Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е Луцифер?

Featured Replies

Да "наостри уши" Люцката. Публикувано изображение

Луцифер(букв.)"носител на светлината" е астрална субординация на падналите духове, която "съдържа джива-атма"(нематериална индивидулана душа+ финоматериалните ум(манна) и его(ахам).

Луцифер е съпоставен на Ариман от езотерика-илюминат Рудолф Щайнер(родоначалник на антропософията, пръв Учител на ученика си Учителя Петър Дънов-"Дънката")

Ариман има нематерна индивидуална душа, но има една съставка финна материя в повече от Луцифер- разума(буддхи).

Понеже и двата духа са на наги(змии)и са паднали, то за Божественото съзнание по-безопасен е луцифер. Луцифер е привидно ВЕЧНО-МЛАД(по подобие на Бога), но това е всъщност Илюзията на Бога, тъй като обожаването на луцифер не води до Бог, а - до Ариман,те.е до по-падналата субординация на падналите духове.

Според Щайнер, всяка една епоха си има изостанали духовни същества, които не са успели да еволюират. В този аспкетн е прав, че Луцфер е по-напредничев от Ариман(или -"Сатана") Първият е от "Стара Луна"(Лемурия),а вторият от "Старо Слънце"(Хиперборея).

В този аспект, Луцифер има по-малка застопоряваща мощ на съзнанието в материята от Ариман, но за сметка на това "симпатията" на луцифер не може да се превърне в "емпатия"(на Христос) и за това кармично се превръша в антипатия(на яхве, аллах, т.нат.).

Луцифер/Ариман

Стара Луна/Старо Слънце

фантастика/догматика

ревилюционно-войнстващ/консервативно миролюбив

абсолютизира 'правата'/абсолютизира 'задълженията'

анархизъм/диктатура(държаваен монополизъм)

космополитизъм(социализъм)/расизъм(национал-социализъм)

финансова независисмост, хуманитаризъм/финансов контрол, религиозен фанатизъм

желание за многократни инкарнации/живот в една единствена инкарнация, макар и най-несъвършенна

интоксиканти/висши технологии

възпламенява/изсушава

треска, фибрилни състояния/склероза

симпатия/антипатия

антитеза/теза

либерализирана сексуалност(хомо,би и транс)/хетеро-сексуалност

ярко-червено/тъмно-синьо

От гледна точка на ВЕДАическото обяснение "Луцифер" е Майавади-обожателите(Майа и Шива), но не самата Майа и Шива,

докато "Ариман" са шайвитата(Кали и Рудра-обожателите), но не -самите Кали и Рудра.

Изостаналите духове от "Старо Слънце" са всъщност САТУРНИАНСКИ, но в комбинация с луцифер и борбата им стават-ЛУННО-сатурниански.

Сатурн е Черното Слънце.

От гледна точка на френологията Луцифер е младолик женствен мъж(пунтиращ Бога Кришна чрез Майа-илюзията на Бога), гладко -избръснат, но ориентиран към хомокесуалноист, би-сексуалност и дори транс-сексусланост(либерализитана сексуалност), остри черти на лицето.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ариман е мойсеев тип-предстветел си кой да е свещеник от абрахмските религии. Не е нужно описание. Носът е провиснал надолу, тип 'гарван', солидна брада, възможно най-голямо състаряване и инертност.

Публикувано изображение

Много е важно да се разбере, че луцифер се е отцепил от ариман(сатана), тъй като последният не води до Трансцеденталния свят, а до Адските състояния на душата и Миражните-адхо-локас в Астралът, т.е. : саната винаги е котвата на най-низкото положение в Астрала- "Черната дупка"- "Черното Слънце"- Сатурн(холографски за нашата Слънчевата система). Луцифер иска да достигне по-високо състояние но- пакв Астралът, но не иска да се освободи от Астралът -материалния свят, така , че по кармичен закон рано или късно пак се връща при сатана(ариман).

