Публикувано изображение

Никога не се доверявам на илюминатската наука за 'необходими протеини'.... Публикувано изображение

Въпросът ти е индиректно тематичен, тъй като илюминати прави кланници и бълва 'научиност' на храненето.

Представи си вариант: илюминати прави кланници и после обябява с масс-медиите си, че "месото е излишно вредно"?...- Професионално самоубийство! :P

Илюминати се действа от Люцифер, както разбра. ;)

Значи искаш да ми кажеш,че не ядем и не задоволяваме други физиологични нужди защото ни е необходимо да за живеем(физиологични процеси,вещества и други),а защото някаква си дева ни е казала?!?Това звучи абсурдно не мислиш ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.