Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.....

Featured Replies

мисля си, луд съм майко парите не познавам :clap:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

За МА и за сентенцията "който пее, зло не мисли"... Да, ама който го слуша, хептен пък "доброто" му мисли.

За самозабравилите се хора и борбата с мелниците...

Учудваш ли се от клетвите към теб, защото аз не...

И цитираното "dindi, В ЗЕМЯТА ДА ПОТЪНЕШ, ПАК ТИ Е МАЛКО!" е само началото.

Мисля, че ако продължите да му отговаряте още бая клетви и простотии ще се изсипят върху ви.

за дрън-дрън чи пляс и удобствата да говориш зад нечий гръб biggrin.gif

аз пък си мисля дали не се прецаках като се навих аз да шофирам до Бяла и обратно?

Пия кафе, пуша цигара и се забавлявам, четейки разни блогове и коментари от снощи biggrin.gif

Учудваш ли се от клетвите към теб, защото аз не...

И цитираното "dindi, В ЗЕМЯТА ДА ПОТЪНЕШ, ПАК ТИ Е МАЛКО!" е само началото.

Мисля, че ако продължите да му отговаряте още бая клетви и простотии ще се изсипят върху ви.

Максимата "в рядко лайно камък не хвърляй - ще се опръскаш" не сте ли я чували !?

Нищо де, този акаунт малко ще си почине. (capnemo му е дал да похапне дълъг жълт плод за 10 дни)

Знаете обаче, че не това е оправията, нали ?

Параноидната му продукция, съчетана с манията за величие няма да се оправи така - в това съм абсолютно сигурен.

Ама - вие си знаете , щом ви се занимава, нали ? cool.gif

аз пък си мисля дали не се прецаках като се навих аз да шофирам до Бяла и обратно?

не си - сутрин е натоварено в посока Русе.Ти ще си караш спокойно.

Пия цигара,пуша кафе и си преглеждам сутрешната преса,очаквайки да дойде шефа и да се захващаме за работа laugh.gif

Добре си поспах тази вечер biggrin.gif

аз пък си помислих, че си спала през нощта , а то ти само вечер спиш.И то не през отминалата, ами точно през тази :shy11:

Пия цигара,пуша кафе и си преглеждам сутрешната преса,очаквайки да дойде шефа и да се захващаме за работа laugh.gif

Я ставай веднага ! За това ли ти плащат заплата ? ! biggrin.gif

Пия кафе, пуша цигара и се забавлявам, четейки разни блогове и коментари от снощи biggrin.gif

не си - сутрин е натоварено в посока Русе.Ти ще си караш спокойно.

Аз нямам проблем с движението. Имам проблем с мързела...............

Аз пък си мисля как някои хора си променят мнението като фурнаджийска лопата :shy11:

• Автор
аз пък си помислих, че си спала през нощта , а то ти само вечер спиш.И то не през отминалата, ами точно през тази :shy11:

Трябва да откажеш цигарите :)

Мисля ,че трябва да тръгвам.

Аз пък си мисля как някои хора си променят мнението като фурнаджийска лопата :)

недей обижда лопатата :):P

Трябва да откажеш цигарите :shy11:

Мисля ,че трябва да тръгвам.

И аз тръгвам. Забравих си бумагите в офиса. Та първо ще трябва да мина от там и после да взема колегите......

Все се чудя напоследък,дали наистина капаните за сънища действат така като ги описват.

Максимата "в рядко лайно камък не хвърляй - ще се опръскаш" не сте ли я чували !?

Нищо де, този акаунт малко ще си почине. (capnemo му е дал да похапне дълъг жълт плод за 10 дни)

Знаете обаче, че не това е оправията, нали ?

Параноидната му продукция, съчетана с манията за величие няма да се оправи така - в това съм абсолютно сигурен.

Ама - вие си знаете , щом ви се занимава, нали ? cool.gif

Мисля си, че си прав. И те знаят, че и аз съм прав.

Но пък и ти знаеш (и виждаш), че народа му се връзва, защото намира къде да ги настъпи леко по мазолчето. И скачат. А знаят, че не трябва и е безмислено.

Апропо, както казах и на петела, на тоя (ако някога изобщо му отговоря), ще бъде само с едно изречение, за което се сетих снощи.

"Има хора, в които живее бог... има хора, в които живее дяволът...а има и хора, в които живеят само глисти..."

Е той е от третите определено.

пп. Добро утро на всички. Мадона после като дойде сама ще ви се оплаче от каръщината, че неква кифла се е спряла в нея на светофара...

Мисля си, че си прав. И те знаят, че и аз съм прав.

Но пък и ти знаеш (и виждаш), че народа му се връзва, защото намира къде да ги настъпи леко по мазолчето. И скачат. А знаят, че не трябва и е безмислено.

Апропо, както казах и на петела, на тоя (ако някога изобщо му отговоря), ще бъде само с едно изречение, за което се сетих снощи.

"Има хора, в които живее бог... има хора, в които живее дяволът...а има и хора, в които живеят само глисти..."

Е той е от третите определено.

пп. Добро утро на всички. Мадона после като дойде сама ще ви се оплаче от каръщината, че неква кифла се е спряла в нея на светофара...

абе да вземете да и запалите една свещичка на Мадона в църквата.... то егати кутсуза дето я е налегнал ohmy.gif

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Мисля да прочета отново Кривиразбраната цивилизация sad.gif

Цензурчо, доуточнявай какво имаш предвид, че почваш акъли да изкарваш...

ohmy.gif ужас ! Тя добре ли е ?

Док, в Шофия да те чукнат леко отзад е като "добро утро" biggrin.gif

И мен са ме чукали... :ph34r:

И мен са ме чукали... :ph34r:

Знаех си, че ще се похвалиш, баси.

Споко бре, хора. Казах, че неква се е спряла в нея само. Нищо и няма и е лекичко. Току що говорих и с двете по телефона и вече са на път за работите си. Другото ще го гледам довечера.

А за свещичката...

Хм.

Може да идем в събота до някоя Плеенска църква да я запалим там. firefoxlove6qn.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.