Често индивидите, по подбие на зодиите, не са чисти архетипи така и не са на Луцифер и Ариман, а по-скоро комбинация от тях:

за илюстрация-този индивид по-скоро е до Луцифер и по-малко до Ариман. http://www.zougla.gr/news.php?id=24665

Както астрлогичните архетипни влияния, така и комбинацията 'Луцифер-Ариман" е различна в различните периоди от човешкия живот.

post-176307-1234880903_thumb.jpg

post-176307-1234880980_thumb.jpg

post-176307-1234881028_thumb.jpg

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 567
  • Прегледи 64,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако знаеш колко съм ти благодарна за тази тема. Отдавна имах желание да отворя такава и то точно с това заглавие. Но... мисля, че още не е назрял моментът за това. Хората не знаят кой, всъщност, е Луцифер, а той не е нито това, което страхливият Щайнер, треперещ от сянката си казва за него, нито това, което някакви смахнати езотерици сочат като същност. Луцифер е носителят на Светлината. Нищо повече от Истината!

• Автор

"Светило за тялото е окото; затова, кога твоето око бъде чисто, и цялото ти тяло ще бъде светло; а кога бъде лукаво, и тялото ти ще бъде тъмно;

и тъй, гледай: светлината, що е в тебе, да не е тъмнина. " Лука 11:34-35

Светлини-много.

Луцифер е АСТРАЛНА светлина, идеща от 3-то око на Шива. Отразена светлина в огледало.

Духовната светлина е друга, тя е на Кришна.

Обителта на Кришна не от Брахма-джйоти, но поражда Брахма-джйоти. ;)

И пак опираме до водата с извора, а не лабораториите за пречистване. Публикувано изображение

Луцифер е един фар, който заслепява. ;)

Ако знаеш колко съм ти благодарна за тази тема. Отдавна имах желание да отворя такава и то точно с това заглавие. Но... мисля, че още не е назрял моментът за това. Хората не знаят кой, всъщност, е Луцифер, а той не е нито това, което страхливият Щайнер, треперещ от сянката си казва за него, нито това, което някакви смахнати езотерици сочат като същност.

Луцифер е носителят на Светлината. Нищо повече от Истината!

Хич не ми цитирай разни евнуси евангелисти, които треперят от сянката си.

Ако Христос е дневното Слънце, то Луцифер е Огънят в тъмна нощ, който осветява пътя.

И двамата са Божии Синове и като такива са братя. Еретично, нали...

Който се зове християнин, трябва да знае - не вярвайте на лъжливите попове, истината е съвсем друга и скривана от вас от хилядолетия - като се кръстите, вие изповядвате и Луцифер - горе на челото - Отца, долу под гърдите - човека, дясно - Христа и ляво - да... самият Луцифер. Той не е, обаче, онази карикатурна рогата и опашата взаимка от земния бог Пан, той е Прометеус, както и Аполониус, той е носителят на светлината в тъмата, той е самата истина и провидението. Ангелът, който първи дръзва да слезе и да се погребе в материята, за да я освети, да даде свободата си за нашата светлина. Ако Христос е дясната ръка на Бога, то Луцифер е неговата лява. Човек с една ръка не може.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не зная кой е художникът на последната картина. Но той, явно, знае истината.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

• Автор

Кришна(Кристос) е Слънцето, което е Отвъд дена и Нощта.

Разбира се Духовното Слънце се намира В СЪРЦЕТО на локалното Звездно Слънце, което осветява деня. Енергията на Бога е в сърцето на Слънцето-ДИРЕКТНАТА СВЕТЛИНА.

Публикувано изображение

Но обителта на Бога е отвъд дори ядрото на Локалното Звездно слънце.

Двете очи на Кришна са Слънцето и Луната, но той пак се счита за "Слънчев култ"

Публикувано изображение

През Ноща Слънцето осветява Луната и тя Го отразява. Тази отразителна светлина с енамира и с сърцето на нашата и коя да е друга планета(вкл. на Слънчевата ни система), познато, като "Ядрено, Черно Слънце", което на 'звезден план' в Слънчевата ни система е САТ Урн. Тогава казваме, че Шива или Луцифер ползва Светлината на Бога.

Публикувано изображение

Ако не "датат кредит" на Бога, значи казваме, че са богоборци или "измамници за хората".

Шива е едното око на Бога-Лунното, което е 3-то око- Астралната светлина за материалния космос.

