Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Да ама от офицялната страница на Microsoft ми дават да си сваля RC 7100. X 64 . Тази 7201 откаде я взе ?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Да, има БГ фонетика. И по някакво чудо можеш да я намериш в листа с Keyboard Layout-и под името... Bulgarian(Phonetic).

инсталирай последните драйвери, би трябвало единия микрофон да стане стерео микс....веднъж ми се получи това на един лаптоп Acer.

Стана! :angry: Супер, мерси много! Толкова е пластична тая ОС, че имам чувството че никога няма да се развали! Уникална е, този път, наистина не мога да кажа лоша дума за Майкрософт. Доволен съм!

Благодаря много още веднъж! ;)

Да ама от офицялната страница на Microsoft ми дават да си сваля RC 7100. X 64 . Тази 7201 откаде я взе ?

Да, и аз се чудя откъде излизат "изтичат" тези билдове след 7100, и колко са безопасни.

И аз си свалих преди месец 7100 директно от Microsoft, и досега бях с него, но се полакомих вчера да сложа 7201, защото има отзиви, че е по-лек, по-бърз, с подобрения....

Мисля, че 7201 наистина е по-нересурсоемък - със същите инсталирани програми като на 7100 черпи по-малко рам, и наистина сякъш е по-пъргав.

Въпроса, е обаче откъде се пръкват всички релийзи след 7100, след като от Microsoft все още подават 7100 RC1.

Според NOD32 v4 всичко е наред с 7201 32 бита свален от Z.....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

първоначално се дават на вътрешни хора и работници и тестери на М$ и след малко време след като са били у тях и тествани ги пускат на приятели, познати и по тоя начин се появяват в нета преди да са излезли официално в сайта на М$. Поне така си го обеснявам аз.

някой да е чул нещо за билд 7230, има ли изобщо такъв?

Редактирано от vladata (преглед на промените)

първоначално се дават на вътрешни хора и работници и тестери на М$ и след малко време след като са били у тях и тествани ги пускат на приятели, познати и по тоя начин се появяват в нета преди да са излезли официално в сайта на М$. Поне така си го обеснявам аз.

някой да е чул нещо за билд 7230, има ли изобщо такъв?

Слуховете са че ше изтече тези дни, НО това все пак са си само слухове!

Бях на билд 7077 ся ъпдейтнах до 7201 и имам проблеми със интернета. Значи на безжичен нет съм и когато го пусна нали намира мрежа конектва се ала бала скайпа се пуска абе има нет. Но като пусна лисицата и влеза да речем във абв или гоогле сайта ми зарежда някъде до средата и нета пада. Преди на 7077 нямах абсолютно никакви проблеми. Може ли някой да ми каже как да го оправя? Само не ми казвайте че е от моя телевизор или пък че няма начин на поправка защото не ми се форматира точно сега :). Между другото пуснах диагностика да ми направи на мрежата нищо не намери като е включена. Като прекъсва не мога да го хвана защото то прекъсва за 1-2 секунди.

HH:mm short

HH:mm:ss long

h/H 12/24

от регионалните

Да не говорим, че това е първото нещо, което се избира, още като се пусне инсталацията на Windows-a - да му кажеш, че си българин. Ама някои хора не четат, щракат Next, Next и после имали проблеми.

Да не говорим, че това е първото нещо, което се избира, още като се пусне инсталацията на Windows-a - да му кажеш, че си българин. Ама някои хора не четат, щракат Next, Next и после имали проблеми.

да не говорим че така е поне от 95 насам

може би да......

30 ще изтече ако орбит го пусне, иначе братушките си пазят хората в МС и нема да го пуснат

19-21.06 евентуално ртм

може би да......

30 ще изтече ако орбит го пусне, иначе братушките си пазят хората в МС и нема да го пуснат

19-21.06 евентуално ртм

Мерси дано наистина видим финала до края на месеца

До час,два ...това: Windows 7229

x86 checksums:

CRC32: B1BBD756

MD5: B4C090F45F2A6CE136C4413A8E56A631

SHA1: B3FEC2CFC05B6004864AB7EF99A1F9C7EE8D8BA4

x64 Checksums:

CRC32: 04FC6B18

MD5: B32460CB7ABB9BF5EAC65AEA7034C798B

SHA1: F3DF1990D9242C48BC56515534911838DF0ABEA9

Редактирано от stashek (преглед на промените)

До час,два ...това: Windows 7229

x86 checksums:

CRC32: B1BBD756

MD5: B4C090F45F2A6CE136C4413A8E56A631

SHA1: B3FEC2CFC05B6004864AB7EF99A1F9C7EE8D8BA4

x64 Checksums:

CRC32: 04FC6B18

MD5: B32460CB7ABB9BF5EAC65AEA7034C798B

SHA1: F3DF1990D9242C48BC56515534911838DF0ABEA9

7130 или 7129 е RTM-ESCROW?

7230 !!!

Още нещо важно,ключовете които се ползваха до сега,няма да бацат за 7229!Ще се публикуват нови,Аquaris предполагам ще го направи във важната тема!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

http://enjolt.com/windows-7-build-7229-dow...ent-rapidshare/

Build 7230 will not leak, because it’s signed. So the person who will leak it can be traced. In some hours/minutes 7229 will leak.

Here is the confirmation Windows 7 Build 7229 RTM is leaked in the wild. As usual this build is leaked on torrents.ru and will be available on Mininova and Thepiratebay very soon. Build 7229 will be available on your favorite bit-torrent site. Bookmark this post we’ll confirm you as the torrent hits the roads.

ООт това се разбира че 7230 няма да бъде лиикнат,защото е подписан и човека който ще го ликне ще бъде проследен,затова ликват 7129,дори 7130 да е RTM-ESCROW и най-верятно разликата м/у двата е почти незначителна

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

А кой ще е build-a с онея промени (съществените) за които се споменаваше по назад?

А кой ще е build-a с онея промени (съществените) за които се споменаваше по назад?

Ха де. Всички това се чудим...

Eдна (непотвърдена) новина от WZOR за RTM на Windows 7:

1. От 10 до 15 Юни ще бъде последния публичен рилийз: 6.1.7229.0.winmain.090604-1901. А 6.1.7230.0.winmain.090605-1900 може би ще бъде RTM Escrow.

2. Финалният RTM на Windows 7 ще бъде готов преди 21 Юни, даже около 19 Юни е напълно възможно да изтече RTM на Windows 7 в Интернет. Дотогава вероятно ще има маса фейкове...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.