Добре, тогава ще ти цитирам един пасаж от едно парче на Блак Саббат(Черния Сатурнов ден): Публикувано изображение

And they'll tell you black is really white

The moon is just the sun at night

And when you walk in golden halls

You get to keep the gold that falls

Its heaven and hell, oh no!

Fool, fool!

Heaven and Hell, 1980

Хич не ми цитирай разни евнуси евангелисти, които треперят от сянката си.

Ако Христос е дневното Слънце, то Луцифер е Огънят в тъмна нощ, който осветява пътя.

И двамата са Божии Синове и като такива са братя. Еретечно, нали...

Който се зове християнин, трябва да знае - не вярвайте на лъжливите попове, истината е съвсем друга и скривана от вас от хилядолетия - като се кръстите, вие изповядвате и Луцифер - горе на челото - Отца, долу под гърдите - човека, дясно - Христа и ляво - да... самият Луцифер. Той не е, обаче, онази карикатурна рогата и опашата взаимка от земния бог Пан, той е Прометеус, както и Аполониус, той е носителят на светлината в тъмата, той е самата истина и провидението. Ангелът, който първи дръзва да слезе и да се погребе в материята, за да я освети, да даде свободата си за нашата светлина. Ако Христос е дясната ръка на Бога, то Луцифер е неговата лява. Човек с една ръка не може.

Кришна(Кристос) е Слънцето, което е Отвъд дена и Нощта.

Разбира се Духовното Слънце се намира В СЪРЦЕТО на локалното Звездно Слънце, което осветява деня. Енергията на Бога е в сърцето на Слънцето-ДИРЕКТНАТА СВЕТЛИНА.

Публикувано изображение

Но обителта на Бога е отвъд дори ядрото на Локалното Звездно слънце.

Двете очи на Кришна са Слънцето и Луната, но той пак се счита за "Слънчев култ"

Публикувано изображение

През Ноща Слънцето осветява Луната и тя Го отразява. Тази отразителна светлина с енамира и с сърцето на нашата и коя да е друга планета(вкл. на Слънчевата ни система), познато, като "Ядрено, Черно Слънце", което на 'звезден план' в Слънчевата ни система е САТ Урн. Тогава казваме, че Шива или Луцифер ползва Светлината на Бога.

Публикувано изображение

Ако не "датат кредит" на Бога, значи казваме, че са богоборци или "измамници за хората".

Шива е едното око на Бога-Лунното, което е 3-то око- Астралната светлина за материалния космос.

Добре, тогава ще ти цитирам един пасаж от едно парче на Блак Саббат(Черния Сатурнов ден): Публикувано изображение

And they'll tell you black is really white

The moon is just the sun at night

And when you walk in golden halls

You get to keep the gold that falls

Its heaven and hell, oh no!

Fool, fool!

Heaven and Hell, 1980

Погрешно е също така да се свързва Луцифер с Луната. Той е Слънчев бог.

Няма Слънце отвъд деня и нощта - "каквото горе, такова и долу" е завещал Хермес и е бил абсолютно прав. .

Енергията на Бога е навсякъде. Тя не се разпростира от тук до там.

Бог е навсякъде. И всичко е едно в Бога.

Луцифер също е част от него. Онази, която някои наричат тъмнина и сянка, само защото са слепи за светлината й.

• Автор

Всеки шайви ще ти каже, че Шива е "Слънцето", но не е. :speak:

http://www.youtube.com/watch?v=DfabYg4G8QQ

Публикувано изображение

Хермес е пак форма на Шайвизъм, хексаграмата на Шива- "каквото Горе-това долу"

Публикувано изображение

Само, че то не иде от Хермес , а -от Тот:

Публикувано изображение

Всъщност, Тот е демон, който е пак е шайви.

Не става ли ясно, че ведическата цивилизация е коренът и от там си копират следващите, вкл. и християнството?... Публикувано изображение

Погрешно е също така да се свързва Луцифер с Луната. Той е Слънчев бог.

Няма Слънце отвъд деня и нощта - "каквото горе, такова и долу" е завещал Хермес и е бил абсолютно прав. .

Енергията на Бога е навсякъде. Тя не се разпростира от тук до там.

Бог е навсякъде. И всичко е едно в Бога.

Луцифер също е част от него. Онази, която някои наричат тъмнина и сянка, само защото са слепи за светлината й.

Гръцкият Хермес е египетския Тот - едно и също са. Демон бил, така ли? Що само демони се привиждат на вашето учение, не разбирам. Шива бил, значи. Добре. А можеш ли да ми кажеш кой е аналогът на Шива в християнството? Хексаграмът знаеш ли какво, всъщност, означава. Това е, може би, най-яката схвастика. И след като ми отговориш на този въпрос, моля, придържай се към темата. Тя е за Луцифер. Ревниво ще я пазя от спам, дори и от създателя й, все едно, че е моя.

• Автор

Гръцкият Хермес е египетския Тот - едно и също са. Демон бил, така ли? Що само демони се привиждат на вашето учение, не разбирам. Шива бил, значи. Добре. А можеш ли да ми кажеш кой е аналогът на Шива в християнството?

Хексаграмът знаеш ли какво, всъщност, означава. Това е, може би, най-яката схвастика.

И след като ми отговориш на този въпрос, моля, придържай се към темата. Тя е за Луцифер. Ревниво ще я пазя от спам, дори и от създателя й, все едно, че е моя.

Не се "привиждат", а -са демони.

Египетската цивилизация е дериватна*производна с упадъчен знак) на ведическата.....Това е факт. Какво 'да и се се привиждат'?..

ВЕДА не е учение а- ЗНАНИЕ. Първото и най-обхватно знание на Човечеството. Ако тръгнеш да корегираш ВЕДА с помощта на египетски демони или фантазьорски духове може би ще стигнеш до нивото на боксьора от село Койнаре... :hush: ....който ще те чака на ъгъла да ти докаже правотата си с един прав-десен. ;)

Първата хексаграма не само в света, но в целият матер. космос е на Шива/Майа. Означава мнпго неща. В общи линии е ПОЛЯРИТЕТ И ДУАЛНОСТ в матерното битие, което Слънчевият култ е избегнал.

Хексаграмата е символ на Лунният култ, на плодовитостта и смъртността, на мъжкото и женското в матрицата, на би-полярността.

Свастиката е друго-това е символ на Слънчевия култ, на кшатрии и брахмани и в зависимост от посоката на въртене указва дали хексаграмата е Висш Лунен култ или Низш лунен култ, т.е дали е насочена към Виража или към Миража.(райа и ада), които са Астрални.

Луцифер е паднала астрална субординация(паднал дух, ghost). Описал съм каква в релация с какво. Пази си я. Никой не ти я оспорва! :wors:;)

Тъй. Не ми отговори на въпроса за аналога на Шива при християните. Но нищо - ще ти го задам в темата за Кришна. После друго - защо всички религии, които са дериватни на Веда, са упадъчни, ако е така, както казваш, ми много лошо за Веда тогава - все упадъци ражда, нали са нейни чада... никак ли не ти идва наум, че тогава Духът е слизал надолу в материята, затова се обхващат все по-ниски нива в енерго-материален план - аз не ги деля, затова използвам този термин. С други думи, за онези времена говорим за процеса на инволюция, при който се слиза все по-ниско. Хексаграмът е символ още от бронзовата епоха и са го изобразявали за украса на светилници, за печати и други предмети и украшения. Това е най-известният древен символ на Съвършенството. Той олицетворява точно това - единството на духа и материята, единството на противоположностите, в Кабала е символ на взаимното проникване на видимия и невидимия свят, символ на действията на Бога в света на простосмъртните. Точно това е бил и печатът на Соломон, считан за притежаващ магическа сила - печат, който давал власт над и с който се запечатвали всички демони. Соломоновият печат е символ на Познанието и на Мъдростта. В алхимията хексаграмът символизира философският камък - обединението на Огъня с Водата. Докато пентаграмът е символ на човека, то хексаграмът олицетворява онзи човек, осветил и най-затънтените места от своята сянка, човекът, овладял себе си, човекът намерил бога в себе си, човекът, слял своята мъжка и женска половинка в себе си в едно цяло, завършеният човек, Човекът. Друг подобен символ е Ин-Ян в Дао. Между другото - виж си подписа - двата триъгълника - какво мислиш, че показваш с него... Сега за Луцифер - да ти дам един жокер - да, паднал е - но и Христовият дух и той сниз-хожда над човека Исус................. И още мога мнооооооооооого да кажа по темата, не зная, обаче, дали са готови повечето хора да чуят. Ще я пазя като зеницата на окото си. Това е моята истина - напук на всичките страхопъзльовски религиозни учения-течения - до нея стигнах сам сама и не ми беше никак лесно. Луцифер е Ангелът на Светлината. Но не онази злободневната.

• Автор

...просто, защото си "Новак" Публикувано изображение . Като понатрупаш малко стаж и започнеш да отделят плявата от зърното ще започнеш да цениш истиниите неща и да ги отделяш от фантасмагориите. :ph34r:

Сподели повече, pls! Да не се обижда U.Ra, но ведическото не ме трогва много-много

Сподели повече, pls! Да не се обижда U.Ra, но ведическото не ме трогва много-много

Добре. Но не наведнъж цялата светлина - ще ослепеят.

Зачитай се понякога... Обещавам да пиша тук.

...просто, защото си "Новак" Публикувано изображение . Като понатрупаш малко стаж и започнеш да отделят плявата от зърното ще започнеш да цениш истиниите неща и да ги отделяш от фантасмагориите. :ph34r:

Аз още в първото постване щях да подчертая, че съм лаик, но се отнесох. Даже и лаик е силно казано, 'щото предполага букварни познания по темата. Обаче хайде с по-достъпни изразни средства, щото се изразяваш като в разни книги, дето всеки ги тълкува по "правилния" начин
  • Автор

Добре. Но не наведнъж цялата светлина - ще ослепеят.

Зачитай се понякога... Обещавам да пиша тук.

Е, ако направиш едно "moonie" :ass: на лунна светлина дори и слънчеви очила с UV-протекция няма да ме спаси. Публикувано изображение:lol6:

"Alles was Gold ist glaentzt nicht. Die sanfte Strahlung ist dem edelsten Metalle zu eigen" Friedrich Nietzsche, "Menschliches, Alzumenschliches"

"Не всичко, което блести е злато. Най-мекият блясък принадлежи на най-благородните метали"

...просто, защото си "Новак" Публикувано изображение . Като понатрупаш малко стаж и започнеш да отделят плявата от зърното ще започнеш да цениш истиниите неща и да ги отделяш от фантасмагориите. :lol6:

Ти делиш. И прибързваш в делбата.

Сега аз, макар да не обичам цитатите, ще ти цитирам нещо от апокрифното евангелие на Тома, където Христос казва буквално:

61 Когато човек израства безпристрастен, той ще бъде покрит със светлина, но когато расте разделящ, той ще бъде погълнат от тъмнина.

72 Един мъж помолил: Кажи на братята ми да поделят бащините неща с мене.

Той отвърнал: Кой ме направи разделящ?

Обръщайки се към учениците си, Той каза: Аз разделям ли нещата?

П.П. И никак не можеш да ме забаламосаш с шегите си - тука съм много сериозна. Ама много. За пръв път в този форум, междувпрочем.

• Автор

.....разбира се, че деля и дискриминирам нешата. Но не по кръв и материя.

Но тука за 'Новака' се пошегувах.

Освен това, нали знаеш, че концепцията за безличност не е присъща на Вечността отвъд материята?.. Само мъртвата материя е безлична- камъкът и скалите.

Предлагам да не бъдем лицемреи, само и само, защото сме искали да се наслаждаване на сетивата и егото си. :lol6:

Бог е личност. С определна форма и име, макар и Трансцедентални!

Фантастиките са паднали духове, с цел МАЙА, заблуда. Това е именно луцифер. Съблазън с цел душата да остане в материята. Публикувано изображение

Ти делиш. И прибързваш в делбата.

Сега аз, макар да не обичам цитатите, ще ти цитирам нещо от апокрифното евангелие на Тома, където Христос казва буквално:

61 Когато човек израства безпристрастен, той ще бъде покрит със светлина, но когато расте разделящ, той ще бъде погълнат от тъмнина.

72 Един мъж помолил: Кажи на братята ми да поделят бащините неща с мене.

Той отвърнал: Кой ме направи разделящ?

Обръщайки се към учениците си, Той каза: Аз разделям ли нещата?

П.П. И никак не можеш да ме забаламосаш с шегите си - тука съм много сериозна. Ама много. За пръв път в този форум, междувпрочем.

нали знаеш, че с окултизъм се занимават ЛУННИТЕ култове.

Аз изповядвам Кришна-съзнание, което е Слънчев култ отвъд дуалността на хексаграма?..

Ти ме връщаш пак на магията?..... :ass:

Пак ще повторя: "Маги' е персийското име за 'Маха'- прозвише за Маха-Дева или Шива. Публикувано изображение

Той е най-големия магьосник, за който го обожават и духове и демони, един от който е луцифер.

А сега кажи какво е подписа в логото ми, да те видя?... Можеш ли да позанеш една банда, която е взела символа на Шива(горния тригълник) и илюзията, с цикли Майа, като отражение долу?... за Шри Янтра, Мандала чувала ли си?

А за ОМ?...

Публикувано изображение

...кое е по-хубаво?- да ядеш плодове или пасти с нишесте, подсладители и ароматизатори?..... Публикувано изображение

Тъй. Не ми отговори на въпроса за аналога на Шива при християните. Но нищо - ще ти го задам в темата за Кришна. После друго - защо всички религии, които са дериватни на Веда, са упадъчни, ако е така, както казваш, ми много лошо за Веда тогава - все упадъци ражда, нали са нейни чада... никак ли не ти идва наум, че тогава Духът е слизал надолу в материята, затова се обхващат все по-ниски нива в енерго-материален план - аз не ги деля, затова използвам този термин. С други думи, за онези времена говорим за процеса на инволюция, при който се слиза все по-ниско.

Хексаграмът е символ още от бронзовата епоха и са го изобразявали за украса на светилници, за печати и други предмети и украшения. Това е най-известният древен символ на Съвършенството.

Той олицетворява точно това - единството на духа и материята, единството на противоположностите, в Кабала е символ на взаимното проникване на видимия и невидимия свят, символ на действията на Бога в света на простосмъртните. Точно това е бил и печатът на Соломон, считан за притежаващ магическа сила - печат, който давал власт над и с който се запечатвали всички демони. Соломоновият печат е символ на Познанието и на Мъдростта.

В алхимията хексаграмът символизира философският камък - обединението на Огъня с Водата. Докато пентаграмът е символ на човека, то хексаграмът олицетворява онзи човек, осветил и най-затънтените места от своята сянка, човекът, овладял себе си, човекът намерил бога в себе си, човекът, слял своята мъжка и женска половинка в себе си в едно цяло, завършеният човек, Човекът. Друг подобен символ е Ин-Ян в Дао.

Между другото - виж си подписа - двата триъгълника - какво мислиш, че показваш с него...

Сега за Луцифер - да ти дам един жокер - да, паднал е - но и Христовият дух и той сниз-хожда над човека Исус.................

И още мога мнооооооооооого да кажа по темата, не зная, обаче, дали са готови повечето хора да чуят.

Ще я пазя като зеницата на окото си. Това е моята истина - напук на всичките страхопъзльовски религиозни учения-течения - до нея стигнах сам сама и не ми беше никак лесно.

Луцифер е Ангелът на Светлината. Но не онази злободневната.

Публикувано изображение

Ето тази картинка е единственото носещо информация във всичко, което написахте и показахте досега. Останалите брахмипутри и мазни картинки от последните страници на някой второкласник не значат нищо.

Това което държи божеството.

• Автор

Публикувано изображение

Ето тази картинка е единственото носещо информация във всичко, което написахте и показахте досега. Останалите брахмипутри и мазни картинки от последните страници на някой второкласник не значат нищо.

Това е демон, който копира Шива. Символ на илюминати.

Съжалявам не съм от отборът ти с Люцката. Не изповядвам лунни култове и демонизъм.

Цялата тема бе насочена да съпостави падналия дух луцифер с ПО-ДРЕВНИ НЕЩА от него и да даде релация с настоящата епоха и световното правителство на илюминати, което искат да управляват матер. свят без Бог с паднали духове-наги.

'Тот' е фабрикация на Шива.

Първият египетски фараон Менес е от династията Висва Митра, и аватарът на Вишну- "Парашу-Рама" прогонва до река Нил.

Египетската цивилизация е на демони(не-'богове'), които КОПИРАТ ВЕДИЧЕСКИТЕ! :ph34r:

Демоните ползват паднали духове. Публикувано изображение

Толкова сте затънали в разни символики... :ph34r: Луцифер ли? Такова животно няма...

• Автор

Толкова сте затънали в разни символики... :ph34r:

Луцифер ли? Такова животно няма...

...да, добре е да го игнорираш в съзнанието си. Публикувано изображение

....аз само поразмишлявах върху него,без да се докосвам. :nono:

Луцифер ли? Такова животно няма...

Няма значение,важното е че "мача" стана интересен.

...моля Луцифер да се обади :ph34r: питат за него.

Публикувано изображение

А тази харесва ли ти ?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

U.Ra Публикувано на Вчера в 22:43ч.

Аз изповядвам Кришна-съзнание...

А сега кажи какво е подписа в логото ми, да те видя?... Можеш ли да позанеш една банда, която е взела символа на

Аз съм Християнин....

Аз съм и освен Мен няма друг

Аз съм Господ,това е моето име и не искам да дам славата Си на друг

Аз съм Оня,Който съм

Аз съм Алфа и Омега ,началото и края

по темата :Нимрод голям ловец пред Господа.Съпругата му била една от най красивите жени на света Семирамида!

и призива му:"НИЕ ЩЕ БЪДЕМ КАТО ЕДИН"

Бандата е :

Няма значение,важното е че "мача" стана интересен.

...моля Луцифер да се обади :huh: питат за него.

Ти не разпознаваш писането му така ли? Специално обаждане за теб:

Каза да ти предам сърдечни поздрави! Публикувано изображение

Това е демон, който копира Шива. Символ на илюминати.

Съжалявам не съм от отборът ти с Люцката. Не изповядвам лунни култове и демонизъм.

Цялата тема бе насочена да съпостави падналия дух луцифер с ПО-ДРЕВНИ НЕЩА от него и да даде релация с настоящата епоха и световното правителство на илюминати, което искат да управляват матер. свят без Бог с паднали духове-наги.

'Тот' е фабрикация на Шива.

Първият египетски фараон Менес е от династията Висва Митра, и аватарът на Вишну- "Парашу-Рама" прогонва до река Нил.

Египетската цивилизация е на демони(не-'богове'), които КОПИРАТ ВЕДИЧЕСКИТЕ! :camera2:

Демоните ползват паднали духове. Публикувано изображение

Приемам за момент версията ти за вярна.Аменхотеп IV тогава какъе се явява?Кришна?

П.п. И не се връзвай на градския си,той е известен в целия форум,ама ти май на четеш другите раздели. :cheers:

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

• Автор

...за бандата-позна, но за това, че Христос било юдейския паднал дух яхве('аз съм') си в леееека заблудка Публикувано изображение

С мускетарското си кредо се просъединявай към Идан и 'седемте хълма на цион'(Шива Хара на будисткия 'Зион').

ПС: ако искаш моето мнение за илюстрацията към темата -доста сполучлива. Двуглавият орел е също демон, който копира Шива. Отново се асоциира със Скорпионът и прераждане съз заколение в матрицата. Това е и логото на спекулативните масоните, първи слуги на юдеите, чиито слоган е :"Order out of Chaos". 'Order' without God in matrix. Публикувано изображение

А тази харесва ли ти ?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз съм Християнин....

Аз съм и освен Мен няма друг

Аз съм Господ,това е моето име и не искам да дам славата Си на друг

Аз съм Оня,Който съм

Аз съм Алфа и Омега ,началото и края

по темата :Нимрод голям ловец пред Господа.Съпругата му била една от най красивите жени на света Семирамида!

и призива му:"НИЕ ЩЕ БЪДЕМ КАТО ЕДИН"

Бандата е :

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.